Μοναχικές εξόδους - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 10 FirstFirst ... 78910 LastLast
Results 121 to 135 of 150
    Senior Member
    βινς επικινδυνο δε σε ειπα. νομιζω ομως οτι συμπεριφερεσαι ετσι λογω της ψυχωσης, αρα εχεις μια ασθενεια κ πρεπει να παρεις φαρμακα. αυτο το ειπα, ναι. πραγματι. αυτο εσυ το λες "επιθεση"? εγω νομιζω οτι η ψυχωση ειναι ασθενεια κ η φαρμακοθεραπεια ειναι σχεδον παντα απαραιτητη, κακα τα ψεματα.

δηλ εμενα φετος ενας γνωστος μου που του ειπα οτι θελω να πεθανω γιατι δεν τη θελω τη ζωη κ δε βρισκω ουτε νοημα ουτε χαρα κ μου ειπε οτι μαλλον εχω καταθλιψη κ να παω επειγοντως για ψυχοθεραπεια, κ καποιοι φιλοι μου κ η ψυχολογος μου που μου ειπαν οτι αν γινομαι πολυ χαλια να σκεφτω κ τα αντικαταθλιπτικα, μου επιτεθηκαν?

κ παλια που ειχα παλι καταθλιψη κ ειχα κανει 2-3 αποπειρες κ με κλεισανε οι γονεις μου κ ο ψυχιατρος με το ζορι στην κλινικη κ μου δινανε φαρμακα με το ζορι, μου επιτεθηκαν?

πώς το βλεπεις?

Senior Member
    Πως το βλέπω? Βλέπω ότι μας λείπει κάτι σε όλους νομίζω (όλους δεν εννοώ όλο τον κόσμο ξέρεις τι εννοώ φαντάζομαι).
    Last edited by carrot; 08-07-2011 at 19:39.

Senior Member
    ελπιζω τουλαχιστον να λυθηκε η παρανοηση! :)

(γιατι νομιζω οτι εγινε παρανοηση)

Senior Member
    Quote Originally Posted by carrot View Post
    Εδώ και αρκετό καιρό βγαίνω έξω μόνος μου. Για φαγητό, για περπάτημα, για γυμναστική κάποιες φορές, φέτος πήγα και για πρώτη φορά σινεμά μόνος μου, πέρσι είχα πάει για καφέ μόνος μου (και αν θυμάμαι καλά δεν το επιχείρησα ξανά!). Περιττό να πω πως ούτε βλέμα δεν μου ρίχνουν οι περισσότεροι, χειρότερα από ζώο νιώθω ώρες ώρες. Αν εξαιρέσω βέβαια τις λίγες καλόκαρδες υπάρξεις που συναντώ για λίγο.

Εσείς βγαίνετε μόνοι σας ποτέ; Πως είναι η εμπειρία;
    αυτη τη συζήτηση την ειχα σημερα.
    οχι δν βγαινω ποτε μονη.
    μονο για ψωνια.
    εκει κ για ωρες το μπορώ....

εσυ τωρα μαλλον καπου εχεις το νου σου κ δν αντιλαμβανεσαι τι παιζει γυρω σου...
    δν εξηγειται αλλιως!
    http://www.mazi.org.gr/

Senior Member
    Τι παίζει γύρω μου arktos και δεν το καταλαβαίνω? Εννοείς την κρίση η ότι είμαι στον κόσμο μου?

Senior Member
    α εισαι παρεξηγησιάρης!

εχεις την εντυπωση πως δν σε κοιτανε οι γυναικες!

μν παμε κανενα στοιχημα τωρα....
    http://www.mazi.org.gr/

Senior Member
    Κάποιες φορές θα έλεγα με στεναχωρεί όταν διαβάζω μηνύματα το πόσο καλά περνάνε μερικοί που γράφουν εδώ μέσα, ότι έχουν δουλειά ,κοινωνική ζωή, κάνουν σεξ, κι όμως φαίνεται αφού το κραυγάζουν, εδώ στο facebook, όπου νά'ναι, πως έχουν την ανάγκη να τους ζηλέυουν οι υπόλοιποι. Είναι τουλάχιστον απογοητευτικό..

Senior Member
    Οι περισσότεροι από όσους γράφουμε εδώ, έχουμε σοβαρά προβλήματα κάροτ. Δεν ξέρω ποιους λες. Εγώ πάντως ακόμα και αν λύσω τα προβλήματα μου, που το βλέπω χλωμό, θα συνεχίσω να μπαίνω για να βοηθάω. Μου αρέσει αυτό, με κάνει και αισθάνομαι όμορφα.
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    Εγώ δεν μπορώ να πω τι θα κάνω αφού ξέρω πως αύριο μεθαύριο μπορεί να μην ζώ! Να έχω πεθάνει από την παράνοια :p αλλά και να μην πεθάνω από την παράνοια μπορεί να θελήσω να κάνω άλλα πράματα από το να ξοδεύω τον χρόνο μου εδώ μέσα.

Senior Member
    Νομίζω πως δεν πεθαίνεις από παράνοια, απ' όσα ξέρω δηλαδή.
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    Ναι, και γω αυτό είπα σε ένα άλλο θέμα, απλά αναρρωτιέμαι αν μπορώ με λίγα χρήματα που έχω να αγοράσω έναν πολύ δυνατό εκρηκτικό μηχανισμό, και δεν μου απάντησε κανένας

εδώ:http://www.e-psychology.gr/forum/sho...ρηνικών

Senior Member
    α, γι αυτο τον ηθελες τον εκρηκτικο μηχανισμο, για να αυτοκτονησεις?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lou! View Post
    α, γι αυτο τον ηθελες τον εκρηκτικο μηχανισμο, για να αυτοκτονησεις?
    μαλλον τον ηθελε για να του απαντησει καποιος..

Senior Member
    Όχι ρε τρελαμένη... για να κάνω πάρτυ! Θα είναι πολλοί καλασμένοι... και "σίγουρα" θα έρθουν όλοι.

Senior Member
    εγω τη θελω τη ζωη μου καροτ! δε θελω να πεθανω επειδη ενας μπερδεμενος που δεν μπορει να τα βρει με τον εαυτο του, τους ανθρωπους κ το συμπαν, θελει να παρει την πρωτοβουλια να με σκοτωσει. τουλαχιστον να ρωτησεις οσους θελεις να σκοτωσεις, αν συμφωνουν κ αυτοι μαζι σου! δεν ειναι σωστο να καταπατας την ελευθερια τους! ;)

Page 9 of 10 FirstFirst ... 78910 LastLast