Σεξουαλικότητα, ερωτισμός και σχέσεις... Ανοιχτή συζήτηση - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 50
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    Δεν κατάλαβα ποιο ακριβώς είναι το θέμα με τις δηλώσεις. Όσο για τις υποδείξεις αν δεν θες μην τις ακολουθείς. Απλά το είπα γιατί τις τελευταίες μέρες όλο αυτό συζητάμε! Το σκύψεν δεν κατάλαβα, εσύ μου είπες να περιμένω.
    Κοριτσάκι μου… Ακόμα δεν έχεις κάνει έρωτα και ήρθες σε ένα θέμα που βλέπεις ότι έχει γίνει ο έρωτας αλοιφή για τους κάλους.
    Εδώ αμφισβητείται η δύναμη της θεμελιώδους διείσδυσης (χωρίς αυτή θα μείνεις για πάντα παρθένα!) και η δύναμη της «αγάπης» καταργεί την τουαλέτα.
    Ο Δημήτρης (που δεν του το είχα) σε πήγε Ίψεν - σκύψεν! Δεν το καταλαβαίνεις ότι έχεις πέσει στο στόμα του λύκου; Δεν είναι θέμα εδώ για να γράφεις την ταπεινή, αλλά εντελώς ταπεινή σου άποψη.
    Δεν μπορείς να έχεις άποψη για κάτι που δεν έχεις καν εμπειρία. Δυστυχώς.
    Μαζί σου είμαι, αλλά εδώ που είσαι να το περιμένεις και μην θυμώνεις.

Όπως λέει και η λαϊκή παροιμία: «μοναχιά σου ξύνεσαι στου τσοπάνου την γκλίτσα!»

Senior Member
    Δεν νομίζω ότι παίζει μέγαλο ρόλο η εμπειρία. Τουλάχιστον για μένα προσωπικά. Είμαι ανοιχτόμυαλη δεν έχω κόμπλεξ με το σώμα μου και γενικότερα και νομίζω θα "εγκλιματιστώ" γρήγορα... Δεν νομίζω ότι δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη, μυαλό έχω και μες τα πράγματα είμαι και 'γω. Όταν έχεις μυαλό δεν φοβάσαι τίποτα ;). Σ' ευχαριστώ πάντως για την συμβουλή! Όσο για του τσομπάνου την γκλίτσα οι Θεσσαλονικιές την κατατροπώνουν εύκολα. Ας μην επεκταθώ γιατί θα θεωρηθώ τοπικίστρια. χεχε!!
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Member
    Είπαααααααα Ασε το Νίτσε και πιασε τον Ιψεν! Οοοοοοοοοοοοοοοταν με το καλό τελειώσει και ο Ιψεν τοοοοοοοοοτε σκυψεν, τοτε θα ειναι σε καλη ηλικια για να το δοκιμασει. (Τον Ιψεν οι θεατρανθρωποι τον μελετουν για 4-5 χρονια)
    Τωρα πως βγηκα παιδεραστης δε καταλαβα!

Member
    Quote Originally Posted by Λήθη View Post
    Ο Δημήτρης (που δεν του το είχα) σε πήγε Ίψεν - σκύψεν! Δεν το καταλαβαίνεις ότι έχεις πέσει στο στόμα του λύκου;

Είπαααααααα Ασε το Νίτσε και πιασε τον Ιψεν! Οοοοοοοοοοοοοοοταν με το καλό τελειώσει και ο Ιψεν τοοοοοοοοοτε σκυψεν, τοτε θα ειναι σε καλη ηλικια για να το δοκιμασει. (Τον Ιψεν οι θεατρανθρωποι τον μελετουν για 4-5 χρονια) Και σε καμία περίπτωση δεν με συμπεριέλαβα εκει μεσα.
    Τωρα πως βγηκα παιδεραστης δε καταλαβα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Λήθη View Post
    Δεν μπορείς να έχεις άποψη για κάτι που δεν έχεις καν εμπειρία. Δυστυχώς.
    ...Μας κάνεις πλάκα με αυτό, έτσι;
    [B]Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.[/B]
    Οι σοφοί παραδέχονται. Οι πονηροί δικαιολογούνται. Οι ηλίθιοι επιμένουν.

Senior Member
    Καλά βρε συντοπίτη δεν σε παρεξηγώ, απλά ήσουν αντιφατικός! Και δεν νομίζω να περιμένω τόσο! κοντά είναι...

Member
    Προφανώς τα εχεις βαλει μαζι μου Λήθη... Ευκολα διαστρεβλώνουμε τα λόγια των αλλων.

Member
    Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    Καλά βρε συντοπίτη δεν σε παρεξηγώ, απλά ήσουν αντιφατικός! Και δεν νομίζω να περιμένω τόσο! κοντά είναι...
    Ναι οκ, αλλα μη βαζεις και deadlines, ποτε δε ξερεις ποτε θα ερθει.Μπορει να κανει και περισσοτερο απ οσο θα θελες. Αστο μωρε να ρθει στην ωρα του κι αυτο.

Παρεπιπτόντως άλλοι με παρεξήγησαν!!!

Member
    Quote Originally Posted by DissolvedGirl View Post
    ...Μας κάνεις πλάκα με αυτό, έτσι;
    Μπα απλα προσπαθει να μου την πει...

Senior Member
    Quote Originally Posted by DimitriThess View Post
    Ναι οκ, αλλα μη βαζεις και deadlines, ποτε δε ξερεις ποτε θα ερθει.Μπορει να κανει και περισσοτερο απ οσο θα θελες. Αστο μωρε να ρθει στην ωρα του κι αυτο.

Παρεπιπτόντως άλλοι με παρεξήγησαν!!!
    το είπα γιατί υπάρχει το φλερτ με πρόσωπο που μ' ενδιαφέρει και μου εμπνέει εμπιστοσύνη! και δεν είμαι και μικρή!

Member
    Ε τα καλυτερα να ευχηθουμε...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Seduction View Post
    Ας υποθέσουμε πως το παρόν φόρουμ, ανοίγει μια ενότητα με τίτλο "μαγειρική". Κατά την άποψη σου και την κρίση σου, σε αυτή την ενότητα θα έγραφαν αυτοί που δεν τρώνε;
    Την καλημέρα μου
    Seduction, δεν καταλαβαίνω αυτό το σχόλιό σου ή μάλλον, για να τοποθετηθώ πιο καθαρά, με ξενίζει περισσότερο το ύφος.

Φαντάζομαι ως θεματοθέτης είσαι και αυτός ο οποίος έγραψε τον τίτλο του νήματος:
    Σεξουαλικότητα, ερωτισμός και σχέσεις... Ανοιχτή συζήτηση

Δε βλέπω να τίθεται κάπου κάποια προϋπόθεση όσον αφορά στα μέλη που μπορούν να εκφράσουν την άποψή τους,
    ή να χρειάζεται να δηλωθεί προϋπηρεσία..

Banned
    SHINE ON YOU CRAZY DIAMOND
    Come on you target for faraway laughter,
    come on you stranger, you legend, you martyr, and shine!
    You reached for the secret too soon, you cried for the moon.
    Shine on you crazy diamond.

Banned
    Quote Originally Posted by crazy_diamond View Post
    Seduction, δεν καταλαβαίνω αυτό το σχόλιό σου ή μάλλον, για να τοποθετηθώ πιο καθαρά, με ξενίζει περισσότερο το ύφος.

Φαντάζομαι ως θεματοθέτης είσαι και αυτός ο οποίος έγραψε τον τίτλο του νήματος:
    Σεξουαλικότητα, ερωτισμός και σχέσεις... Ανοιχτή συζήτηση

Δε βλέπω να τίθεται κάπου κάποια προϋπόθεση όσον αφορά στα μέλη που μπορούν να εκφράσουν την άποψή τους,
    ή να χρειάζεται να δηλωθεί προϋπηρεσία..
    Οντως δεν κατάλαβες, αλλά εδώ είμαι να σου εξηγήσω ότι θέλεις. Θέσε μου τις ερωτήσεις σου συγκεκριμένα και θα έχεις συγκεκριμένες και ξεκάθαρες απαντήσεις.

Σε ποιό σημείο διέκρινες να θέτω προυποθέσεις ή να ζητάω προυπηρεσία; (!!!)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Seduction View Post
    Μεταξύ ανθρώπων που είναι ενήλικες, νοήμονες και συναινούν,

1. Tίποτα στο σεξ ΔΕΝ είναι απαγορευτικό
    2. Στο σέξ, ΔΕΝ υπάρχουν οι λέξεις “σιχαίνομαι”, “πρέπει”, “σωστό”, “λάθος”
    3. ΔΕΝ υπάρχουν σεξόμετρα και καυλόμετρα
    4. ΔΕΝ κάνουμε σεξ, βιώνουμε τον έρωτα και την σεξουαλικότητα μας χωρίς ημίμετρα
    5. ΔΕΝ εκτελούμε, αλλά εκφραζόμαστε μέσα από το κάθε τι
    6. Σεξ ΔΕΝ είναι η διείσδυση, αλλά οτιδήποτε προάγει τον ερωτισμό των μερών που συμμετέχουν.
    7. Σκοπός του σεξ ΔΕΝ είναι μόνο ο οργασμός
    8. Ο οργασμός της γυναίκας ΔΕΝ “πρέπει” να είναι η φυσιολογική κατάληξη μετά από κολπική διείσδυση ή τριβής της κλειτορίδας ή έστω σωματικής διέγερσης, αλλά αποτέλεσμα ουσιώδη ερωτισμού σε βάθος που την οδηγεί σε έκσταση, πρωτίστως εγκεφαλική και δευτερευόντως σωματική.
    9. Απαιτείται υπέρβαση και πέταμα περιοριστικών πεποιθήσεων, και ταυτόχρονα η συνεχής προσπάθεια για ανακάλυψη (και εξέλιξη) στο πέρασμα σε ένα νέο κόσμο αισθήσεων, στην δύναμη της απομάκρυνσης κάθε δεσμευτικής σκέψης που μπορεί να το περιορίσει
    10. Βαθιά κατανόηση και συνειδητή αποδοχή της ανάγκης (ΌΧΙ απλά της επιθυμίας), για ηδονή που ταξιδεύει και ευχαρίστηση που μένει… Που κάνει τα μέρη να θέλουν ξανά… και ξανά... και ξανά...
    Καλά αγχώνομαι και που τα διαβάζω όλα αυτά τα ΔΕΝ..μα τι καθόμαστε και αναλύουμε τώρα? (γιατί κλάνει η μύγα και δεν ακούγεται?)..Λες και μπορεί ποτέ κανείς να λειτουργήσει ξέχωρα στο σεξ σε σχέση με τον υπόλοιπο χαρακτήρα του..δε γίνεται αυτό.Εάν κάποιος θέλει να αλλάξει sexual attitude πρέπει καταρχήν να αλλάξει και personal attitude. Αλλά υπερβολή μου φαίνεται..πολύ σεξοκεντρική δε γίνεται με αυτόν τον τρόπο η ζωή?
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast