Σεξουαλικότητα, ερωτισμός και σχέσεις... Ανοιχτή συζήτηση - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 50
    Banned
    Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    Ολόκληρη Αθήνα δεν βρίσκεις;; Θα τρελαθώ!
    ναι ρε γμτ ειναι πολυ φυσιολογικες για τα γουστα μου. εκτος απο το θεμα του οτι το παιζουν δυσκολες μεχρι να κατσουν, αφου κατσουν τρομαζουν και φευγουν με αυτα που ζηταω και μενω παλι μοναχος...

Quote Originally Posted by Λήθη View Post
    Αδελφέ ΚΕΝΟ, ακούω αυτό από το απόγευμα: http://youtu.be/tluc_Q06n2w

Πόσες μέρες πρέπει να νηστέψω και αν ναι, πρέπει να νηστέψω και το λάδι;
    αδελφη Λήθη το Πασχα περασε. νηστεψε μεχρι της Παναγιας και θα εισαι οκ. το λαδι κανει και για αλλες χρησεις, αλλα εσυ δε θα το χρησιμοποιησεις γιατι θα αμαρτανεις!

Senior Member
    ρε φιλαράκι, τέτοιου είδους ορέξεις, τις αποκαλύπτεις μόνο σε πρόσωπο που είστε καιρό μαζί, δεν το λες σε κοπέλα που είστε 2 μήνες μαζί. Αν είστε καιρό μαζί μπορεί να κάτσει ακόμα και αν δεν της αρέσει έτσι για να σου κάνει το χατήρι. Αλλά και σένα πως σου βγήκε αυτό τώρα;
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Banned
    δυο μηνες ειναι πολυ για μενα βρε κοπελια, στον ενα μηνα με χωριζουν αφου ειμαι ανωμαλος!

Senior Member
    Γιατί θεωρείς τον εαυτό σου ανώμαλο; Γενικά διακρίνω μια αρνητικότητα σε σένα. Δεν θα μιλήσω όμως άλλο γιατί θ' ακουστώ όπως και τα υπόλοιπα κορίτσια και θα με αποπάρεις.

Banned
    εχμ δεν αποπηρα ποτε καμια χωρις λογο, ασχετο αν με εχουν φτασει σε σημειο να βριζω σαν δαιμονισμενος. και η ουρολαγνεια ανωμαλια δε θεωρειται ? ετσι πιστευω, κρινωντας κι ολας απο τις συμπεριφορες των πρωην μου. τι να γινει ομως, δεν ειναι ολες ανοιχτομυαλες...

Senior Member
    τώρα τι να σου πω; δεν το θεωρώ τελείως άρρωστο αλλά ούτε και απολύτως υγιές. ψυχολόγο ρώτησες;

Senior Member
    Τώρα να το πω... να μην το πω...
    Για κάποιο λόγο το κείμενο και ο τρόπος γραφής του/της Αποπλάνησης... μου θυμίζουν έναν πάνο μια φορά (και 2 και 3 και 4.. και 5 μη σου πω)
    ...αλλά στην αναβαθμισμένη, νέα έκδοση 2.0 :)
    [B]Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.[/B]
    Οι σοφοί παραδέχονται. Οι πονηροί δικαιολογούνται. Οι ηλίθιοι επιμένουν.

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    εχμ δεν αποπηρα ποτε καμια χωρις λογο, ασχετο αν με εχουν φτασει σε σημειο να βριζω σαν δαιμονισμενος. και η ουρολαγνεια ανωμαλια δε θεωρειται ? ετσι πιστευω, κρινωντας κι ολας απο τις συμπεριφορες των πρωην μου. τι να γινει ομως, δεν ειναι ολες ανοιχτομυαλες...
    Κοίτα ΚΕΝΟ…. Εδώ που τα λέμε, όταν γνωρίζεις έναν άντρα και σου κάνει κάτι, το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι, δεν είναι να του ρίξεις ένα κατούρημα. Εδώ πας για πιπί στην καφετέρια και το λες με τρόπο.

Από μικρά παιδιά, μας έστελναν στην τουαλέτα για αυτές τις δουλειές και τρομάξαμε να κόψουμε την πάνα. Δεν γίνεται χρυσέ μου να έχεις την απαίτηση να το δει η άλλη για κάτι τόσο απλό… «Αγάπη μου κατουριέμαι , ξάπλωσε!». ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΤΟΛΜΗΣ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ.
    Τα ούρα, όπως και τα κόπρανα, είναι σιχαμένα και αντικειμενικά μυρίζουν . Δικαίωμά σου να γουστάρεις, αλλά μην μαζεύεις οργή για εκείνες που δικαίως λακίζουν!

Να είσαι δίκαιος.
    Last edited by Λήθη; 09-06-2011 at 02:54.

Quote Originally Posted by DissolvedGirl View Post
    Τώρα να το πω... να μην το πω...
    Για κάποιο λόγο το κείμενο και ο τρόπος γραφής του/της Αποπλάνησης... μου θυμίζουν έναν πάνο μια φορά (και 2 και 3 και 4.. και 5 μη σου πω)
    ...αλλά στην αναβαθμισμένη, νέα έκδοση 2.0 :)
    αν δεν χανόσουν από το τσατ, πριν μια ώρα έίχαμε ΑΚΡΙΒΩΣ την ίδια κουβέντα.......:)

πι ες: (αλλά όχι, υπάρχουν πολλοί τελικά)

Banned
    τώρα τι να σου πω; δεν το θεωρώ τελείως άρρωστο αλλά ούτε και απολύτως υγιές. ψυχολόγο ρώτησες;
    οχι δε ρωτησα, αλλα εχω περασει απο 2 ψυχιατρους στο στρατο αναγκαστικα.

Quote Originally Posted by Λήθη View Post
    Κοίτα ΚΕΝΟ…. Εδώ που τα λέμε, όταν γνωρίζεις έναν άντρα και σου κάνει κάτι, το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι, δεν είναι να του ρίξεις ένα κατούρημα. Εδώ πας για πιπί στην καφετέρια και το λες με τρόπο.

Από μικρά παιδιά, μας έστελναν στην τουαλέτα για αυτές τις δουλειές και τρομάξαμε να κόψουμε την πάνα. Δεν γίνεται χρυσέ μου να έχεις την απαίτηση να το δει η άλλη για κάτι τόσο απλό… «Αγάπη μου κατουριέμαι , ξάπλωσε!». ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΤΟΛΜΗΣ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ.
    Τα ούρα, όπως και τα κόπρανα, είναι σιχαμένα και αντικειμενικά μοιράζουν. Δικαίωμά σου να γουστάρεις, αλλά μην μαζεύεις οργή για εκείνες που δικαίως λακίζουν!

Να είσαι δίκαιος.
    εχμ δεν εχω καμια απολυτως απαιτηση, δε πιεζω ποτε καμια να κανει κατι που δε θελει ειδικα στο σεξ. απλα ειμαι αρκετα παραξενος και κλειστος σαν χαρακτηρας, με αποτελεσμα να μη ταιριαζω ευκολα και να μη κανω συχνα καινουργιες γνωριμιες. βαλε και τη καφριλα μεσα, η οποια κανει τις αλλες και φευγουνε με το παραμικρο. το θεμα το σεξουαλικο παντως ειναι κατι το οποιο βλεπω πιο ελευθερα, δεν ειναι οτι καθε φορα θελω να συμβαινει αυτο το πραμα... ε θα βαρεθουμε στο τελος. απλα δε θα ειχα προβλημα αν καποια γουσταρε να το κανει. οταν αγαπας εναν ανθρωπο δε τον σιχαινεσαι. εγω τουλαχιστον.

Member
    Από εκεί και πέρα, αρχίστε να κάνετε σεξ και όχι να μιλάτε γι' αυτό.
    Cello χαλάρωσε... Δε μπορώ να καταλάβω πώς μπορείς να κάνεις τέτοιες δηλώσεις μιλώντας πάντα σε θεωρητικό επίπεδο. Μην κάνεις τέτοιες υποδείξεις. Δεν ακούγεται καλό.

Ασε τον Νίτσε και πίασε τον Ίψεν και όταν τελειώσει και αυτός σκύψεν! :)

Banned
    *Καταλαβαίνω ακριβώς τι ήθελες να πεις με το θέμα που άνοιξες. Όντως δεν υπάρχουν κανόνες αλλά μέχρι να καταλάβεις την ιδιοσυγκρασία και την προσωπικότητα του κάθε ανθρώπου οφείλεις να είσαι διακριτικός, αυτό εννοούσα μιλώντας για νόρμα. Δεν μιλάω κινέζικα.

**Όσο για το τελευταίο δεν νομίζω ότι είναι άξιο σχολιασμού.
    *Iσως τα διαβάζεις ως κινέζικα (?). Οταν το κείμενο γράφει, για ενήλικες και νοήμονες ανθρώπους, που σε ότι κάνουν υπάρχει η συναίνεση, τότε δεν τίθεται θέμα ή όχι διακριτικότητας. Αν συναινέσουν στην αδιακρισία από την πρώτη στιγμή ή στην εφ όρου ζωής διακριτικότητα, όπως αυτοί και μόνο αυτοί ορίζουν τις έννοιες "αδιακρισία - διακριτικότητα", είναι δικό τους θέμα. Ούτε καθολικό κανόνα θεσπίζει, ούτε πλανητική αλήθεια δημιουργεί.

**To κάθε μέλος, σχολιάζει ό'τι αυτό κρίνει άξιο σχολιασμού. Θα σου δώσω ένα επιπλέον ερέθισμα να ξανασκεφτείς την θέση σου, θέτοντας ένα ερώτημα.

Ας υποθέσουμε πως το παρόν φόρουμ, ανοίγει μια ενότητα με τίτλο "μαγειρική". Κατά την άποψη σου και την κρίση σου, σε αυτή την ενότητα θα έγραφαν αυτοί που δεν τρώνε;

Την καλημέρα μου

Senior Member
    Δεν το συνεχίζω άλλο, τις απόψεις μου τις έχω εκθέσει ήδη και νομίζω πως ήταν και οι δικές μου κατανοητές. Επίσης πιστέυω πως μπορείτε να πάρετε και κάτι απ' αυτές.

Senior Member
    Quote Originally Posted by DimitriThess View Post
    Cello χαλάρωσε... Δε μπορώ να καταλάβω πώς μπορείς να κάνεις τέτοιες δηλώσεις μιλώντας πάντα σε θεωρητικό επίπεδο. Μην κάνεις τέτοιες υποδείξεις. Δεν ακούγεται καλό.

Δεν κατάλαβα ποιο ακριβώς είναι το θέμα με τις δηλώσεις. Όσο για τις υποδείξεις αν δεν θες μην τις ακολουθείς. Απλά το είπα γιατί τις τελευταίες μέρες όλο αυτό συζητάμε! Το σκύψεν δεν κατάλαβα, εσύ μου είπες να περιμένω.

Quote Originally Posted by DimitriThess View Post

η τζίπσι δεν έκανε δηλώσεις ουτε υποδείξεις, είπε το αυτονοητο: "καντε σεξ και όχι να μιλάτε για αυτό", και έχει απόλυτο δίκιο.

Ο καθένας σε αυτό του το κομμάτι είναι ξεχωριστός και όταν φτάνει να το αναλύει, μάλλον ψάχνει να βει το πρόβλημα.

πι ες: το σκυψεν ούτε εγω το κατάλαβα.

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast