Results 76 to 90 of 106
-
07-03-2012, 15:22 #76
το ποστ της RainAndWind ητανε μια χαρα σωστο γιατι αυτα που λεει ισχυουν ειδικα στο ελλαδισταν. το μοναδικο που διαφωνω ειναι περι αγενειας, διοτι οταν δε σε σεβονται και σε κοροϊδευουν μεστα μουτρα ειτε αμεσα ειτε εμεσα με οποιονδηποτε τροπο (στα μαγαζια συχνα συμβαινει ανεβαζωντας τις τιμες), τοτε ναι σου δινουν το δικαιωμα και πρεπει να γινεις αγενης και να σπασεις και το μαγαζι ολοκληρο αν δεν υπαρχει ασφαλεια, αλλιως δε προκειται να συμμορφωθουν και θα συνεχισουν αυτη τους τη κοροϊδια μεχρι να φτασει στο απροχωρητο! το ιδιο γινεται και με τους πολιτικους που κυβερναν αυτη τη χωρα, τοσα χρονια κοροϊδια χωρις να υπαρξει τιμωρια, γι'αυτο καλοπερνανε κι εμεις τωρα ειμαστε τα θυματα. συζητηση για μεταναστες δε προκειται να κανω γιατι ειναι μεγαλο θεμα, ας πουμε πως απ'τη μια ειναι αδικο για οσους ειναι σωστοι και νομιμοι εδω, απ'την αλλη ετσι θα αδειαζε καπως ο χωρος να κυκλοφορουμε πιο ελευθερα νιωθωντας ασφαλεις, και θα ειχαμε φυσικα και περισσοτερες ευκαιριες να βρουμε εργασια...
- 07-03-2012, 17:59 #77
[QUOTE=marian_m;331414]Εσύ απ' όλο αυτό το κατεβατό, στην πίπα κόλλησες? Πολύ λιγούρης βρε αδερφέ μου
εσυ τις πιπες τις εχεις για χομπι???κ δεν ενοχλησε?
07-03-2012, 22:05 #78
να κάνει το σταυρό του όταν περνάει μπροστά από εκκλησία
Εγώ αυτό το κάνω, πάντως.
Έγιναν διάφορα και φοβήθηκα,
έγιναν και θαύματα, όμως.
Μπορεί να σιχαίνομαι το παπαδαριό
και να μπαίνω σε εκκλησία τρείς φορές το χρόνο μόνο,
αλλά το σταυρό μου τον κάνω.
Σόρρυ που δέν....
##
όταν με κολακεύει για να του πάρω πίπα
Έλα ρε...
...μήν είσαι τόσο σκληρή...
Απενεχοποιήστε το.
Δέν έχει να κάνει με αντριλίκια και υποτακτικότητα,
ούτε με μητρικά υποκατάστατα ...δέν ξέρω πως τα λένε
(το χάδι της μάνας που δέν προλάβαμε, ...φερ'ειπείν).
Όμως, ο συνδιασμός του να γίνεται τα πάντα γιά'σένα
και του ρίγους που νιώθεις μέσα από την πίπα
είναι μοναδικά.
Και δικαιολογώ κάθε ηθική έκπτωση προκειμένου να συμβεί κάποιες στιγμές.
##
Το κείμενο στο σύνολό του είναι ρισπέκτ, λέμε!διαρκής αναθεώρηση ________________________________________ Β α σ ί λ η ς
07-03-2012, 22:23 #79
Aπ΄ ότι διαβασα απορρίπτονται το 90% των αντρών. Γιατί οι περισσότεροι εχουν στοιχεια από αυτά που αναφερετε. Μας βλέπω τις περισσότερες μόνες με τόσο απορριπτικές απόψεις για τους άντρες. Θυμήθηκα τη γιαγιά μου που μου είπε στα γεράματα "Μαράκι μου, κανένας καλός".
Επίσης θυμάμαι έντονα τί μου είχε πει κάποιος πετυχημενος 70αρης σκηνοθέτης που είχα γνωρίσει στην Ευρωκλινική. Οτι έρωτας είναι να δέχεσαι τα κουσούρια του άλλου. Συγκεκριμενα είχε μια γυναίκα 20 χρόνια μικρότερη που του κραταγε το χέρι μετά από μια σοβαρή επέμβαση που εκανε και μου εκμυστηρεύτηκε ότι καθημερινά του άλλαζε την παπια και τον αγαπούσε παρόλο που αυτουνού ούτε του σηκωνόταν πια και είχε και σοβαρό θέμα με την υγεία του που την "επιβάρυνε" καθημερινά με αηδιαστικές ενασχολήσεις. Παρολα αυτά ήταν ερωτευμένοι και το έδειχναν
07-03-2012, 22:35 #80
Άλλα άτομα αρέσκονται στο ν' ακούν την παραμύθα τους, για να κάνουν σεξ
ενώ άλλα άτομα δεν αρέσκονται στο ν' ακούν ιδιαίτερη παραμύθα για να κάνουν
(ή να μην κάνουν) σεξ.
δεν καταλαβαίνω γιατί το άνωθεν προκαλεί ενστάσεις.
07-03-2012, 22:58 #81
καλή φάση blue1
Αν και χάριν μίας ελάχιστης πρωτοτυπίας θα προτιμούσα το ζευγάρι να είχε ως εξής: 70χρονη εγχειρισμένη και 50χρονος να αλλάζει πάπιες.
(Το ξέρω πως δεν με τιμά κα-θό-λου αλλά το τραύμα Λιάνη - Παπανδρέου, θα με διατρέχει κ.λπ.).
έρως ανίκατε μαχαν ...
08-03-2012, 21:03 #82
08-03-2012, 21:43 #83
Αυτούς που βολεύονται σε μια σχέση και δεν προσπαθούν για τίποτα.
Last edited by vlack_swan; 08-03-2012 at 22:29.
09-03-2012, 13:26 #84
Όταν ζούμε βασισμένοι σε στερεότυπα "κανένας άντρας δεν είναι καλός, όλοι είναι άπιστοι, μαλάκες, χαζοί" ή αντίστοιχα "όλες οι γυναίκες είναι ξετσίπωτες, πονηρές, ψάχνουν τον πλούσιο", αυτό βλέπουμε συνεχώς μπροστά μας. Γιατί ερμηνεύουμε την οποιαδήποτε συμπεριφορά του άλλου, με βάση αυτά και συνήθως δε δίνουμε καν το χρόνο να γνωρίσουμε τον άλλον καλύτερα, αλλά τον απορρίπτουμε στο πρώτο ατόπημα.
Συνήθως είναι γενικεύσεις, στις οποίες καταλήγουμε όταν είμαστε απογοητευμένοι από κάποιον άνθρωπο ή λόγω ανυπαρξίας σχέσης για αρκετό διάστημα. Όταν όμως βρισκόμαστε σε τέτοια κατάσταση σίγουρα δεν είμαστε αμερόληπτοι και αντικειμενικοί.
Τέτοιες αντιλήψεις μπορεί να μας βοηθάνε να τα βγάλουμε πέρα για ένα διάστημα, εφόσον πρόκειται για ένα ξέσπασμα σε μια απογοήτευση. Όταν όμως εξακολουθούν να καθορίζουν τον τρόπο που σκεφτόμαστε για το άλλο φύλο για αρκετό καιρό, τότε το μόνο που κάνουν είναι να δηλητηριάζουν τις (εν δυνάμει) σχέσεις μας με αυτό. Και εκεί μπαίνουμε σ' ένα φαύλο κύκλο.
09-03-2012, 13:33 #85
Δεν είναι καθόλου όλοι ίδιοι, όπως δε δέχομαι ότι όλες οι γυναίκες είμαστε ίδιες.
Και κατά τη γνώμη μου, ένας άντρας είναι όσο φαλλοκράτης του επιτρέπουμε εμείς να είναι.
Δεν φταίνε αυτοί, αν κάποιες από μας υποτιμάνε τους εαυτούς τους ενώ ταυτόχρονα αυτούς τους τοποθετούνε σε βάθρο.
25-07-2012, 23:23 #86
Τι δεν θα μπορουσα να αντεξω σε εναν αντρα? Το ψεμα!
26-07-2012, 09:04 #87
Δέν μπορώ να αντέξω σε μιά γυναίκα την αφωνία.
Χρειάζομαι να μου μιλάει γιά ό,τι σκέφτεται
Και δέν μπορώ να ανεχτώ την υποκρισία και το ψέμα ...όπου φύγει-Φύγει ΛΕΜΕ!διαρκής αναθεώρηση ________________________________________ Β α σ ί λ η ς
26-07-2012, 10:49 #88
Συμφωνώ με το κείμενο της rain και σαν περιεχόμενο και σαν ύφος.
Και ευτυχώς που υπάρχουν άντρες που δεν είναι έτσι, υπάρχουν άντρες που αγαπάνε, δίνονται, σέβονται και έχουν πολλά να πουν.Που έχουν ποιότητα και βάθος συναισθημάτων και αυτό τα περικλείει όλα.
Ναι οκ με τα κουσουρια τους, τους φόβους, τις ανασφάλειες τους. Αλλά αγαπας και αυτά.
26-07-2012, 11:17 #89
- In this old house where every door is open
να προσθεσω κι εγω μερικα ακομα, δεν αντεχω την καταθλιπτικοτητα, αυτη την θλιψη και τη μελαγχολια στο βλεμμα δεν την παλυεω με τιποτα πια, την παθητικοτητα, την υποταγη στο "πεπρωμενο", την διαφυγη σε υποκαταστατα.
26-07-2012, 11:28 #90