ΣΟΥ ΕΙΧΑ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΑΙΩΝΙΑ ΑΓΑΠΗ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 4 of 4
    Junior Member

ΣΟΥ ΕΙΧΑ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΑΙΩΝΙΑ ΑΓΑΠΗ

...αλλά αυτό το έκανε ο παρελθοντικός εαυτός μου στο δικό σου παρελθοντικό εαυτό.
    Είμαι τελικά ένα δυναμικό , εξελισσόμενο σύστημα , ένας άνθρωπος που κάθε μέρα αλλάζει , προσαρμόζεται και επαναπροσδιορίζει τη θέση του . Ετσι λοιπόν δε σπέυδουμε να κατακρίνουμε κάποιον που αθέτησε μια παρόμοια δέσμευση. Δεν είμαστε σημεία , είμαστε μια προσωπικότητα που όσο σταθερή την καθιστούν κάποιες καταβολές άλλο τόσο έχει δικαίωμα στον ελιγμό , στο ''πως το έκανα εγώ αυτό?''. Το στοίχημα λοιπον σε μιά σχέση γίνεται να καταφέρουμε να συγχρονιστούμε . Να μπορούμε να προβλέψουμε το απρσδόκητο . Το ευρος μέσα στο οποίο ο άλλος εν δυνάμει μπορεί να κινηθεί . Και τότε γνωρίζοντας συτο με σιγουρια να πουμε .''είσαι ωραίο , θέλω να μείνεις''

Junior Member
    συγχρονισμός : χρησιμοποίησες την κατάλληλη λέξη φίλε μου...

Member
    Αν μπορεις να προβλεψεις το απροσδοκητο... τι να πω... βοηθησε με κι εμενα να προβλεψω το αυριο το δικο μου. Παντως, οσο συγχρονισμενος και να εισαι με καποιον, τη \"στροφή\" που θα παρει, αφου του δικαιολογεις τις αλλαγες στη διαθεση, τον χαρακτηρα και στη σταση ζωης του, δεν μπορεις να τις προβλεψεις. Εδω, δεν μπορεις να προβλεψεις τις δικες σου, αφου ο,τι και να ναι αυτο που τις προκαλει, ειναι αγνωστο και σ εσενα, μεχρι να συμβει. Το μονο που μπορεις να κανεις, ειναι να εισαι σε εγρηγορση, ωστε να λειτουργησουν γρηγορα τα αντανακλαστικα σου και να την ακολουθησεις χωρις να μεινεις πολυ πισω.. Αλλα κι αυτο δε σημαινει αραγε, πως ακολουθεις την πορεια καποιου αλλου, και οχι τη δικη σου..? Επισης, πιστευω πως μη τηρωντας τις δεσμευσεις που εχεις αναλαβει, στερεις απο το συντροφο σου τη βαση εμπιστοσυνης που μπορει να σου εχει. Και μετα απο ολα αυτα, θα κρινεις πως ειναι ωραιος / ωραια, και καλος / καλη για σενα , για να ειναι μαζι σου, αφου θα εχει φαει στη μαπα ολο αυτο το τρεξιμο.. Το ξαναειδαμε το εργο. Ευχαριστω, δε θα παρω.. Αλλο η ελευθερια σε μια σχεση, κι αλλο να την αντιμετωπιζεις με ελευθεριοτητα, σαν τσιφλικι σου.

Senior Member
    αιωνια;μπα,προσωρινοι ειμαστε εν γενει....εχουν γινει κουραστικες οι μεγαλοστομιες που\'\'καιγονται\'\'πολυ γρηγορα!