Results 136 to 150 of 353
-
12-05-2007, 14:46 #136
Πρότεινέ της να μπει και σε αυτό το site,αφού μπαίνει και σε άλλο φόρουμ όπως είπες και μιλάει για τα ψυχολογικά της.Πες της ότι εδώ θα την καταλάβουμε σίγουρα γιατί είμαστε πολλοί που έχουμε κατάθλιψη.Αλλωστε εδώ ανώνυμα γράφουμε,ελπίζω να μην το πάρει στραβά που έγραψες εσύ για το πρόβλημά της.
- 12-05-2007, 14:48 #137
Originally posted by husband
Και εγώ αφού την άλλη μέρα έκλαψα. Αφού έσπασα. Ρέταρα. Αλλά είχα δύναμη. Αφού μίλησα με ένα φίλο. Αφού συνήλθα, της είπα ΟΧΙ. Διαζύγιο δεν σου δίνω. Δεν θέλω να φύγεις. Αν θέλεις εσύ κάνε ότι νομίζεις. Δεν μπορώ να σε εμποδίσω. Ούτε εμπόδιο θα βάλω το παιδί μας. Αλλά εγώ είπα ΟΧΙ. Τα θέλω όλα. Την ζωή μας. Την ωραία ζωή μας. Τις χαρές μας. Την επικοινωνία μας. Τον έρωτά μας. Κα αυτόν τον άλλο θέλω να σταματήσεις να του μιλάς. Και σε λίγες μέρες φαινόταν πως την κέρδιζα πίσω. Βήμα βήμα. Εκατοστό εκατοστό. Μόνο με συναίσθημα. Χωρίς λογική. Χωρίς τον πόνο που έκρυβα. Και ας διάβαζα ΟΤΙ ΜΑ ΟΤΙ εξακολουθούσε να του γράφει καθημερινά. Την κέρδιζα πίσω. Αλλά ήξερα ακριβώς πως ένιωθε. Τα διάβαζα από αυτά που έγραφε σε ΑΥΤΟΝ. Και πηγαίναμε καλλίτερα κάπως. Σιγά σιγά όμως και με πισωγυρίσματα. Η εμπιστοσύνη της ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΜΟΥ σε μένα είχε χαθεί από την αποξένωση. Η δικιά μου εμπιστοσύνη σε αυτήν?? ʼστο. Μόνο εγώ ξέρω πως το βλέπω. Δεν μπορώ εύκολα να το περιγράψω. To πρωί εξακολουθούσε να γράφει σε αυτόν και τα βράδια μου έλεγε πόσο κουρασμένη ήταν. Και εγώ έκανα υπομονή. Και περίμενα να ξυπνήσει. Και την τσιγκλούσα να ξυπνήσει.
12-05-2007, 14:50 #138
Originally posted by anitak
Anitak η απάντηση σε μικρή εκδοχή (στην μεγάλη εκδοχή είναι στην πρώτη σελιδα νωμίζω του thread) είναι ναι μου ζήτησε διαζύγιο και της είπα εγώ δεν σου δίνω. Αν θές τράβα σε δικηγόρους και θα βγάλουμε άκρη. Με τα λόγια δεν σου δίνω διαζύγιο. Με τους δικηγόρους θα σου δώσω. Και το παιδί δεν θα το βάλω μπροστά για πρόβλημα. Αλλά εγώ σε αγαπάω και σου λέω ΟΧΙ.
πανεμορφα!
πηγαινε εσυ πρωτα σε ψυχολογο να γιατρευσεις την ....υπερβολικη σου αγάπη, και προσεχε μη σου γινει καλα γιατι θα σε σφαξει. ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΑΠΟΡΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΤΗΣ ΓΑΜΗΣΕΣ ΤΗ ΖΩΗ;;;;
12-05-2007, 15:00 #139
Anitak η απάντηση σε μικρή εκδοχή (στην μεγάλη εκδοχή είναι στην πρώτη σελιδα νωμίζω του thread) είναι ναι μου ζήτησε διαζύγιο και της είπα εγώ δεν σου δίνω. Αν θές τράβα σε δικηγόρους και θα βγάλουμε άκρη. Με τα λόγια δεν σου δίνω διαζύγιο. Με τους δικηγόρους θα σου δώσω. Και το παιδί δεν θα το βάλω μπροστά για πρόβλημα. Αλλά εγώ σε αγαπάω και σου λέω ΟΧΙ.
πανεμορφα!
πηγαινε εσυ πρωτα σε ψυχολογο να γιατρευσεις την ....υπερβολικη σου αγάπη, και προσεχε μη σου γινει καλα γιατι θα σε σφαξει. ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΑΠΟΡΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΤΗΣ ΓΑΜΗΣΕΣ ΤΗ ΖΩΗ;;;;
μου θυμιζει πολυ τη δικη μου ιστορια με τον πρωην συζυγο. Οι διαφορές είναι στο ότι ο δικος μου ενεπλεξε και τους γονεις μου στο να με κρατησει κοντα του και οτι ο ανθρωπος που αγαπουσα και τον ειχα γνωρισει διαδικτυακα, δε με εγκατελειψε ποτε και με αγαπησε με ολη του τη δυναμη. Τώρα που ολα κοντευουν να τελειωσουν -η καταθλιψη εχει τελειωσει πολυ καιρο!- δεν ειμαι μαζι με τον ανθρωπο που με στηριξε, για αλλους λογους. Όμως φοβαμαι πως αν με εγκατελειπε τοτε, τη στιγμη που δενμπορουσα μονη μου να ξεφυγω από τα πνιγερα διχτυα του \"αγαπημενου\" μου κτητικου καραεγωιστη συζυγου, τώρα πιθανως να ημουν σε ψυχιατρους, και νευρολογους, και χαπακια, κλπ, κλπ,.... Α! και στη λυκισια αγκαλια του φυσικα.
12-05-2007, 15:13 #140
Anitak χωρίς να θέλω να φανεί ότι έχω μία διαμάχη μαζί σου
αλλά αν θέλεις πές μου από πού έβγαλες κάποιο συμπέρασμα ότι η δική ΜΟΥ (και όχι του πρώην συζύγου σου) αγκαλιά είναι λυκίσια και άρα είμαστε ίδιοι. Ναι αγκαλιά είναι η δική ΜΟΥ και θέλει να την κρατήσει. Αλλά αυτό ακριβώς είναι η κάθε αγκαλιά. Αν ανοίγει ικαι κλείνει και ξαναανοίγει είναι πόρτα.
Να στο πώ αλλιώς είναι δυνατόν να πείς ότι επειδή αγαπάς το παιδί σου (και μην πείς άλλο το παιδί άλλο ο/η σύζυγος) θα το διώξεις, θα του πείς εσύ φύγε. Αλλο αν αυτό το έχει πάρει απόφαση και έρθει μια μέρα και σου πεί. Δεν σε θέλω για μάνα μου και δεν θέλω να σε ξαναδώ και φεύγω. Τότε το μόνο που μπορείς να πείς είναι παιδί μου εγώ σε αγαπάω και δεν σε διώχνω και θα είμαι εδώ. Αλλά αν θές, αν το πήρες απόφαση, φύγε.
12-05-2007, 15:16 #141
Anitak χωρίς να θέλω να φανεί ότι έχω μία διαμάχη μαζί σου
αλλά αν θέλεις πές μου από πού έβγαλες κάποιο συμπέρασμα ότι η δική ΜΟΥ (και όχι του πρώην συζύγου σου) αγκαλιά είναι λυκίσια και άρα είμαστε ίδιοι. Ναι αγκαλιά είναι η δική ΜΟΥ και θέλει να την κρατήσει. Αλλά αυτό ακριβώς είναι η κάθε αγκαλιά. Αν ανοίγει ικαι κλείνει και ξαναανοίγει είναι πόρτα.
Να στο πώ αλλιώς είναι δυνατόν να πείς ότι επειδή αγαπάς το παιδί σου (και μην πείς άλλο το παιδί άλλο ο/η σύζυγος) θα το διώξεις, θα του πείς εσύ φύγε. Αλλο αν αυτό το έχει πάρει απόφαση και έρθει μια μέρα και σου πεί. Δεν σε θέλω για μάνα μου και δεν θέλω να σε ξαναδώ και φεύγω. Τότε το μόνο που μπορείς να πείς είναι παιδί μου εγώ σε αγαπάω και δεν σε διώχνω και θα είμαι εδώ. Αλλά αν θές, αν το πήρες απόφαση, φύγε.
12-05-2007, 15:19 #142
Και για να θυμηθώ την Αλεξίου παρόλο που δεν ξέρω τα ακριβή λόγια έτσι τα έχω στον εγκέφαλό μου
\"Έλα κύμα και βοριά και πάρε με, και μες την αγκαλιά του πάλι βάλε με.
Και αν αυτός με απαρνηθεί ναυάγιο άσε με.\"
Ή το ένα ή το άλλο. Αλλά δεν μπορώ να μην προσπαθώ για το πρώτο
12-05-2007, 15:21 #143
προφανως με χτυπαει στα δικα μου βιωματα και ειναι πιθανο και εξισωνω καταστασεις. Μα δε βλεπω πως αυτό, \"εγώ σε αγαπάω και δεν σε διώχνω και θα είμαι εδώ. Αλλά αν θές, αν το πήρες απόφαση, φύγε\" συναδει με το \"ΟΧΙ. δε σου δινω διαζυγιο, πηγαινε σε δικηγορο\". [και μη μου πεις οτι δεν ξερεις οτι της προτεινεις να ξεκινησει διαδικασια κατ αντιδικιαν. ξερεις τι ειναι αυτο;;
Ακριβώς το αντίθετο με το αντιδικία.
Εκείνη την ώρα της υπέγραψα λευκή κόλλα και της λέω τράβα την σε δικηγόρο. Μόνο το παιδί μου μη με στερήσεις
12-05-2007, 15:21 #144
ανίτακ (ή κατίνα;
) προσπερνάς κάτι ουσιώδες. ο άνθρωπος που σε αγάπησε διαδικτυακά δεν υπάρχει για τη σύζυγο του χάσμπαντ.
12-05-2007, 15:23 #145
και να σου πω και κατι αλλο που μου θυμιζει τον αντρα μου. Κι εκεινος εκανε θεορατη προσπαθεια, τάχα να αλλαξει τα κακως κειμενα και να ξαναφτιαξουμε τη σχεση μας. Με αντιμετωπιζε κι εκεινος λες κι εγω ειχα το προβλημα, πως ημουν καταθλιπτικη και λιγο ειχε να κανει με αυτον. Για μενα η επιμονη του αφου εκδηλωσα την επιθυμια μου να χωρισουμε δεν ηταν παρα μια απιστευτη αμυνα του εγωισμου του, αφου αδυνατουσε να παραδεχτει οτι τα ειχε σκατωσει τοσο πολυ [τα ιδια: αποξενωση, βολεμα, αδιαφορια] ώστε ουτε με σφαιρες δε γυριζα πισω.
Ξερεις πως θα αποδεικνυε οτι με αγαπα; θα μου λεγε: ο μαλακας, σε εχασα. σου αξιζει το καλυτερο, πηγαινε να το βρεις με την ευλογια μου και την υποστηριξη μου.
12-05-2007, 15:24 #146
Ακριβώς ραψ. Ακριβώς . Ήταν κάποιος με μόνη διάθεση για παιχνίδι.
Ο μόνος δικτυακός που την αγάπησε (υπερβολικά θές? μπορεί αλλά δεν το βλέπω για κακό) ήμουν ΕΓΩ
12-05-2007, 15:24 #147
Originally posted by raphsssodos
ανίτακ (ή κατίνα;) προσπερνάς κάτι ουσιώδες. ο άνθρωπος που σε αγάπησε διαδικτυακά δεν υπάρχει για τη σύζυγο του χάσμπαντ.
12-05-2007, 15:25 #148
Παρόλο που δεν έχω χρόνο και ειδικά αυτό το ΣΚ (όσοι ασχολούνται με εταιρείες ξέρουν) και θέλει χρόνο να σκεφτώ και να γράφω,δεν μπορώ να κρατηθώ και θέλω να σας ρωτήσω και το παρακάτω. Όσοι έχετε χρόνο και γνωρίζετε το θέμα μου για πείτε μου λοιπόν (ή αλλιώς εδώ σε θέλω κάβουρα)
Να της στείλω στο ρημαδοmessenger ένα λινκ με γενικά αυτό το site και ειδικά αυτό το thread μπας και καταλάβει τίποτα περισσότερο από την θλίψη της, από τους πόνους της και το \"σε κατηγορώ ρε husband\"
12-05-2007, 15:26 #149
προφανως με χτυπαει στα δικα μου βιωματα και ειναι πιθανο και εξισωνω καταστασεις. Μα δε βλεπω πως αυτό, \"εγώ σε αγαπάω και δεν σε διώχνω και θα είμαι εδώ. Αλλά αν θές, αν το πήρες απόφαση, φύγε\" συναδει με το \"ΟΧΙ. δε σου δινω διαζυγιο, πηγαινε σε δικηγορο\". [και μη μου πεις οτι δεν ξερεις οτι της προτεινεις να ξεκινησει διαδικασια κατ αντιδικιαν. ξερεις τι ειναι αυτο;;
Ακριβώς το αντίθετο με το αντιδικία.
Εκείνη την ώρα της υπέγραψα λευκή κόλλα και της λέω τράβα την σε δικηγόρο. Μόνο το παιδί μου μη με στερήσεις
12-05-2007, 15:30 #150
Ακριβώς ραψ. Ακριβώς . Ήταν κάποιος με μόνη διάθεση για παιχνίδι.
Ο μόνος δικτυακός που την αγάπησε (υπερβολικά θές? μπορεί αλλά δεν το βλέπω για κακό) ήμουν ΕΓΩ
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση