Results 16 to 30 of 31
Thread: Τι Νιώθεις Αυτή Τη Στιγμή...
-
11-06-2011, 00:35 #16
λολλλλλλλλλ πετράν....
ρειν και κάρι...εγώ είδατε, κυρία, όύτε που μίλησα τόσες μέρες...............:)
- 11-06-2011, 00:57 #17
Πές τα ρε Ρέιν!!! χεχε!!! Θέλω κι άλλο!!!!!!!
έτσι γιατί περίεργα την είδα...
11-06-2011, 01:25 #18
11-06-2011, 01:28 #19
εγω δε θα του καταστρεψω κι αυτο το θεμα του παιδιου, παρολο που γραφει επιτηδες ΜΟΝΟ για σεξ...
απαντωντας ontopic γενικοτερα νιωθω συχνα πως χαραμιζομαι, ειτε οταν παραμενω μονος, ειτε που γεννηθηκα και μεγαλωσα Ελλαδα και καταστραφηκε η ζωη μου, λες και ειμαι θαμμενος στα σκατα. ενω αν ημουν οπουδηποτε αλλου, πιστευω θα γινομουν σιγουρα κατι σπουδαιο (ειδικα αφου οι περισσοτεροι μου λενε "το χεις", χωρις να ξερω καν τι εννοουν)...
αυτη τη στιγμη συγκεκριμενα νιωθω λιγο πονοκεφαλο απ'το χτεσινο ξενυχτι (και για να προλαβω ορισμενους, οχι δεν παρτουζωνομουν με 2 γνωστες χρηστριες του φορουμ), και νυστα γιατι ετοιμαζομαι να πεσω για υπνο.
11-06-2011, 04:04 #20
Τι εννοουμε οταν λεμε υπαρχει χαφιες;
Δεν καταλαβαινωωωω!No matter what anybody tells you, words and ideas can change the world. -Deas poets society
11-06-2011, 07:57 #21
.... βαριέμαι να κανω όλες αυτές τις δουλειές του σπιτιού....
(πιάνεται ?)http://www.mazi.org.gr/
11-06-2011, 10:26 #22
Πιάνεται άρκτε μου, πιάνεται. Κι εγώ, αφόρητα μάλιστα, γι αυτό θα μπούμε όλοι/ες αύριο σε γραμμή και θα τις κάνουμε μαζί. Για δοκίμασέ το.
Εγώ πάντως εδώ και καιρό όταν κάποιος δεν αναλαμβάνει το κομμάτι του, δεν αγγίζω ούτε σεντόνι, ούτε σλιπ, ούτε ανοίγω πατζούρι,λολ
Έχω πάρει κάδους απλύτων στα δωμάτια όλων, ο καθένας πλένει τα δικά του, σιδερώνει τα δικά του, βάζει πιάτο ποτήρι νεροχύτη, και φτιάχνει το πρωινό του μόνος, τώρα είμαι σε φάση να περάσουμε και άλλες ευθύνες/συμμετοχές. Όσο για τα δικά μου, άστο, καιρό τώρα χέστηκα αν θα είμαι ασιδέρωτη ή όχι στην τρίχα, έχω κόψει περιττές μλκίες που με έκαναν να τρέχω και να μην φτάνω, έλεος δλδ, άμα είναι να τρελαθώ κοπέλα μου για τέτοια..."Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
11-06-2011, 10:33 #23
11-06-2011, 11:11 #24
Την ίδια "απορία" που έχω τόσα χρόνια, που είμαι μέλος σε φόρα
Γιατί, άνθρωποι που συμμετέχουν σε αυτά, δεν ασχολούνται ΜΟΝΟ με τα θέματα που τους ενδιαφέρουν, και καταναλώνουν ενέργεια να μπαίνουν σε κάθε thread και να γράφουν την μαλακία τους ή την "εξυπνάδα" τους, τέλος πάντων.
Δηλαδή, όταν πάνε για καφέ, πετάγονται σαν .... στην συζήτηση της παραδίπλα ή της απέναντι παρέας, για να πουν το δικό τους; Aυτό το πίσω από την οθόνη, τι "δύναμη" δίνει σε κάποιους/ες, αλλά και τι αδυναμίες τους, βγάζει στην επιφάνεια! Pathetic
Σε φόρουμς με ενεργή διαχείριση, μέλη που δημιουργούν flames και τοποθετούνται με off topic, παιρνουν warning, στη συνέχεια restriction και μετά ban. Πολλές φορές και οριστικό.
11-06-2011, 11:29 #25
Έλα ρε, εξήγησα με προσωπικό μήνυμα. Να το πω και δημόσια γιατί, προβλέπεται burn out όταν φαντάζει πιεστικό το άπειρο άνοιγμα νημάτων σε σύντομο χρόνο, απλά. Δεν έχω ούτε εξυπνακίστικη διάθεση, ούτε κακή προαίρεση, λέω ό,τι νιώθω και σκέφτομαι αυτοστιγμή, λολ, κακώς ή καλώς, παθέτικ ξεπαθέτικ, δε θα έχεις τη συμμετοχή που θες με το "εδώ και τώρα μέσα όλα", λολ
Σύντομα θα το διαπιστώσεις, βαριά κάπως όσο να το πεις νήματα λόγω περιεχομένου/στόχευσης/θέματος νήματα σε ντετέ ρυθμούς, διάσημη συνταγή για fail.
Ομολόγα, με μισείς τώρα ή με αγαπάς, θες να με δείρεις ή να μου χαμογελάσεις, συνήθως κάποιοι θέλουν και τα δύο ταυτόχρονα, χαχααα"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
11-06-2011, 12:24 #26
Απογοητευμένη!!!!Θυμό!!!!
11-06-2011, 13:50 #27
Οπως έγραψα πιο πάνω, μπαίνω και συμμετέχω ενεργά, χρόνια σε φόρα (ειδικά της δουλειάς μου). Το 1 μήνα - 1 νήμα, ποτέ δεν μου είπε κάτι. Οταν έχω χρόνο και θέμα, γράφω. Τόσο απλά. Το burn out δεν παίζει, για έναν πολύ απλό λόγο. Τα νήματα μένουν, άσχετα με την πορεία του δημιουργού τους.
Το vBulletin, είναι τεχνικά καταπληκτικό φόρουμ (το καλύτερο στον κόσμο) και η αναζήτηση που διαθέτει βοηθάει πολύ τους αναγνώστες. Το φόρουμ θα υποδέχεται συνεχώς νέα μέλη και αυτά θα ψάχνουν και θα επαναφέρουν threads που τους ενδιαφέρουν. Υπάρχουν σε πολλά φόρα, νήματα που ξεθαύονται μετά από χρόνια.
Αν τα γεμίζουμε με off topics και flames, όσο καλό και να είναι το θέμα, οι αναγνώστες κουράζονται και τα παρατούν. Ετσι η συμετοχή τους μικραίνει. Ακόμαι και ένα μέλος να εδιαφέρει ένα thread, ας το αφήσουμε, με την στάση μας, να μπορεί να το διαβάσει.
Κάνε πράξη λοιπόν, αυτό που μου έγραψες, "οι τοποθετήσεις σου είναι άξιες σχολιασμού και συμμετοχής από τα μέλη"
Θα σου πω τι θέλω σε λίγες ημέρες. Θα εξαρτηθεί από την στάση σου. Λησμόνησες όμως μια επιλογή. Να σε "δείρω" χαμογελώντας. Καλό τριήμερο, να περάσεις όμορφα
16-06-2011, 07:21 #28
Τι κρίμα είναι να εγκαταλείπει κάποιος/α τις προσπάθειες για να ζεί την ζωή!
17-06-2011, 02:18 #29
Απογοήτευση γιατί κανείς γύρω μου δεν με αγαπάει για αυτό που πραγματικά είμαι και όχι αυτό που δείχνω...
Η μόνη διαφορά του είμαι και του δείχνω είναι ο σεξουαλικός μου προσανατολισμός δυστηχώς...
17-06-2011, 03:28 #30
Παίρνω θάρρος...
και τολμώ να πω ότι...
νυστάζω αφόρητα!
Χαζεύω το κρεββατάκι μου και σκέφτομαι ότι είναι το καλύτερο κρεββατι του κόσμου! :)
Χμ.. πριν κοιμηθώ όμως πρέπει να γράψω μία επιστολή (sic) αλλά νιώθω βαρεμάρα.
Ξαφνικά νιώθω φθόνο (και δεν είναι και του χαρακτήρα μου!) που κάποιοι έχουν την γραμματέα τους γι' αυτές τις δουλειές!
Τα συναισθήματά μου μπερδεύτηκαν σαν "κακοποιημένο" κουβάρι! :Ρ
Ω μαξιλάρι, ω μαξιλάρι!
Πότε θα σε βάλω στο κεφάλι....
Νιώθω ότι γίνομαι υπερβολική και η ποιητική μου διάθεση δεν θα αναγνωριστεί όπως της πρέπει..