Να τι συμβαινει οταν κοβεις τα χαπια - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 51
    Senior Member
    κοίτα, δε θέλω να αρχίσω τις νουθεσίες, γιατί σίγουρα νιώθεις απαίσια και σε αδιέξοδο.Αλλά δεν μπορώ να μη σου πω ότι έχεις την δυνατότητα να κάνεις τη ζωή σου όπως τη θες.Δεν ξέρω ακριβώς από τι πάσχεις αλλά σίγουρα αυτό που έχεις δεν έχει σταθεί ικανό να σε αποτρέπει να χρησιμοποιείς καλά το λόγο..εμένα αυτό μου δείχνει ότι μιλάω καταρχήν με ένα άτομο έξυπνο.Και είναι σημαντικό εφόδιο σου αυτό.και είμαι σίγουρη ότι έχεις και άλλα που μπορούν να λειτουργήσουν υπέρ σου...ίσως αν εστιάσεις σε αυτά να καταφέρεις να κάνεις μια αρχή στην αλλαγή του τοπίου σου..
    http://www.youtube.com/watch?v=R5W-W3m9lqI
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Senior Member
    Ρώτα έναν ειδικό...εγώ δεν είμαι ειδικός!

Senior Member
    void σε ευχαριστω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by alexandros2985 View Post
    Δεν το συνιστω σε κανεναν να κοψει τα αντιψυχωσικα στα καλα του καθουμενου. παραθετω τις προσωπικες μου εμπειριες για να μην τα παθουν κ αλλοι.( εννοειται πως δεν παθαινουν ολοι τα ιδια)

1.εφιαλτες με εντονη εφιδρωση
    2.προυπαρχουσες αγχωδης καταστασεις χ 20
    3.ακομα κ με ασχετα μικροπραγματα τρελενεσαι στην αγωνια κ στο αγχος
    4.αυπνιες για καμποσες βδομαδες
    5.ανορεξια
    6.τα αρνητικα συμπτωματα φτανουν στο -1000
    7.πεινα αμεσως μετα απο 2 λεπτα απο το φαγητο(οποτε κ να φας δεν σε σωζει, οποτε κατσε πεινασε κ εξουθενωσου ολη μερα)
    8. ο παραμικρος μικροθορυβος γινεται το βασσανο σου
    9. οι γνωστικες λειτουργιες οπως καταλαβαινετε πανε στα ταρταρα, οπως κ οι σωματικες
    10. αποδιοργανωση σκεψης, ο αλλος να σου μιλαει κ να μην επικοινωνεις, να μην μπορεις να συμπεριφερθεις σωστα σαν να τον προσβαλλεις τον αλλον(χωρις να το θελεις), να μην βρισκεις το δρομο σου σε απλες διαδρομες, να γελας μονος σου, να μην μπορεις να σταματησεις να σκεφτεσαι (ολη μερα, καθε μερα)

11. τασεις αυτοκτονιας...
    Έχω σταματήσει εδώ και μήνες τα ψυχοφάρμακα (έπερνα για έξι-εφτά χρόνια αντιψυχωσικό, και για μικρές περιόδους είχα δοκιμάσει άλλα δύο φάρμακα). Δεν το συνιστώ αλλά ούτε θέλω να φοβίσω κάποιον άλλο που ίσως να θέλει να τα κόψει.

Τραγικές παρενέργειες δεν είχα, όπως αυτές που περιγράφεις.

Μου έμειναν/ δημιουργήθηκαν όμως άλλα κουσούρια νευρωτικού βαθμού, όπως το να κουνιέμαι σπαστικά η μηχανικά, να κουνάω δάχτυλα, πόδια, χέρια, κινήσεις στο πρόσωπο, να παίζω με τις τούφες από τα μαλιά μου και το στήθος μου, να κάνω κινήσεις με το στόμα μου, να αυτοδαγκώνομαι (!?).
    Αυτά είχαν αρχίσει να δημιουργούνται πριν κόψω τα φάρμακα, ωστόσο ήλπιζα να μειωθούν κάτι που δεν έγινε. Ένας δεύτερος λόγος που τα έκοψα ήταν γιατί ένιωθα την καρδιά μου περίεργα και ότι θα πάθω κάποιο ακόμα χειρότερο πρόβλημα υγείας. Με το άλλο (το βασικό φάρμακο) φοβόμουν και για διαβήτη. Τέλος ήθελα να τα κόψω για να νιώθω πιο ζωντανός και πιο σεξουαλικά υγιής. Αυτό ως ένα βαθμό βέβαια. Το πολύ πριν δεν υπάρχει.
    Αυπνίες, όχι τραγικές, μπορεί να μην κοιμάμαι όπως παλιά, κοιμάμαι εφτά ώρες περίπου.
    Τάσεις αυτοκτονίας είχα σε παράλογο βαθμό όταν είχα δοκιμάσει ένα από τα φάρμακα. Καμία σχέση με απλές σκέψεις απογοήτευσης και μειωμένης διάθεσης.

Senior Member
    πως γινεται να χεις ανορεξια και να πεινας?

εγω τα κοβω μονιμως καθε τοσο για να δω ποσο θα αντεξω αλλα εχω φτασει μονο στο αγχος την υπερδιεγερση και τους αποτομους ηχους. α κ το τρεμουλο στον εγκεφαλο. αυτα
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    Μήπως να ανοίξεις και ένα post με τίτλο τι συμβαίνει όταν αρχίζεις τα χάπια;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Broken_DoLL View Post
    πως γινεται να χεις ανορεξια και να πεινας?

εγω τα κοβω μονιμως καθε τοσο για να δω ποσο θα αντεξω αλλα εχω φτασει μονο στο αγχος την υπερδιεγερση και τους αποτομους ηχους. α κ το τρεμουλο στον εγκεφαλο. αυτα
    τα ειπα λιγο μπερδεμενα, σορι. επαιρνα 2 αντιψυχωσικα, και εκοψα πρωτα το ενα και μετα απο 2 μηνες το αλλο. η ανορεξια με ειχε πιασει οταν εκοψα το πρωτο (αλλα μου περασε μετα απο λιγο) και η πεινα οταν εκοψα το δευτερο. αλλα ενταξει τα περισσοτερα απο αυτα που γραφω εχουν φυγει τωρα.

Senior Member
    ΑΚόμα να προσθέσω πως το πρωί όταν ξυπνάω δεν τα έχω αυτά σε μεγάλο βαθμό. Ίσως να είναι και από τους πολλούς καφέδες?

Senior Member
    ναι μπορει να ειναι απο τους πολλους καφεδες ινσεκτ!

ρε παιδια εγω επιμενω να θελω να τα κοψω γιατι πιστευω οτι τα αρνητικα συμπτωματα προκαλουνται απο τα φαρμακα!
    αλλα απο τοτε που εκοψα το αλοπεριντιν μου ξαναρθαν οι φωνες και οι περιεργες σκεψεις οποτε ο γιατρος μου απεκλεισε το ενδεχομενο και δε θελει καν να το συζητησει!
    μονο να μου αυξανει τη δοση ξερει -.-

Senior Member
    Quote Originally Posted by insect View Post
    Μήπως να ανοίξεις και ένα post με τίτλο τι συμβαίνει όταν αρχίζεις τα χάπια;
    οτι πεις εσυ

Senior Member
    ποσες μερες τα χεις κοψει μεχρι να σου αρχισουν οι φωνες σηψη?

Senior Member
    ποσες μερες τα χεις κοψει μεχρι να σου αρχισουν οι φωνες σηψη?
    2 μηνες!και ημουν καλα τοτε!Να φανταστεις δεν τα ειχα κοψει ολα επαιρνα το ινβεγκα στην ανωτερη δοση!το αλοπεριντιν εκοψα και ενω ημουν καλα για 2 μηνες γυρισαν οι φωνες και οι ιδεες καταδιωξης!
    αναρωτιεμαι μηπως ειναι ετσι φτιαγμενα ωστε να εθιζομαστε και μολις τα κοβουμε να υποτροπιαζουμε;

Senior Member
    ποιος ξερει....θα κανω μια ερευνα στο ιντερνετ και θα σου πω τι βρηκα

Senior Member
    ποιος ξερει....θα κανω μια ερευνα στο ιντερνετ και θα σου πω τι βρηκα
    οκ!περιμενω!

Banned
    Λοιπον, το παρομοιαζουν με το να βαζεις φρενο σε κατι και να αφηνεις αποτομα το φρενο, μοιραια θα γινει εκρηξη. Δεν ειναι ετσι σχεδιασμενα τα φαρμακα, πιστευω, αλλα ειναι αποτελεσμα του τροπου δρασης τους και των αλλγων που επιφερουν στη λειτουργια του εγκεφαλου. Οταν μπλοκαρεις πχ τους υποδοχεις ντοπαμινης, το σωμα θα φτιαξει περισσοτερους, αλλα θα εχει το ιδιο και μικροτερο αποτελεσμα. Αν αφησεις το μπλοκαρισμα, θα λειτουργουν-υπερλειτουργουν ολοι αυτοι μαζι και θα γινει εκρηξη-επανεμφανιση συμπτωματων (θετικων) και υποτροπη.

Απορια: οταν ειπωθηκε 10πλασιασμος των αρνητικων συμπτωματων, ξερατε τι ειναι? Ειναι η αποσυρση, η ελλειψη κινητρου, η επιπεδωση συναισθηματος. Νομιζω το αντιθετο συμβαινει.

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast