Ας γνωριστούμε καλύτερα - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 97
    Banned
    Αντέχεις σοβαρή συζήτηση;

Για να δούμε

Quote Originally Posted by carrie View Post
    Eγω απεχθανομαι το φβ, το τουιτερ και το μαισπεις και δεν εχω λογαριασμους. ΤΙ ειναι αυτο τωρα, παραδειγματιζομαστε απο τα ατομα που κανουν ολη τους τη ζωη βουκινο;
    Δικαίωμα σου, απολύτως σεβαστό και μπράβο σου. Το φόρουμ όμως δεν είσαι μόνο εσύ. Μπορεί να υπάρχουν μέλη που να έχουν προφίλ στο FB κλπ και να θέλουν να απαντήσουν. Δεν είναι δικαίωμα τους ή αυτό το δικαίωμα δεν πρέπει να είναι σεβαστό, γιατί είναι εντίθετο με τις αντιλήψεις σου;

Επισης, γιατι να πω το ονομα μου; Αν ηταν ετσι δε θα υπηρχαν τα νικ. κατα δευτερον, δεν πιστευω στα ζωδια, μας εισαι τοσο φιλοσοφημενος και καλα, και πιστευεις στα ζωδια, ή το εβαλες για το ευρυ κοινο;
    Πριν καν τοποθετηθείς, αν διάβαζες το αρχικό thread, θα διαπίστωνες ότι υπάρχει αυτό:

Υ.Γ 2. Το κάθε μέλος, μπορεί να παρακάμψει όσες ερωτήσεις, για τους δικούς του λόγους, δεν επιθυμεί να απαντήσει

Τριτον, το ελα να γνωριστουμε καλυτερα, που μενεις, ποσων χρονων εισαι και τι ζωδιο μου κανουν σαιτς ευρεσεως ερωτικου συντροφου, και ολες οι αλλες ερωτησεις φαινεται να ειναι βαλμενες για ξεκαρφωμα.
    Tα φόρουμς, αποτελούν είδος κοινωνικής δικτύωσης. Κάποιοι μπορούν να θέλουν να ξέρουν πως το τάδε μέλος που καλαμπουρίζει τον λένε Γιώργο ή Ελένη ή το σημαντικότερο την ηλικία του συνομιλητή του. Που είναι το κακό, το ύποπτο ή το καταδικαστέο; Aν κάποιος επιθυμεί να βρει ερωτικό σύντροφο από το φόρουμ, μπορεί να κάνει αυτές και ακόμα 1000 ερωτήσεις με pm! Mην βλέπεις παντού φαντάσματα και μην κρίνεις το σκεπτικό κάποιου που δεν γνωρίζεις. Είναι το λιγότερο αδόκιμο, για να μην πω ανώριμο.

Και αυτα τα πραγματα σε τετοιο φορουμ οπου στα παρασκηνια παιζονται πολλα, με ανενεργα νικς και αλλους που δημοσιως το παιζουν κυριοι αλλα περιμενουν πως και τι να παρουν κανενα στοιχειο παραπανω απο τον αλλον για να αρχισουν να την πεφτουν με πριβε μηνυματα ως επι τω πλειστω ηλιθια και αισχρα, δεν βοηθαει το φορουμ αυτο
    .

Το vBulletin δίνει την δυνατότητα χρήσης ignore! Eνα μόνο κλικ αρκεί για να απομονώσουν τους γαμπρούς, τους ενοχλητικούς και τους γελοίους!!! Επίσης το κάθε μέλος των φόρουμς έχει το δικαίωμα να κάνει report στη διαχείρηση για ενοχλητική συμπεριφορά άλλου μέλους!

τεταρτον, το επαγγελμα δε μου αρεσε που το ρωτησες, μετα απο αυτο η επομενη ερωτηση ειναι το ετησιο εισοδημα
    .

Υ.Γ 2. Το κάθε μέλος, μπορεί να παρακάμψει όσες ερωτήσεις, για τους δικούς του λόγους, δεν επιθυμεί να απαντήσει

Senior Member
    Εσυ παρελειψες να διαβασεις κατι πολυ βασικο, οτι αυτο ειναι φορουμ ψυχολογικης υποστηριξης και οχι κοινωνικης δικτυωσης. Μας επισημαινεις συνεχως κανονες των φορα, κι εσυ περα βρεχει. Αν επιθυμει καποιος εδω μεσα να γνωρισει καποιον αλλον καλυτερα υπαρχουν πολλοι τροποι που μπορει να το κανει, και δε θα γνωριστουμε καλυτερα απαντωντας σε οσες ερωτησεις και να εθετες, γνωριζομαστε καλυτερα καταθετοντας προσωπικες αποψεις και βιωματα βοηθωντας συνανθρωπους μας, ειτε ζητωντας οι ιδιοι τη βοηθεια τους, και αυτο παιρνει, μερες, εβδομαδες, μηνες, δε γινεται σε μια στιγμη, μπορουν να στο επιβεβαιωσουν αυτο πολλα μελη. Ολα τα αλλα τα ακουω βερεσε.

Senior Member
    Αχ,αχ,αχ....σαν να μην περασε μια μερα.....
    Εγω παντως δεν ειδα ο/η σαντακτιον να <<αναγκαζει>> κανεναν να απαντησει με το ζορυ.......κριμα την ψυχοθεραπεια πουκανατε η κανετε,πεταμενα λεφτα παρτε τα καλυτερα ρουχα η αρωματα.............
    Φιλε/φιλη εχεις παρει χωρο εδω μεσα προφανως και εχεις υψηλη θετικη ανατροφοδοτηση..πρεπει να καταλαβεις οτι αυτο ενοχλει γιατι πραγματι εδω μεσα νομιζουν καποιοι οτι το φορουμ τους ανηκει............
    αχ τι ωραια να μπορω και εγω (συγνωμη που δεν πηρα την αδεια σας) να εκφραζω την αποψη μου...........

Senior Member
    ΟΙ αποψεις ελευθερες, μακαρι να ειχαμε και καμια του μελους που μολις προασπιστηκες. Μονο λογια και γνωμικα αλλων, κανονες φορουμ, δημοσκοπησεις, ερωτησεις, θεωρητικα κατεβατα και γνωσεις περι σεξολογιας μας παραθετει. Αποψεις, βιωματα, συνασιθηματα, προτιμησεις, προσωπικοτητα NADA.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ανεμος View Post
    Εγω παντως δεν ειδα ο/η σαντακτιον να <<αναγκαζει>> κανεναν να απαντησει με το ζορυ.......κριμα την ψυχοθεραπεια πουκανατε η κανετε,πεταμενα λεφτα παρτε τα καλυτερα ρουχα η αρωματα.............
    Φιλε/φιλη εχεις παρει χωρο εδω μεσα προφανως και εχεις υψηλη θετικη ανατροφοδοτηση..πρεπει να καταλαβεις οτι αυτο ενοχλει γιατι πραγματι εδω μεσα νομιζουν καποιοι οτι το φορουμ τους ανηκει............
    αχ τι ωραια να μπορω και εγω (συγνωμη που δεν πηρα την αδεια σας) να εκφραζω την αποψη μου...........
    συγνωμη που πεταγομαι....αλλα ναι ο καθε ενας μπορει να εκφρασει την αποψη του....το ιδιο κανεις εσυ το ιδιο κ η carrie...δεν ειναι κακο να εχεις αντιθετη αποψη η γνωμη

Senior Member
    Αμ, δεν τό'λεγες ότι η ψυχοθεραπεία γίνεται για να αντέχουμε τον κάθε σπασαρχίδη. Αποσύρεται η καλή διάθεση, στο εξής το πάμε you seem familiar, have I threatened you before?
    Τα άξια λόγου θέματα, δε γεννούν αυτόματα καμιά συμπάθεια ή κοινό άξονα, όταν ο παράγοντας προσωπικότητα εμπεριέχει ανικανότητα αντίληψης σημάτων μπουχτίσματος(όφου, ωχ πάλι! όχι ξανααα, η επιστροφή των τζεντάι, αλί και τρισαλί, αμάν ο επαγγελματίας φορουμίστας, τέτοια)
    Επίσης, όχι, δεν ξυπνήσαμε το πρωί λέγοντας αντί για φέισμπουκ, δεν βάζω τη φωτό μου ή το ονοματάκι μου,επάγγελμα, τόπο κατοικίας στο ιπσάι, ούτε και μπορείς να επιβάλεις το χαρακτήρα που ονειρεύεσαι/επιθυμείς να έχει ένα συγκεκριμένο φόρουμ που έχει ήδη δυναμική συγκεκριμένη και στίγμα τρόπων επικοινωνίας, με το ζόρι, επειδή σου γουστάρει εσένα και μας έκανες την τιμή να μας επισκεφτείς με όραμα.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Banned
    εγω ημουν μαλακας που εκατσα κι απαντησα σε 40 ερωτησεις και πηρα σοβαρα κι αυτο το θεμα του. μηπως να κανω εντιτ το ποστ μου ?

Senior Member
    Η ζέστη του καλοκαιριού σου ανάβει και την φαντασία, και τον ερωτισμό φαίνεται, αλλά και τον φορουμεθισμό. Μπάμπη, Λάμπη, τσιτσιολάντη τωόντι ---->τρόλεν indicator now has reached level of arousal, instructions needed to proceed, τσιμπιτιγκλόγκ

άστο ρε Κενό, αφού δεν το πιάνει το άτομο, τα δικά σου δεν είναι το θέμα, το θέμα είναι πως θα βαρέσουμε μπιέλες καλοκαιριάτικα
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Quote Originally Posted by RainAndWind View Post
    Αμ, δεν τό'λεγες ότι η ψυχοθεραπεία γίνεται για να αντέχουμε τον κάθε σπασαρχίδη. Αποσύρεται η καλή διάθεση, στο εξής το πάμε you seem familiar, have I threatened you before?
    Τα άξια λόγου θέματα, δε γεννούν αυτόματα καμιά συμπάθεια ή κοινό άξονα, όταν ο παράγοντας προσωπικότητα εμπεριέχει ανικανότητα αντίληψης σημάτων μπουχτίσματος(όφου, ωχ πάλι! όχι ξανααα, η επιστροφή των τζεντάι, αλί και τρισαλί, αμάν ο επαγγελματίας φορουμίστας, τέτοια)
    Επίσης, όχι, δεν ξυπνήσαμε το πρωί λέγοντας αντί για φέισμπουκ, δεν βάζω τη φωτό μου ή το ονοματάκι μου,επάγγελμα, τόπο κατοικίας στο ιπσάι, ούτε και μπορείς να επιβάλεις το χαρακτήρα που ονειρεύεσαι/επιθυμείς να έχει ένα συγκεκριμένο φόρουμ που έχει ήδη δυναμική συγκεκριμένη και στίγμα τρόπων επικοινωνίας, με το ζόρι, επειδή σου γουστάρει εσένα και μας έκανες την τιμή να μας επισκεφτείς με όραμα.

Δ Ε Ν Μ Ι Λ Α Ω ΜΕ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ...................................
    τι θα με κανεις ρεπορτ?λολ πωπω φοβηθηκα....
    αυτη ειναι η αποψη μου για σενα..................

Senior Member
    στ΄αρχίδια μου.
    Σπύρος Μπιμπίλας

Banned
    άστο ρε Κενό, αφού δεν το πιάνει το άτομο, τα δικά σου δεν είναι το θέμα, το θέμα είναι πως θα βαρέσουμε μπιέλες καλοκαιριάτικα
    νιωθω εκτεθημενος ομως γιατι εκατσα και του απαντησα σοβαρα, βγαζωντας προσωπικα δεδομενα μου ετσι απλα στη φορα...

ούτε και μπορείς να επιβάλεις το χαρακτήρα που ονειρεύεσαι/επιθυμείς να έχει ένα συγκεκριμένο φόρουμ που έχει ήδη δυναμική συγκεκριμένη και στίγμα τρόπων επικοινωνίας, με το ζόρι, επειδή σου γουστάρει εσένα και μας έκανες την τιμή να μας επισκεφτείς με όραμα.
    Εδώ βρίσκεται όλο το ζουμί και το λάθος του σεντάκσιον.

Μπήκε με φόρα σε ένα φόρουμ που έχει όντως συγκεκριμένη δυναμική και που ως αρχαίο μέλος εδώ έχω να πω, πως αυτοί που μένουν τελικά είναι αυτοί που προσαρμόζονται με αυτή: την αύρα του.
    Σε όσους κάνει μένουν, σε όσους προσπαθούν να την αλλάξουν ή να την μεταβάλλουν τους αδειάζει το ίδιο το φόρουμ.
    Σα τον σεντ έχουν μπει κατά καιρούς και άλλοι με διαφορετικούς στόχους κάθε φορά. Είτε για να βρουν γκόμενα, είτε για να τους αποδεχτούν στο ίντερνετ γιατί στη ζωή τους δεν είχαν αποδοχή, είτε για να πουλήσουν κάτι, (τα έχουμε δει όλα εδώ μέσα).
    Όσον αφορά εμένα, στην αρχή νόμιζα πως είναι ο πάνος12345, διαπίστωσα πως κάνω λάθος και έχω βάλει ήδη στοίχημα να δω πόσο θα αντέξει...:Ρ

Senior Member
    Quote Originally Posted by ανεμος View Post
    Αχ αχ αχ, καλώς τονα κι ας άργησε! Λείπει ο Μάρτης από τη σαρακοστή?

Senior Member
    Πάντως, ως καινούργια που δεν έχω ακόμα αίσθηση του τι παίζει στο site, να καταθέσω ότι καθόλου δεν με ενόχλησαν οι ερωτήσεις για τους εξής λόγους:
    1) Δεν με υποχρεώνει κανένας να τις απαντήσω.
    2)Δεν με υποχρεώνει κανένας να βρίσκομαι και να χτυπιέμαι στο νήμα σαν την παλαβή, υποστηρίζοντας ότι είναι λάθος ή κακό! Απλώς φεύγω όταν δεν μου γουστάρει κάτι.
    3) Για τον ΚΕΝΟ, είναι πράγματι προσβλητικό αυτό που γίνεται, αφού ο ίδιος είχε την πρόθεση να εκφραστεί, κάτι που δεν νομίζω να είναι τόσο εύκολο για τον ίδιο. (μπορεί και να κάνω λάθος)
    4) Για μένα που είμαι καινούργια, αυτά που διάβασα για τον ΚΕΝΟ μου ήταν ευχάριστο να τα διαβάζω και το ίδιο ευχάριστα να διάβασα και τις απαντήσεις από άλλα μέλη, αν τις είχαν δώσει. Καταλαβαίνω όμως να μην θέλουν να απαντήσουν. Ούτε εγώ αισθάνομαι άνετα να απαντήσω.

Σκέφτομαι ότι πολλές τοποθετήσεις μελών, έχουν μία μεγάλη δόση αλήθειας. Κανείς δεν μπορεί να ξέρει τις προθέσεις κανενός. Ακόμα κι αν υποθέσουμε όμως ότι ο νηματοθέτης δεν έχει καλές προθέσεις, τότε αυτό σημαίνει ότι ο ψυχισμός του δεν είναι αυτός που θα έπρεπε και ότι χρίζει υποστήριξης και ειλικρινούς, ανοιχτής προσέγγισης. Δεν βλέπω σε κανένα ποστ την διάθεση παροχής υποστήριξης, που είναι και ο σκοπός του φόρουμ , όπως από μόνοι σας διατείνεστε.

Αυτού του είδους η σκληρότητα και το ξέσκισμα της σάρκας του κοινού εχθρού, μου προκαλεί θλίψη και δεν αισθάνομαι καθόλου όμορφα. Αισθάνομαι επιθετικότητα και εχθρικότατα-σκληρότητα!
    Με κάνει να θέλω να υπερασπιστώ κάποιον, ακόμα κι αν έχω αντίθετη άποψη από την δική του.

Δεν είναι υποστήριξη αυτό. Όχι. Δεν είναι.

ΥΓ: ΚΕΝΟ (από περιέργεια ρωτώ...) δλδ θεωρείς ότι εμείς έχουμε τσακωθεί; Για να καταλάβω τιο εννοείς "τσακωθεί"

Banned
    Quote Originally Posted by Λήθη View Post
    3) Για τον ΚΕΝΟ, είναι πράγματι προσβλητικό αυτό που γίνεται, αφού ο ίδιος είχε την πρόθεση να εκφραστεί, κάτι που δεν νομίζω να είναι τόσο εύκολο για τον ίδιο. (μπορεί και να κάνω λάθος)
    οχι δεν εχω προβλημα στο να εκφραζομαι, παρα μονο οταν με λογοκρινουν και μου σβηνουν τα ποστς επειδη βριζω, με καταγγελνουν στη safeline και με απειλουν και με μηνυσεις (κατι που εχει συμβει ΜΟΝΟ σ'αυτο το φορουμ).

4) Για μένα που είμαι καινούργια, αυτά που διάβασα για τον ΚΕΝΟ μου ήταν ευχάριστο να τα διαβάζω και το ίδιο ευχάριστα να διάβασα και τις απαντήσεις από άλλα μέλη, αν τις είχαν δώσει. Καταλαβαίνω όμως να μην θέλουν να απαντήσουν. Ούτε εγώ αισθάνομαι άνετα να απαντήσω.
    τωρα τα εσβησα ομως, γιατι θεωρησα τον εαυτο μου μαλακα, που μονο εγω πηρα το θεμα του Seduction σοβαρα. κι ενω απ'το ξεκινημα κοντεψα να τσακωθω μαζι του στο αλλο θεμα που κανε για τον βιασμο, ειπα να μην τον προσβαλλω περισσοτερο, καθοτι και νεο μελος εδω...

ΥΓ: ΚΕΝΟ (από περιέργεια ρωτώ...) δλδ θεωρείς ότι εμείς έχουμε τσακωθεί; Για να καταλάβω τιο εννοείς "τσακωθεί"
    ΟΧΙ, δεν θυμαμαι να τσακωθηκαμε ποτε εμεις. αν και σε καποιο ποστ που σου απαντησα σοβαρα ΧΩΡΙΣ ιχνος ειρωνιας, μου ειπες οτι ειρωνευομαι και με εχεσες...

Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast