ΠΙΑΣ ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΑΚΙ ΛΙΩΣΕ ΤΟ ΠΑΠΑΚΙ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 18
    Senior Member

ΠΙΑΣ ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΑΚΙ ΛΙΩΣΕ ΤΟ ΠΑΠΑΚΙ

Καλησπερα σας,

ξερετε πολλοι απο δωθε ποια ειναι η εμμονη μου. βασικα οι 2 εμμονες μου. το βαρος και οι serial killers. εχω πεσει με τα μουτρα τελευταια σε μονιμως βιβλια μελετες ιντερνετ μαζευω αρθρα μονιμως δεν εχω καθολου εμπνευση να τελειωσω το αρθρο μου γιατι δεν ξερω πως να καταληξω ενω το χω γραψει, και ολο βρισκω και νεα πραγματα που θελω να συμπεριλαβω και δεν γινεται! και στο τελος δεν μου αρεσει αυτο που εγραψα! σκατα ονειρευομουνα

ασχετα απο αυτο λοιπον, εγω δεν βλεπω συχνα τηλεοραση, βλεπω μονο ταινιες και σειρες στο Nova που χω σπιτι μου. σκ που μενω σπιτι του δικου μ καμια φορα, αναγκαζομαι να βλεπω τηλεοραση επειδη δεν εχει Nova αυτος. ειδα λοιπον εκεινη τη διαφημιση που βλεπα και το πασχα στο χωριο (ουτε εκει εχει Nova) του conex στο εξοχικο και εφαγα φλασια. αμεσως με επιασε μια ενδιαφερουσα αγχωδη κριση σχετικα με το οτι η συγχρονη κοινωνια μας περναει εμμεσα μηνυματα να σταματησουμε να μιλαμε και να επικοινωνουμε με αλλους ανθρωπους και την φυση, και να κανουμε αυτα που καναμε μεχρι τωρα μονο με ηλεκτρονικη μορφη

- ψωνια στο νετ
    - σεξ στο νετ
    - chat στο νετ
    - φιλιες στο νετ

κοκ

λοιπον μεσα σε ολα ερχεται χτες τ απογευμα σπιτι ο ξαδερφος μου που ειναι 10 χρονων, και αντι να κατσει να παιξει πχ με τον σκυλο η το αλλο μου ζωακι παει και στρογγυλοκαθεται με την μια στο pc και με φωναζε κιολας να τον βλεπω που σερφαρει στις σελιδες, εμπαινει παντου ακομα και στο google map (τι σκατα το θελει το google map) και μου θυμισε που μουνα μικρη στο εξοχικο και μαθαινα βουτιες και φωναζα στην μανα στην παραλια ''μαμα κοιτα! μαμα κοιτα!''

τωρα αυτο το παιδι φωναζει ''κοιτα'' για να το δω να παιζει παιχνιδια Online σκοτωνοντας ζομπι.

αυτο παλι συνηρμικα κινηθηκε στην λεξη ''εξοχικο'' και θυμιθηκα την διαφημιση. δλδ λεει σε ολα τα παιδια τωρα που ναι καλοκαιρι και πανε διακοπες τσαμπα στα εξοχικα που πληρωνουν οι γονεις τους για να μην καθονται τα καημενα στην αθηνα και σκασουν μεσο - Αυγουστιατικα, οτι πρεπει να παρουν connex στο εξοχικο επειδη θα βαριουνται και θα καταληξουν να παιζουν με ενα πιστολακι και να λιωνουν ενα σοκολατενιο παπακι.

εχω εκνευριστει ΤΑΜΑΛΑ ΕΠΕΙΔΗ τα πιστολακια ειναι για τα μαλλια και τα σοκολατενια παπακια να τα τρωμε! αλλα παιδια δεν εχουν καν εξοχικο λιωνουν στους δρομους και δεν εχουν καν νερο να λουστουν για να χρησιμοποιησουν πιστολακι και φυσικα που σκατα να βρουνε σοκολατενιο παπακι να φανε!

αισχος η κοινωνια μας! και καλα εγω και εσεις προλαβαμε και παιξαμε στις γειτονιες και μονοι μας και με αλλα παιδακια. τωρα τι? το βλαμμενο ο ξαδερφος μ τον βλεπω να ναι ενας ακοινωνητος 40χρονος παρθενος που αντι να κανει σεξ θα την παιζει μπροστα σε ενα pc και θα βγαινει με φιλους του μεσω imuv.

τι θα κανουμε ρε σεις? εγω αποφασισα να παραπονεθω με γραμμα στα καναλια για την διαφημιση. πληση εγκεφαλου. ντροπη

(by the way αγορασα το sony ericsson xperia x10 mini PRO το χει κανεις?)
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    ντολ, νομίζω πως είναι ανάλογα το παιδί.

η κόρη μου αν κ 11 παίζει ακόμη με τα πλειμομπιλ.

κ προχθες έπαιζε πολεμο με μουρα στην γειτονια με φιλους της.

οι γονεις του μπορουν να του πουν δν θα κανουμε συνδεση στο εξοχικό.

εκτός αν δν τους ενοχλει.
    http://www.mazi.org.gr/

Senior Member
    Πες στον ξαδερφο σου ο,τι οτι σκορ και να κανει τον κερδιζω χαλαρα λολ.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    για τα παραπάνω δεν θέλω να πω τίποτα γιατί όλα αυτά είναι τόσο στενάχωρα..ο κόσμος σήμερα...

εγώ έχω αυτό το κινητό και είναι βλακεία!
    No matter what anybody tells you, words and ideas can change the world. -Deas poets society

Senior Member
    Μήπως θέτε να τους λέμε την κοκκινοσκουφίτσα επίσης? Γιατί μωρέ ντολ μου φρικιάζεις? Κάθε γενιά με τους δικούς της κώδικες και τρόπους επικοινωνίας. Ούτε εσύ αν το σκεφτείς αλλιώς διασκέδαζες όπως η μητέρα σου στα παιδικά σου χρόνια, ούτε η γιαγιά σου όπως η μητέρα σου. Προχωρά ο κόσμος και μένα να σου πω περισσότερο μου τη σπάει που γινόμαστε άξαφνα κριτές των νέων, εμείς οι κάπως τι ακριβώς? Που τα κορίτσια μας μεγάλωναν για να γίνουμε καλές νοικοκυρές και τα αγόρια επαγγελματίες? Δηλαδή να βλέπουμε και τα σκατά που έχουμε φάει και τα γλυτώνουν. Οκ, ψυχραιμία. Δεν τα κρίνω καθόλου να σου πω, δεν θέλω να το κάνω, ούτε να τους το παίξω κάπως η άσχετη. Είναι και εξυπνότερα και πολύ ικανότερα, έτσι πάει.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    ...Μεγάλο θέμα άνοιξες τώρα....

Αν και δεν βλέπω πολύ τηλεόραση,σχεδόν καθόλου δηλαδή έχω δει και εγώ τη συγκεκριμένη διαφήμιση αλλά ποτέ δεν κάθησα να την αναλύσω...
    Σα διαφήμιση δεν είναι προκλητική ούτε πλύση εγκαφάλου κάνει κατά τη γνώμη μου...

Όσο για τον ξαδερφό σου δεν νομίζω οτί θα καταλήξει έτσι...μην ανησυχείς...
    Τώρα είμαι 16,υπολογιστής στο σπίτι μου υπήρχε από όταν ήμουν 2 χρονών και internet (pstn) από τα 6 μου....Όταν ήμουν 11 βάλαμε adsl(αυτή με την αστρονομική ταχύτητα των 384kbps χαχαχα)...από πολύ μικρός είχα επαφή με υπολογιστές και την τεχνολογία γενικότερα μέχρι και σήμερα οπού έχω αρκετές γνώσεις γύρω από το αντικείμενο σε σχέση με όλους τους υπόλοιπους συνομιληκούς μου...
    Δεν είμαι όμως ούτε ακοινώνητος ούτε έχω ξεχάσει πως υπάρχει φύση γύρω μου...
    Κάθε καλοκαίρι που πήγαινα στο χωριό μου έπαιζα με τα αδέρφια μου και τα ξαδέρφια μου στην φύση κυρίως αλλά και με το ps2 που παίρναμε μαζί μας στις διακοπές...
    Θα μου φαινόταν όμως αδιανόητο να είμαι όλη την ώρα κολλημένος πάνω από την κονσόλα σε όλη την διάρκεια των διακοπών μου και να παίζω ηλεκτρονικά παιχνίδια,είτε τώρα σαν έφηβος είτε σαν παιδί πριν μερικά χρόνια...
    Γενικά αν υπάρχει κάποια ισσοροπία ως προς το πόσες ώρες θα ασχολείται το παιδί με την τηλεόραση/την κονσόλα/τον υπολογιστή δεν θα υπάρχει πρόβλημα...
    Δεν ξέρω αν κάλυψα τα ερωτηματικά σου αλλά αυτό μου ήρθε,αυτό έγραψα...

Όσο για το xperia x10 mini pro,εγώ έχω το xperia x10 mini (σκέτο) και το samsung wave s8500....
    Αν σε ενδιαφέρει να αξιοποιήσεις καλύτερα τις δυνατότητες της συσκευής σου,έχεις όρεξη για ψάξιμο και ξέρεις αγγλικά τότε μπορείς να κοιτάξεις εδώ!

Senior Member
    εισαι 16 γιαυτο δεν βλεπεις την πλυση εγκεφαλου

εγω δν ξερω με πιανει κατι οταν την βλεπω......

(ρε σεις αμα ειμαι ιντερνετ απ το κινητο και βγω, αυτοματα παυω να χρεωνομαι MB η πρεπει να κανω απο καπου αποσυνδεση?)

Senior Member
    broken την εχω δει τη συγκεκριμενη διαφημιση κ εχεις ενα point σ αυτο που λες , αλλα ειναι πιστευω κ πως εχει συνηθισει ο καθενας κ πως εχει ιεραρχησει τα πραγματα στο μυαλο του κ σχετικα με την τεχνολογια, τη σχεση του με τη φυση, τα ζωα, τους αλλους ανθρωπους (φιλους, φιλες, γκομενους, γκομενες, συγγενεις, γνωστους κ παει λεγοντας..)

το βασικοτερο κ το ζητουμενο ειναι να υπαρχει ισορροπια κ να ειναι ο αλλος σε μια θεση να κουμανταρει ο ιδιος τη ζωη του κ να εχει μια ωριμοτητα κ υπευθυνοτητα στις αποφασεις που παιρνει κ στον τροπο ζωης απου επιλεγει... δλδ ο,τι κ να κανει να ειναι συνειδητο κ επιδη ο ιδιος τα αναγνωριζει κ το θελει κ οχι αποtελεσμα πλυσης εγκεφαλου...

εγω προσωπικα το χω βαλει ηδη αυτο το προγραμμα τη συνδεση του connex ιντερνετ στο εξοχικο κ το βρισκω πολυ βολικο με την εννοια οτι επειδη ειμαι κ εθισμενη στο ιντερνετ θα παθαινα κριση χωρις νετ κ δεν θα αντεχα κ επειδη λειπω συνηθως κοντα 3 μηνες νιωθω εντελως αποκομμενη......

φυσικα δεν πρεπει να εστιαζουμε στο "ειτε θα λιωνω στο εξοχικο κ θα κωλοβαραω" ειτε "θα λιωνω ολη μερα στο ιντερνετ οπως εκανα κ πριν".... το ενδιαμεσο ειναι το καλυτερο κ φυσικα η επαφη με τη φυση.. (τα λεω να τα ακουω η μαλλον να τα βλεπω..)

α εγω εχω το sony erricson το xperia x8 αλλα μου τη ψιλοσπαει δεν μπορω να μαθω γαμωτο ολες τις λειτουργιες κ δεν με βολευει γενικα να μπαινω απ το κινητο στο νετ... το x10 mini pro ειναι πιο βολικο στη χρηση του??
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    να. γι' αυτό δεν πρέπει να έχει κανείς τηλεόραση, γλιτώνει από τις ενοχλητικές διαφημίσεις.

πάντως λένε, πως από τη στιγμή που αρχίζουν να σε ενοχλούν ή να μην καταλαβαίνεις αυτά που κάνουν οι μικρότεροι σε ηλικία από σένα, αυτό σημαίνει ότι μάλλον γέρασες :D

Banned
    να πω κι εγω τη γνωμη μου σαν συνεξαρτημενος (αφου περναω καμποσες ωρες online - ειδικα αν ψαχνω κατι ή κανω καποια δουλεια μπορει κι ολη μερα), αλλα και συνομιλικος της Broken_Doll...

καταρχην δεν βλεπω τηλεοραση. εκτος του οτι δεν εχει τπτ απολυτως ενδιαφερον, καθε φορα που την ανοιγω κι ακουω εστω λιγο, νιωθω 10 κιλα πιο ηλιθιος και καθυστερημενος, λες κι ασχολουνται ολοι με πραγματα που θα επρεπε να μας ενδιαφερουν, αλλα ειναι τοσο ασημαντα, που παιζει να μην ενδιαφερουν ουτε τους ιδιους. αν χεστηκε ο ταδε και σε τι μαρκα κωλοχαρτο σκουπιστηκε, αν γαμηθηκε επιτυχως η αλλη και ειχε οργασμο και βογγηξε ετσι ωστε να ακουστει και παραεξω, αν χωρισε η Μενεγακη και παντρευτηκε η Πανια (και η Μοιραρακη προσφατα) κλπ. αλλα προγραμματα για επιπλεον καναλια σπιτι μου δεν υπαρχουν, πχ Nova οπως αναφερθηκε...

με βιντεοπαιχνιδια υπηρξε μια μικρη περιοδος που ασχολιομουν φανατικα. η περιοδος αυτη ηταν λιγο μετα αφοτου μετακομισαμε Αθηνα (γιατι αρχικα μεχρι το δημοτικο εμενα εκτος Αθηνων), και τεσπα ισως λογο της πολης αλλα κι επειδη μεγαλωνα κι εγω, αρχισα να παραταω το ποδοσφαιρο και το ποδηλατο στις αλανες, και να με ενδιαφερει το console gaming λιγακι περισσοτερο. επειδη εχω τη συνηθεια σε οτι κανω να πεφτω με τα μουτρα, ετσι επεσα κι εκει κι αφοσιωθηκα, τουλαχιστον μεχρι να γνωρισω τη πρωτη μου κοπελα και να μεταβω στην εποχη των υπολογιστων και του διαδικτυου (λογο σπουδων κι ολας). για να πω την αληθεια παντως, ακομα μου φαινονται καποια παιχνιδια ενδιαφερον, αλλα δε μπορω να κατσω να ξανασχοληθω οσο κι αν το θελω. για την ακριβεια δεν εχω καν PS3 :(

γενικοτερα, δυστυχως μενωντας στην Αθηνα, παρολο που λεμε οτι τα παντα ειναι διπλα κι εχουμε καμποσες επιλογες, επικρατει ενα περιβαλλον βρωμικο και με την "υπερπληθυσμοποιηση" ολο αυτον τον κοσμο που μαζευτηκε δω χαμο και που ειναι στριμωγμενος και συνεχως τρεχει ολη μερα, πολλες φορες δεν εχουμε την ορεξη να κανουμε τπτ! τα οποια προσωπικα εμενα δε με εκφραζουν κι ολας σε καμια περιπτωση, το αντιθετο με κουραζουν ψυχολογικα αλλα και σωματικα, με αποτελεσμα πλεον να θελω να τα αποφευγω και να κυκλοφορω μονο οταν εχω καποιο λογο (κι οχι αυτο που λεμε "βγες να παρεις αερα να σε δει και λιγο ο κοσμος"). ετσι καταληγεις να κλεινεσαι, και το διαδικτυο μοιαζει τροπος διαφυγης, να ξεχαστεις, μαθαινεις κατι καινουργιο, ποσταρεις και καμια μαλακια σε κανα φορουμ καλη ωρα οπως τωρα, τσαταρεις μπας και σου κατσει τπτ καλο, κατεβαζεις και καμια μουσικουλα ή και ταινιες ακομα, και περναει η ωρα σου ευχαριστα.

ξαναλεω το διαδικτυο οπως και η τηλεοραση και τα βιντεοπαιχνιδια, αποτελουν υποκαταστατα, μας βοηθουν να ξεφυγουμε εστω και λιγο απο τη πραγματικοτητα, ακριβως σαν τα ναρκωτικα (μονο που απ'αυτα ξεκοβεις δυσκολοτερα, ειδικα αν εθιστεις). αν ζουσα μονιμα καπου αλλου, σε πιο ευχαριστο και υγιες περιβαλλον, σιγουρα δε θα καθομουν μεσα να λιωνω. μονο αν υπηρχε μοναξια, που και παλι θα γουσταρα να βγω εξω, στο πρασινο στη φυση κλπ. αλλα εκτος του περιβαλλοντος, κι επειδη η πραγματικοτητα ειναι γεματη προβληματα, και η επικοινωνια χανεται αφου ειμαστε ολοι κλεισμενοι στον μικροκοσμο μας για να ανταπεξελθουμε, ετσι βλεπουμε τη τεχνολογια να εξελισεται προσφερωντας περισσοτερες δυνατοτητες για την υποτιθεμενη επικοινωνια, η οποια τελικα μονο αμεση δεν ειναι. βρες και καλα φιλους στο διαδικτυο να παιξετε μαζι, στη φαρμα του facebook πχ, αλλα προς Θεου μη τους γνωρισεις εξω, γιατι ο καθενας εχει τη ζωη του και δε πρεπει να επεμβεις (και οι κοπελες φυσικα ειναι ΟΛΕΣ πιασμενες). καπως ετσι μου φαινεται εμενα τουλαχιστον...

στο μελλον ευχομαι (και μαλιστα συντομα), να κατορθωσω να βρω κατι σταθερο και την ευτυχια με μια κοπελα παλι, ετσι ωστε να ξεκοψω κι απ'τη τεχνολογια οσο γινεται, γιατι κι εμενα με εχει κουρασει αφανταστα σε βαθμο να αδυνατω πλεον να την παρακολουθησω!

τελος οσων αφορα τα κινητα, σχεδον παντα καθε φορα που χωριζω σπαω κι απο ενα. κι ο λογος ειναι οτι δεν αντεχω να κατσω να σβησω τα μηνυματα που μου στελνε η πρωην ή οτι αλλο. γιαυτο το λογο προσπαθω να μη κανω χρηση καθολου του κινητου, παρα μονο αν παρουσιαστει αναγκη (εννοειται δεν εχω καν ιντερνετ εκει).

Senior Member
    Quote Originally Posted by claire View Post
    να. γι' αυτό δεν πρέπει να έχει κανείς τηλεόραση, γλιτώνει από τις ενοχλητικές διαφημίσεις.

πάντως λένε, πως από τη στιγμή που αρχίζουν να σε ενοχλούν ή να μην καταλαβαίνεις αυτά που κάνουν οι μικρότεροι σε ηλικία από σένα, αυτό σημαίνει ότι μάλλον γέρασες :D

Ακριβώς. "Χάσμα γενεών" χαχα. Πάντως βλέπω πολλούς από τους νέους πιτσιρικάδες να είναι σωματικά εντελώς ατροφικοί και λόγω των υπολογιστών και των video games να έχουν τρελή αντίληψη και γνωστικές λειτουργίες. Θα γίνουμε όπως αυτοί οι εξωγήινοι με τα ατροφικά σωματάκια και την τεράστια κεφάλα. (Λες να ήταν επισκέπτες από το μέλλον? :p)

Senior Member
    ρεεεεεεεεεεεεε ειμαι hi tech ατομο σε λεω!!!!! απλα το βλεπω απο αλλη σκοπια, δλδ το βλεπω οπως θυμαμαι τον εαυτο μου στα 11 που επαιζα στο εξοχικο με τους φιλους μου. εκανα μπανιο στην θαλασσα και ποδηλατο! καταλαβες τωρα τι θελω να πω? να γερασα τοσο πολυ στα 25 μ δεν νομιζω!!!

λακρυ πριν 2 μερες το πηρα και επειδη δεν ειχα ποτε smartphone μ την εχει δωσει να κατεβαζω apps για τα παντα! εχει τα παντα εκτος απο απλες λειτουργιες πχ να φτιαχνεις φακελους για τις φωτος!!!!!!!! βρηκα και κατεβασα app!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Broken_DoLL View Post
    ρεεεεεεεεεεεεε ειμαι hi tech ατομο σε λεω!!!!! απλα το βλεπω απο αλλη σκοπια, δλδ το βλεπω οπως θυμαμαι τον εαυτο μου στα 11 που επαιζα στο εξοχικο με τους φιλους μου. εκανα μπανιο στην θαλασσα και ποδηλατο! καταλαβες τωρα τι θελω να πω? να γερασα τοσο πολυ στα 25 μ δεν νομιζω!!!

λακρυ πριν 2 μερες το πηρα και επειδη δεν ειχα ποτε smartphone μ την εχει δωσει να κατεβαζω apps για τα παντα! εχει τα παντα εκτος απο απλες λειτουργιες πχ να φτιαχνεις φακελους για τις φωτος!!!!!!!! βρηκα και κατεβασα app!
    η ηλικία είναι state of mind ;)

Senior Member
    Quote Originally Posted by PETRAN View Post
    Ακριβώς. "Χάσμα γενεών" χαχα. Πάντως βλέπω πολλούς από τους νέους πιτσιρικάδες να είναι σωματικά εντελώς ατροφικοί και λόγω των υπολογιστών και των video games να έχουν τρελή αντίληψη και γνωστικές λειτουργίες. Θα γίνουμε όπως αυτοί οι εξωγήινοι με τα ατροφικά σωματάκια και την τεράστια κεφάλα. (Λες να ήταν επισκέπτες από το μέλλον? :p)
    εμένα δεν μου φαίνονται τόσο ατροφικά, ίσα ίσα είναι πιο ψηλά και πιο όμορφα τα παιδιά σήμερα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by claire View Post
    εμένα δεν μου φαίνονται τόσο ατροφικά, ίσα ίσα είναι πιο ψηλά και πιο όμορφα τα παιδιά σήμερα!

Ναι είναι γενικά πιο ψηλά και εμφανίσημα συμφωνώ. Εγώ λέω ότι τα αγόρια μάλλον δεν είναι τόσο μυώδη όσο παλιότερα i think (κατα μέσο όρο)

Page 1 of 2 12 LastLast