Σεξουαλικότητα, ερωτισμός και σχέσεις... Ανοιχτή συζήτηση - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 50 of 50
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Seduction View Post
    Οντως δεν κατάλαβες, αλλά εδώ είμαι να σου εξηγήσω ότι θέλεις. Θέσε μου τις ερωτήσεις σου συγκεκριμένα και θα έχεις συγκεκριμένες και ξεκάθαρες απαντήσεις.

Σε ποιό σημείο διέκρινες να θέτω προυποθέσεις ή να ζητάω προυπηρεσία; (!!!)
    Καλημέρα.

Ομολογώ ότι η τέχνη του ανάλαφρου αγγίγματος ενέχει όντως μια αμφιθυμία του λόγου..

Ωστόσο, νομίζω το νόημα μπορεί να περάσει, Seduction, κι έτσι τελικά να μην καταλήξουμε χαμένοι στη μετάφραση.
    Δοκίμασε να τονίσεις με bold την επόμενη πρόταση του ποστ μου. Θα σε βοηθήσω --->
    ''για να τοποθετηθώ πιο καθαρά, με ξενίζει περισσότερο το ύφος''. Το δικό σου.

Σε ένα νήμα, λοιπόν, που έχεις ξεκινήσει και που χαρακτηρίζεις ως ''Ανοιχτή συζήτηση'',
    απευθύνεσαι προς ένα μέλος το οποίο δηλώνει ότι δεν έχει ''εμπειρία'' με αυτά τα λόγια:

Ας υποθέσουμε πως το παρόν φόρουμ, ανοίγει μια ενότητα με τίτλο "μαγειρική".
    Κατά την άποψη σου και την κρίση σου, σε αυτή την ενότητα θα έγραφαν αυτοί που δεν τρώνε;
    Θέτω συγκεκριμένη ερώτηση:

Δεν είναι αντιφατικό όταν ξεκινώντας μια ανοιχτή συζήτηση για τη ''μαγειρική'' εκτιμάς ότι μόνο όσοι ''τρώνε'' πρέπει να συμμετέχουν;;;

Άλλο θέμα είναι το πόσο θα λάβεις υπόψη σου την άποψη κάποιου για την παρασκευή μουσακά, όταν δεν έχει φάει ποτέ του,
    κι άλλο θέμα είναι να μπορεί να εκφράσει ανοιχτά μια άποψη / σκέψη / κρίση του και να συμμετέχει ελεύθερα στη συζήτηση.

Senior Member
    αυτο ειναι σεξ ενος παθιασμενου ζευγαριου η ζευγαριου υπο την επιρρεια ναρκωτικων δεν πιανει για αλλους..

Banned
    Quote Originally Posted by crazy_diamond View Post
    Καλημέρα.

Ομολογώ ότι η τέχνη του ανάλαφρου αγγίγματος ενέχει όντως μια αμφιθυμία του λόγου..

Σε ένα νήμα, λοιπόν, που έχεις ξεκινήσει και που χαρακτηρίζεις ως ''Ανοιχτή συζήτηση'',
    απευθύνεσαι προς ένα μέλος το οποίο δηλώνει ότι δεν έχει ''εμπειρία'' με αυτά τα λόγια:

Θέτω συγκεκριμένη ερώτηση:

Δεν είναι αντιφατικό όταν ξεκινώντας μια ανοιχτή συζήτηση για τη ''μαγειρική'' εκτιμάς ότι μόνο όσοι ''τρώνε'' πρέπει να συμμετέχουν;;;

Άλλο θέμα είναι το πόσο θα λάβεις υπόψη σου την άποψη κάποιου για την παρασκευή μουσακά, όταν δεν έχει φάει ποτέ του,
    κι άλλο θέμα είναι να μπορεί να εκφράσει ανοιχτά μια άποψη / σκέψη / κρίση του και να συμμετέχει ελεύθερα στη συζήτηση.

Kαλησπέρα crazy_diamond

Μάλλον δεν διάβασες όλα τα posts, πριν εγείρεις την ένστασή σου.

Καταλαβαίνω και θα σε βοηθήσω με συγκεκριμένο και ξεκάθαρο τρόπο να σου δώσω την πλήρη εικόνα

Ακολούθησε τα βήματα, προσέχοντας τα bold

1. Ξεκινάει ο άνεμος με αυτή την τοποθέτηση

Quote Originally Posted by ανεμος View Post
    δεν ξερω ρε παιδια αλλα οταν σκεφτομαι τοσο πολυ περι σεξ συνηθως το εργαλειο δεν δουλευει.....κοινως μην σκεφτομαστε και πολυ και ας αφησουμε αυτο που υπαρχει μεσα μας να βγει,λεω εγω τωρα.....

2. Απαντα η Gypsy ωε εξής:

Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    Είσαι πολύ σωστός/η άνεμος! Όποιος το σκέφτεται και μιλάει συνεχώς γι' αυτό είναι συνήθως αυτός που δεν το κάνει.
    Από εκεί και πέρα, αρχίστε να κάνετε σεξ και όχι να μιλάτε γι' αυτό.

3. Tης απαντώ

**Στα φόρουμς, τα μέλη, συζητούν και καταθέτουν απόψεις. Δεν κάνουν sex.

Δηλαδή, της δείχνω πως εδώ που βρισκόμαστε είναι ΦΟΡΟΥΜ, άρα διαδυκτιακός τόπος συζήτησης. Είναι πολύ αυθαίρετο το συμπέρασμα πως όσοι συζητούν για κάτι, το κάνουν επειδή τους λείπει. δεν το γεύονται κλπ, όπως επίσης είναι παράταιρη και αφοριστική η συμβουλή της "αρχίστε να κάνετε σεξ, όχι να μιλάτε γι' αυτο"

4. Η Gypsy, απαντά "κάπως", με τον εξής τρόπο

Όσο για το τελευταίο δεν νομίζω ότι είναι άξιο σχολιασμού.

5. Και της γράφω.

To κάθε μέλος, σχολιάζει ό'τι αυτό κρίνει άξιο σχολιασμού. Θα σου δώσω ένα επιπλέον ερέθισμα να ξανασκεφτείς την θέση σου, θέτοντας ένα ερώτημα.

Ας υποθέσουμε πως το παρόν φόρουμ, ανοίγει μια ενότητα με τίτλο "μαγειρική". Κατά την άποψη σου και την κρίση σου, σε αυτή την ενότητα θα έγραφαν αυτοί που δεν τρώνε;

ΔΗΛΑΔΗ, αν πιστεύεις πως σε μια ενότητα με θεματολογία το sex, γράφουν αυτοί που δεν κάνουν sex, σε μια ενότητα με θεματολογία την μαγειρική, πιστεύεις πως αυτοί που θα έγραφαν, θα ήταν αυτοί που δεν τρώνε;

ΔΗΛΑΔΗ της εξηγώ πως στο θέμα μπορούν να γράφουν ΟΛΟΙ/ΕΣ και είναι το λιγότερο, μη φρόνιμο, να τους χαρακτηρίζουμε έτσι ή αλλιώς, από την συμμετοχή τους σε αυτό.

Θεωρώ πως στο ξεκαθάρισα πλήρως και περιμένω την απάντηση/τοποθέτηση σου.

Senior Member
    Kαλησπέρα crazy_diamond [...]

ΔΗΛΑΔΗ της εξηγώ πως στο θέμαμπορούν να γράφουν ΟΛΟΙ/ΕΣ
    Θεωρώ πως στο ξεκαθάρισα πλήρως και περιμένω την απάντηση/τοποθέτηση σου.

Seduction,

η αλήθεια είναι ότι δεν ακολουθώ μια τόσο νατουραλιστική-κλινική μέθοδο προσέγγισης του ποστ του κάθε μέλους.

Νομίζω ότι είναι περισσότερο θέμα ερμηνείας και οπτικής γωνίας αυτό που μπορεί να τροφοδοτήσει ενστάσεις,
    αλλά τελικά -και ευτυχώς- διάλογο.
    Το πώς ερμηνεύεται, δηλαδή, αυτό που γράφουμε από κάποιον άλλο, πού θα επιλέξει κάποιος να εστιάσει, τί είναι αυτό που θα τον αγγίξει και ποιό αυτό που θα τον ενοχλήσει, σαφώς και όχι δίχως να υπάρχει υπόβαθρο.

Χαίρομαι, λοιπόν, που εξήγησες ότι η απάντησή σου στην Gypsy Cello δεν αφορά στην απειρία της, όπως και κατάλαβα εξαρχής,
    αλλά ήταν η τοποθέτησή σου απέναντι σε αυτό που ερμήνευσες εσύ ότι εννοούσε.
    Από αυτή την άποψη πράγματι δεν υπάρχει, τελικά, καμία αντίφαση.

Ωστόσο, οι οπτικές γωνίες μας συνεχίζουν να είναι διαφορετικές.
    Όχι ότι αυτό είναι κακό.

Για σένα η προτροπή της «αρχίστε να κάνετε σεξ και όχι να μιλάτε γι’ αυτό» ήταν παράταιρη και αφοριστική..

Εγώ το αντιλαμβάνομαι ως ''δώστε περισσότερη σημασία στο σεξ ως βίωμα και όχι στον έλλογο στοχασμό γύρω από αυτό'',
    με άλλα λόγια, (όπως αναφέρεις κάτω από το ψευδώνυμό σου) res, non verba.

Είναι και αυτή μια στάση / άποψη και νομίζω ότι, ναι, χωράει και αυτή σε ένα φόρουμ.

Καλησπέρα και από μένα.

Banned
    *Για σένα η προτροπή της «αρχίστε να κάνετε σεξ και όχι να μιλάτε γι’ αυτό» ήταν παράταιρη και αφοριστική..

Εγώ το αντιλαμβάνομαι ως ''δώστε περισσότερη σημασία στο σεξ ως βίωμα και όχι στον έλλογο στοχασμό γύρω από αυτό'',
    με άλλα λόγια, (όπως αναφέρεις κάτω από το ψευδώνυμό σου) res, non verba.

**Είναι και αυτή μια στάση / άποψη και νομίζω ότι, ναι, χωράει και αυτή σε ένα φόρουμ.
    crazy_diamond,

*Θα συμφωνούσα με τον συλλογισμό σου, αν έλλειπε η εξής πρόταση/άποψη/προτροπή της Gypsy

Gypsy Cello
    Είσαι πολύ σωστός/η άνεμος! Όποιος το σκέφτεται και μιλάει συνεχώς γι' αυτό είναι συνήθως αυτός που δεν το κάνει.
    και ακριβώς αυτό θεώρησα ως παράταιρο και τρόπον τινά αφοριστικό

**Είναι έτσι ακριβώς.

Θα εκτιμούσα την τοποθέτηση σου, σε όσα πραγματεύεται-παρουσιάζει ως σκέψεις το νήμα μου.

Υ.Γ Τo Res, Non Verba είναι στάση ζωής, εντούτοις, βρισκόμαστε σε διαδικτυακό τόπο συζήτησης και εδώ δυο πράγματα έχουν βάση –σε οποιαδήποτε μορφή απλότητας ή πολυπλοκότητας αυτά μπορούν να παρουσιαστούν- "Ανάγνωση και γραφή"

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234