ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 12 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast
Results 121 to 135 of 175
    Senior Member
    In the bounders of nowhere , at the very edge of your eyelashes
    δεν διαφωνω καλα τα λες !
    Θα επανελθω στο thread και αναρωτιεμαι το εξης.Σε Στιγμη συγχισης ο μαυρης καρφωσε στο μυαλο του αυτη την λεξη.. λεξη συνδεδεμενη με το πιο μεγαλο κακο στον κοσμο με το πιο μοχθηρο με το πιο ... το πιο αυτο τελοςπαντων.Μαλιστα το εψαξε.... χμμμμ και βρηκε πραγμα.... που σαλευει.... καλα ειμαστε σοβαροι?
    Εγω πιστευω, πλασαρωντας κατι τετοιο ακουσια θες να το παιξεις κακος... πολυ κακος... παντοδυναμος των κακων.... εχεις την δυναμη να σπας ανθρωπους στα 2 με μια σου ματια.... (πωπω.... φοβηθηκα... ) μην με πλησιαζετε! αφηστε με ησυχο!!! εχω γινει κακος τωρα λεμε! και ξερω τι κανει ο κακος!!! το διαβασα στο ιντερνετ!!!ΤΩΡΑ ΞΕΡΩ!!!
    Αυτη ειναι η μεταφραση που εκανα εγω.Δεν το λεω με κακία.Μια προσεγγιση κανω.Μηπως ο μαυρης θελει να μεινει μονος του δηλωνοντας μια ψευτικη κακια?
    Μηπως το ατομο αυτο περναει μια φαση?
    Δηλωνει ψευδως στον εαυτο του και στον περιγυρο του: ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ! ΕΓΩ ! ΕΙΜΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ!ΜΗΝ ΜΕ ΑΚΟΥΜΠΑΣ! ΣΕ καθαρισα! ΑΚΟΥΤΕ?
    Μηπως θελει ο φιλος μας να δυναμωσει εσωτερικα και το κανει με λαθος τροπο?
    Τα ιδια δεν θα σκεφτοτανε αν του ειχε καρφωθει αντιστοιχα η λεξη ΘΕΟΣ?(οχι ομως με το να κανει κακο στον κοσμο)
    Σκεψεις μου ειναι ... τιποτε παραπανω... το ατομο δεν εγραψε τυχαια to thread κατι θελει να πει ο ποιητης.. και τα δακτυλα του χτυπησανε με μανια ενα μαυρο πληκτρολογιο και βγηκε η σκεψη.... λιγο πριν ... λιγο πριν του γινει εμμονη ..
    Δωσε μου στα χειλη σου να πιω το αθανατο νερο

Senior Member
    Quote Originally Posted by ithaki View Post
    Μια τουρτα χωρις κερακια στην μαπα του αντιχριστου και να παει" στα διαολο".
    Ενας μυθος ειναι ρεεεεεεε τιποτε παραπανω.... ειναι ο πειρασμος που σε πιανει οταν μπαινεις σε χωρους "ιερους" ειναι αυτο που κανει πολυ κοσμο να εχει "ηθος" αν δεν φοβοταν ο ανθρωπος τα θεια... τωρα θα ειμασταν... αστα να πανε....
    Φίλε , έχεις μπερδέψει τις έννοιες . Εσυ αναφέρεσαι στον θρησκευτικο ηθικισμό , κατι εντελώς διαφορετικό απο το ήθος που χαρακτηρίζει τον σωστό άνθρωπο .
    Οσο για τον αντιχριστό ,μάλλον δεν εμαθες και πολλά στα χρόνια που λες οτι σπαταλησες στην ορθοδοξια . Και η Παλαιά και η Καινή διαθήκη είναι γεμάτες απο αναφορές σε αυτόν . Και δεν είναι συμβολικές όπως θέλουν κάποιοι να υποστηρίζουν , επειδη τους εξυπηρετει στην γνωστική προσέγγιση των Γραφών .

Σόρρυ , αλλά σε κόβω μετεξεταστέο. Καλύτερα να μου έλεγες οτι αυτή είναι απλώς η προσωπική σου άποψη και να μην έβαζες μπροστά το πρόσχημα της ορθοδοξίας ως αυτοαναγγελόμενος ''αυθέντης'' . Μάλλον δεν έχεις μπεί στον κόπο να διαβάσεις ποτέ , και δικαίωμα σου , αλλά μην καταχράζεσαι κάποια πράματα με τόση ευκολία γιατί τα ευτελίζεις . Χωρίς παρεξήγηση .

Senior Member
    Αναφερεσαι σε συγκεκριμενα εδαφια της Παλαιας και της Καινης Διαθηκης?Αν ναι ποια?Να τα μελετησουμε παρεα σε αλλο thread φυσικα ( για να μην ξεφυγω απο αυτο που αρχισε ο μαυρης)
    Κοψε με ελευθερα κυρ καθηγητα!!
    Δεν καταλαβαινω οταν αναφερεσαι στο οτι δεν εχω διαβασει ποτε ,τι? Να σου φερω την βαθμολογια μου στα θρησκευτικα και τους επαινους που ειχα στο κατηχητικο.Μηπως θες να με ακουσεις κιολας οταν εψελνα?Μην προτρεχεις...
    Σε ευχαριστω που μου απαντησες αλλα αφου την εκανες την αρχη, θελω το φως σου να δω και εγω οτι εχω αφησει "σκοτεινο" και ασαφες!

Senior Member
    Frikoubikos πρέπει να είναι χάλια να ζεις στον μεσαίωνα

Εντωμεταξύ ο ιουδαικός/χριστιανικός είναι παν-άγαθος σου λέει να αγαπάς και τον εχθρό σου και παρ όλα αυτά στην παλαιά διαθήκη και στην αποκάλυψη o θεός σφάζει μαζικά όπως ο χιτλερ. Υπάρχει πιο μεγάλη ηλιθιότητα από αυτό το πράγμα ήθελα να ξερα. Το παράδοξο το είχαν δει και οι γνωστικοί (κάτι που τους έκανε να δημιουργήσουν άπειρες αιρετικές ομάδες μέχρι και ομάδα αιοσφοριστών που πίστευε στον σατανά γιατί χωρίς αυτόν δεν θα μπορούσε να γίνει ο "ερχομός του κυρίου" οπότε είναι σημαντικότατο κομμάτι σε όλο το "θεικό σχέδιο". Είναι απίστευτο το πόσους άπειροι τρόποι υπάρχουν να αναπτύξεις την σκέψη σου μέσα στις τεράστιες τρύπες και κενά των θρησκευτικών βιβλίων.)

Γιατί άραγε υπάρχουν τόσα αντικρουόμενα πράγματα και κενά? Μήπως γιατί απλά η παλαιά διαθήκη είναι εβραική/ιουδαική μυθολογία (οι μισοί μύθοι κλεμμένοι από τους σουμεριους/βαβυλώνιους, π.χ. νώε/ουτναμπίστιμ) με τον ιουδαικό εκδικητικό θεό τέλεια προσαρτιμένο στην ιουδαική νομαδική συντηρητική παράδοση και η καινή διαθήκη είναι ένα εντελώς άλλο πράγμα που κάποιος άγνωστος τύπος ονόματι παύλος διέδωσε σύμφωνα με τα δικά του πιστεύω? Και απλά οι κύριοι των οικουμενικών συνόδων τα βρήκανε μεταξύ τους και βάλαν μέσα αυτά που θα μπορούσαν να τους εξασφαλίσουν το καλύτερο αποτέλεσμα ως προς την υπακοή των ανθρώπων.YES I THINK SO
    Last edited by PETRAN; 12-07-2011 at 19:58.

Member
    ithaki ti einai ayta pou les me prosbalis eimai enas apotyximenos tzogadoros me ouk elaxistes blastimies pros ta thia pragmati pernao mia fasi pou prospatho na vro ton palio kalo eayto mou mou symbainoun oxi poli paraxena alla simptosis diavolika sxediasmenes les kai gnorizoun ti epomeni kinisi mou straing thing i dont know i dont understand pou me trelenoun

Senior Member
    Σε ξυπνησα μου φαινετε
    Δεν θα σου πω πως ο τζογος ειναι κακο πραγμα.Απαπα...
    Απλα να ξερεις τα τυχερα παιχνιδια δινουν 60% των κερδων στον κατοχο.Δεν χανεις λεφτα το ξερω... χρονο χανεις για να πεις οτι κατι κανεις.Ολοι οι τζογαδοροι αποτυχημενοι ειναι , οσοι δεν ειναι λενε ψεμματα η θελουν να παρασειρουν και αλλους στον τζογο.
    Και εγω προσπαθω να βρω τον καλο εαυτο μου... τον ξεχασα μια δεκαετια πισω.πρεπει να ημουν γυρω στα 18-19 τοτε.<---παρενθεση!
    Τωρα σειρα σου γιατι πιστευεις οτι σου καρφωθηκε αυτη η λεξη?Πως το εξηγεις?Θες να την βγαλεις?Μπορεις?
    Διαβολικες συμπτωσεις..... αχχχ δεν ξερεις τι μου εχει τυχει.... αλλα ρε γμτ μονο συμπτωσεις ειναι... και οντως οταν περασε η μπορα ηταν συμπτωσεις, τα θυμαμαι και γελαω με την παρτη μου.Τι σε τρελαινει ? οι συμπτωσεις? ειμαι και εγω μια συμπτωση?Απαντησε μου αργα σκεψου και εγω θα ειμαι εδω να περιμενω απαντηση
    Last edited by ithaki; 12-07-2011 at 23:11. Reason: Παραλειψα κατι

Member
    ela re esei ti komati eisai arxizo kai fofamai sto tzogo xaneis lefta to 10%epistrefete piso kai me proipotheseis. i lexei mou karfothike gia ton logo tosa mazemena pios mporei na grivete piso apo allo ayta arage kai toso kala malista otan sou lene min baleis ta xeraki stin fotia to bazeis mia kegese dyo to idio kai triti kai otan xypnas kai bazeis ena prorgramma kai to paei sosta to deytero to idio kai ekei pou paei na allaxei ayto to kati piso sta idia.ton antixristo ton xegase meta apo 1 bdomada den mporo na allaxo kati oti kai na symbei kai na se kai 100% sigouros gia kati trelos eisai teliose.simposis polles kai trelles apo ton adi ston parasdiso kai apto paradiso ston adi pos na sto po kai go gelao polles fores kai pao gia alla an ta afina na me paroun apo kato asta .oso an eisai simptosi griazete ton xrono tois

Banned

παιδια αυτο το θεμα βρωμοκοπαει καμμενιδιτα! δε ξερω αν ειναι επειδη καποιος εβαλε το χερι του στη φωτια ή το καρβουνο γενικοτερα. οπως και να εχει ομως, χριστιανος ορθοδοξος και τζογαδορος δεν γινεται. οπως και δε γινεται χριστιανος ορθοδοξος και γαμιας της γειτονιας, ναρκομανης, κι οτι αλλο συμπεριλαμβανει αμαρτιες. ή θα ακουλουθησετε πιστα τις οδηγιες οπως σας δινονται οπως κανει ο Frikoubikos ή δε θα τις ακολουθησετε καθολου οπως κανουν ολοι σημερα, κι αυτονομαζονται χριστιανοι απλα για το ονομα κι επειδη ετσι εμαθαν, ετσι ηταν η παραδοση. τελος να πω οτι ο διαολος στα powerpuff girls ηταν μια αδυναμη πουσταρα, δεν ειχε σχεση με αυτο που περιεγραψε ο ithaki, με μυς κλπ.

Senior Member
    ναι ΚΕΝΟ γιατι αποκλειεις ο διαολος να ναι γκει? τι σεξισμος ειναι αυτος. ακολασια ειναι και ο σοδομισμος
    I m a Good Person With Bad Attitude

Banned
    Quote Originally Posted by Broken_DoLL View Post
    ναι ΚΕΝΟ γιατι αποκλειεις ο διαολος να ναι γκει? τι σεξισμος ειναι αυτος. ακολασια ειναι και ο σοδομισμος
    pansexual ειναι. στο λεω εκ πειρας. λολ.

Senior Member
    Medieval age seems fine to me Petran . Thanks for asking .

Επειδή φέυγω ταξιδάκι σήμερα , δυστυχώς δεν μπορώ να διαθέσω πολύ χρόνο , αλλά κατα την επιστροφή μου γουστάρω να καώ επι αυτού , και οσοι αντέξουν . λολ

Τα λέμε.

Member
    xasisi ipie kai theos den eimai ego pou to leo akouses pouthena na snyfare i na tan prezoni pote a

Banned
    Quote Originally Posted by mayris View Post
    xasisi ipie kai theos den eimai ego pou to leo akouses pouthena na snyfare i na tan prezoni pote a
    αν αυτο το γραψες για μενα επειδη μιλησα για ναρκομανεις, τοτε να πω οτι το εγραψα γενικα, δεν γινεται καποιος να δηλωνει χριστιανος ορθοδοξος ενω παραληλα ειναι εξαρτημενος και χεστηκε αν αμαρτανει. οταν προσευχεται τι θα λεει, στειλε μου θεε μου τη πρεζα μου και σημερα να σταθω στα ποδια μου ? ε δεν ειναι χριστιανισμος αυτο το πραμα. ή μελετατε και τηρειτε τας Γραφας, ή δεν ειστε τπτ!

Senior Member
    ποιος ειπε ρε οτι ο Θεος πινει? και γραφε ελληνικα
    I m a Good Person With Bad Attitude

Member
    pios eipe oti kathe bradi kano tin proseyxei kai ola ayta pou prepei na kanei ena sostos xristianos kai i giagiades mas me tous ridmous tou simera ta xexasane pisteuo.zo stin pliri amartia me syxnes isodous stin kolasi and i escape i dont know how and the devil dont like me i thing.to thema einai ayta pou grafontai peri antixristou kai i imerominies i katastasi tou planiti kati psinetai kati bromaei pisteo ei pantote prosopiki mou apopsi.

Page 9 of 12 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast