ΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ Ν' ΑΝΤΕΞΕΤΕ ΠΟΤΕ Σ' ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ;;; - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 8 FirstFirst ... 45678 LastLast
Results 76 to 90 of 106
    Banned
    το ποστ της RainAndWind ητανε μια χαρα σωστο γιατι αυτα που λεει ισχυουν ειδικα στο ελλαδισταν. το μοναδικο που διαφωνω ειναι περι αγενειας, διοτι οταν δε σε σεβονται και σε κοροϊδευουν μεστα μουτρα ειτε αμεσα ειτε εμεσα με οποιονδηποτε τροπο (στα μαγαζια συχνα συμβαινει ανεβαζωντας τις τιμες), τοτε ναι σου δινουν το δικαιωμα και πρεπει να γινεις αγενης και να σπασεις και το μαγαζι ολοκληρο αν δεν υπαρχει ασφαλεια, αλλιως δε προκειται να συμμορφωθουν και θα συνεχισουν αυτη τους τη κοροϊδια μεχρι να φτασει στο απροχωρητο! το ιδιο γινεται και με τους πολιτικους που κυβερναν αυτη τη χωρα, τοσα χρονια κοροϊδια χωρις να υπαρξει τιμωρια, γι'αυτο καλοπερνανε κι εμεις τωρα ειμαστε τα θυματα. συζητηση για μεταναστες δε προκειται να κανω γιατι ειναι μεγαλο θεμα, ας πουμε πως απ'τη μια ειναι αδικο για οσους ειναι σωστοι και νομιμοι εδω, απ'την αλλη ετσι θα αδειαζε καπως ο χωρος να κυκλοφορουμε πιο ελευθερα νιωθωντας ασφαλεις, και θα ειχαμε φυσικα και περισσοτερες ευκαιριες να βρουμε εργασια...

[QUOTE=marian_m;331414]Εσύ απ' όλο αυτό το κατεβατό, στην πίπα κόλλησες? Πολύ λιγούρης βρε αδερφέ μου
    εσυ τις πιπες τις εχεις για χομπι???κ δεν ενοχλησε?

Senior Member
    Quote Originally Posted by RainAndWind View Post
    Συντηρητικούρα, παραδοσοπληξία, θεοκυρατσοτροφία, φασισμός και ελληνικές πατριδολαγνείες/πατριδογνωσίες/πατριδοπαπαρίες, μισαλλοδοξίες, μυαλό κατευθυνόμενο, μυαλό άψαχτο, υποκρισία, να θέλει να αρέσει σ' όλες/όλους, έλλειψη αυθεντικότητας, ψεύτικη επίδειξη συναισθηματικότητας, δίχως να συνοδεύεται από πράξεις, εξουσιοποταγές, τίμα-μαμά-μπαμπά, σεξιστικές αντιλήψεις ή ακόμη χειρότερα σεξιστικές συμπεριφορές, να θεωρεί τα ζώα κατώτερα από τον άνθρωπο, να πιστεύει στη ράτσα, στην τιμή, στα σύνορα, στο έθνος, στο κράτος, να σχολιάζει αρνητικά ομάδες μειονοτικές, να πετάει ρατσιστικά αστεία χαχανίζοντας σαν ηλίθιος, να μην θεωρεί απαραίτητο να ενδιαφερέται για κάτι πέρα από ό,τι του δίδαξαν, να μην ξέρει καν τι σημαίνει ελιτισμός, όταν το λες να σε ρωτάει αν είναι οι γνωστές φρυγανιές, να φοράει λουσάτα ρούχα, ή να έχει ακριβό αμάξι και να πιστεύει ότι αυτό του προσθέτει κύρος, να θεωρεί αυτονόητο ότι δίχως καλλιέργεια αρκεί να έχει μεγάλο πούτσο, η βαρβατίλα στη συμπεριφορά, η αγένεια απέναντι σε εργαζομένους όταν πάει να ψωνίσει, να φάει, ή οτιδήποτε, εκεί μπορώ άνετα να λούσω με αναψυκτικό ή μπύρα, ανάλογα τι υπάρχει μπροστά μου, να κάνει το σταυρό του όταν περνάει μπροστά από εκκλησία, δλδ για ελλάδα κάθε δύο-τρία λεπτά περίπου, να ψηφίζει, να είναι οργανωμένος σε κόμμα και να περηφανεύεται κιόλας γι αυτό, να πιστεύει τα λόγια κάθε ξεπουλημένου, να βλέπει σίριαλς και τρας τιβί και ειδήσεις καναλιών, όταν περνάει μπροστά από μετανάστες να σχολιάζει φύλα την τσάντα σου, ή γεμίσαμε βρωμιά και πορνεία, να θεωρεί τον Πρετεντέρη, την Τρέμη και τον Άδωνι μορφωμένα άτομα και σεβαστά, να πιστεύει ότι η επιτομή της θηλυκότητας είναι η Μανωλίδου, και τι χαριτωμένα μαγειρεύει με ανοιχτό μπούστο κατά προτίμηση, να σε ρωτάει συνέχεια τι σκέφτεσαι τώρα και αν με αγαπάς, να χρειάζεται λεξικό της νεοελληνικής για την κλειτορίδα, να πιστεύει ότι χρειάζεται να απελαθούν οι "λαθρομετανάστες", να είναι μαλάκας με περικεφαλαία, αλλά περήφανος που ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν Έλλην και να βγάζει οργή όταν τον λένε οι αδερφούλες ομοφυλόφιλο, να πιστεύει ότι είναι δικαίωμά του να μου πιάσει τον κώλο δίχως να του δώσω το οκ, και να πιστεύει ότι μια γυναίκα δεν πρέπει να βρίζει, να καπνίζει, να μιλάει κοφτά, να περιμένει με αγωνία αν θα αρέσεις στο σόι του, να περιμένει με αγωνία το ματς την Κυριακή, να προτιμά μπουζούκια, να θέλει πρώτο τραπέζι πίστα σε μπουζούκια, να κάνει καμάκι στη λουλουδού, να υποτιμά τη νοημοσύνη μου, ή να με ξενερώνει πιστεύοντας ότι τον πιστεύω όταν με κολακεύει για να του πάρω πίπα.

Δεν τελειώνει ο κατάλογος ούτε αύριο, ούτε μετά το 2012 που θα εξαφανιστούμε σύμφωνα με τις προβλέψεις της ΕΜΥ, των παπαροκάδων, και των μάγιας.
    να κάνει το σταυρό του όταν περνάει μπροστά από εκκλησία
    Εγώ αυτό το κάνω, πάντως.
    Έγιναν διάφορα και φοβήθηκα,
    έγιναν και θαύματα, όμως.
    Μπορεί να σιχαίνομαι το παπαδαριό
    και να μπαίνω σε εκκλησία τρείς φορές το χρόνο μόνο,
    αλλά το σταυρό μου τον κάνω.
    Σόρρυ που δέν....

##

όταν με κολακεύει για να του πάρω πίπα
    Έλα ρε...
    ...μήν είσαι τόσο σκληρή...
    Απενεχοποιήστε το.
    Δέν έχει να κάνει με αντριλίκια και υποτακτικότητα,
    ούτε με μητρικά υποκατάστατα ...δέν ξέρω πως τα λένε
    (το χάδι της μάνας που δέν προλάβαμε, ...φερ'ειπείν).
    Όμως, ο συνδιασμός του να γίνεται τα πάντα γιά'σένα
    και του ρίγους που νιώθεις μέσα από την πίπα
    είναι μοναδικά.
    Και δικαιολογώ κάθε ηθική έκπτωση προκειμένου να συμβεί κάποιες στιγμές.

##

Το κείμενο στο σύνολό του είναι ρισπέκτ, λέμε!
    διαρκής αναθεώρηση ________________________________________ Β α σ ί λ η ς

Senior Member
    Aπ΄ ότι διαβασα απορρίπτονται το 90% των αντρών. Γιατί οι περισσότεροι εχουν στοιχεια από αυτά που αναφερετε. Μας βλέπω τις περισσότερες μόνες με τόσο απορριπτικές απόψεις για τους άντρες. Θυμήθηκα τη γιαγιά μου που μου είπε στα γεράματα "Μαράκι μου, κανένας καλός".
    Επίσης θυμάμαι έντονα τί μου είχε πει κάποιος πετυχημενος 70αρης σκηνοθέτης που είχα γνωρίσει στην Ευρωκλινική. Οτι έρωτας είναι να δέχεσαι τα κουσούρια του άλλου. Συγκεκριμενα είχε μια γυναίκα 20 χρόνια μικρότερη που του κραταγε το χέρι μετά από μια σοβαρή επέμβαση που εκανε και μου εκμυστηρεύτηκε ότι καθημερινά του άλλαζε την παπια και τον αγαπούσε παρόλο που αυτουνού ούτε του σηκωνόταν πια και είχε και σοβαρό θέμα με την υγεία του που την "επιβάρυνε" καθημερινά με αηδιαστικές ενασχολήσεις. Παρολα αυτά ήταν ερωτευμένοι και το έδειχναν

Senior Member
    Άλλα άτομα αρέσκονται στο ν' ακούν την παραμύθα τους, για να κάνουν σεξ
    ενώ άλλα άτομα δεν αρέσκονται στο ν' ακούν ιδιαίτερη παραμύθα για να κάνουν
    (ή να μην κάνουν) σεξ.

δεν καταλαβαίνω γιατί το άνωθεν προκαλεί ενστάσεις.

Senior Member
    καλή φάση blue1

Αν και χάριν μίας ελάχιστης πρωτοτυπίας θα προτιμούσα το ζευγάρι να είχε ως εξής: 70χρονη εγχειρισμένη και 50χρονος να αλλάζει πάπιες.

(Το ξέρω πως δεν με τιμά κα-θό-λου αλλά το τραύμα Λιάνη - Παπανδρέου, θα με διατρέχει κ.λπ.).

έρως ανίκατε μαχαν ...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Blue1 View Post
    Aπ΄ ότι διαβασα απορρίπτονται το 90% των αντρών. Γιατί οι περισσότεροι εχουν στοιχεια από αυτά που αναφερετε. Μας βλέπω τις περισσότερες μόνες με τόσο απορριπτικές απόψεις για τους άντρες. Θυμήθηκα τη γιαγιά μου που μου είπε στα γεράματα "Μαράκι μου, κανένας καλός".
    Επίσης θυμάμαι έντονα τί μου είχε πει κάποιος πετυχημενος 70αρης σκηνοθέτης που είχα γνωρίσει στην Ευρωκλινική. Οτι έρωτας είναι να δέχεσαι τα κουσούρια του άλλου. Συγκεκριμενα είχε μια γυναίκα 20 χρόνια μικρότερη που του κραταγε το χέρι μετά από μια σοβαρή επέμβαση που εκανε και μου εκμυστηρεύτηκε ότι καθημερινά του άλλαζε την παπια και τον αγαπούσε παρόλο που αυτουνού ούτε του σηκωνόταν πια και είχε και σοβαρό θέμα με την υγεία του που την "επιβάρυνε" καθημερινά με αηδιαστικές ενασχολήσεις. Παρολα αυτά ήταν ερωτευμένοι και το έδειχναν
    Δυστυχώς έτσι είναι και δεν υπάρχει και ποικιλία, όλοι ίδιοι είναι...
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    Αυτούς που βολεύονται σε μια σχέση και δεν προσπαθούν για τίποτα.
    Last edited by vlack_swan; 08-03-2012 at 22:29.

Senior Member
    Όταν ζούμε βασισμένοι σε στερεότυπα "κανένας άντρας δεν είναι καλός, όλοι είναι άπιστοι, μαλάκες, χαζοί" ή αντίστοιχα "όλες οι γυναίκες είναι ξετσίπωτες, πονηρές, ψάχνουν τον πλούσιο", αυτό βλέπουμε συνεχώς μπροστά μας. Γιατί ερμηνεύουμε την οποιαδήποτε συμπεριφορά του άλλου, με βάση αυτά και συνήθως δε δίνουμε καν το χρόνο να γνωρίσουμε τον άλλον καλύτερα, αλλά τον απορρίπτουμε στο πρώτο ατόπημα.
    Συνήθως είναι γενικεύσεις, στις οποίες καταλήγουμε όταν είμαστε απογοητευμένοι από κάποιον άνθρωπο ή λόγω ανυπαρξίας σχέσης για αρκετό διάστημα. Όταν όμως βρισκόμαστε σε τέτοια κατάσταση σίγουρα δεν είμαστε αμερόληπτοι και αντικειμενικοί.
    Τέτοιες αντιλήψεις μπορεί να μας βοηθάνε να τα βγάλουμε πέρα για ένα διάστημα, εφόσον πρόκειται για ένα ξέσπασμα σε μια απογοήτευση. Όταν όμως εξακολουθούν να καθορίζουν τον τρόπο που σκεφτόμαστε για το άλλο φύλο για αρκετό καιρό, τότε το μόνο που κάνουν είναι να δηλητηριάζουν τις (εν δυνάμει) σχέσεις μας με αυτό. Και εκεί μπαίνουμε σ' ένα φαύλο κύκλο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    Δυστυχώς έτσι είναι και δεν υπάρχει και ποικιλία, όλοι ίδιοι είναι...
    Δεν είναι καθόλου όλοι ίδιοι, όπως δε δέχομαι ότι όλες οι γυναίκες είμαστε ίδιες.
    Και κατά τη γνώμη μου, ένας άντρας είναι όσο φαλλοκράτης του επιτρέπουμε εμείς να είναι.
    Δεν φταίνε αυτοί, αν κάποιες από μας υποτιμάνε τους εαυτούς τους ενώ ταυτόχρονα αυτούς τους τοποθετούνε σε βάθρο.

Τι δεν θα μπορουσα να αντεξω σε εναν αντρα? Το ψεμα!

Senior Member
    Δέν μπορώ να αντέξω σε μιά γυναίκα την αφωνία.
    Χρειάζομαι να μου μιλάει γιά ό,τι σκέφτεται
    Και δέν μπορώ να ανεχτώ την υποκρισία και το ψέμα ...όπου φύγει-Φύγει ΛΕΜΕ!
    διαρκής αναθεώρηση ________________________________________ Β α σ ί λ η ς

Senior Member
    Συμφωνώ με το κείμενο της rain και σαν περιεχόμενο και σαν ύφος.
    Και ευτυχώς που υπάρχουν άντρες που δεν είναι έτσι, υπάρχουν άντρες που αγαπάνε, δίνονται, σέβονται και έχουν πολλά να πουν.Που έχουν ποιότητα και βάθος συναισθημάτων και αυτό τα περικλείει όλα.
    Ναι οκ με τα κουσουρια τους, τους φόβους, τις ανασφάλειες τους. Αλλά αγαπας και αυτά.

Senior Member
    In this old house where every door is open
    να προσθεσω κι εγω μερικα ακομα, δεν αντεχω την καταθλιπτικοτητα, αυτη την θλιψη και τη μελαγχολια στο βλεμμα δεν την παλυεω με τιποτα πια, την παθητικοτητα, την υποταγη στο "πεπρωμενο", την διαφυγη σε υποκαταστατα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by carry View Post
    Δέν μπορώ να αντέξω σε μιά γυναίκα την αφωνία.
    Χρειάζομαι να μου μιλάει γιά ό,τι σκέφτεται
    Και δέν μπορώ να ανεχτώ την υποκρισία και το ψέμα ...όπου φύγει-Φύγει ΛΕΜΕ!

εγω δεν τα αντεχω σε αντρα αυτα...
    Αυτη η μουγκα μου δινει στα νευρα,λεμεεεε
    τα ψεματα και η δηθεν συμπεριφορα,ομοιως!!!!!!
    :cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..

Page 6 of 8 FirstFirst ... 45678 LastLast