Μοναχικές εξόδους - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 10 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 150
    Senior Member
    Εχει σημασια το φυλο στην ερωτηση , καθως και η κοινωνια. Γυναικα μονη ψαχνει λολ ...πεδιο ελευθερο κλπ. κλπ. Εγω οσες φορες και να βγω μονος δεν με "πειραζουν" γυναικες σχεδον ποτε:P
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Εγώ δε νομίζω ότι κοιτάνε περίεργα οι άνθρωποι όταν κάποιος βγει μόνος..ειδικά στην Αθήνα (και γενικά στις μεγάλες πόλεις) σιγά μην κάτσει κανείς να ασχοληθεί μαζί σου..γι'αυτό τη λατρεύω την Αθήνα!!!εγώ αν και έχω φίλους, ειδικά το τελευταίο διάστημα δε μου κινούν το ενδιαφέρον να βγω μαζί τους...οπότε σινεμά, θέατρο, φαγητό πολλές φορές θα τύχει να βγω μόνη μου, αν δε βγω με το φίλο μου.Για ποτό δεν πηγαίνω γιατί φαντάζομαι ότι θα βαριέμαι.Ανέκαθεν έβγαινα μόνη μου, είχα δεν είχα φίλους και ειλικρινά το γουστάρω πολύ!Πριν κάποια χρόνια είχα κερδίσει ένα διήμερο στην Αίγινα, από έναν ραδιοφωνικό σταθμό.Δυστυχώς δε βρέθηκε κανείς να έρθει μαζί μου και προκειμένου να πάει στράφι το ταξιδάκι (ήταν και είναι η μοναδική φορά που κέρδισα κάτι), πήγα μόνη μου...μόλις πάτησα το πόδι στο ξενοδοχείο, αισθάνθηκα φρικτά.Σαν αποδιοπομπαίος τράγος, περιθωριακό κομμάτι της κοινωνίας κλπ..παρολαυτά, φόρεσα το μαγιώ μου, κατέβηκα στην παραλία και εκεί γνώρισα ένα ζευγάρι με το παιδάκι τους..πάρα πολύ καλοί άνθρωποι..ε το διήμερο το πέρασα με αυτούς...μου είχαν γνωρίσει και τον κουμπάρο τους θυμάμαι, Αιγινίτης ήταν, δεν έγινε κάτι βέβαια αλλά γύρισα απίστευτα ανανεωμένη στην Αθήνα..
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Senior Member
    Quote Originally Posted by katerinaki View Post
    ΣΥΜΦΩΝΩ κ επαυξανω για την θετικοτητα κ την ελξη που προκαλει αυτη η σταση! Ομως -ειχα μια φιλη που ηταν παντα πολυ θετικη κ με χαμογελο μονιμο ,λες κ δεν ειχε η δεν ηθελε να δειξει οτι εχει κ αυτη καποια προβληματα, σαν ανθρωπος βρε παιδι μου- τωρα ειναι μονιμος τροφιμος ψυχιατρειου!
    Αλλο θετικοτητα κ αλλο κοινωνικη υποκρισια!Ο φαρισαισμος -κρυβουμε ολα τα προβληματα- ειμαστε καλα, πολυ καλα, ειμαστε καλοι ανθρωποι γιατι νοιωθουμε λυπη για τους τους αδυναμους κ χαρα που δεν ειμαστε στη θεση τους ειναι το χαρακτηριστικο της εποχης μας.
    Μέτρον άριστον!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lou! View Post
    εχω βγει πολλες φορες μονη κ σινεμα κ θεατρο κ για καφε κ δεν αισθανομαι κανενα προβλημα, ουτε βλεπω να με κοιτανε περιεργα. κ αλλοι ανθρωποι βγαινουν μονοι.
    μαλλον προβαλλετε πανω στους αλλους το δικο σας φοβο, οτι θα σας δουν κ θα σας σχολιασουν, γιατι ουσιαστικα αυτο φοβαστε εσεις κ αυτο σκεφτεστε εσεις για τον εαυτο σας.
    αυτο που εχω παρατηρησει να συμβαινει, ειναι οτι οι αλλοι ασχολουνται με τις υποθεσεις τους κ οχι με εμενα.
    αυτα τουλαχιστον για αθηνα, ισως στην επαρχια να ειναι λιγο χειροτερα τα πραγματα γιατι το κουτσομπολιο ειναι πιο tactless.
    μπα, αν το εχεις μεσα σου ειναι το θεμα, αυτο που λες στην αρχη. Εγω σε μικρη επαρχιακη πολη μενω, και σε πολυ μικρη γειτονια, και δεν ακουω τπτ απο κουτσομπολια.

Senior Member
    Παιδιά σας ζηλεύω! Δεν αντέχω μόνη μου! Μου αρέσει πολύ η μοναχικότητα το περισσότερο μέρος της μέρας, αλλά το μόνη μου το μισώ. Άσε που είμαι παρλαπίπα! Τρελό πρηχτάκι άμα με πιάσει! Τα 3 χρόνια που έμεινα μόνη μου πήγα να τρελαθώ! Έκανα το σπίτι μου κέντρο διερχομένων.
    Είχα την φήμη της εξαιρετικής μαγείρισσας αλλά το παράκανα προκειμένου να πετύχω την μάζωξη. Κάτι σαν : «μην φύγετε, θα βγάλουμε κεφτέδες!» χαχαχαχαχα!
    Μου αρέσει να είμαι μόνη μόνο όταν γράφω κι όταν οδηγώ. ΤΕΛΟΣ!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Λήθη View Post
    Παιδιά σας ζηλεύω! Δεν αντέχω μόνη μου! Μου αρέσει πολύ η μοναχικότητα το περισσότερο μέρος της μέρας, αλλά το μόνη μου το μισώ. Άσε που είμαι παρλαπίπα! Τρελό πρηχτάκι άμα με πιάσει! Τα 3 χρόνια που έμεινα μόνη μου πήγα να τρελαθώ! Έκανα το σπίτι μου κέντρο διερχομένων.
    Είχα την φήμη της εξαιρετικής μαγείρισσας αλλά το παράκανα προκειμένου να πετύχω την μάζωξη. Κάτι σαν : «μην φύγετε, θα βγάλουμε κεφτέδες!» χαχαχαχαχα!
    Μου αρέσει να είμαι μόνη μόνο όταν γράφω κι όταν οδηγώ. ΤΕΛΟΣ!
    τρελλό πρηχτάκι??χαχαχαχαχαχαχαχα χ
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Senior Member
    Προσωπικά είμαι περισσότερο της παρέας...
    Τις περισσότερες φορές που βγαίνω για καφέ ποτό ή μπάνιο θέλω μεγάλη παρέα για να περάσω καλά...
    Υπάρχουν και φορές που βγαίνω μόνο με ένα ακόμα άτομο αλλά συνήθως δεν πάμε για καφέ ποτό ή μπάνιο αλλά βόλτες γενικά,ή αράζουμε σε κάποια πλατεία ή κάποιο παρκάκι και συζητάμε διάφορα...
    Στο σπίτι δεν φέρνω πολύ συχνά φίλους γιατί είναι σε κάπως απομακρυσμένο μέρος...

Ελάχιστες φορές βγαίνω μόνος μου,τελευταία δεν βγαίνω ποτέ μόνος μου γιατί δεν το έχω ανάγκη...
    Όταν έβγαινα μόνος μου πήγαινα βόλτες με τα πόδια ή με το ποδήλατο σε ερημικούς δρόμους για να ηρεμίσω και να χαλαρώσω...
    Την τελευταία φορά που βγήκα μόνος μου ήταν πριν καμιά βδομάδα όταν κάτι με είχε κάνει έξω φρενών στο σπίτι,πήρα το μηχανάκι,έκανα κάτι βόλτες στην αρχή και μετά πήγα και άραξα σε ένα μοναχικό άλσος με θέα,έβαλα μουσική,χαλάρωσα και γύρισα μετά από κανα δύωρο σπίτι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Λήθη View Post
    Αυτό συμβαίνει γιατί άτομα που υποτίθεται ότι είναι σε καλύτερη ψυχική κατάσταση από εμάς, όταν συμβεί κάτι στη ζωή τους, ψάχνουν να ακουμπήσουν σε ανθρώπους που έχουν επαφή με τον πόνο, άρα μπορούν να προσφέρουν ενσυναίσθηση.
    Αφού απολαύουν τα δώρα της ενσυναίσθησης και γεμίσουν τις μπαταρίες τους, μετά, τα άτομα που εξακολουθούν να βιώνουν την επαφή με τον πόνο, τους φαίνονται νοσηρά και βαρετά. Νιώθουν να πνίγονται από αυτά και εμμέσως απομακρύνονται. Λυπηρό αλλά αληθινό.

Αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να κάνουμε προσπάθειες αυτοβελτίωσης. Κανείς δεν θέλει την κατήφεια. Όλοι προτιμάμε ένα λαμπερό χαμόγελο και μια αισιόδοξη και θετική στάση ζωής.

Στα μαγαζιά που επισκέπτομαι συχνά, όπως όλοι μας, στον φούρνο… Φαρμακείο… Σούπερ μάρκετ… Πάντα χαμογελώ και πάντα ρωτάω τους υπαλλήλους αν είναι καλά σήμερα. Αυτό, μόνο σε καλό μου έχει βγει.
    Ιδιαίτερα στο σούπερ μάρκετ, έχω γλυτώσει αρκετή φόλα από την συμπάθεια των υπαλλήλων που με προειδοποιούν για όλα! (χαχαχαχα) Τι θέλω να πω με αυτό; Θετική στάση στη ζωή!

Η θετική στάση προσελκύει ανθρώπους γύρω μας σαν τον μαγνήτη! :)
    Μόνο που όταν συνέβαινε αυτό, εγώ δεν είχα κανένα ψυχολογικό πρόβλημα. Μετά απέκτησα...
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    Όπως και να το κάνουμε,το φύλο παίζει ρόλο και σ'αυτό.Όταν μια γυναίκα βγαίνει μόνη,δεν χτυπάει τόσο άσχημα όσο ένας μόνος άντρας.Όλο και κάποιος μπορεί να την πλησιάσει,ιδίως σε καφετέρια,σινεμά ή σε βόλτα με το σκυλί της στο πάρκο.Διότι σε μια γυναίκα η μοναχικότητα δεν θεωρείται μεγαλο ελάττωμα όπως στον άντρα που θεωρείται κάτι σαν λέπρα.Όταν κάποιος άντρας αποφασίσει να βγει μόνος,ξέρει ότι μόνος θα βγει,μόνος θα γυρίσει.Οπότε ας μην έχει προσδοκίες για γνωριμίες και ας προσπαθήσει να ευχαριστηθεί όπως μπορεί ό,τι αποφασίσει να κάνει (όσο βέβαια μπορεί να βρει κάποιος ευχαρίστηση σε κάποια μοναχική δραστηριότητα).

Senior Member
    Σιγά το big deal,και γω όλο μόνος μου βγαίνω.Εντάξει,για καφέ ή σινεμά δεν πηγαίνω γιατι δεν μαρεσουν αυτοι οι τροποι ψυχαγωγίας αλλά όταν ψωνίζω/περπατώ/γυμνάζομαι/τρωω έξω/βγαινω βολτες γενικοτερα,το κανω μονος μου.Μονο στη σχολή έχω παρέα αλλά και παλι,κανουμε απλα παρεα για τα θέματα της σχολης,τιποτα παραπανω.Σιγουρα θα ήταν καλο να χεις καλή παρέα αλλά αν δεν έχεις τότε συμβιβάζεσαι και κάνεις ό,τι θέλεις να κανες μόνος σου.Δηλαδη τι?Θα περιμενεις μέχρι να βρεις φιλους?μπορει να μην βρεις και ποτε.

Senior Member
    Μπορεί, πράγματι. Οι περισσότεροι άλλωστε από μια ηλικία και μετά δεν έχουν φίλους αλλά συναδέλφους και συζήγους. Για τους υπόλοιπους δεν έχουν χρόνο.
    Όσοι από εμάς δεν εξελισόμαστε σύμφωνα με αυτά τα αποδεκτά πρότυπα μένουμε μόνοι, δυστυχώς.

Banned
    με τη διαφορα PurplePuppet οτι αλλιως ειναι η Σαλονικα κι αλλιως η κολαση που λεγεται Αθηνα. οποιος θελει παντως εγω ψηνομαι και για σινεμα και για αραγμα αλλου, αρκει να μην εχει πολυ κοσμο και φασαρια, και να με αντεχουν φυσικα και τα ατομακια που θα βγουν μαζι μου, γιατι ειμαι πολυ οτιναναι και γτπ ανθρωπος. και χτες το βραδυ πχ ημουν στα Village του The Mall με χρηστρια του φορουμ, δε τρεχει τπτ...

Senior Member
    Καταρχας ζω στο εξωτερικό παρόλο που στο προφιλ μου λεει θεσσαλονικη,η πατριδα μου.Τι σημαινει αυτο που ειπες για την αθήνα??Δεν το πιασα.

Banned
    οτι η φασαρια και το καυσαεριο στην Αθηνα δε παλευεται, και ειναι χειροτερη απο τη Σαλονικα.

Senior Member
    Κάπως άσχετο με το θέμα :p

Page 6 of 10 FirstFirst ... 45678 ... LastLast