Σεξ... Απολαυση σαρκικη η κατι περισσοτερο; - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 47
    Member
    Δε ξέρω Gypsy , καποια πραγματα καλυτερα να τα ανακαλύπτεις μονη σου. Μη σου χαλασουμε την εκπληξη!

Member
    Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    δεν μου είπατε. ισχύει αυτό που λένε :o !
    Κοίτα.... Το σεξ και συνηθίζεται και ξεσυνηθίζεται.

Αν μπεις σε μία σχέση και κάνεις σεξ σε καθημερινή βάση για ένα χρονικό διάστημα, μετά θα σου λείπει έντονα αν δεν το βρίσκεις. Αν περάσει αρκετός καιρός θα σου λείπει όλο και λιγότερο (ο ίδιος σου ο οργανισμός έχει ανάγκη να σου μειώσει το άγχος που θα σου δημιουργήσει αυτή η κατάσταση).

Πάντως ναι, δεν είναι ψέμα το ότι γλυκαίνεσαι μόλις το δοκιμάσεις :)

Ίσως όχι από την πρώτη φορά αλλά μετά σίγουρα.

Member
    Ε ρε Ληθη αν ειναι να πρεπει να κατεβαινουμε ατην Αθηνα για να κάνουμε "ποδηλατο" ασε! θα παω να κλειστω στο Αγιο Ορος.

Senior Member
    Εγώ δεν το έχω εξασκήσει το άθλημα ακόμα :o και δεν έχω ιδιαίτερες ορμές οπότε σε μένα ισχύει αυτο που λες. Μου έχουν πει ότι αν το κάνω θα το θέλω πιο πολύ μετά.
    φιλε/φιλη ειναι ολα τα λεφτα........μην το αμελησεις καντο προτεραιοτητα.......και ναι αληθεια ειναι μετα θα θες περισσοτερο

Senior Member
    Quote Originally Posted by DimitriThess View Post
    Ε ρε Ληθη αν ειναι να πρεπει να κατεβαινουμε ατην Αθηνα για να κάνουμε "ποδηλατο" ασε! θα παω να κλειστω στο Αγιο Ορος.
    Σε καταλαβαίνω... Αλλά πριν πάρεις τα βουνά, κάνε ποδήλατο στους απλούς δρόμους. Το ίδιο και καλύτερα είναι. Προς θεού! Όχι στα στατικά ποδήλατα! χαχαχαχαχα

Member
    Κοιτα νομιζω πως η ομορφια ειναι εντελως υποκειμενικη. π.χ. εμενα δε μου αρεσουν οι γυναικες που βαφονται με την σπατουλα ή ακολουθούν τυφλα την μόδα χωρίς να βλέπουν ότι αυτό που φοράνε τις κανει να δειχνουν γελοιες.
    Από την άλλη ολοι εχουμε ακουσει αυτο που λενε οτι το μεγεθος δε μετραει. Και αυτο ειναι μια αληθεια επειδη καποιος πολύ κοντινός μου φιλος ειναι σε μια πολυ ευτυχισμενη σχεση εδω και 5 χρονια και δεν εινια και ο γκουζγκουνης αν με εννοεις.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ανεμος View Post
    φιλε/φιλη ειναι ολα τα λεφτα........μην το αμελησεις καντο προτεραιοτητα.......και ναι αληθεια ειναι μετα θα θες περισσοτερο
    Δεν θ' αμελήσω...!
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Member
    Quote Originally Posted by insect View Post
    Εγώ σκέφτομαι ότι το παν για την γυναίκα είναι η εμφάνιση και για τον άντρα το πέος του. Εκεί μπορώ να προσδιορίσω την αιτία των προβληματικών συμπεριφορών.

Γυναικεία εμφάνιση
    Νεότητα και ομορφιά, καλλίγραμο σώμα και σύμφωνα με την μόδα της εποχής, ανάγκη να την επιθυμούν

Το πέος του άντρα
    Μέγεθος και φυσιολογική λειτουργεία
    Κοιτα νομιζω πως η ομορφια ειναι εντελως υποκειμενικη. π.χ. εμενα δε μου αρεσουν οι γυναικες που βαφονται με την σπατουλα ή ακολουθούν τυφλα την μόδα χωρίς να βλέπουν ότι αυτό που φοράνε τις κανει να δειχνουν γελοιες.
    Από την άλλη ολοι εχουμε ακουσει αυτο που λενε οτι το μεγεθος δε μετραει. Και αυτο ειναι μια αληθεια επειδη καποιος πολύ κοντινός μου φιλος ειναι σε μια πολυ ευτυχισμενη σχεση εδω και 5 χρονια και δεν εινια και ο γκουζγκουνης αν με εννοεις.

Senior Member
    Σαφώς. Στην εποχή μας δεν υπάρχουν κανόνες. Συμφωνώ μαζί σου.
    Όπως και ότι μπορεί κάποιος με πολύ μεγάλο πεος να μην έχει επιτυχία στις γυναίκες.
    Αυτό πως το εξηγείς;

Member
    Δεν θ' αμελήσω...!
    Καλά μη το παίρνεις και πατριωτικά πάντως... Όταν θα ρθει ο καιρος θα γινει και αυτο.
    Και επειδη προφανώς είσαι περίεργη επί του θεματος μη ξεχνας πως η περιεργεια εφαγε τη γατα!

Όσο και να ακους εμπειριες άλλων, η αλήθεια ειναι οτι δε μπορεις να κρίνεις επειδή ο καθείς κρινει με τα δικα του μετρα και σταθμα.

Senior Member
    Κοίτα, η ομορφιά είναι θεάρεστη όταν υπάρχει. Το ίδιο και το μέγεθος. Ωστόσο τι να λέμε ρε παιδιά…. Αφέντης όλων είναι ο έρωτας! Και ο έρωτας είναι τυφλός!
    Ερωτευόμαστε μια ρυτίδα… Ένα πλάγιο βλέμμα… Ένα στραβό δοντάκι…..Μία φράση… Κάτι όμορφα δάχτυλα… Τον τρόπο που μας έδωσε το ποτήρι… Τον τόνο της φωνής… Τον ήλιο όπως έσκαγε στην τζαμαρία… Το τραγούδι που έπαιζε…

Αν κολλάμε στους πόντους και στο πιθανό πιασιματάκι που περίσσεψε από το τζιν…. Σπίτια μας!

Member
    Σαφώς. Στην εποχή μας δεν υπάρχουν κανόνες. Συμφωνώ μαζί σου.
    Όπως και ότι μπορεί κάποιος με πολύ μεγάλο πεος να μην έχει επιτυχία στις γυναίκες.
    Αυτό πως το εξηγείς;
    Οπότε που στηριζεις την αρχική σου άποψη;

Senior Member
    Οπότε που στηριζεις την αρχική σου άποψη;
    Της ρίχνω άκυρο. Ήταν λάθος η άποψη μου.

Member
    Quote Originally Posted by Λήθη View Post
    Κοίτα, η ομορφιά είναι θεάρεστη όταν υπάρχει. Το ίδιο και το μέγεθος. Ωστόσο τι να λέμε ρε παιδιά…. Αφέντης όλων είναι ο έρωτας! Και ο έρωτας είναι τυφλός!
    Ερωτευόμαστε μια ρυτίδα… Ένα πλάγιο βλέμμα… Ένα στραβό δοντάκι…..Μία φράση… Κάτι όμορφα δάχτυλα… Τον τρόπο που μας έδωσε το ποτήρι… Τον τόνο της φωνής… Τον ήλιο όπως έσκαγε στην τζαμαρία… Το τραγούδι που έπαιζε…

Αν κολλάμε στους πόντους και στο πιθανό πιασιματάκι που περίσσεψε από το τζιν…. Σπίτια μας!
    Τι καλά που τα λες! Πήρα και 5 κιλά τώρα τελευταια!

Member
    Της ρίχνω άκυρο. Περίεργο σου φαίνεται πως δεν θεωρώ ότι λέω να είναι και το σωστό;
    Όχι! ίσα ισα! Γουσταρω! όσο πιο συχνα ριχνουμε ακυρα στις αποψεις μας τόσο πιο πολυ διαευρύνουμε το μυαλο μας! (Ενταξει μη το κανουμε και συνηθεια!) :)

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast