Results 106 to 106 of 106
-
06-08-2012, 17:19 #106
Στους αντρες με χαλαει πανω κατω ο,τι με χαλαει γενικοτερα στους ανθρωπους. Δηλαδη: η ελλειψη μιας στοιχειωδους ευστροφιας, η απουσια διαθεσης για μαθηση,μορφωση,ενημερωση,ε� �ικοινωνια με ανθρωπους,συζητηση ακομα και με ατομα με τα οποια διαφωνεις,η αδιαλλαξια, η ξερολιαση,ο ρατσισμος,η τσιγκουνια,η τεμπελια και η βαρεμαρα για οτιδηποτε,η αδιαφορια για τους παντες και τα παντα,η γαιδουρια,ανιασθησια,
ο δηθενισμος,η ζηλια,ο κομπλεξισμος,η μιζερια.
Δε μπορω να ανεχομαι αντρες που με θεωρουν κτημα τους,που ζηλευουν τη σχεση μου με τους φιλους,τα ξαδερφια και τους συγγενεις μου κ προσπαθουν να μου τη χαλασουν,τους αντρες ''δεν πληρωνω ποτε'' ενω δεν ξερουν τι εχουν,η δεν εχουν μια αλλα δεν εχουν κανει ποτε ουδεμια κινηση για να βγαλουν ενα φραγκο με το δικο τους ιδρωτα. Τους αντρες που βαζουν ντετεκτιβ να μαθει το σεξουαλικο παρελθον μου, αυτους που απο τη μια λενε οτι οι γυναικες τους αναγκαζουν να κερατωνουν και να ξενοκοιτανε γιατι ειναι κρυοκωλες, βαριουνται το σεξ κλπ,αλλα μολις με γνωρισουν με κατηγορουν οτι ειμαι σεξομανης και δεν χορταινω με τιποτα. Τους αντρες που παραπονιουνται οτι δεν τους αφηνουμε να βλεπουν ποδοσφαιρο,αλλα μολις τους ανακοινωνω οτι απο τα 10 μου παρακολουθω καθε μερα ποδοσφαιρο,μπασκετ,τενις,β� �λει,χαντμπολ, πολο και στιβο, με κρυβουν απο τους φιλους τους γιατι αν με γνωρισουν θα τους αρεσω παραπανω απο οσο επιτρεπεται. Τους αντρες που θεωρουν οτι τους αποκαλω γκει οταν τους ζηταω να πλυνουν ενα πιατο και 2 ποτηρια γιατι δεν προλαβαινω να παω στη δουλεια. Τους αντρες που υποτιμουν εμενα και οτιδηποτε κανω και καταφερνω στη ζωη μου,μονο και μονο επειδη στη δικη τους δεν εχουν καταφερει απολυτως τιποτα και ζουν παρασιτικα, κατι το οποιο ομως δεν εχω σχολιασει-κριτικαρει ποτε. Τους αντρες που με υποτιμουν επειδη διαβαζω βιβλια, βλεπω ντοκιμαντερ,πηγαινω σε μουσεια και εκθεσεις βιβλιου και ζωγραφικης,που με θεωρουν αχρηστη επειδη δεν παιζω Playstation,δεν λιωνω στο fb για μερες,δεν πινω μεχρι να φτασω στο νοσοκομειο,δεν τρεχω με 180 κ δεν κανω προσπερασεις σε κατοικημενες περιοχες,δεν μου αρεσει να χρωσταω πουθενα λεφτα ή να κλεβω. Τους αντρες που προσπαθουν να μοιασουν κ να παρουν τη θεση του μπαμπα μου. Τους αντρες που θελουν παση θυσια να μού επιβαλλουν το δικο τους τροπο σκεψης και ζωης, και οταν δεν το καταφερνουν με απειλουν με χωρισμο,επειδη ειμαι ισχυρογνωμων,ξεροκεφαλη,κα ι δεν ξερω τι μου γινεται. Τους αντρες που μου κρατανε μουτρα μια βδομαδα επειδη ειμαι ολυμπιακος, επειδη δεν ψηφισα τον πασοκο συναδελφο τους, επειδη δεν βλεπω ειδησεις του σκαι στις 5,επειδη δεν ξαπλωνω μαζι του παντα,εφοσον ειμαι υποχρεωμενη να χτυπαω κ εγω 18ωρα στο κρεβατι ροχαλιζοντας,επειδη βγηκα για καφε με τις φιλες μου,επειδη εβαψα τα μαλλια μου, επειδη Τους αντρες που αντιμετωπιζουν εμενα σαν βασιλισσα,και ολους τους υπολοιπους ζωντανους οργανισμους σαν σκουπιδια. Τους αντρες που διακωμωδουν περιστατικα σχετικα με φονους,βιασμους,ξυλοδαρμου ς,ασθενειες,μικρων παιδιων και ζωων,που βλεπουν παιδια με ειδικες αναγκες και γελανε σαν 5χρονα. Ειναι τοσα μα τοσα πολλα ! Και αναφερω μονο οσα εχω συναντησει σε σχεσεις μου !