ΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ Ν' ΑΝΤΕΞΕΤΕ ΠΟΤΕ Σ' ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ;;; - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 8 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 106
    Senior Member
    Δεν αντέχω το ψέμα και την υποκρισία. Την έλλειψη βάθους, πάθους και ποιότητας. Δεν με νοιάζει να μην είναι ερωτευμένος αρκετά ή να μην με αγαπάει. Δεν θέλω να προσπαθεί να με πείσει για το αντίθετο, προσπαθώντας να κερδίσει κάτι. Σαν το τραγούδι: «Αχ! Τα φιλιά μου θα στα έδινα έτσι κι αλλιώς, μα ήθελες να τα κλέψεις. Κι όταν είδες πως μ’ έχανες, εύκολα εσύ, μου έδινες υποσχέσεις….»

Senior Member
    Quote Originally Posted by carrie View Post
    ναι, το θεμα ειναι να τους ξεχωριζεις..
    ωχ...δεν είναι και πολύ καλά τα πράγματα ε?
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Senior Member
    ε;
    για τι πραγμα; για τους αντρες που κυκλοφορουν εκει εξω; Σιγουρα και αντρες και γυναικες εχουν θεματα και ειδικα αυτα βγαινουν σε μια σχεση, ακομα και σε φιλικη, ακουμε εδω καθε μερα τοσα προβληματα με φιλους και φιλες. Χαμος γινεται στις σχεσεις λεει η ψυχολογος μου.

Senior Member
    ναι, το θεμα ειναι να τους ξεχωριζεις..
    Νομίζω ότι τα καταφέρνω σ' αυτό!
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    ε;
    για τι πραγμα; για τους αντρες που κυκλοφορουν εκει εξω; Σιγουρα και αντρες και γυναικες εχουν θεματα και ειδικα αυτα βγαινουν σε μια σχεση, ακομα και σε φιλικη, ακουμε εδω καθε μερα τοσα προβληματα με φιλους και φιλες. Χαμος γινεται στις σχεσεις λεει η ψυχολογος μου.
    τσιν τσον τσαν :-)))

Senior Member
    Τωρα δε θελω να σου πω οτι κι εγω ετσι νομιζα.. Ελπιζω οτι πραγματικα εσυ τα καταφερνεις! ;) :)

Senior Member
    Κοίτα πρέπει να είμαι αισιόδοξη για να μην μπω με καχυποψία σε μια σχέση. Μπορεί να την επηρεάσω με αρνητικότητα. Τελικά η αύξηση της σεροτονίνης έχει αρχίσει και πετυχαίνει πάνω μου!

Senior Member
    δεν μπορώ αυτούς τους μποέμηδες τους τύπους, που κάθονται όλη μέρα αμπελοφιλοσοφούν, διαβάζουν συνέχεια, είναι της άποψης "κανείς δεν είναι κανενός" και δεν έχουν δουλέψει ποτέ να δουν τη γλύκα..μπορεί να γοητεύουν με αυτό το ανήσυχο πνεύμα τους και να αποκτήσεις και εγκυκλοπαιδικές γνώσεις από δαύτους αλλά από ουσία τίποτα...

Senior Member
    Το ότι κανείς δεν είναι κανενός είναι όμως γεγονός! Έβγαλα και στιχάκι! Αυτό το στυλ του απαθούς αμπελοφιλόσοφου το χω πετύχει σε ψυχολόγο! Το χα και γω στα χρόνια της εφηβείας. Εκνευρίζει πολύ κόσμο... Μήπως μέσα από αυτό το τοπικ σταυρώνετε τους πρώην σας; :-Ρ
    ""Ο μοναδικός σκοπός του e-psychology είναι να προσφέρει έναν χώρο όπου όλοι θα μπορούν να ανταλλάξουν [B]ιδέες[/B] και [B]εμπειρίες[/B] και να συζητήσουν θέματα της Ψυχικής Υγείας.""

Senior Member
    Ε κοίτα, αν έχουν απογοητευτεί απο συγκεκριμένα χαρακτηριστικά συμπεριφορών των πρώην μπορούν άνετα να τ' απαριθμήσουν. Εξάλλου σχεδόν ποτέ δεν γράφουμε αόριστα, υπάρχουν τύποι άντρα που έχουν περάσει από τις ζωές μας και μας εξόργισαν αρκετά οπότε είναι και οι πρώτοι που μας έρχονται στο μυαλό.

Senior Member
    Λοιπον φανταζομαι εννοεις σε εναν αντρα με τον οποιο να εχουμε σχεση ετσι, οχι για απλη γνωριμια η φιλια, οποτε: δεν την παλευω με τιποτα με τσιγκουνηδες, απλυτους χεβι μεταλλαδες, μισοπλυμενους γιο-μαν ραστα-μαν (αν και για παρεα καλοι ειναι, για κατι παραπανω με τπτ, το ιδιο ισχυει και για τους προηγουμενους), σνομπ παιδια καλων οικογενειων με λακοστ πολο και ρολοι ταγκ, εγγεγραμενους σε κομματα (omg), 40ρηδες που μενουν με τη μαμα και το μπαμπα, 40ρηδες που την εχουν δει κουλτουρα και ιστορια και λεφτα, πιτσιρικαδες που ξεχειλιζουν μαλακιαση και αλητεια με μηχανακια καβουρδιστηρια τα οποια τα οδηγουν μοναχα καμπουριαστά (αν και μου πεφτουν μικρα για σχεση, ειναι και αρσενικα και μου τη σπανε!), δεν την παλευω με κατι και καλα "καλα παιδια" που ξεχειλιζουν απωθημενα και στην τελικη τα βγαζουν πανω σου και σου ψηνουν το ψαρι στα χειλη, δεν την παλευω με αντρες που παιζουν ολη μερα πλειστεισον, που ενδιαφερονται με παθος για την ομαδα, διαβαζουν αθλητικες εφημεριδες και βλεπουν Αθλητικη Κυριακη, δεν μπορω να αντεξω τον αλλον να πινει σε καθημερινη βαση μπαφους και αλκοολ, ουτε περιστασιακα αλλα πραγματα, κανεναν που να ακουει Κιαμο, Βερτη, Οικονομοπουλο και να συχναζει σε μπουζουκια, και με τιποτα δεν θα την παλευα να ειμαι με καποιον που εχει δηλωσει ποτε συμμετοχη σε ριαλιτι ή σοου!
    οι πλυμένοι σου κάνουν?

Senior Member
    Το αγόρι μου είναι ένας, αλλά πλυμένος. ΛΟΛ
    ουάα, μου τη δίνει που θεωρούνται τα μέλη subcultures αυτόματα άπλυτα ή μισοπλυμένα. Και μου τη δίνει που η κοινωνία δημιουργεί και συντηρεί τέτοιου είδους στερεότυπα για να κριτικάρει με αρνητική χροιά και κατά συνέπεια να περιθωριοποιεί άτομα. Κι εγώ μέλος subculture είμαι. Δε με νοιάζει να είμαι στο mainstream, ούτε νομίζω πως θα το κάνω όσο κι αν μεγαλώσω. Αλλά επίσης δε με νοιάζει να με κοιτάνε στο δρόμο περίεργα και τέτοια σύνδρομα ψευδοένταξης/φοβικής αντίδρασης σε ελέγχους, οπότε. Δεν το κάνω για να προκαλέσω, αλλά και δε δέχομαι να μου διαλέγει η συντηρητική μεριά της ζυγαριάς πώς θα κινούμαι, φέρομαι, ντύνομαι, πού θα διαλέγω να ανήκω, τι μυαλά θα κουβαλώ.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    εγω μιλησα για τους απλυτους χεβι μεταλαδες, οχι για ολους τους χεβιμεταλαδες.

Senior Member
    Ναι κάρι μου, αλλά δεν είναι θέμα επιλογής μουσικής προτίμησης το θέμα διατήρησης μίας σχετικής προσωπικής υγιεινής. Νομίζω πως είναι θέμα ατομικό, άρα προσωπικών επιλογών, στυλ, διαθέσεων, προτιμήσεων ξερωγώ, σκέτα.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    ας πουμε λοιπον οτι εχω κακιες εμπειριες με δαυτους.. και γενικα με τους χεβιμεταλαδες.

Page 3 of 8 FirstFirst 12345 ... LastLast