ΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ Ν' ΑΝΤΕΞΕΤΕ ΠΟΤΕ Σ' ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ;;; - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 8 FirstFirst ... 5678 LastLast
Results 91 to 105 of 106
    Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    να προσθεσω κι εγω μερικα ακομα, δεν αντεχω την καταθλιπτικοτητα, αυτη την θλιψη και τη μελαγχολια στο βλεμμα δεν την παλυεω με τιποτα πια, την παθητικοτητα, την υποταγη στο "πεπρωμενο", την διαφυγη σε υποκαταστατα.
    μιζερια στα παντα ολα....ειναι σαν καταδικη πραγματικα!
    :cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Μα ναι αυτη ειναι ψυχολογια καταδικασμενου!! Και την συνανταμε συχνα, και εδω μεσα ακομα πιο συχνα δυστυχως!!

Η χειριστικοτητα επισης ειναι απο τα χειροτερα που μπορει να πετυχεις σε ανθρωπο, που ειναι η επικληση στις τυψεις και στο φοβο μεσω κριτικης η συναισθηματικων εκβιασμων, αλλα μπορεις να την.. εξολοθρευσεις με την καταλληλη συμπεριφορα, παιρνει καιρο ομως να το μαθεις αυτο.. τουλαχιστον σε μενα πηρε χρονια!

Senior Member
    ...Η χειριστικοτητα επισης ειναι απο τα χειροτερα που μπορει να πετυχεις σε ανθρωπο, που ειναι η επικληση στις τυψεις και στο φοβο μεσω κριτικης η συναισθηματικων εκβιασμων, αλλα μπορεις να την.. εξολοθρευσεις με την καταλληλη συμπεριφορα, παιρνει καιρο ομως να το μαθεις αυτο.. τουλαχιστον σε μενα πηρε χρονια!
    me too,
    ...δυστυχώς γιά τις εποχές που το ζήσαμε
    και
    ευτυχώς που το καταλάβαμε ...χεχε!
    διαρκής αναθεώρηση ________________________________________ Β α σ ί λ η ς

Senior Member
    Την κακια...την βλακεια.....και να ειναι βουτυρομπεμπες.....μαρεσουν οι δυνατοι απεξω...και ευαισθητοι απο μεσα.....και το ιδιο ισχυει απολυτως και για τις γυναικες.!
    ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων

Senior Member
    Μα ναι αυτη ειναι ψυχολογια καταδικασμενου!! Και την συνανταμε συχνα, και εδω μεσα ακομα πιο συχνα δυστυχως!!

Η χειριστικοτητα επισης ειναι απο τα χειροτερα που μπορει να πετυχεις σε ανθρωπο, που ειναι η επικληση στις τυψεις και στο φοβο μεσω κριτικης η συναισθηματικων εκβιασμων, αλλα μπορεις να την.. εξολοθρευσεις με την καταλληλη συμπεριφορα, παιρνει καιρο ομως να το μαθεις αυτο.. τουλαχιστον σε μενα πηρε χρονια!
    σε αυτο το κομματι δουλευω ακομα..
    πχ διακρινω τους εκβιασμους,αλλα δεν πειθομαι ευκολα για τη συνολικη εικονα.
    Δηλαδη αφηνω ενα παραθυρακι να ειναι μεμονομενο γεγονος,ισως φταιει αυτη η κακη συνηθεια του να δικαιολογεις τα παντα.
    :cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..

Senior Member
    Εγώ δεν μπορώ να αντέξω την απλυσιά και την μυρωδιά, έστω και μικρή...
    Τους ξερόλες που πάντα φυσικά έχουν άδικο, αλλά δεν τους το λες γιατί βαριέσαι πλέον τον αντίλογο.
    Τους δήθεν, ότι κι αν σημαίνει αυτό.
    Τους γλύφτες.
    Αυτούς που προσπαθούν να σε μειώσουν και να σε υποτιμήσουν για αυτά που έχεις κάνει (που φυσικά οφείλεται στο ότι δεν πιάνει η αλεπού...)

Senior Member
    την τσιγκουνια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by howtodream8 View Post
    την τσιγκουνια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ναι, αυτό το ξέχασα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Αν δεν είναι large ο άλλος, άστα γ@μΙσe τα!

Banned
    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑς ΚΟΡΙΤΣΙΑ¨)

Για μια διευκρινηση γραφω, οταν λετε οτι απεχθανεστε την"τσιγκουνια" στους ανδρες τι ενοειτε? , δλδη αμα καποιος ειναι πλουσιος κι δεν πληρωνει αυτος μοναχα τις εξοδους ? η το να κανει κουμαντο στα οικονομικα στο ζευγαρι μονος του οπου να ειναι πολυμαζεμενος? η τελος οτι κι αν ειναι αμα δεν εχει λεφτα, δλδη αμα ειναι φτωχος η βρισκετε σε μια δυσκολη οικονομικη φαση οπου δεν μπορει να πληρωνει αυτος τα εξοδα?
    Θ;α μπορουσατε να το διευκρινισετε? ευχαριστω¨)

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    δλδη αμα καποιος ειναι πλουσιος κι δεν πληρωνει αυτος μοναχα τις εξοδους ?
    Άμα κάποιος είναι πλούσιος και δεν ξέρει τι έχει, το να με βάλει να πληρώσω το σουβλάκι μου δεν μου αρέσει. Εξαρτάται φυσικά και το αν έχω εγώ λεφτά ή όχι. Αν έχω, ΟΚ να κεράσω κι εγώ. Αν δεν έχω, όμως και αυτός είναι πλούσιος... τότε αλλάζει. Επίσης, πχ στις διακοπές, μισά μισά τα δωμάτια κλπ. Αλλά άμα αυτός θέλει να πάει στο παλάτι και εγώ έχω μόνο για κάμπινγκ, ε δεν θα πληρώσω μισά μισά. Θες κύριε να είμαστε μαζί, έλα κάμπινγκ, τόσα διαθέτω. Θες παλάτι, πλήρωσέ τα έσύ αν μπορείς. Τι να κάνω δηλαδή, πιάτσα για να βρω φράγκα?

η το να κανει κουμαντο στα οικονομικα στο ζευγαρι μονος του οπου να ειναι πολυμαζεμενος?
    Πάντα ήμουν της γνώμης, ο καθένας κάνει κουμάντο μόνο στη δική του τσέπη, και ένα κοινό ταμείο για τα κοινά έξοδα.

η τελος οτι κι αν ειναι αμα δεν εχει λεφτα, δλδη αμα ειναι φτωχος η βρισκετε σε μια δυσκολη οικονομικη φαση οπου δεν μπορει να πληρωνει αυτος τα εξοδα?
    Άμα δεν μπορεί να πληρώνει και είμαι πλούσια, τότε δεν με ενδιαφέρει. αν όμως κι εγώ τα βγάζω πέρα δύσκολα, τι θα γίνει? Καλύτερα να μην βγαίνουμε, ας μένουμε σπίτι. Η ευτυχία δεν προέρχεται από τα πόσα διαθέτεις, αλλά από τα πώς τα διαθέτεις. Ένας καφές στο χέρι και μια βόλτα στην παραλία το ηλιοβασίλεμα, υπάρχει καλύτερο?

Κυρίως, αυτό που εννοούσα εγώ είναι να μην είναι ο άλλος μίζερος και μετράει και το 1 ευρώ. Μια να κερνάει αυτός, μια εγώ, χωρίς να λέμε πόσο έκανε χτες ο καφές και πόσο σήμερα. Και αν κάποια στιγμή ο ένας μείνει άνεργος, τότε ΟΚ, υπομονή, αρκεί να μην είναι άεργος.

Γενικά δεν μου αρέσει να με πληρώνουν. Νιώθω άσχημα. Μια ο ένας, μια ο άλλος, και μέχρι εκεί που φτάνει η τσέπη σου.

Αλλά κέρνα και ένα σφηνάκι ρε παιδί μου....:)

Member
    την τσιγκουνια, και την υπερεκτιμηση του εαυτου τους που μερικες φορες αγγιζει τα ορια του ¨ψώνιου¨ !!!!!!

Senior Member
    Η τσιγκουνιά στην τσέπη δείχνει και τσιγκουνιά αισθημάτων. Προσωπικά είμαι με άνεργο εδώ και δυο χρονια. το παλεύει όμως όσο μπορεί, κάνει ότι μπορει στα πλαισια των δυνατοτήτων του. Και βλέπω πως το βιώνει.
    Οι περισσοτερες γυναικες πλέον βάζουν το χέρι στην τσέπη, δεν περιμένουν από τους συντρόφους τους να πληρώνουν αντ' αυτές.
    Είναι απόλυτα ξενερωτικό όμως να δουλευουν και οι δυο και μαλιστα σε μεγαλύτερες ηλικίες και να είναι ο άλλος παντα με τον λογαριασμό στο χέρι, να μην ξεφύγει από το ήμισυ..
    Να μην κάνει μια όμορφη κινηση για ένα δωρακι έστω μικρο..
    Και φυσικά αυτό ισχύει και για την πλευρά της γυναίκας.
    Είχε σχέση η αδερφή μου πριν χρονια μ' εναν τέτοιο τύπο και ήταν ο λόγος που τον παράτησε.
    Τι έκανε και πανω απο μια φορά φυσικα? (σημειωτεον ηταν περισσοτερο ευκατάστατος από την αδερφή μου)
    Καθε φορά που ηταν να έρθει ο λογαριασμος πηγαινε τουαλέτα. Και μετά έλεγε αααα πληρωσες, θα στα δώσω μετά. Και φυσικά ποτέ δεν τα έδινε..
    Και το αποκορυφωμα: Διακοπές σε νησί οι δυο τους, της πρότεινε να φύγουν από τα ενοικιαζόμενα χωρις να πληρώσουν..
    Χρειαζεται κι άλλα για το απόλυτο ξενέρωμα?

Quote Originally Posted by Frini View Post
    Η τσιγκουνιά στην τσέπη δείχνει και τσιγκουνιά αισθημάτων. Προσωπικά είμαι με άνεργο εδώ και δυο χρονια. το παλεύει όμως όσο μπορεί, κάνει ότι μπορει στα πλαισια των δυνατοτήτων του. Και βλέπω πως το βιώνει.
    Οι περισσοτερες γυναικες πλέον βάζουν το χέρι στην τσέπη, δεν περιμένουν από τους συντρόφους τους να πληρώνουν αντ' αυτές.
    Είναι απόλυτα ξενερωτικό όμως να δουλευουν και οι δυο και μαλιστα σε μεγαλύτερες ηλικίες και να είναι ο άλλος παντα με τον λογαριασμό στο χέρι, να μην ξεφύγει από το ήμισυ..
    Να μην κάνει μια όμορφη κινηση για ένα δωρακι έστω μικρο..
    Και φυσικά αυτό ισχύει και για την πλευρά της γυναίκας.
    Είχε σχέση η αδερφή μου πριν χρονια μ' εναν τέτοιο τύπο και ήταν ο λόγος που τον παράτησε.
    Τι έκανε και πανω απο μια φορά φυσικα? (σημειωτεον ηταν περισσοτερο ευκατάστατος από την αδερφή μου)
    Καθε φορά που ηταν να έρθει ο λογαριασμος πηγαινε τουαλέτα. Και μετά έλεγε αααα πληρωσες, θα στα δώσω μετά. Και φυσικά ποτέ δεν τα έδινε..
    Και το αποκορυφωμα: Διακοπές σε νησί οι δυο τους, της πρότεινε να φύγουν από τα ενοικιαζόμενα χωρις να πληρώσουν..
    Χρειαζεται κι άλλα για το απόλυτο ξενέρωμα?
    χαχαχα!
    Μια φίλη μου γνώρισε ένα παιδί, τον ερωτεύτηκε ταιριαζαν σχεδόν σε όλα και τα πήγαιναν μια χαρά.
    Μετά τις πρώτες εξόδους που πληρωναν και οι δύο αυτός επέμενε να κάθονται σπίτι της να βλέπουν καμια ταινία κλπ.
    Η φίλη μου του έλεγε πάμε καμιά βόλτα να πιούμε ένα ποτό να βρεθούμε με την υπόλοιπη παρέα. Κάπου εκεί όσες φορές πήγαινε να την πάρει και ερχόταν να μας βρουν της έλεγε, "ωχ ξέχασα να βγάλω λεφτά από την τράπεζα". Το έκανε μια, το έκανε δυο το έκανε πέντε την έκτη του λεει, "πάμε να βγάλεις δίπλα είναι".
    Πάμε όλοι μαζί λοιπόν πίνουν από ένα ποτό την παίρνει και φεύγουν. Την επόμενη τα ίδια.
    Τον χώρισε με συνοπτικές διαδικασίες χωρίς να του πει το λόγο, έχουν περάσει έξι μήνες και ακόμη την κυνηγάει...:ΡΡΡ

Senior Member
    χαχαχααχαα

ζούν ανάμεσά μας...

Senior Member
    δλδ σας χαλασε που ηταν τσιγκουνιδες και δεν σας χαλασε που το καλυπταν με ψεμματα, ενω η περιπτωση της Φρινης ηταν επαγγελματιας απατεωνας...

Page 7 of 8 FirstFirst ... 5678 LastLast