sex θεραπει - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 33 of 33
    Senior Member
    ΚΕΝΟ, μη διανοεισαι οτι θα μου παρεις ποτε τα πνευματικα δικαιωματα του φταιξιματος, της ενοχης, της καταδικης σε δημοσιο λιθοβολισμο.

Αυτα! Γιατι πολυ αερα πηρανε μερικοι μερικοι!!

Banned
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    λολ δεν το πιστευω !!!! ΚΕΝΟ σορρυ νομιζα το γραψε αλλος κ το παρεθεσες γιατι ειχα καποιον στο μυαλο μου κ εχουν γινει κ διαφορα με pm κ ημουν λιγακι αναστατωμενη κ τσιτωμενη , καμια σχεση δεν εχει με σενα παντως!!!

ελπιζω να λυθηκε η παρεξηγηση, εσυ δεν εισαι τετοιος τυπος, αλλα δυστυχως υπαρχουν καποιοι που στελνουν απαραδεκτα pm κ κανουν μετα αλλα για ξεκαρφωμα, αλλα δεν εχει σχεση με σενα, ακυρο!!

Ελα ρε συ μηνυση στον εαυτο σου?? Ε πες μου οτι θα σε καταγγειλεις κ στη safeline αυτοπροσωπως!!! (πλακιζω!!!)
    με PM δεν εχω καμια σχεση, συνηθως τα αλλα μελη στελνουν σε μενα και με πριζουν, ακομα και με πραγματα που δε με αφορουν (πχ πως να βαλουν χρωματα στο profile τους ή να ποσταρουν βιντεος).

απλα χαβαλε εκανα (και) σ'αυτο το θεμα ποσταρωντας κατι που μοιαζει λιγουριστικο, that's all...

και ναι με εχω καταγγειλει ηδη και στη safeline, αυτη τη στιγμη συμπληρωνω τα στοιχεια μου για να μου κανω και μηνυση.

Quote Originally Posted by carrie View Post
    ΚΕΝΟ, μη διανοεισαι οτι θα μου παρεις ποτε τα πνευματικα δικαιωματα του φταιξιματος, της ενοχης, της καταδικης σε δημοσιο λιθοβολισμο.

Αυτα! Γιατι πολυ αερα πηρανε μερικοι μερικοι!!
    θα κατσεις να φας τις πετρες αντι για μενα ? να σου φερω καμια ομπρελα αν ειναι...

Senior Member
    Εννοειται, εχω κανει πολυ χοντρο πετσι μετα απο τοσες που εχω φαει.

Page 3 of 3 FirstFirst 123