Σεξ... Απολαυση σαρκικη η κατι περισσοτερο;
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 47
    Member

Smile Σεξ... Απολαυση σαρκικη η κατι περισσοτερο;

Πραγματικα δεν ξερω τι τιτλο να βαλω για ολα αυτα που σκεφτομαι.
    Ας βαλουμε για τιτλο κάτι σαν το "Οι εξωφρενικες σκεψεις ενος αρσενικου κορμιου"
    Εξωφρενικες επειδη δε θα ελεγα οτι συμβαδιζουν με το κατεστημενο.

Ας ξεκινησω με αυτο. Το σωμα μου δεν ειμαι εγω! Το σωμα μου ειναι ενα εργαλειο για να ικανοποιω τις αναγκες μου, απο τις πιο βασικες μεχρι τις πιο ασημαντες. Βεβαια το σωμα μου εχει αναγκες και αυτο. Οταν πειναω δεν πειναω εγω, αλλα το σωμα μου. Ξεχωριζω τις αναγκες μου λοιπον σε βιολογικες-υλικες και πνευματικες.
    Το σεξ κατα την ταπεινη μου αποψη ειναι αναγκη πνευματικη και το σωμα μου ειναι ενα εργαλειο που μου επιτρεπει να βιωσω ολα αυτα τα συναισθηματα που μου προσφερει η "ενωση" με καποια υποτιθεμενη δεσποινις (που ομολογω πως αυτο τον καιρο δεν υπαρχει).

Πραγματικα δε νομιζω πως μπορω να το αναλυσω περισσοτερο, το βρισκω πολυ απλο και ευνοητο ολο αυτο το θεμα.(Κι ομως θα το αναλυσω λιγο ακομη). Το σεξ για μενα ειναι τροφη για το μυαλο και πιστευω πως κακως το εχουμε συμπεριλαβει στη λιστα των σαρκικων απολαυσεων που κατα τροπο τινα υποβιβαζει παρα πολυ την πραξη και δημιουργει ταμπου που δε θα επρεπε να υπαρχουν.
    Το σωμα μου, μου ζηταει καθε μερα φαγητο με αποτελεσμα ο εγκεφαλος μου να δημιουργει το αισθημα της πεινας ΟΜΩΣ το σωμα μου δε μου εχει ζητησει ποτε σεξ. Ο εγκεφαλος μου απο την αλλη μου εχει ζητησει σεξ με αποτέλεσμα το σωμα μου να κανει αυτο που πρεπει (στύση το αποκαλούν για να μην προσβάλλουν τους εύθικτους) για να ικανοποιήσει τον εγκεφαλο μου.

Και ελα πες μου εσυ μετα ότι το σεξ ειναι σαρκικη απολαυση. Θα δεχθω (και αυτο με το ζορι) οτι το σεξ ειναι μια πνευματικη απολαυση με μέγα ισόβιο χορηγο το σωμα μας.

Κι όλα αυτα επειδή ΕΓΩ δεν ειμαι το σωμα μου...

Αντιδράσεις θετικές ή αρνητικες όλες δεκτες! Εσύ τι σκέφτεσαι;

Senior Member
    Καταρχήν καλωσόρισες αν είσαι καινούριος! Καλέ τι σας έπιασε με το σεξ, όλο για σεξ μιλάμε σ' αυτό το φόρουμ. Είναι μήπως επειδή μπήκε το καλοκαιράκι ;) Πρώτα να σου πω ότι ο διαχωρισμός που κάνεις είναι αρκετά αυστηρός όταν λες πως όταν πεινάς, πεινάει το σώμα σου και όχι εσύ. Κατα την γνώμη μου τέτοιου είδους διαχωρισμοί είναι πολύ δύσκολο να γίνουν αφού σώμα και πνεύμα λειτουργούν μαζί σαν όλον και δεν χρησιμεύουν και σε τίποτα. Παράδειγμα το ότι αισθανόμαστε αγχωμένοι τρώμε χωρίς να πεινάμε πράγμα που εγώ το κάνω συνέχεια τον τελευταίο καιρό! Δεύτερον για άντρας με αφήνεις έκπληκτη όταν λες πως η ανάγκη για σεξ είναι καθαρά πνευματική. Είναι και τα δυο πιστέυω ή μόνο σωματική και για να εκπλαγείς στο λέει αυτό μια γυναίκα.
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Banned
    νομιζω πως για καθε μια αναγκη η οποια φαινεται και σαν απολαυση μπορουμε να πουμε κατι παρομοιο. πχ σκεφτομαστε το λαχταριστο βραδυνο μας, μεσω του σωματος μας (του στοματος για την ακριβεια και της γλωσσας) το γευομαστε και το απολαμβανουμε. γενικα το ειπες σωστα, το σωμα ειναι το εργαλειο, το μεσο για να κανεις πραξη ολα οσα θελεις κι εχεις στο μυαλο. το μυαλο το οποιο θα ελεγε κανεις εμπεριεχει τα της ψυχης και του πνευματος ισως ? το θεμα ειναι οτι ορισμενες σκεψεις δυσκολα γινονται πραξη, και για να τις αποκτησεις πρεπει να μπεις σε μια διαδικασια που σου προσφερει κι αλλα πραγματα (πχ δε μπορεις να πεις σε μια κοπελα που σου γυαλισε οτι θες σεξ ετσι στη ψυχρα, εννοειτε πρεπει πρωτα να τη γνωρισεις). εκτος αν θες να μεινεις στα της φαντασιωσης μονο, και να πεις φαντασιωνομαι και αυτα (αυτη τη κοπελα που σου γυαλισε για παραδειγμα), αλλα δε τα κανω πραξη. επιπλεον φαντασιωσεις ολοι εχουμε εξαλλου, μεσω του σωματος μας πραγματοποιουμε μονο οσα μπορουμε και ειναι δυνατον να γινουν καθε φορα. και γιαυτο τελικα δινουμε και περισσοτερη σημασια στις πραξεις (acta non verba οπως λενε), γιατι ειναι κατι χειροπιαστο το οποιο γινεται και μπορει να μας επηρεασει. μια φαντασιωση ειναι αορατη, μενει στο μυαλο σου μονο. θα μπορουσα να το αναλυσω κι αλλο αλλα το ολο θεμα (του σεξ για να επανελθουμε και να μη ξεφυγουμε τελειως) ειναι οπως εγραψες κι εσυ, κατι το απλο. κακως που οι ανθρωποι το καταντησαν τοσο περιπλοκο και δυσκολο, σχεδον σαν να μοιαζει κατορθωμα πλεον...

Member
    Κι ομως δεν εμεινα καθόλου εκπληκτος, τί αντρας τί γυναίκα, εγώ νομίζω πως αυτού του είδους ο διαχωρισμός είναι αυστηρός και άτοπος...
    Οι προβληματισμοί μου δεν εντοπίζουν σε κανενα από τα δύο φύλα.
    Παρόλαυτα συντοπίτισσα Gypsy Cello μετά από μαραθώνιους συνουσίας που πιθανον να εχουμε τρεξει και οι δυο ή και (ευχομαι γενικότερα) όλοι οι φιλοι εδω μέσα, η απολαυση ειναι σωματικη η ικανοποιηση ομως ειναι πνευματικη. Και μη ξεχνας πως όλο αυτο το πανηγύρι εγινε επειδή το μυαλουδάκι έβαλε μπρος την μηχανη. Εκει εντοπιζω και σκέφτομαι όλα αυτα τα πράγματα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by DimitriThess View Post
    Αντιδράσεις θετικές ή αρνητικες όλες δεκτες! Εσύ τι σκέφτεσαι;
    Σε επιβράβευσα με θετική ανατροφοδότηση, επειδή ο συνειρμός σου είναι κατά το μεγαλύτερο μέρος του σωστός, ακόμα και από επιστημονική σκοπιά.
    Το σεξ, σαφώς και είναι βιολογική ανάγκη μεν, αλλά αν ήταν μόνο αυτό, τότε όλοι θα το έκαναν με τον ίδιο τρόπο και ο οργασμός θα ήταν δεδομένος για όλους.
    Στην πραγματικότητα η βιολογική σκοπιμότητα εξαντλείται στην ορμονολογική της υπόσταση. Το σεξ ως ευχαρίστηση, είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τον ψυχικό μας κόσμο.
    Δύο άνθρωποι της ίδια ηλικίας και βιολογικά σεξουαλικής ωριμότητας, ερεθίζονται με διαφορετικό τρόπο, σύμφωνο με τα προσωπικά τους βιώματα.
    Έτσι, είναι βέβαιο ότι η σεξουαλική ικανοποίηση σχετίζεται άμεσα με την ψυχική μας ζωή. Δεν είναι δε τυχαίο, ότι τα περισσότερα σεξουαλικά προβλήματα, έχουν την βάση τους σε ψυχογενή αίτια και όχι σε βιολογικά.

Member
    ΚΕΝΟ αν και δε θέλω καν να μπλέκω με το τι είναι κοινωνικά αποδεκτό, εχεις απολυτο δίκιο. Απλά θεωρώ πως αυτο είναι το τίμημα που πληρώνουμε από τότε που μας φώναζαν homo habilis και αποφασίσαμε πως το είδος μας για να επιβιώσει πρέπει να αναπτυχθεί σε κοινωνίες.

Senior Member
    Εσύ τι σκέφτεσαι;
    Εγώ σκέφτομαι ότι το παν για την γυναίκα είναι η εμφάνιση και για τον άντρα το πέος του. Εκεί μπορώ να προσδιορίσω την αιτία των προβληματικών συμπεριφορών.

Γυναικεία εμφάνιση
    Νεότητα και ομορφιά, καλλίγραμο σώμα και σύμφωνα με την μόδα της εποχής, ανάγκη να την επιθυμούν

Το πέος του άντρα
    Μέγεθος και φυσιολογική λειτουργεία
    Last edited by carrot; 08-06-2011 at 20:32.

Member
    Λήθη ευχαριστώ πολύ για την θετική ανατροφοδoτηση αλλά τα λες πολυ επιστημονικα και δεν εχω πάρει και κανενα ντοκτορα!

Τελικα να πηδάμε ή να μην πηδάμε; :)

Senior Member
    Εγώ δεν το έχω εξασκήσει το άθλημα ακόμα :o και δεν έχω ιδιαίτερες ορμές οπότε σε μένα ισχύει αυτο που λες. Μου έχουν πει ότι αν το κάνω θα το θέλω πιο πολύ μετά.

Senior Member
    Λήθη ευχαριστώ πολύ για την θετική ανατροφοδoτηση αλλά τα λες πολυ επιστημονικα και δεν εχω πάρει και κανενα ντοκτορα!

Τελικα να πηδάμε ή να μην πηδάμε; :)
    Στο φαϊ και στο γ.....σι ο θεός δεν κάνει κρίση! .....γιατί χανόμαστε! ¨:)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    Εγώ δεν το έχω εξασκήσει το άθλημα ακόμα :o και δεν έχω ιδιαίτερες ορμές οπότε σε μένα ισχύει αυτο που λες. Μου έχουν πει ότι αν το κάνω θα το θέλω πιο πολύ μετά.
    Όταν το μάθεις, είναι σαν το ποδήλατο. Δεν το ξεχνάς! Τώρα που έχουμε και ποδηλατοδρόμια… Ουουουουου! Ποιος τη χάρη μας!

Member
    E πες το ετσι ντε!

Member
    Εχουμε ποδηλατοδρομιο στη θεσσαλονικη;;;

Senior Member
    δεν μου είπατε. ισχύει αυτό που λένε :o ; !

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    δεν μου είπατε. ισχύει αυτό που λένε :o ; !
    Και λίγα λένε!

Δημήτρη τι να σου κάνω; Ελλάδα είναι μόνο η Αθήνα! χαχαχαχαχα (πλάκα κάνω ε...)

Page 1 of 4 123 ... LastLast