ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 12 FirstFirst ... 678910 ... LastLast
Results 106 to 120 of 175
    Senior Member
    υπαρχουν πολλες εκδοχες περι θρησκειας και διαβολου, το σιγουρο ειναι πως δεν θα φερει αυτος το τελος του κοσμου. δεν εχω διαβασει πουθενα οτι θα γινει απο αυτον! εχουμε ακουσει για το ημερολογιο των μαγιας που τελειωνουν οι σελιδες του του χρονου (λες και δεν θα τελειωνε ποτε αυτο το ημ/λογιο), εχω ακουσει για τους μαρτυρες του ιεχωβα που λενε πως το τελος θα ρθει συντομα απο καπου επειδη θα πληρωσουμε για τις αμαρτιες του αδαμ και οι εναρετοι θα βασιλευσουν μαζι με τον Χριστο........εχω ακουσει 1002 αλλα δεν εχω ακουσει πως ο διαολος θα φερει το τελος του κοσμου!

κατα την γνωμη μου οι αμερικανοι θα πεταξουν κατα λαθος καμια πυρηνικη βομβα η θα πεσει κανα εξωγηινο διαστημοπλοιο στην αθηνα οπως γινεται στο σινεμα και θα μας φανε μικρα ροζ ανθρωπακια! πιο πιθανο ειναι απ το να μας εξαφανισει ολους ο διαολος!
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    Quote Originally Posted by Broken_DoLL View Post
    υπαρχουν πολλες εκδοχες περι θρησκειας και διαβολου, το σιγουρο ειναι πως δεν θα φερει αυτος το τελος του κοσμου. δεν εχω διαβασει πουθενα οτι θα γινει απο αυτον! εχουμε ακουσει για το ημερολογιο των μαγιας που τελειωνουν οι σελιδες του του χρονου (λες και δεν θα τελειωνε ποτε αυτο το ημ/λογιο), εχω ακουσει για τους μαρτυρες του ιεχωβα που λενε πως το τελος θα ρθει συντομα απο καπου επειδη θα πληρωσουμε για τις αμαρτιες του αδαμ και οι εναρετοι θα βασιλευσουν μαζι με τον Χριστο........εχω ακουσει 1002 αλλα δεν εχω ακουσει πως ο διαολος θα φερει το τελος του κοσμου!

κατα την γνωμη μου οι αμερικανοι θα πεταξουν κατα λαθος καμια πυρηνικη βομβα η θα πεσει κανα εξωγηινο διαστημοπλοιο στην αθηνα οπως γινεται στο σινεμα και θα μας φανε μικρα ροζ ανθρωπακια! πιο πιθανο ειναι απ το να μας εξαφανισει ολους ο διαολος!
    Δεν υπάρχει καμμία θρησκευτική εικασία οτι ο διάβολος θα φέρει την καταστροφή . Αυτο που θα φέρει θα είναι η απόλυτη αμαρτία , έτσι υποστηρίζει ο Χριστιανισμός τουλάχιστον στην πλειοψηφεία των δογμάτων του . Την καταστροφή την κάνει ο Θεός στην συνέχει ως φυσικο αποτέλεσμα , καθως δεν υπάρχει νόημα συνέχειας . Οπως και στις μέρες του Νώε τον κατακλυσμό ο Θεός τον έκανε , γιατί όπως λέει στην Γραφή ''άπαντες είχαν εξαχρειωθει πνευματικά'' .

Senior Member
    αρα γιατι να ανησυχουμε για τον εξ αποδω

Senior Member
    ανησυχούμε γιατί έχει γίνει πολύ ντόρος με τα εσχατολογικά τον τελευταίο καιρό γενικά , αλλά οι πιο πολλοί γράφουν ανακρίβειες και μπερδεύουν τον κόσμο (αυτο μπορεί να γίνεται και σκόπιμα) .

Μόνο μέσα στην Καινή Διαθήκη υπάρχει ξεκάθαρο το μύνημα , και είναι διατυπωμένο με τέτοιον τρόπο ώστε αυτοί που πιστεύουν σε αυτό να μην αγωνιούν για τα μελλούμενα , ως γνωστόν όμως πολλοί δεν θέλουν να πιούν το νερό απο την αρχική πηγή του , αλλά απο τυποποιημένα 'μπουκάλια'.

Senior Member
    ε τοτε να μην διαβαζουμε τοσο επειδη η πολυ γνωση κανει κακο ;p

Senior Member
    ε τοτε να μην διαβαζουμε τοσο επειδη η πολυ γνωση κανει κακο ;p
    Η λάθος γνώση κάνει κακό και η παραπληροφόρηση .

Αλλά υπάρχουν και περιπτώσεις οπου η άγνοια είναι ευτυχία ;Ρ Αν και η συγκεκριμμένη δεν είναι απο αυτές . Καλό ειναι να ξέρουμε και ας μην συμβεί ποτέ αυτο που εικάζεται . Θα έχουμε χάσει μόνο λίγο χρόνο .Αν όμως συμβεί και δεν γνωρίζουμε , μπορεί να χάσουμε πολλά παραπάνω. Και συμφεροντολογικά να το δείς , είναι μια γνώση που είναι καλό να την έχουμε.

Senior Member
    In the bounders of nowhere , at the very edge of your eyelashes

Cool

υπαρχουν πολλες εκδοχες περι θρησκειας και διαβολου, το σιγουρο ειναι πως δεν θα φερει αυτος το τελος του κοσμου.
    Δεν θα με παρει ο διαολος τελικα?ΧΑ αδικο ειχε η γιαγια μου!
    δεν εχω διαβασει πουθενα οτι θα γινει απο αυτον!
    Τελικα εισαι σιγουρος ? πες να ξερω!

εχουμε ακουσει για το ημερολογιο των μαγιας που τελειωνουν οι σελιδες του του χρονου (λες και δεν θα τελειωνε ποτε αυτο το ημ/λογιο),
    Πες ΤΑ! ΑΝΤΕ ΠΙΑ!

εχω ακουσει για τους μαρτυρες του ιεχωβα που λενε πως το τελος θα ρθει συντομα απο καπου επειδη θα πληρωσουμε για τις αμαρτιες του αδαμ και οι εναρετοι θα βασιλευσουν μαζι με τον Χριστο........
    Το 99 τελευταια χρονια που πηγα κατηχητικο (ορθοδοξος χριστιανος ημουν-τωρα δεν πιστευω σε τιποτα) μου ειχαν πει οτι ειχαν ανεπιτυχως προβλεψει 5 τελη του κοσμου(1 με τον μεγαλο δρακο αλλα μας εσωσε ο ιπποτης, 1 με το τερας με τα πολλα κεφαλια αλλα μας εσωσε ο βαρυμαγκας ο ελληνας ο Hercules!- Ξεχωρα της πλακας νομιζω η τελευταια ηταν το 99 και η πρωτη το 85) .Πανε 12 χρονια απο τοτε δεν ξερω ποσες αλλες φορες το προβλεψανε.
    εχω ακουσει 1002 αλλα δεν εχω ακουσει πως ο διαολος θα φερει το τελος του κοσμου!
    εγω εχω ακουσει για το 2012 και το 2040(βλ X-Com:Terror from the deep -ασχετο)
    εστω οτι το φερνει ... θα το παρει παλι πισω???
    Φονιαδες των λαων ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ!

Σακατεμενη κουκλα.. χωρις παρεξηγηση βρηκα πολυ τροφη στο ποστ σου και ενεκα οτι ειμαι διαολος μεταμφιεσμενος ( η γιαγια μου το ελεγε!)ειπα να κανω μερικα πειραγματα

Για μενα ο αντιχριστος και η συγχρονη περιγραφη του ειναι ενας μυθος που εχει πλαστει για να εχουν γελιο οι ταινιες τρομου. Εγω το χρησιμοποιω για να βριζω χωρις να αισθανομαι οτι προσβαλλω καποιον.Θα τον κανω χαρακτηρα στο επομενο παιχνιδι που θα σχεδιασω και θα τον βαλω να τρωει αγριες μαπες- ισως και καμια ξεσυγιρισμενη τουρτα, αλλα ειναι δυσκολο να υπολογισω που θα πανε τα κερακια μετα.
    Σαν εικονα ο αντιχριστος εμενα μου κανει εναν κοκκινο τεραστιο κερατα με μεγαλους μυς πεταχτες φλεβες και 2 μεγαλα μαυρα φτερα με κερατα στις ακρες που ανοιγοντας τα καλυπτει ενα γηπεδο του τεννις,μαυρα ματια γαμψα νυχια , παλαμες τριχωτες με κλειδωσεις ασπρισμενες ισα να φαινεται το παραμορφωμενο κοκκαλο ... και το κυριοτερο μικρο.. πουλακι! ΤΣΙΟΥ!!!!!
    Ασχετα με το τι πιστευω και τις φιλοσοφιες μου περι των θρησκειων , ελπιζω να μην προσεβαλλα κανενα, αλλα ακομη και αν το εκανα, πιστευω στα ανεκτικα ορια της πλακας
    Δωσε μου στα χειλη σου να πιω το αθανατο νερο

Senior Member
    ναι δεν θα μαρεσε να ξερω το μελλον μου γιατι αν πχ ηξερα πως αυριο θα τιναξω τα πεταλα θα αγχωνομουν απο σημερα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by ithaki View Post
    Δεν θα με παρει ο διαολος τελικα?ΧΑ αδικο ειχε η γιαγια μου!

Σαν εικονα ο αντιχριστος εμενα μου κανει εναν κοκκινο τεραστιο κερατα με μεγαλους μυς πεταχτες φλεβες και 2 μεγαλα μαυρα φτερα με κερατα στις ακρες που ανοιγοντας τα καλυπτει ενα γηπεδο του τεννις,μαυρα ματια γαμψα νυχια , παλαμες τριχωτες με κλειδωσεις ασπρισμενες ισα να φαινεται το παραμορφωμενο κοκκαλο ... και το κυριοτερο μικρο.. πουλακι! ΤΣΙΟΥ!!!!!
    Ασχετα με το τι πιστευω και τις φιλοσοφιες μου περι των θρησκειων , ελπιζω να μην προσεβαλλα κανενα, αλλα ακομη και αν το εκανα, πιστευω στα ανεκτικα ορια της πλακας
    εχεις δει ποτε power puff girls?

Senior Member
    Δεν νομιζω... τελευταιο παιδικο που προλαβα με γυναικες ηταν oi sailor moon? κατι τετοιο. γιατι ρωτας?

Senior Member
    γιατι εκει ηταν ενας κακος που παριστανε τον διαολο και ηταν ακριβως οπως ειπες αλλα φεροταν γκεικα

Senior Member
    οτι να'ναι.

Senior Member
    εχεις κατι αξιολογο εσυ να προσθεσεις?

Senior Member
    Μια τουρτα χωρις κερακια στην μαπα του αντιχριστου και να παει" στα διαολο".
    Ενας μυθος ειναι ρεεεεεεε τιποτε παραπανω.... ειναι ο πειρασμος που σε πιανει οταν μπαινεις σε χωρους "ιερους" ειναι αυτο που κανει πολυ κοσμο να εχει "ηθος" αν δεν φοβοταν ο ανθρωπος τα θεια... τωρα θα ειμασταν... αστα να πανε....

Senior Member
    αμα δεν πιστευεις στον Θεο ναι δεν πιστευεις και στον διαβολο, εγω που ειμαι ορθοδοξη πιστευω και στα 2 γιατι ειναι αναγνωρισμενο απο ην θρησκεια μου. και ο βουδας λεω πως δεν υπαρχει αλλα ο βουδιστης θα σου πει κατι αλλο

Page 8 of 12 FirstFirst ... 678910 ... LastLast