Results 16 to 18 of 18
-
10-06-2011, 20:08 #16
Οι ορμόνες και η Φουκουσίμα φταίνε... By the way τα super duper κινητά με διπύρηνους επεξεργαστές και μνήμη ram σαν το pc μου που ακριβώς εξυπηρετούν; Στην προκειμένη περίπτωση τί θα έλεγε σήμερα ένας σαραντάρης για την δικιά του δεκαετία των 20 σε σύγκριση με την δικιά μας;
""Ο μοναδικός σκοπός του e-psychology είναι να προσφέρει έναν χώρο όπου όλοι θα μπορούν να ανταλλάξουν [B]ιδέες[/B] και [B]εμπειρίες[/B] και να συζητήσουν θέματα της Ψυχικής Υγείας.""
- 11-06-2011, 01:30 #17
Broken doll έχεις δίκιο. Τα μικρά έχουν αποβλακωθεί εντελώς. Οδηγούνται προς την αποκοινωνικοποίηση έτσι. Το κακό είναι ότι τώρα οι υπολογιστές χρησιμοποιούνται και στα σχολεία οπότε δέχονται ακτινοβολία συνεχώς. Δύο αρνητικά δηλαδή.
έτσι γιατί περίεργα την είδα...
11-06-2011, 22:35 #18
Ασε ρε συ αποβλακωση δεν λες τιποτα εχω 2 ανιψακια 12 χρονων κ πανε με το λαπτοπ στο school ντεμεκ τους χρειαζεται στο μαθημα κ κατεβαζουν κ βλεπουν τσοντες τα μαγκακια κ μαλιστα ετυχε μια φορα ειχανε κατεβασει 5-6 κ μου λενε θελεις να δεις κι εσυ μαζι μας???? Μια μπουφλα θελουν να στρωσουν κ ασε μετα μου τις περασαν κ σε φλασακι τα σκασμενα επειδη δεν εκατσα να τις δω μαζι τους !!!!!!!!!:rolleyes:
" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή