ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 12 FirstFirst ... 89101112 LastLast
Results 136 to 150 of 175
    Member
    ποιος ειπε ρε οτι ο Θεος πινει? και γραφε ελληνικα
    kaneis.variemai

Senior Member
    τι καλα! γιατι κ εμεις σε βαριομαστε
    I m a Good Person With Bad Attitude

Member
    grafe kai esy ti na sou po pleronis foro

Banned
    Quote Originally Posted by mayris View Post
    pios eipe oti kathe bradi kano tin proseyxei kai ola ayta pou prepei na kanei ena sostos xristianos kai i giagiades mas me tous ridmous tou simera ta xexasane pisteuo.zo stin pliri amartia me syxnes isodous stin kolasi and i escape i dont know how and the devil dont like me i thing.to thema einai ayta pou grafontai peri antixristou kai i imerominies i katastasi tou planiti kati psinetai kati bromaei pisteo ei pantote prosopiki mou apopsi.
    νταξει παιδια μην ανησυχειτε, απλα καιγομαστε στη κολαση, και λογο εποχης καιγομαστε γενικοτερα. δε βγαζουμε ακρη απ'αυτα που γραφονται, ουτε απ'αυτα που γινονται φυσικα, τελειωνει κι ο κοσμος του χρονου, καλα παμε, καλα να'μαστε παντα, αιωνια μας η μνημη και η Δοξα Δραμας στην Ά εθνικη...

Senior Member
    αι γαμησου ρε μαλακα

Member
    neyrakia neyrakia ego se ibrisa

Member
    kai eyxaristo gia to komplimento einai pronomio na eisai malakas simera

Senior Member
    εγω σε εβρισα ομως γιατι θελω να δειξω το χριστιανικο μου προσωπο. γραφε ελληνικα

προνομιο να σαι μαλακας ειναι οταν εισαι ΕΝΤΕΛΩΣ μαλακας. στους τυφλους ο μονοφθαλμος υπερισχυει

Member
    aei mpravo ta les sosta

Senior Member
    Quote Originally Posted by mayris View Post
    pios eipe oti kathe bradi kano tin proseyxei kai ola ayta pou prepei na kanei ena sostos xristianos kai i giagiades mas me tous ridmous tou simera ta xexasane pisteuo.zo stin pliri amartia me syxnes isodous stin kolasi and i escape i dont know how and the devil dont like me i thing.to thema einai ayta pou grafontai peri antixristou kai i imerominies i katastasi tou planiti kati psinetai kati bromaei pisteo ei pantote prosopiki mou apopsi.
    Τα ίδια έλεγαν και για το 2000 και τρόμαζα όταν ήμουν μικρή και έλεγα τι κρίμα μέχρι τα 15 θα ζήσω! Τρομολαγνεία πάντοτε υπήρχε και πάντοτε θα υπάρχει. Εμένα δεν μου βρωμάει τίποτα.
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    βρωμανε ολοι οι υπολοιποι που ψαχνονται να δουν ποτε θα πεθανουν. εγω δεν θελω να ξερω. αρκει να ναι γρηγορο

Senior Member
    In the bounders of nowhere , at the very edge of your eyelashes
    Εγω παντως νοιωθω τα 33 να πλησιαζουν σε μερικα χρονακια και ανησυχω... :P
    Δωσε μου στα χειλη σου να πιω το αθανατο νερο

Member
    ti theleis na peis eisai o eklektos

Senior Member
    In the bounders of nowhere , at the very edge of your eyelashes
    Φτου! φανηκε?
    Δωσε μου στα χειλη σου να πιω το αθανατο νερο

[QUOTE=Lacrymosa;256864]ρε ειναι γαματοι οι iron maiden !!!!!!!!!!!!!!!!! μπραβο petran!!!!!!!!!!!!!!

Ναι ρε τι γαματοι ειναι που κανουν μαυρη μαγεια και ανθρωποθυσιες και εχουν πουλησει την ψυχη τους στον διαβολο για λιγη επιγεια δοξα.Ολη η μουσικη βιομηχανια ετσι λειτουργει για να πας πολυ μπροστα και να γινεις διασημο πρεπει να πουλησεις την ψυχη σου,μαλιστα εχουν και ειδικα συμβολαια που υπογραφουν.Τωρα για τον αντιχριστο πιστευω οτι θα ερθει και θα ερθει απο το ισλαμ,διοτι οπως πολυ γνωριζετε στο ισλαμ επιτρεπετε να κλεψεις να βιασεις να σκοτωσεις να πεις ψεματα κτλπ.Να ξερετε μονο ο Χριστος σωζει σας το λεω απο προσωπικη εμπειρια,οχι εγω ειμαι τελειος ουτε καν θα λεγα απλα διαβαζω βιους των αγιων και ειλικρινα εχω συγκλονιστει με αυτα που προλεγανε.Ουτε εγω ειχα πιστη βασικα αδιαφορουσα τελειως,απλα τωρα μεσω της εξομολογησης νιωθω αναπαυμενος.Μαλιστα για ενα καιρο που ακουγα φωνες μεσα μου και αρχισα να κοινωναω σταματησαν τελειως.Οι φωνες που ακουγα ηταν κυριως υπερηφανιας και υπεροψιας κατι που στην ιατρικη ονομαζεται ανω διπολικοτητα.Μαλιστα ο γιατρος μου να ειναι καλα ο ανθρωπος ειχε σαστισει απο αυτα που του ελεγα,ειδικα εκεινη την εποχη που ασχολουμουν με μουσικη(εγραφα με το ableton και το fl studio trance)Δεν προσπαθω να προσυλητισω κανεναν αλλωστε γιατι να το κανω απλα παραθετω την δικη μου γνωμη γιατι δεν πρεπει να επιβληθουμε στον αλλο με το ζορρυ ουτε να του παμε ποτε κοντρα.Να ξερετε η φυλακη που ζουμε,γιατι σαν φυλακη μας εχουν κανει στην Ελλαδα,να ξεπουλανε τα νησια και τον ορυκτο καποτε θα τελειωσει και ελπιζω συντομα.Σαν λαος εχουμε περασει παρα πολλα γιατι απλα θελουν να μας εξαφανισουν.Οσον αφορα την σημασια του παραπανω βιντεο ειναι οτι εξημνει τον σατανα υποσυνειδητα για αυτα που του εχει δωσει ο εν λογω τραγουδιστης,επισης σε πολλα τραγουδια τους βριζουν και βλαστημουν τον Χριστο.Τραγικη ειρωνια?και γω ακουγα iron maiden,black sabbath,nightwish,dio και μερικες δεκαδες καλλιτεχνες μεχρι που καποιος μου εξηγησαι οτι αυτη η μουσικη οχι μονο κανει καθαρη σατανολατρεια αλλα μισει θανασιμα τον χριστιανισμο.

Page 10 of 12 FirstFirst ... 89101112 LastLast