Η γνώμη μου για το φορουμ και τα μελη του και για τις ψυχολογικές αρρώστιες γενικά - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 7 FirstFirst ... 567
Results 91 to 102 of 102
    Senior Member

Για να απαντησω στον τιτλο , εγω απο οτι εχω καταλαβει ειναι ολα αρτσι-μπουρτσι και λουλας.

Οτι ασθενεια και να χει ο καθενας δεν τον καθοριζει και ειναι εκ διαμετρου πολλες φορες αντιθετος απο τον αλλον σαν χαρακτηρας . Επισης ο καθενας την παλευει εντελως διαφορετικα.

Βεβια υπαρχουν μερικα κοινα σημεια , μερικες κοινες φρικες αναλογως την ασθενεια και ειναι ωραιο η ανταλλαγη αποψεων για το πως την "παλευει" ο καθενας με τα "κοινα" προβληματα.

Οσον αφορα το φορουμ μου αρεσει για αυτο αλλωστε ειμαι γραμμενος απο το 2006 και γραφω ακομα. Βεβαια δεν λεω εχω συναντησει και ανθρωπους που γραφουν και δεν ταιριαζουν ας πουμε τα χνωτα μας.

Αλλα συνηθως την ιδια γνωμη εχουν για αυτους και η πλειοψηφια των μελων λογω του οτι μερικες συμπεριφορες ειναι απαραδεκτες. Κατα τα αλλα τους περισσοτερους τους παω:)

Οσον αφορα τα ψυχολογικα προβληματα ειναι κατι που δεν υπαρχει ανθρωπος στον πλανητη που να μην εχει απο αυτα. Αλλα μερικες φορες το ολο "συστημα" καταρεει κατω απο το βαρος αυτων και παυεις να εισαι καν λειτουργικος ή παυεις να απολαμβανεις την ζωη.
    Εκει χρειαζεται να βρεις λυσεις , ωστε να αυτοβελτιωθεις και να καταφερεις να συνεχισεις.
    Ολοι στο ιδιο τσουβαλι δεν μπαινουν φυσικα , υπαρχουν ατομα που το προβλημα τους ειναι σχεδον ασημαντο (αλλα αυτο που απασχολει τον καθενα ειναι σημαντικο για τον ιδιο) και αλλοι με σοβαροτερα προβληματα ή και αλλοι με συνηθισμενα προβληματα που αντιμετωπιζουμε λιγο- πολυ ολοι ή θα αντιμετωπισουμε κατα την διαρκεια της ζωης μας.
    Συζητηση να γινεται και να ανταλλασουμε αποψεις και εμπειριες:)
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Quote Originally Posted by elafi View Post
    Ναι, αλλα αυτο που ειπε ο keep_walking ηταν αν οι πλουσιοι ειναι πιο εξυπνοι, οχι αν ζηλευουν και αν ειναι εγκληματιες. Γιατι μπερδευεις τοσο πολυ τα θεματα?
    Να ζει κανείς η να μη ζεί;

εγω λεω να ζει το να μη ζεις ειναι ενα κενο..το να ζεις επισης σε κενο δεν ειναι ζωη..για πες εσυ..
    Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα

Senior Member
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    [/B]

Για να απαντησω στον τιτλο , εγω απο οτι εχω καταλαβει ειναι ολα αρτσι-μπουρτσι και λουλας.

Οτι ασθενεια και να χει ο καθενας δεν τον καθοριζει και ειναι εκ διαμετρου πολλες φορες αντιθετος απο τον αλλον σαν χαρακτηρας . Επισης ο καθενας την παλευει εντελως διαφορετικα.

Βεβια υπαρχουν μερικα κοινα σημεια , μερικες κοινες φρικες αναλογως την ασθενεια και ειναι ωραιο η ανταλλαγη αποψεων για το πως την "παλευει" ο καθενας με τα "κοινα" προβληματα.

Οσον αφορα το φορουμ μου αρεσει για αυτο αλλωστε ειμαι γραμμενος απο το 2006 και γραφω ακομα. Βεβαια δεν λεω εχω συναντησει και ανθρωπους που γραφουν και δεν ταιριαζουν ας πουμε τα χνωτα μας.

Αλλα συνηθως την ιδια γνωμη εχουν για αυτους και η πλειοψηφια των μελων λογω του οτι μερικες συμπεριφορες ειναι απαραδεκτες. Κατα τα αλλα τους περισσοτερους τους παω:)

Οσον αφορα τα ψυχολογικα προβληματα ειναι κατι που δεν υπαρχει ανθρωπος στον πλανητη που να μην εχει απο αυτα. Αλλα μερικες φορες το ολο "συστημα" καταρεει κατω απο το βαρος αυτων και παυεις να εισαι καν λειτουργικος ή παυεις να απολαμβανεις την ζωη.
    Εκει χρειαζεται να βρεις λυσεις , ωστε να αυτοβελτιωθεις και να καταφερεις να συνεχισεις.
    Ολοι στο ιδιο τσουβαλι δεν μπαινουν φυσικα , υπαρχουν ατομα που το προβλημα τους ειναι σχεδον ασημαντο (αλλα αυτο που απασχολει τον καθενα ειναι σημαντικο για τον ιδιο) και αλλοι με σοβαροτερα προβληματα ή και αλλοι με συνηθισμενα προβληματα που αντιμετωπιζουμε λιγο- πολυ ολοι ή θα αντιμετωπισουμε κατα την διαρκεια της ζωης μας.
    Συζητηση να γινεται και να ανταλλασουμε αποψεις και εμπειριες:)
    Φίλε μου βγήκα μια βόλτα με τη mercedes μου και έβλεπα έναν άλλο άνθρωπο μόνο του να οδηγάει και να κάνει τικ που πρώτη φορά τα βλέπω και σε υπερβολικό βαθμό. Τρελένομαι και μόνο που το σκέφτομαι.
    Και αυτό που με τρελαίνει περισσότερο είναι πως τα λόγια και οι σκέψεις, και η φαντασία μπορεί να τρελάνει περισσότερο από μια εικόνα.
    keep φίλε μου δεν ζήτησα να μου δώσετε λύσεις, δεν πασχίζω για την αυτοβελτίωση, είμαι περισσότερο χαρούμενος όταν αποδέχομαι τα ελαττώματα μου και τον χαρακτήρα μου. Έχω και περισσόρες στύσεις έτσι και πιο ωραίες γυναίκες να μου την πέφτουν.

Senior Member
    Πλάκα, πλάκα ούτε και 'γω απάντησα στο αρχικό θέμα. Λοιπόν, εγώ εδώ και 1,5 μήνα σχεδόν που γράφτηκα έχω μείνει απολύτως ικανοποιημένη. Έχω βοηθήσει και βοηθηθεί και μπορώ να πω ότι διασκέδασα κιόλας. Κακώς που δεν έμπαινα νωρίτερα αλλά παλιά δεν μου άρεζαν τα φόρουμ και όλα τα σχετικά. Όμως αυτό εδώ διαφέρει. Βρίσκεις ανθρώπους που να μοιράζεσαι τα ίδια, παρόμοια ή και διαφορετικά προβλήματα και έτσι απενεχοποιείς το δικό σου πρόβλημα, βήμα πολύ σημαντικό για την ίαση της ασθένειας. Τώρα για τις ψυχικές ασθένειες γενικά ισχύει αυτό που προανέφερα, ένα μεγάλο βήμα είναι η ΑΠΕΝΕΧΟΠΟΙΗΣΗ. Όλοι οι άνθρωποι αντιμετωπίζουν προβλήματα. Γιατί αυτοί που έχουν πιο σοβαρά πρέπει να μπαίνουν στο στόχαστρο του αδηφάγου κτήνους της κοινωνίας; Έτσι κι αλλιώς 500.000 άνθρωποι αυτή την στιγμή στην Ελλάδα, πάσχουν από κατάθλιψη. Δηλαδή μιλάμε για ένα πολύ κοινό πρόβλημα.
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Banned
    Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    Πλάκα, πλάκα ούτε και 'γω απάντησα στο αρχικό θέμα. Λοιπόν, εγώ εδώ και 1,5 μήνα σχεδόν που γράφτηκα έχω μείνει απολύτως ικανοποιημένη. Έχω βοηθήσει και βοηθηθεί και μπορώ να πω ότι διασκέδασα κιόλας. Κακώς που δεν έμπαινα νωρίτερα αλλά παλιά δεν μου άρεζαν τα φόρουμ και όλα τα σχετικά. Όμως αυτό εδώ διαφέρει. Βρίσκεις ανθρώπους που να μοιράζεσαι τα ίδια, παρόμοια ή και διαφορετικά προβλήματα και έτσι απενεχοποιείς το δικό σου πρόβλημα, βήμα πολύ σημαντικό για την ίαση της ασθένειας. Τώρα για τις ψυχικές ασθένειες γενικά ισχύει αυτό που προανέφερα, ένα μεγάλο βήμα είναι η ΑΠΕΝΕΧΟΠΟΙΗΣΗ. Όλοι οι άνθρωποι αντιμετωπίζουν προβλήματα. Γιατί αυτοί που έχουν πιο σοβαρά πρέπει να μπαίνουν στο στόχαστρο του αδηφάγου κτήνους της κοινωνίας; Έτσι κι αλλιώς 500.000 άνθρωποι αυτή την στιγμή στην Ελλάδα, πάσχουν από κατάθλιψη. Δηλαδή μιλάμε για ένα πολύ κοινό πρόβλημα.
    To 500.000 μου φαινεται υπερβολικο. Ειναι δηλαδη 1 στους 20 η 5%, μου φαινεται παρα πολυ. Εισαι σιγουρη?

Senior Member
    εμενα μου φανηκε λιγο

βασικα πως οριζεται η καταθλιψη?ειναι η μονιμη βαθεια θλιψη η κατι το παροδικο?δλδ καποιος που βιωνει καταθλιψη εξαιτιας ενος τραγικου γεγονοτους το ξεπερναει η επανερχεται μετα?
    Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα

Banned
    Φανταζομαι αν ειναι κατι το παροδικο δεν ειναι καταθλιψη ειναι μελαγχολια, δυσθυμια κλπ. Το αν θα επανελθει, για το ιδιο γεγονος, η για κατι αλλο που θα τα ξαναφερει ολα στην επιφανεια, ειναι μια αλλη ιστορια. Και ειναι διαφορετικο πραγμα, αν μπορεις να το ξεπερασεις μετα απο ενα λογικο διαστημα η αν σε παιρνει απο κατω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by elafi View Post
    To 500.000 μου φαινεται υπερβολικο. Ειναι δηλαδη 1 στους 20 η 5%, μου φαινεται παρα πολυ. Εισαι σιγουρη?
    Το νούμερο αυτό συμπεριλαμβάνει νομίζω και τις περιπτώσεις ελαφριάς κατάθλιψης. Αλλά αυτούς που έχουν καταγραφεί. Βάζοντας και τους μη καταγεγραμμένους πάμε σε πιο υψηλά νούμερα.
    Last edited by Gypsy Cello; 12-06-2011 at 19:54.
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    βινς, το βιντεκακι δν μπορεσα να το παρακολυθησω ολο γιατί απο την αρχή τα λεει ολα.
    μοιάζει λιγο για προπαγάνδα.

θα μιλήσω για τον ευατό μου.
    μν παιρνοντας φάρμακα ή κατάθλιψη θα έχω ή μανία.
    παίρνοντας φάρμακα στοχο έχω να περάσω στην νορμουθυμια.
    ναι τα φάρμακα έχουν παρενεργειες αλλά γι΄αυτό συνεργάζεσαι με το γιατρό σου.
    παρατηρείς κατι κ τον ενημερώνεις.
    σου προσμαρμόζει αναλογα την συνταγή.

μπορεί να έχεις πεσει σε οχι καλο γιατρό ωστοσο.
    βρεθηκα να ειμαι σε καταθλιψη για 2 χρονια κ να καταληξω να κάνω αποπειρα.
    έπαιξαν ρόλο κ αλλοι παραγοντες βεβαια, αλλά αν δν βρισκόμουν μεσα στη μαυρίλα δν θα ειχα φτάσει εκεί.

κ ένα διάστημα πριν είχα τάσεις για αυτοκτονία, αλλά μιλούσα στο γιατρό μου πολύ συχνα κ αν συνεχιζόταν θα μου αλλαζε την αγωγή.
    το έχω δει να πετυχαίνει σε αλλον διπολικο.
    http://www.mazi.org.gr/

Senior Member
    Ρε keep μάλλον έχεις δίκιο τελικά. Μερικοί είναι πλόυσιοι, έχουν πολλές γυναίκες, αυτοπεποίθεση, άνεση και άλλοι έχουν ψίχουλα, σχεδόν τίποτα βασικά. Χωρίς αυτό να έχει αποκλειστική σχέση με την γονική προίκα εκτός των περιπτώσεων των πολύ πλούσιων κληρονόμων οι οποίοι δεν χρειάζεται να δουλέψουν καν στη ζωή τους για να τα έχουν αυτα.
    Το λέω αυτό στον keep με αφορμή κάτι που είχε πει πιο πρίν.

Page 7 of 7 FirstFirst ... 567