Ερωτεύτικα την αδερφή του καλύτερου μου φίλου.....την καλύτερη μου φίλη!!!! - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 49
    Από όλη την συμπεριφορά της και τις αφιερώσεις στο facebook στον συγκεκριμένο άνθρωπο και όταν την ρώτησα ποιός είναι αυτός μου λέει οτι δεν τον ξέρω και είναι χαρούμενη περνάει καλά λογικό έχω κάποιο καιρό να την δω αν δεν αισθάνεται τελικά τίποτα καλά έκανε αλλά του αφιερώνει αυτά τα τραγουδάκια και από κοντά μου είπε προσωπικά αφού δεν έχει fb αυτός....κατάλαβα και από τον τρόπο της όταν την μιλάω και της λέω γλυκόλογα όλο και απομακρύνεται δεν αντεχω άλλο θα κόψω λίγο έως πολύ και εγώ παιδιά για να ηρεμίσω αν γίνεται θα κάνω κάτι και δεν θα την συναντησω τον άλλο μήνα διοτι μπορεί να μου τον φέρει πρόσωπο με πρόσωπο και εγώ δεν θα έχω διόλου φιλική διαθεση απεναντι της και θα νιώθω άβολα αν είναι αλήθεια με κάποιον όπως κατάλαβα και αποφεύγει να μου πει πολλά επιτηδες το ξέρω οτι κάτι υποψιάζεται για μένα αλλά δεν έχω διάθεση τώρα για αποκαλύψεις το αντίθετο.......αν έκανε την επιλογή της δικαιωμά της δεν μπορώ να ασχοληθώ άλλο θα με φάει αυτό το πράγμα θα προσπαθήσω να ασχοληθώ με κάτι άλλο να περάσω καλά.....θα βρω τρόπο να ξεφύγω εγώ....να σαι καλά για το ενδοιαφέρον Gypsy Cello πάντως να σε ρωτήσω εσύ τι θα έκανες στην θέση μου τώρα???

Senior Member
    E αφού είναι έτσι, καλύτερα να μην το αποκαλύψεις. Εγώ θα προχωρούσα και θα προσπαθούσα να γυρίσω σελίδα. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι δύσκολο για 'σένα. Για να την θέλεις 3 χρόνια μάλλον είναι. Είναι φυσικό να στεναχωρεθείς στην αρχή αλλά να λες μέσα σου κάθε εμπόδιο για καλό. :)
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    καταλαβαίνεις τώρα παιδί μάλαμα γιατί σου είπα να μη μαζοχίζεσαι?
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Δεν μαζοχίζομαι ούτε ποτέ το έκανα void απλά ασχολήθηκα διότι ήταν ένας πολύ κοντινός μου άνθρωπος που την ερωτεύτικα απλά πράγματα και λογικά από την δική μου οπτική γωνία..... τώρα που όμως κατάλαβα και άλλα όμως απαξιώ να ασχοληθώ άλλο με την συγκεκριμένη.....να φανταστείς κοντά 3 μέρες έχω να δώσω σημεία ζωής και μου έστειλε με το καλημερα φίλε μου και τέτοια που χαθηκες και τι κανεις??? δεν έχω όρεξη να της πω τίποτα η σιωπή είναι χρυσός......

Senior Member
    Μήπως είσαι πολύ άδικος με την κοπέλα? Καταλαβαίνω την απογοήτευσή σου αλλά δες λίγο πέρα από τον εγωισμό σου. Η κοπέλα δεν γνωρίζει τπτ του τι συμβαίνει με σένα, γι αυτήν είσαι φίλος της γτ τέτοιες απαιτήσεις απο εκείνη όταν δεν της έχεις πει τπτ? Το να απομακρύνεσαι έτσι χωρίς ςξηγήσεις είναι πάρα πολύ άδικο.Σου έχει φερθεί πολύ καλά για να της φερθεις έτσι άσχημα...Πολύ καλύτερο για μένα είναι να της μιλήσεις και να της εξηγήσεις...ξεκάθαρα πράγματα αντί να απομακρυνθεις. Και που ξέρεις μπορεί να γίνει κάτι καλό! Αλλά δεν θεωρώ οτί αξίζει τέτοια συμπεριφορά...και ούτε η σιωπή είναι καλή!

Όταν λέει οτι έχει σχέση και εγώ δεν μπορώ να της πω αυτά που νιώθω διότι μια φορά το δείχνει τόσο πολύ αυτή και δεν νομίζω με μένα.....αλλιώς ναι θα μου το έλεγε και δεν θα απομακρυνόταν λίγο τις τελαίυτέες μέρες και αυτή απο μένα και τώρα ξαφνικά με θυμιθηκε....τις έχω δείξει με πολλούς τρόπους οτι μαρέσει και όλα αυτά που της λέω είναι η αρχή που δείχνει ένας αντρας πρως μια γυναίκα οτι του αρέσει.......τα μυνηματα τα έχει πάρει προπολου ένα κλικ ήθελα να μου δώσει για να προχωρήσω μια ενθαρυνση......αλλά εξαφανήστικε λίγο και μου βγήκε με αφιερώσεις και σχεση και να ρωτάει τι κάνω γιατι εξαφανήστικα εγώ?? ενω δεν το έκανα εγώ πρώτος αυτό.....το να σε γράφουν δεν είναι ωράιο και έκανα για λίγο το ίδιο.....λοιπόν αν δεν απομακρυνθω για λίγο θα προσοιούμε και δεν αξίζει....πρέπει να χαλαρώσω λίγο.......να ηρεμίσω απο τις σκέψεις....πρώτα η δική της συμπεριφορά ήταν κάπως.....

Quote Originally Posted by Παιδί Μάλαμα View Post
    Όταν λέει οτι έχει σχέση και εγώ δεν μπορώ να της πω αυτά που νιώθω διότι μια φορά το δείχνει τόσο πολύ αυτή και δεν νομίζω με μένα.....αλλιώς ναι θα μου το έλεγε και δεν θα απομακρυνόταν λίγο τις τελαίυτέες μέρες και αυτή απο μένα και τώρα ξαφνικά με θυμιθηκε....τις έχω δείξει με πολλούς τρόπους οτι μαρέσει και όλα αυτά που της λέω είναι η αρχή που δείχνει ένας αντρας πρως μια γυναίκα οτι του αρέσει.......τα μυνηματα τα έχει πάρει προπολου ένα κλικ ήθελα να μου δώσει για να προχωρήσω μια ενθαρυνση......αλλά εξαφανήστικε λίγο και μου βγήκε με αφιερώσεις και σχεση και να ρωτάει τι κάνω γιατι εξαφανήστικα εγώ?? ενω δεν το έκανα εγώ πρώτος αυτό.....το να σε γράφουν δεν είναι ωράιο και έκανα για λίγο το ίδιο.....λοιπόν αν δεν απομακρυνθω για λίγο θα προσοιούμε και δεν αξίζει....πρέπει να χαλαρώσω λίγο.......να ηρεμίσω απο τις σκέψεις....πρώτα η δική της συμπεριφορά ήταν κάπως.....

συμφωνώ...:)
    Είναι το καλύτερο που έχεις να κάνεις. Δεν θα γίνεις το παιχνιδάκι της.
    Ξέρει ότι της αρέσεις, άστο πάνω της τώρα το παιχνίδι και αν νιώθει κάτι θα το δείξει, αν όχι, προχώρα παρακάτω....

Senior Member
    Είσαι σίγουρος οτί σε γουστάρει? Μήπως την παρεξηγείς? Σκέψου οτί πολλές φορές παίρνουμε τα πράγματα λάθος όταν δεν υπάρχουν καθαρες εξηγήσεις...Το έχω πάθει πολλές φορές μέχρι να μάθω να μιλάω για να ξεκαθαρίζω τα πράγματα..Νίωθω καλύτερο να της μιλήσεις!

αν δεν με γουστάρει και χαλάσει κάτι από αυτό που μοιραζόμασταν σαν φιλία.....θα δυσκολέψουμε την κατάσταση μπορεί να μην την ξαναδω αλλά τώρα κρατάω λίγο αποστάσεις και μια επαφή....δεν χαθήκαμε μέχρι να αποφασίσω η να της το πω η δεν της πω τίποτα και προχωρήσω

Senior Member
    Να σου πω κάτι; Φιλία δεν υπάρχει πλέον εφόσον έχουν μπει στην μέση τα μυστικά και ψέμματα του έρωτα. Αν είσαι διατεθειμένος να δεχθείς ακόμα και την απόρριψη κάντο.

Senior Member
    Συμφωνώ και εγώ με την gypsy.Φιλία πλέον δεν υπάρχει οπότε τι εννοείς να χαλάσει? ποιά η φιλία που πλέον δεν υπάρχει? νομίζεις οτί θα μπορέσεις κάποια στιγμή να την δεις φιλικά? εγώ πάντως δεν το νομίζω...

Όχι πλέον δεν νομίζω απλά τώρα προσπαθώ να τα βολέψω μέσα στο κεφάλι μου πολλά πράγματα και να τα φέρω έτσι ώστε την επόμενη φορά που θα την δω και να τα μάθει όλα και να ξεμπερδέυω και εγώ μια ώρα αρχήτερα με αυτό που με τρώει να πάω παρακάτω είτε είναι θετική η κατάληξη είτε όχι.....γιαυτό απομακρύνθηκα όπως είπα λίγο για να ηρεμίσω και να τα βάλω τα πράγματα σε μια σειρά..........

Senior Member
    Παιδι Μάλαμα και πολύ καλά θα κάνεις..Πρέπει να ξεμπερδέψεις με όλο αυτό είτε έιναι θετικό είτε αρνητικό το αποτέλεσμα.Έυχομαι όμως να πάνε όλα καλά..

Παιδιά οι καταστάσεις έχουν πάρει τροπή που δεν με βοηθάει έχω τώρα 10 μέρες άδεια και δεν τους έχω δει γιατί είναι σε διαφορετικα σημεία και ενω κανονησαμε για να πάμε διακοπές και κανόνησα την αδεια μου ειδικά για να βολέψει να συναντηθούμε και να πάμε μαζί με τον φιλο μου και την κοπέλα διακοπες η εστω να την δω καπως μέσα στην αδεια ο φιλος μου με εξεπλησε και πήγε με αλλους φιλους του και η αλλη με αποφευγει λίγο εως πολυ και τωρα κανονισε να πάει με τους δικους της και μετα με τις φιλες της κα ι που εκει μου ειπε θα συναντηθει με αυτόν το υπόλοιπο καλοκαιρι μαζί θα ειναι για να δουν αν θα ειναι μαζι παλιος της γκομενος ήταν μου ειχε πει είπε κ λεπτομεριες παλαιοτερα και τωρα για το προσωπο.....Σημερα δηλαδη μου τα είπε αναλυτικα φαντασου μου ειπε πάλι γιαυτον & απο κεινη την στιγμή που μου τα ειπε και μετά αλλαξε ο τροπος που τα βλέπω τα πράγματα εντελώς μεσα μου και άλλαξα ροτα και την αφησα δεν θα ξανασχοληθω μαζί της δεν την βλέπω ούτε φιλικα ούτε ερωτικα κατι πιο τυπικο ξενερωσα πως να το πω τελείος......και καλύτερα κιολας θα έλεγα......αστα πάμε γι'αλλα!!!!:cool:

Senior Member
    Tι είναι αυτό που σε ξενέρωσε στα λεγόμενα της βρε παιδί μάλαμα; Το έχεις πάρει απόφαση ότι θα ξεκολλήσεις οριστικά ή το λες έτσι για να το πεις. Χρειάζεσαι δύναμη για να πάρεις μια τέτοια απόφαση. Σου εύχομαι καλό κουράγιο! :)

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast