Results 31 to 34 of 34
-
16-06-2011, 11:55 #31
Dark Corner, Αυτό που κατάλαβα από το τελευταίο σου μήνυμα, είναι ότι απλά θέλεις να σαι ο εαυτός σου, να είσαι με άτομα που σε γεμίζουν, με τα οποία δεν θα προσποιήσαι, θα λες και θα κάνεις αυτό που πραγματικά νοιώθεις. Δεν είσαι κλειστός χαρακτήρας. Δεν είσαι τύπος να κάνω ότι κάνουν κι αλλοι για να μαι στη μόδα και να φαίνομαι κοινωνική. Ξέρεις τι θέλεις και τι επιζητάς να βρεις στους άλλους.
Είναι και θέμα να βρεθείς με τα κατάλληλα για σενα άτομα για να μοιραστείς τις δικές σου προσδοκίες και σκέψεις. Έχεις την ικανότητα να κοινωνικοποιήσαι άμα θέλεις και η μοναξιά έχει για σενα επικοδομητικό χαρακτήρα επειδή είναι επιλογή.γιάννης
- 19-06-2011, 12:21 #32
[B]Για την βοήθεια ειδικού αναφερόμουν στην δημιουργό του θέματος. Όχι σε μένα. Εγώ προσωπικά πιστεύω οτι ο καλύτερος ειδικός που μπορεί να σε βοηθήσει είναι ο εαυτός σου. Κανένας δεν σε ξέρει καλύτερα και δεν ενδιαφέρεται πιο πολύ απο τον εαυτό σου. Τουλάχιστον όχι κάποιος άγνωστος που δεν έχει ζήσει αυτά που έχεις ζήσει εσύ και προπάντως δεν καταλαβαίνει την ασθένεια σου ή τα προβλήματα σου. Φυσικά και επιδιώκω την παρέα, αν όμως είσαι και σε ενα περιβάλλον που έχουν δημιουργηθεί ήδη παρέες δύσκολα γνωρίζεις κάποιον.
Dark_Corner,
ακριβως τις ιδιας αποψεις ειμαι και εγω, η λυση βρισκεται βαθια μεσα, αν και εμενα μου εχουν πει οτι εχω κοινωνικη φοβια, παντα ειμουν καπως αντικοινωνικος και τωρα τελευταια αρχισα να μην το πιστευω καν απλως χρειαζομαι λιγη παραπανω αυτοπεποιθηση ετσι μου λενε και οι φιλοι. Να σε ρωτησω το ονομα σου εχει καμια σχεση με goth/metal??, επειδη καπως ετσι συμπεριφερομαι και εγω (ποτε δεν πηγα κλαμπ ουτε σκοπευω να παω) και ειμαι μεταλλας. ;p
19-06-2011, 15:48 #33
Γεια σου Euronymous
Όχι δεν έχει σχέση με goth/metal αλλά ακούω και μέταλΔεν θα έλεγα οτι το οτι δεν μ'αρεσουν τα κλαμπ είναι λόγω της μουσικής..(Αν και δεν μου αρέσει ιδιαίτερα) απλά δεν μου αρέσει ως τρόπος διασκέδασης γενικώς..Ασε που δεν χορεύω και είμαι σαν αγγούρι εκει μέσα! hahahahahhaah..Εγώ έχω πάει σε κλαμπ αλλα μόνο γιατι τότε έκανα παρέα με κάποια άτομα και έπρεπε να πάω αναγκαστικά..Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι τόσο αρεστά στον περισσότερο κόσμο..ούτε να μιλήσεις δεν μπορείς..Όποτε έβγαινα σε κλαμπ στο τέλος ήμουν βραχνιασμένη και κουφή! Lol! Και εγώ πιστεύω οτι είναι και θέμα αυτοπεποίθησης η κοινωνική φοβία..I'm working on it though! Πάντως το οτι έχεις φίλους είναι ενα θετικό ατού..οι περισσότεροι με κοινωνική φοβία δεν έχουν φίλους ή τους χάνουν στην πορεία λόγω των προβλημάτων που προκαλεί..
One of these things is not like the others, one of these things must die alone.
19-06-2011, 22:01 #34
Dark_Corner ναι καπως τυχερος μπορει να ειμαι που εχω φιλους, ξερω οτι αλλοι στην θεση μου δεν εχουν οσους εγω και δεν μπορω καν να φανταστω τι θα εκανα αν δεν τους ειχα, ετυχε να γινω φιλος με πολλη καλα παιδια ασχετος αν δεν εχουμε ιδιες προτιμησεις και γουστα. Τις προαλες φτηνα φλυτωσα να μην με παρουν κλαμπ, δεν ειναι τοσο η μουσικη αυτο μπορω να το αντεξω ειναι οτι απο αυτα που εχω ακουσει κανενας δεν παει επειδη ειναι λατρεις της μουσικης οπως εγω αλλα για να προβαλλει τον ευατο του. Και να παω ακομα ουτε εγω ξερω να χορευω και θα ειμαι σαν αγγουρι εκει μεσα οπως και εσυ λες
Αυτο που μας χρειαζεται πιστευω ειναι η αυτοπεποιθηση και να μπουμε σε κυκλους ανθρωπων που εχουν ιδια γουστα, δεν ημαστε εμεις οι ''αρρωστοι'' η κοινωνια ειναι που σαπιζει καθε μερα απλα εμεις πηγαινουμε κοντρα. Να εισαι καλα συνεχισε την προσπαθεια :P