Results 226 to 240 of 353
-
22-05-2007, 00:44 #226
Εχώ χάσει επισόδια μπήκα στο σάιτ και τρελάθηκα χαίρομαι για τον σύζυγο και την αγαπημένη του όμως δυστυχώς έχω και εγώ μεγαλη απορεία ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ . Μετά από αυτό δεν μπορώ να πώ ότι θα διαβάζω τις καταχωρήσεις με το ίδιο ενδιαφέρον. Θα συμφωνήσω απόλυτα με την anitak . Παρακαλώ όχι άλλο δούλεμα ....
- 22-05-2007, 00:52 #227
Γιατί ρε παιδιά το βλέπετε σαν δούλεμα ή παράσταση;
Δεν ήταν κάτι προσχεδιασμένο...προφανώς ο χασμπαντ της είπε να μπει να δει
τι γράφει και έτσι κιεγινε.
22-05-2007, 00:57 #228
Καταλαβαινω την απαντηση της γιωτας εδω μεσα ...καταλαβαινω την επιθεση αν θελετε της γιωτας στην ανιτακ free forum both ways ....αλλα δε καταλαβαινω γιατι ο χασμ επρεπε να απαντησει εδω μεσα η και εδω μεσα.....
22-05-2007, 01:03 #229
ήταν μάλλον αυθόρμητο...γιατί να δώσει παράσταση; για ποιον;
πιστεύω ότι όταν βρέθηκαν μίλησαν
22-05-2007, 01:37 #230
ναι σιγουρα μην σου πω οτι ακομα θα μιλαμε.τελος παντων οτι εγινε εγινε ας ελπισουμε βεβαια αν αγαπαει οντως ο ενας τον αλλο να τα βρουνε τα παιδια.τωρα για τον τροπο της γιωτας ισως να μην ηθελε να συνεχισει να εκφραζεται ο husband τι ναπω?μακαρι αν υπαρχει πραγματικη αγαπη και το ξαναλεω πραγματικη να τα βρουνε και ισως τοτενα περασουν και πολλα προβληματα υγειας
22-05-2007, 03:32 #231
-καλώς τον Aκη, Τι γίνεται βρε καλά?
-Τα ίδια ρε τάκη. Γεια χαρά παιδιά. Ελπίζω όλοι καλίτερα σήμερα...
-Γεια πες γιαυτό (α τυχαίο θέμα) τι λές?
-Δες γιαυτό δεν ξέρω. Νομίζω ότι σε εκείνο το τραπέζει εκεί η νόπη, ο κώστας και τα άλλα παιδιά τα λέγαν χτες.
-thx τα λέμε.
.....
.....
-Ελα ρε νίκο κάτσε και για πές μου μετά τα όσα είπε η ρία για το (β τυχαίο) θέμα προχτές τι θα μου έλεγες να κάνω. Ελενα και εσύ φυσικά πες μας τι λές?
-Φίλε μου η γνώμη μου είναι.....
-Παιδιά εγώ το έχω ζήσει το θέμα και το είδα .....
-Δε ξέρω παιδιά. Εγώ σαν Ακηςπάντως και το ξέρετε καλά τι έχω περάσει όλο αυτό τον καιρό και εγώ και η γυναίκα μου με την σκατοκατάσταση και με τα δικά μας άκρη δεν βρίσκουμε
- Mε λένε Χαρά δεν με ξέρετε ούτε σας ξέρω. Ούτε θα συστηθώ, ούτε θα κάνω κάτι άλλο παρά αυτό που νιώθω. Και θέλω να σας πώ ότι τον Ακη τον έχω αγαπήσει όπως και αυτός. Θα σας το πώ με πολλά λόγια γιατί αυτός δεν το πιστεύει και θέλω να χαρεί και αυτός λίγο όπως λίγο (και είναι τόσο σημαντικό για μένα να χαίρομαι και εγώ έστω και λίγο) έχω χαρεί και εγώ όταν μου είπε πως γνώρισε άτομα που τον βοήθησαν και θα βοηθήσουν και εμένα όπως μπορούν να ξεπεράσω και εγώ αυτή τη σκατοκατάσταση που περνάω και να βρούμε και την επικοινωνία μας με τον Ακη και να είμαστε καλίτερα
Πάντως θέλω να εκφράσω τα αισθήματά μου γιατί πιο πάνω και από τις σκέψεις είναι τα αισθήματα.
-ρε παιδιά η γυναίκα μου. Πώ πώ καιρό είχα να τα ακούσω αυτά. Πολύ καιρό ρε παιδιά. Το ξερετε άλλωστε, Τα έχουμε πεί.Και με συμπονάγατε τότε που σας έλεγα πόσο πονάει να ζείς ότι ζώ εγώ με την γυναίκα μου. Ε λοιπόν τώρα χαίρομαι. Χαίρομαι πολύ. Τώρα θέλω να τραγουδήσω. Θέλω να πώ πολλά και εγώ, χαρούμενα όμως σήμερα. Συμπαθάτε με ρε αλλά σήμερα χαίρομαι πολύ. Το ακούσατε ρε τι μου είπε. Με πήραν τα δάκρυα. Σήμερα είμαι χαρούμενος και θέλω να το ξέρετε και αυτό, όπως χτες ήμουν δυστυχής και σας το έλεγα μέχρι χτες το πόσο δυστυχής είμουν
(ούτε ένα γειά..... ούτε ένα καλωςήρθες.... ούτε ένα καλημέρα..... ούτε ένα πως πάς?...... ούτε ένα είσαι καλύτερα τόσο καιρό ακούμε για σένα και το πόσο δύσκολα περνάς.....) ΚΡΙΜΑ
-(Ντίνα)Γιατί ήρθατε εδώ να πείτε τα χαρούμενά σας. Δεν τα λέγατε στο σπίτι σας? Δεν βλέπετε ότι εδώ μόνο τα άσχημά μας λέμε? Χμ ψεύτικοι είστε και οι δύο και παράσταση δίνετε. ΗΡΘΑΤΕ ΕΔΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΜΕ ΜΠΡΑΒΟ? Εδώ μόνο σε καταλαβαίνω τον πόνο σου λέμε. Για την χαρά σου κουβέντα δε λέμε
-Κοιτάχτε καλά. Αυτό το χαρούμενό σας κάθε στιγμή μπορεί να αλλάξει.Μη χαίρεστε πολύ
-(Ντίνα)Εγώ επιμένω. Όπως έλεγα και πρίν επίδειξη ήρθατε να κάνετε. Είστε ανώριμοι, ανασφαλείς και δεν ενοχλούμαι μεν αλλά δεν μου αρέσει να ακούω τέτοια εδώ.
-(χαρά)Κοίτα να δείς. Τα αισθήματά μου μη τα κρίνεις. Τα λόγια μου σχολίασέ τα αλλά όχι τα αισθήματά μου.Και την ανάγκη μου για επικοινωνία δέξου την. Και τον αρνητισμό σου κράτα τον. Και ναι εμένα αυτά που είπες για κατινιά με φάνηκαν και για αστείο το είδα ότι σε λένε κατίνα. Για αστείο, για σαρκασμό, για \"κοίταξε μπορεί και εσύ να είσαι λάθος\" μπορούσες να το δεις και εσύ.
-(ντίνα)Εγώ θα συνεχίσω αρνητικά. Αυτό μου έβγαλές. Από ευτυχία τίποτα δεν έλεγες στα όσα μας είπες. Λυπάμαι αν σε στεναχώρησα αλλά γιαυτό είμαι εγώ εδώ. Να σου θυμίζω ότι και τα αρνητικά υπάρχουν στη ζωή
-Όλοι εδώ έχουμε δικαίωμα να εκφράζουμε τα αισθήματά μας. Τώρα εσύ γιατί έχεις νευριάσει? Αυτό το συναίσθημα δεν είναι επιτρεπτό.
-Κοίτα χαρά (και στο δείχνω κιόλας με τη νοηματική το πόσο δεν σε συμπάθησα αλλά θα στη πώ τη συμβουλή μου στο τέλος έτσι για να είμαι και καλή) δικαίωμά σου να νευριάζεις. Αλλά να το κάνεις κόσμια. Να ελένξεις τα συναισθήματά σου όταν είσαι νευριασμένη και να απαντάς κόσμια. Δεν με νοιάζει τι σου είπε η ντίνα. Κόσμια στα είπε. Με νοιάζει που εσύ δε μιλάς κόσμια όταν σε θίγουν, Δεν το ανέχομαι εγώ αυτό.
-Χαίρομαι για σένα βρε ΑΚΗ αλλά τώρα δεν έχει ενδιαφέρον η κουβέντα σου. Πάει το μιρολόι και ήρθε για λιγο η ευτυχία. Συμφωνώ με την ντίνα. ούτε εγώ θέλω να ακούω αν τα όσα μέχρι χτες σε κάνανε δυστυχή και έψαχνες βοήθεια σήμερα έχουν αλλάξει λιγάκι.
-Και εσύ ρε άκη γιατί έπρεπε εδώ να μας δείξεις το πόσο χάρηκες δηλαδή που η γυναίκα σου σε αγαπάει και αυτή ίσως και περισσότερο από όσο τόσο καιρό περιέγραφες εσύ ότι την αγαπάς? Γιατί έπρεπε να δείξεις εδώ που ήρθε η γυναίκα σου ότι όντως χάρηκες?
Σκεπτικός και ειλικρινά λυπημένος ο Ακης βγαίνει από το καφενείο που βρήκε τόση πολλή συμπαράσταση στο πόνο του και τόση λίγη χαρά στην μία τόσο απροσδόκητη χαρούμενη στιγμή του. Κατεβάζει το κεφάλι του κάτω και μη μπορώντας καν να μιλήσει γράφει ένα γράμμα. Δεν ξέρει τι να κάνει. Δεν ξέρει τι να πει. Δεν ξέρει γιατί. Φεύγει στεναχωρημένος. η ίδια η ορμή που είχε για να μάθει, για να βοηθηθεί, για να πεί, για να εκφράσει τα όποια συναισθήματα κατανόησης του, για να βοηθήσει αν μπορεί, για να πάρει, για να δώσει, η ίδια αυτή ορμή έγινε μεμιάς τσιμέντο που έσφιξε και έδεσε. Καταλαβαίνει ότι δεν φταίει κανένας άλλος παρά μόνο ο ίδιος για την τόσο δραματική αλλαγή του και σίγουρα δεν έχει αλλάξει στο παραμικρό την αίσθηση της τεράστιας βοήθειας που πήρε παλιότερα. Αντιλαμβάνεται τους λόγους και την συναισθηματική κατάσταση που οδήγησαν του κάθε ένα ομιλητή και ομιλήτρια στο να πεί όσα είπε, και να εννοήσει όσα δεν είπε, αλλά περίμενε το κάτι το παραπάνω στη στιγμή της χαράς του.
Τραγουδά πάντως i got u babe http://www.youtube.com/watch?v=5xMhWd7mf0M
ΥΓ1 περιγραφή υποθετικής πραγματικής κουβέντας σε ένα υποθετικό πραγματικό καφενείο
ΥΓ2 Θετικές, χαρούμενες, χρήσιμες παρεμβάσεις που έγιναν από άλλα πρόσωπα που κάθονταν στο τραπέζι του υποθετικού καφενείου έχουν εξαλειφθεί από την βοή
22-05-2007, 03:44 #232
ενα ακομα τσιπουρο χωρις γλυκανησο μπορω να εχω;
22-05-2007, 04:37 #233
Κουκουρουκουυυυύ
Τέτοια ώρα μόνο κόκκινο κρασί περίσεψε.
http://www.youtube.com/watch?v=cJ8gChWidA8
22-05-2007, 10:30 #234
Εγω παντως husband χαρηκα με αυτην την απροσδοκητη εξελιξη...οπως πιστευω και η πλειοψηφια των συμφορουτων...το βρισκω ρομαντικο να τα βρισκεται μεσα απο ενα forum
Να σται καλα και οι δυο.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
22-05-2007, 11:04 #235
Καλημέρα
Σίγουρα και χαρήκαμε με την εξέλιξη αλλά αυτό δεν μας εμποδίζει να γράψουμε την γνώμη μας , έστω και αν δεν είναι αυτή που θέλατε να ακούσετε.
Ξέρεις ότι μιλάω μόνο αν έχω κάτι να πω, επίσης ξέρεις ότι δεν το κάνω ούτε για να οληγώσω αλλά ούτε και για να κριτικάρω.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση θάθελα να σου πω την γνώμη μου πάντως.
Γράφεις
ΥΓ1 περιγραφή υποθετικής πραγματικής κουβέντας σε ένα υποθετικό πραγματικό καφενείο
Θα προτιμούσα αντι για αυτό να μας έλεγες τα συναισθήματα που σου προκάλεσαν οι απαντήσεις μας απευθείας.
Το να το παρουσιάσεις σε στυλ \"θεατρικού\" έχω την εντύπωση ότι είναι υπαινιγμός σε σχόλιο και δεν μου αρέσει.
γράφεις
ΥΓ2 Θετικές, χαρούμενες, χρήσιμες παρεμβάσεις που έγιναν από άλλα πρόσωπα που κάθονταν στο τραπέζι του υποθετικού καφενείου έχουν εξαλειφθεί από την βοή
Χαρακτηρίζεις \"βοή \" τις διαφορετικές απόψεις μας, γιατί αυτό εξαλείφει την χαρά σας ?
Γιατή τόσο αρνητική διάθεση για αυτούς που σε στήριξαν τόσο καιρό ?
γράφεις
Σκεπτικός και ειλικρινά λυπημένος ο Ακης βγαίνει από το καφενείο που βρήκε τόση πολλή συμπαράσταση στο πόνο του και τόση λίγη χαρά στην μία τόσο απροσδόκητη χαρούμενη στιγμή του. Κατεβάζει το κεφάλι του κάτω και μη μπορώντας καν να μιλήσει γράφει ένα γράμμα. Δεν ξέρει τι να κάνει. Δεν ξέρει τι να πει. Δεν ξέρει γιατί. Φεύγει στεναχωρημένος. η ίδια η ορμή που είχε για να μάθει, για να βοηθηθεί, για να πεί, για να εκφράσει τα όποια συναισθήματα κατανόησης του, για να βοηθήσει αν μπορεί, για να πάρει, για να δώσει, η ίδια αυτή ορμή έγινε μεμιάς τσιμέντο που έσφιξε και έδεσε.
Τόση πίκρα πια σου προξένησαν οι απόψεις μας ?
Εμείς οι ίδιοι είμαστε που τόσο καιρό ειμαστε κοντά σου.
Ξαφνικά με μια άλλη γνώμη που δεν σου άρεσε, που δεν σου χάιδεψε τα αυτιά, έγινε τσιμέντο η χαρά σου και η διάθεση σου να βοηθήσεις τούτη την κοινότητα?
Τόσο εύκολα λοιπόν απαγοητεύεσαι ?
Τόσο ανάγκη έχεις να ακούς μόνο θετικά και δεν είσαι έτοιμος να ακούσεις και μια άλλη φωνή ??
22-05-2007, 11:27 #236
Θα προτιμούσα αντι για αυτό να μας έλεγες τα συναισθήματα που σου προκάλεσαν οι απαντήσεις μας απευθείας.
Το να το παρουσιάσεις σε στυλ \"θεατρικού\" έχω την εντύπωση ότι είναι υπαινιγμός σε σχόλιο και δεν μου αρέσει.
Συναισθηματα που καλλιστα μπορει να καταλαβει ο οποιοσδηποτε οτι προξενηθηκαν χωρις καν να απαντησει τιποτα ο husband!!!
Δεν καταλαβαινω προς τι η επιθεση...πρεπει ο husband και η συντροφος του να \"ψυχαναλυσουν\" την αναγκη που ειχαν να εκφραστουν μεσα απο αυτο το forum ή πρεπει να ψυχαναλυσουμε ορισμενοι απο εμας την επιθετικοτητα που βγαλαμε?[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
22-05-2007, 11:29 #237
Αισθάνθηκα την ανάγκη να απαντήσω σε όλο σου το κείμενο από ότι βλέπεις , έστω και αν άρχισα από το τέλος .
γράφεις
-Χαίρομαι για σένα βρε ΑΚΗ αλλά τώρα δεν έχει ενδιαφέρον η κουβέντα σου. Πάει το μιρολόι και ήρθε για λιγο η ευτυχία. Συμφωνώ με την ντίνα. ούτε εγώ θέλω να ακούω αν τα όσα μέχρι χτες σε κάνανε δυστυχή και έψαχνες βοήθεια σήμερα έχουν αλλάξει λιγάκι.
Εχεις την εντύπωση δηλαδή ότι δεν έχουμε την ικανότητα να χαρούμε με την χαρά κάποιου.
Νομίζεις ότι μας ευχαριστεί το \"μιρολόϊ\" ?
Γιατί νομίζεις ότι σε θέλουμε δυστυχή και μόνο αυτό κάνει ενδιαφέρουσα μια συνομιλία ?
Μήπως μας χρεώνεις υπερβολικά άσχημα συναισθήματα ?
-(ντίνα)Εγώ θα συνεχίσω αρνητικά. Αυτό μου έβγαλές. Από ευτυχία τίποτα δεν έλεγες στα όσα μας είπες. Λυπάμαι αν σε στεναχώρησα αλλά γιαυτό είμαι εγώ εδώ. Να σου θυμίζω ότι και τα αρνητικά υπάρχουν στη ζωή
σε αυτό τον διάλογο
-(Ντίνα)Γιατί ήρθατε εδώ να πείτε τα χαρούμενά σας. Δεν τα λέγατε στο σπίτι σας? Δεν βλέπετε ότι εδώ μόνο τα άσχημά μας λέμε? Χμ ψεύτικοι είστε και οι δύο και παράσταση δίνετε. ΗΡΘΑΤΕ ΕΔΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΜΕ ΜΠΡΑΒΟ? Εδώ μόνο σε καταλαβαίνω τον πόνο σου λέμε. Για την χαρά σου κουβέντα δε λέμε
-Κοιτάχτε καλά. Αυτό το χαρούμενό σας κάθε στιγμή μπορεί να αλλάξει.Μη χαίρεστε πολύ
Αδικο !!!!
Κρίνο άδικο αυτό που λες !!!
Εγώ εδώ μέσα δεν έχω δει κανένα να χαίρεται με τον πόνο του άλλου !!!
Εδώ μέσα συμπάσχουμε και μέχρι τώρα το διαπίστωσες στις απαντήσεις που πήρες στο δικό σου πρόβλημα !!!
Δεν είδα κανένας να γράφει ότι χαιρεται που περμάς καταστάσεις άσχημες !!!
γράφεις
(χαρά)Κοίτα να δείς. Τα αισθήματά μου μη τα κρίνεις. Τα λόγια μου σχολίασέ τα αλλά όχι τα αισθήματά μου.Και την ανάγκη μου για επικοινωνία δέξου την. Και τον αρνητισμό σου κράτα τον. Και ναι εμένα αυτά που είπες για κατινιά με φάνηκαν και για αστείο το είδα ότι σε λένε κατίνα. Για αστείο, για σαρκασμό, για \"κοίταξε μπορεί και εσύ να είσαι λάθος\" μπορούσες να το δεις και εσύ.
Δηλαδή εσύ δεν βρίσκεις τίποτα άσχημο να παραδέχεται κάποιο καινούργιο μέλος που μέχρι στιγμής ήταν το επίκεντρο τούτης της συζήτησης σε τούτο το θέμα σου , ότι σαρκάζει κάποιον που δεν ξέρει, που δεν διάβασε την ιστορία του και τις απαντήσεις του , που τον χαρακτηρίζει Κατίνα, μόνο και μόνο γιατί είχε μια γνώμη που δεν άρεσε ?
γράφεις
(ούτε ένα γειά..... ούτε ένα καλωςήρθες.... ούτε ένα καλημέρα..... ούτε ένα πως πάς?...... ούτε ένα είσαι καλύτερα τόσο καιρό ακούμε για σένα και το πόσο δύσκολα περνάς.....) ΚΡΙΜΑ
Θα ήθελα να σου υπενθυμίσω κάτι που ίσως μέσα στην χαρά σου αλλά και στην πίκρα σου γιατί εκφράσαμε την άποψή μας .
Αυτός που έρχεται συνήθως χαιρετάει και οι άλλοι ανταποδίδουν τον χαιρετισμό !!!
Εσύ είδες πουθενά να έχει απευθυνθεί σε μας που μέχρι στιγμής σε στηρίζαμε ?
Είδες να μας λέει κάτι που να δειχνει ότι έχει μια φιλική διάθεση, ότι θέλει να αποτελέσει μέλος της συντροφιάς μας ?
Απευθύνθηκε μόνο σε σένα για να εκφράσει τα αισθήματά της.
Εκείνη ρώτησε εμάς πως περνάμε ?
Μήπως νόμιζε ότι εδώ είμαστε μέσα στην τρελλή χαρά και το μόνο που κάνουμε είναι να κρυφοκοιτάμε στην κρεββατοκάμαρά σας ???
Αυτό το ΚΡΙΜΑ που έγραψες , ειλικρινά με λύπησε.
Γιατί ούτε εσύ έκανες τον κόπο να μπεις στην δική μας θέση και να τα δεις από την δική μας πλευρά.
Εμάς που τόσο καιρό είμαστε κοντά σου, και πάλι θα είμαστε αν συνεχίσεις να το θέλεις.
Το μόνο που βρήκες να πεις είναι ένα ΚΡΙΜΑ γιατί δεν καλοσωρίσαμε κάποια που δεν μας είπε ούτε καλημέρα?
Καταλαβαίνω ότι ίσως να σε πίκρανα.
Δεν χαιδεύω όμως αυτιά και το ξέρεις.
Ελπίζω να μην βιαστεις να κρίνεις αυτά που σου έγραψα και να μπορέσεις να τα δεις όπως σαν να στα είχαν απαντήσει εσένα.
φιλικά
Μαρίνα
22-05-2007, 11:34 #238
Hus, δεν σου ειπε κανενας οτι συζηταμε μονο την πικρα του αλλου και με την χαρα αδιαφορουμε. Απλα σε μερικους φανηκε σαν στημενη η ολη κατασταση και ξυνισε. Εχουν το δικαιωμα να το πουν οχι σαν κριτικη αλλά σαν αποψη.
Να στε καλα παντως και πιστευω πως αρκετη εκταση δωσαμε στο θεμα.
22-05-2007, 11:37 #239
Tωρα ε8 συμφωνω εν μερει σε μερικα που γραφεις...αν και πρεπει να δεις οτι μερικα ειπωθηκαν εν βρασμω ψυχης αλλα δεν θελω να απαντω για το husband ας δωσει αυτος τις απαντησεις.
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
22-05-2007, 11:45 #240
Εδώ μέσα είναι το θέμα του husband...έγραφε για τη γυναίκα του.
Της είπε προφανώς μπες δες τι γράφω εγώ για σένα και μπήκε. (στημένο για ποιον? για να χαρήσουν λίγες ώρες σαπουνόπερας σε μας τους δυστυχείς? χο χο χο)
Τα είδε και θέλησε να του απαντήσει μέσα από εδώ...σεβαστό και δεν θα κρίνω εγώ αυτά που γράφει η γιώτα ή χαρά ή όπως την λένε τη γυναίκα του χας.
Η αντίδραση της γιώτας στην ανιτακ ήταν κάπως, ναι από τη στιγμή που ήταν μια ψυχρή αντιμετώπιση της γιώτας προς την ανιτακ...η ανιτακ μάλλον είχε παρακολουθήσει το θέμα ενώ η γιώτα δεν ήξερε ποια ήταν η ανιτακ. Πραγματικά παίζει ρόλο πώς θα μιλήσεις husband και η ανιτακ χωρίς να σαρκαστεί είπε την άποψη της οκ.
Αν εξαιρέσουμε τη συμπεριφορά της γιώτας τότε σε ενοχλησαν κάποια σχόλια που δεν σου κρύβω ότι και μένα με ξένισαν κάποια από αυτά. Επειδή εγώ δεν ένιωσα αυτή την παράσταση δεν μπορώ να το αναλύσω γιατί έγινε...εξάλλου σου απαντούν από μόνοι τους.
ΚΡΙΜΑ όμως και από μέρους μου που η χαρά μου χάθηκε μέσα στη \"βουή\".
Ελπίζω να μην χαθείς...
Does Fildena expire
29-07-2025, 11:28 in Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότητα