Να τι συμβαινει οταν κοβεις τα χαπια - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 51
    Senior Member
    Απορια: οταν ειπωθηκε 10πλασιασμος των αρνητικων συμπτωματων, ξερατε τι ειναι? Ειναι η αποσυρση, η ελλειψη κινητρου, η επιπεδωση συναισθηματος. Νομιζω το αντιθετο συμβαινει.[/QUOTE]

Τα παραπάνω συμβαίνουν όσο τα παίρνεις ή όταν τα κόβεις;
    [SIZE="2"]"In a real dark night of the soul, it is always three o'clock in the morning, day after day"
    [/SIZE]

[I]F. Scott Fitzgerald[/I]

Banned
    Τα φαρμακα ενισχυουν τα αρνητικα συμπτωματα. Οταν τα κοψεις πρεπει να μειωθουν. Τα παραπανω συμβαινουν οσο τα παιρνεις αρα. Αλλα ειναι και συμπτωμα της αρρωστιας, απλα ενισχυονται.

Senior Member
    οκ αυτό κατάλαβα κι εγω αλλά ήθελα να το επιβεβαιώσω. Συμφωνώ απόλυτα. Όταν νοσούσα (χωρις να παίρνω φάρμακα) τουλάχιστον ένιωθα. Εστω δυσάρεστα συναισθήματα, αλλά τουλάχιστον ένιωθα. Τώρα που παίρνω την αγωγή μου σαν καλό παιδί, ψάχνω το συναίσθημα με το τουφέκι...
    [SIZE="2"]"In a real dark night of the soul, it is always three o'clock in the morning, day after day"
    [/SIZE]

[I]F. Scott Fitzgerald[/I]

Senior Member
    ρε σεις εδω λεει πως εχει συμπτωματα 4 μηνες αφου τα σταματησε!
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    παιδια εχω πειραματιστει κ εγω κατα καιρους με τα χαπια οπως οι περισσοτεροι φανταζομαι κ αυτο που εχω να πω ειναι οτι μην κανετε βλακειες μονοι σας συνηθως το αποτελεσμα δεν ειναι κ το καλυτερο, βεβαια ο καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος.. πχ εγω ανα διαστηματα δεν επαιρνα για 2 μερες επειδη ξεχνουσα η βαριομουνα η δεν τα επαιρνα ολα κ αλλες φορες εκανα το αντιθετο δλδ cocktail σε ποτηρι κ τα επινα (μονο η μεντα κ ο δυοσμος ελειπε χεχε) κ τα αποτελεσματα στη διαθεση μου κ στην ψυχολογια μου δεν ηταν κ τα καλυτερα...

πλεον προσπαθω να μην κανω τετοια πραγματα αν κ ωρες ωρες με πιανει, αυτα που παρατηρουσα οταν εκανα αυτα τα πειραματα ειναι οτι ειχα τρελα νευρα κ υπερενταση κ επικινδυνες τασεις η ξεσπουσα σε κλαματα κ τσιριζα κ ειχα εντονες τασεις αυτοκτονιας .. επισης δεν μπορουσα να σκεφτω συγκροτημενα κ ενιωθα τρεμουλο παντου...

δεν ειναι ο,τι καλυτερο να πειραματιζεσαι με τα χαπια, ειτε να μην παιρνεις καθολου, ειτε να παιρνεις παραπανω για να τη βρισκεις (πχ με αγχολυτικα), συνηθως το αποτελεσμα ειναι πολυ ασχημο.... κ μιλαω κ απο την προσωπικη μου εμπειρια...

καλυτερα να προσπαθησεις να αποδεχτεις μια κατασταση κ να ακολουθεις κανονικα την αγωγη σου.. αν κ δεν ειναι ευκολο κ θελει πολυ προσπαθεια κ δουλεια με τον εαυτο σου....
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Banned
    Quote Originally Posted by Broken_DoLL View Post
    ρε σεις εδω λεει πως εχει συμπτωματα 4 μηνες αφου τα σταματησε!
    Σοβαρα? Και γιατι δεν ξαναπαιρνει?

Senior Member
    γιατι υποτιθετε του τα κοψανε! οσοι εχω ρωτησει κανουν 2 χρονια θεραπεια με βαρια αντιψυχωσικα!παραπανω αυξανεται ο κινδυνος εγκεφαλικων νοσηματων και εμφραγματος!εγω παιρνω 2 χρονια τωρα αλλα δεν ειμαι σε μονιμη βαση στα 5mg. επειδη εψαξα λιγο βρηκα και σε πολλα σαιτ κατι που θα χετε ηδη ακουσει, για τις μιζες των γιατρων οταν συνταγογραφουν καθε ενα απο αυτα τα χαπια!

Banned
    5 mg απο τι? Για μιζες δεν ξερω, ξερω περιπτωση ατομου που ο ψυχιατρος ελεγε οτι ειναι καλα και αυτος ηταν χαλια και δεν του εδινε φαρμακα για να νοσηλευτει σε ιδιωτικη κλινικη απο την οποια επαιρνε ο γιατρος ποσοστα.

Senior Member
    wisperdon παιρνω εγω. αλλος μπορει να παιρνει risperdal h zyprexa δεν ξερω. ναι υπαρχουν πολλες τετοιες περιπτωσεις απο μιζες. ειδηκα με το ladose εχω ακουσει

Banned
    Αυτο ειναι νεα συσκευασια για το ρισπερνταλ, με ρισπεριδονη μεσα? Ιδια ποσοτητα δραστικης ουσιας? Κανεις λαθος για τα 2 χρονια, στους σχιζοφρενεις ειναι εφ ορου ζωης, και απο εκει και περα εχεις τις παρενεργειες. Γι αυτο λεμε οτι τα φαρμακα δεν ειναι λυση. Γιατι δε θεραπευουν, καταστελλουν, και εχουν παρενεργειες.

Senior Member
    Quote Originally Posted by alexandros2985 View Post
    Δεν το συνιστω σε κανεναν να κοψει τα αντιψυχωσικα στα καλα του καθουμενου. παραθετω τις προσωπικες μου εμπειριες για να μην τα παθουν κ αλλοι.( εννοειται πως δεν παθαινουν ολοι τα ιδια)

1.εφιαλτες με εντονη εφιδρωση
    2.προυπαρχουσες αγχωδης καταστασεις χ 20
    3.ακομα κ με ασχετα μικροπραγματα τρελενεσαι στην αγωνια κ στο αγχος
    4.αυπνιες για καμποσες βδομαδες
    5.ανορεξια
    6.τα αρνητικα συμπτωματα φτανουν στο -1000
    7.πεινα αμεσως μετα απο 2 λεπτα απο το φαγητο(οποτε κ να φας δεν σε σωζει, οποτε κατσε πεινασε κ εξουθενωσου ολη μερα)
    8. ο παραμικρος μικροθορυβος γινεται το βασσανο σου
    9. οι γνωστικες λειτουργιες οπως καταλαβαινετε πανε στα ταρταρα, οπως κ οι σωματικες
    10. αποδιοργανωση σκεψης, ο αλλος να σου μιλαει κ να μην επικοινωνεις, να μην μπορεις να συμπεριφερθεις σωστα σαν να τον προσβαλλεις τον αλλον(χωρις να το θελεις), να μην βρισκεις το δρομο σου σε απλες διαδρομες, να γελας μονος σου, να μην μπορεις να σταματησεις να σκεφτεσαι (ολη μερα, καθε μερα)

11. τασεις αυτοκτονιας...
    πως νιώθεις σήμερα?
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Senior Member
    Quote Originally Posted by void View Post
    πως νιώθεις σήμερα?
    καλυτερα, αρχιζω να επανερχομαι στα φυσιολογικα μου αυτες τις μερες.

Senior Member
    χαίρομαι :-) πάρε το αγαπημένο μου
    http://www.youtube.com/watch?v=hjbNX0vGkGM
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Junior Member
    γεια και απο μενα.να σε ρωτησω αλεξανδρε εκοψες μονος σου τα χαπια?το καθε χαπι απο τα δυο που επαιρνες μετα απο ποσο καιρο το εκοψες?και επισης θελω να ρωτησω αν ξερει καποιος καποιο γιατρο με εμπειρια στα αντιψυχωτικα και εννοειται να ειναι και ευχαριστημενος απο αυτον.

Senior Member
    lazare γεια σου!! παιρνεις αντιψυχωτικα?? τι ακριβως αντιμετωπιζεις?? δεν εισαι ικανοποιημενος απο το γιατρο σου??
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast