Results 256 to 270 of 353
-
22-05-2007, 13:20 #256
Δεν το ξέχασα, ούτε το προσπέρασα. Το άφησα για το τέλος για όσους θεωρούν ότι αυτό ήταν το σημαντικό. Ότι αν ελλειπε αυτό όλα θα ήταν διαφορετικά. Για το ΚΑΤΙΝΑ
Originally posted by e8
γράφεις
(χαρά)Κοίτα να δείς. Τα αισθήματά μου μη τα κρίνεις. Τα λόγια μου σχολίασέ τα αλλά όχι τα αισθήματά μου.Και την ανάγκη μου για επικοινωνία δέξου την. Και τον αρνητισμό σου κράτα τον. Και ναι εμένα αυτά που είπες για κατινιά με φάνηκαν και για αστείο το είδα ότι σε λένε κατίνα. Για αστείο, για σαρκασμό, για \"κοίταξε μπορεί και εσύ να είσαι λάθος\" μπορούσες να το δεις και εσύ.
Δηλαδή εσύ δεν βρίσκεις τίποτα άσχημο να παραδέχεται κάποιο καινούργιο μέλος που μέχρι στιγμής ήταν το επίκεντρο τούτης της συζήτησης σε τούτο το θέμα σου , ότι σαρκάζει κάποιον που δεν ξέρει, που δεν διάβασε την ιστορία του και τις απαντήσεις του , που τον χαρακτηρίζει Κατίνα, μόνο και μόνο γιατί είχε μια γνώμη που δεν άρεσε ?
Αλλά το ποιός έκανε το λάθος.Το ποιός θα συγχωρέσει ποιόν. Το ποιός αναγνωρίζει τα λάθη του. Το ποιός πρέπει να κάνει το πρώτο βήμα. Το ποιός έκανε πρώτος κάτι που δεν άρεσε στον άλλο. Το ποιός είναι παλιός. Το ποιός είναι νέος. Αυτά όλα δεν είναι σημαντικά στο δικό μου το μυαλό. Σημαντικά είναι τα αισθήματα. Οι γνώμες. Οι απόψεις.
- 22-05-2007, 13:21 #257
Αν η διαφορετικότητα, η συζήτηση και διαφωνία είναι λεληλάτηση της σκέψης, τότε προσωπικά να σου πω ότι δεν είχα τέτοια πρόθεση και να σου ευχηθω πραγματικά, καλή δύναμη στη ζωή σου...
22-05-2007, 13:23 #258
Originally posted by Sofia
Δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί είναι τόσο δύσκολο για καποιους να αποδεχτούν το διαφορετικό. Τη διαφορετική ματιά σε ΕΝΑ, στο ΙΔΙΟ γεγονός. Και στην τελική, τί σημασία έχει η άποψη όλων μας -των απ έξω-???????? Εσεις βιώνετε τη σχέση σας...Αλοίμονο, αν μετά την απάντηση της γυναικας σου, δεν μπορείς να χαρείς την εξέλιξη αυτή, από γνώμες τρίτων....
Originally posted by husband
Τραγουδά πάντως i got u babe http://www.youtube.com/watch?v=5xMhWd7mf0M
22-05-2007, 13:28 #259
Αν η διαφορετικότητα, η συζήτηση και διαφωνία είναι λεληλάτηση της σκέψης, τότε προσωπικά να σου πω ότι δεν είχα τέτοια πρόθεση και να σου ευχηθω πραγματικά, καλή δύναμη στη ζωή σου...
αποτέλεσμα.................? Νομίζω ότι στην πορεία της σχέσης, αποτελέσματα υπάρχουν καθημερινά, κάθε στιγμή κι άλλα....
ΥΓ (κατόπιν έδιτ) Αν και δεν απευθυνόταν σε εμένα (τώρα που το πρόσεξα) δεν υπάρχει λόγος να το σβήσω το post αυτό
22-05-2007, 14:07 #260
Δεν είμαι μηδενιστής ούτε τυφλός. Αλλά ποτέ μου δεν σας κρύφτηκα όσο καιρό είμαι εδώ. Και η χαρά στο τέλος πάλι μπροστά θα βγει, θα προσπεράσει. Από το τελευταίο 24ώρο λοιπόν κρατώ αυτά γερά μες το μυαλό μου έχοντας ακούσει και απορρίψει κάποια άλλα.
Originally posted by perpatontas..
bravo re paidia polu xairomai!!!!! BRAVOOOOOOO
bravo bravobravo bravo
in love modeOriginally posted by gramle
τελικα την βοηθησες βρε husOriginally posted by e8
Απρόοπτη εξέλιξη !!
Δεν ήξερα ότι μπαίνει και η γυναίκα σου και τα βλέπει συζυγε !!
Για να της το πεις, κάποιο λόγο θα είχες , εσύ ξέρεις καλύτερα.
Γιώτα , ο συζυγός σου μας έχει εκπλήξει με το ενδιαφέρον του για σένα και για την οικογένειά του γενικά.
Του εξέφρασες τα αισθήματα σου και του είπες ότι θέλεις να είσαστε μαζί και μόνο μαζί.
Του ζήτησες από ότι είδα να σου ζητήσει συγνώμη για όλα όσα σου έχει κάνει και μάλιστα αν θυμάμαι καλά είπες όλα ένα προς ένα.
Μήπως όμως και εσύ πρέπει να του ζητήσεις το ίδιο συγνώμη για τα δικά σου λάθη ?
Δεν μπορεί σε μια σχέση, σε ένα γάμο να κάνει μόνο ένας λάθη και ο άλλος τίποτα ?
Μήπως πρέπει και εσύ να σκεφτείς απο την δική σου πλευρά που έχεις φταίξει ??
Από την άλλη να σου πω την αλήθεια δεν μου άρεσε ο τρόπος που επιτέθηκες στην ανιτακ, επειδή είπε την γνώμη της.
Ολες οι γνώμες είναι σεβαστές .
Μην ξεχνάς ότι εδώ είναι ένας εικονικός κόσμος και είναι πιθανόν να παιχτουν διάφορα παιχνίδια.
Ο καθένας μπορεί να έχει τις επιφυλάξεις του.
Αλλά το ότι την λένε Κατίνα ......και αυτό το επεσήμανες......ειλικρινά δεν είναι και ότι καλύτερο.....ούτε και δείχνει ανωτερότητα.
Νάσαστε και οι δυο καλά.
Μακάρι να βρείτε την άκρη στις σχέση σας [b]αλλά με αμοιβαίες υποχωρήσεις.[b]
Οσο και να βολεύει να ρίχνουμε το φταίξιμο στον ένα σίγουρα οι ευθύνες είναι μοιρασμένες.Originally posted by kanenas
Τεσπα, ευχομαι να βρεις αυτο που ζητας- προσπαθησε ομως να μην βλαπτεις τις αλλες.Originally posted by anemos
Εχώ χάσει επισόδια μπήκα στο σάιτ και τρελάθηκα χαίρομαι για τον σύζυγο και την αγαπημένηOriginally posted by maria210800
μακαρι αν υπαρχει πραγματικη αγαπη και το ξαναλεω πραγματικη να τα βρουνε και ισως τοτενα περασουν και πολλα προβληματα υγειαςOriginally posted by keep_walking
Εγω παντως husband χαρηκα με αυτην την απροσδοκητη εξελιξη...οπως πιστευω και η πλειοψηφια των συμφορουτων...το βρισκω ρομαντικο να τα βρισκεται μεσα απο ενα forum
Να σται καλα και οι δυο.Originally posted by Sofia
και να σου ευχηθω πραγματικά, καλή δύναμη στη ζωή σου...
22-05-2007, 14:33 #261
ρε παιδιά, γιατί τόσες σελίδες με κόντρες, πίκρες και λόγια θλιβερά?? Στο κάτω-κάτω, αν ο hus είναι θεατρικός τύπος (που νομίζω πως είναι ) μεγειά του και με χαρά του να μιλάει με τη γυναίκα του μέσω φόρουμ. Αν τους κάνει καλό, no problem για μας τους άλλους.
Μα απο την άλλη, ρε hus , τόσον καιρό λες πως ψάχνεις να βρείς τρόπους να βοηθήσεις τη γυναίκα σου. Μια κουβέντα της ανιτακ και καναδυό άλλων σε γέμισε τόση πίκρα??? Απο πού?? Γιατί?? Ξαφνικά μια γνώμη έγινε λεηλασία ψυχής? Απο μια κοπέλα που ούτε γνωρίζεις, παρα μόνο διαδικτυακά και για τόσο λίγο καιρό???
Αυτό που θέλω να πω είναι το εξής. Βρήκατε και οι δυό σας σημείο προσέγγισης, μην τ αφήνετε και αναλώνεστε σε άλλου είδους συζητήσεις. Ρε χας, διαβάζω κατεβατά επι κατεβατών για το τι σου γραψε ο καθένας. Έλεος!!! Έχει τόση σημασία για σένα?? Κι αν ναι γιατί?? Τη γυναίκα σου δεν ήθελες να βοηθήσεις? Ε, τη βοήθησες!!!
22-05-2007, 14:40 #262
Αφού έχω εξηγήσει και τι ένιωσα και γιατί το έγραψα, αφού εξήγησα τι διάβασα (και όχι τι γράφτηκε), αφού πλέον γράφτηκε και διαβάστηκε κάθε τι από όλους όσους ένιωσαν την ανάγκη να γράψουν και να διαβάσουν, τώρα μπορώ καλύτερα (εγώ τουλάχιστον) να ξαναπάω στο Υποθετικό Καφενείο πιο ήρεμος και χωρίς καμία τύψη ότι αδίκως και χωρίς λόγο στεναχώρησα κάποιον άλλο, κάποιον που θέλησε να μου σταθεί και εγώ τον αποπήρα μόνο και μόνο γιατί είπε κάτι διαφορετικό.
Παιδιάστικα και αστεία λόγια για ένα site που ασχολείται με τόσο σοβαρά θέματα μπορεί να πει κανείς. Ποιοός θίχτηκε και γιατί. Ποιός λυπήθηκε και ποιός στεναχωρέθηκε. Και όμως η ουσία αυτού του site (ετσι όπως το βλέπω εγώ) είναι οι ασθένειες της ψυχής και η επίδραση του ανθρώπινου διαλόγου (με την παράλληλη έκφραση κάθε μορφής συναισθήματος από και προς τρίτους) στις ασθένειες αυτές.
Η λήψη και τυατόχρονη παροχή βοήθειας. Όχι απλά και μόνο ανταλαγή απόψεων και σκέψεων ούτε περιγραφή καταστάσεων. Στήριξη και στήριγμα ανθρώπου από άνθρωπο μέσα από στενάχωρες αλλά και ΧΑΡΟΥΜΕΝΕΣ στιγμές έκαστου.
22-05-2007, 14:53 #263
Originally posted by Τίνα
ρε παιδιά, γιατί τόσες σελίδες με κόντρες, πίκρες και λόγια θλιβερά?? Στο κάτω-κάτω, αν ο hus είναι θεατρικός τύπος (που νομίζω πως είναι ) μεγειά του και με χαρά του να μιλάει με τη γυναίκα του μέσω φόρουμ. Αν τους κάνει καλό, no problem για μας τους άλλους.
Μα απο την άλλη, ρε hus , τόσον καιρό λες πως ψάχνεις να βρείς τρόπους να βοηθήσεις τη γυναίκα σου. Μια κουβέντα της ανιτακ και καναδυό άλλων σε γέμισε τόση πίκρα??? Απο πού?? Γιατί?? Ξαφνικά μια γνώμη έγινε λεηλασία ψυχής? Απο μια κοπέλα που ούτε γνωρίζεις, παρα μόνο διαδικτυακά και για τόσο λίγο καιρό???
Αυτό που θέλω να πω είναι το εξής. Βρήκατε και οι δυό σας σημείο προσέγγισης, μην τ αφήνετε και αναλώνεστε σε άλλου είδους συζητήσεις. Ρε χας, διαβάζω κατεβατά επι κατεβατών για το τι σου γραψε ο καθένας. Έλεος!!! Έχει τόση σημασία για σένα?? Κι αν ναι γιατί?? Τη γυναίκα σου δεν ήθελες να βοηθήσεις? Ε, τη βοήθησες!!!
Δηλαδή η κουβέντα της Ανιτακ για σένα ήταν βοήθεια? Δεκτό Πάντως την πίκρα το πού και το γιατί το απάντησα σε αυτές τις σελίδες επί σελίδων που λές. Μη με ζητάς να το ξαναγράψω
Αν θές πάντως μπορείς και εσύ να χαρείς που ναι στο θέμα του να βρούμε μία επαφή βοήθησες και εσύ. Αν θές ζήτα Ελεος για αυτό.
Πάντως για την κατάθλιψη ήταν η βοήθεια που ζήτησα εξαρχής. Ασχετα αν το thread πήρε διάφορες προεκτάσεις. Αν θές πάλι μου υποδικνύεις πως να μην δίνονται προεκτάσεςι σε ένα τόσο ζωντανό forum
An δεν θές απάντηση πάντως μη ρωτάς γιατί γράφω. Και σκέψου και εσύ γιατί γράφεις εδώ (ειδικά σε αυτό το thread και γενικά σε αυτό το site)
Όσο για το λεηλασία ψυχής (αν και δεν το είπα εγώ) και αφού δεν μπορείς ακόμα να καταλάβεις σκέψου (μπα δεν θέλω να το πώ έτσι) φαντάσου (χειρότερο) γέλα (καλύτερα και χωρίς ειρωνία στο λέω πίστεψέ με) με την καρδιά σου αν (που ειλικρινά στο απεύχομαι) κάποιος σου δώσει σοβαρά σκεπτόμενος και αναλογιζόμενος την ευχή που έγραψα ανωτέρο και στο δικαιολογήσει κιόλας αυτός και καναδυό φίλοι του που πιθανώς και να μην τους ξέρεις καθόλου.
22-05-2007, 14:56 #264
Σημασία έχει ότι πληρώνουμε ένα σκασμό ευρώπουλα στους ειδικούς για να μάθουμε να εκφράζουμε τα συναισθήματά μας.
Αυτό κάναμε όλοι και έτσι υπάρχουν τόσες διαφορετικές φωνές και τόσες διαφορετικές οπτικές του θέματος.
Τουλάχιστον κερδίσαμε στο να μπορούμε να πούμε αυτό που πραγματικά πιστεύουμε .
Αν ο καθένας μας ερμήνευε όλα με τον ίδιο τρόπο δεν θα υπήρχαν τόσο διαφορετικοί χαρακτήρες, αλλά ούτε και τόσες πολλές συγκρούσεις ανάμεσα στους ανθρώπους.
Υ.Γ. (μια και πολύ φοριέται !!)
Οτι έγραψα είναι οι απόψεις μου και ουδεμία πρόθεση κριτικής ή απαξίωσης είχα.
Μην ξεχνάτε ότι ο ένας πρέπει να στηρίζει τον άλλο σε τούτο το δύσκολο δρόμο της ζωής μας.
Ολες οι απόψεις όσο διαφορετικές και να είναι , πρέπει να γράφονται αλλά και να αντιμετωπίζονται με σεβασμό.
Νάστε όλοι καλά !!
22-05-2007, 15:19 #265
Originally posted by husband
Δηλαδή η κουβέντα της Ανιτακ για σένα ήταν βοήθεια?
Μπορει να μην υπολογισα ποσο προσβλητικη ισως γινομουν, αλλά σίγουρα δεν ξεκινούσα με αρνητικη προθεση. Η δημόσια προσεγγιση σας είναι τωρα το λιγότερο. Εξάλλου μονο μια υποσημειωση ζητουσε η ερωτηση μου, οχι απαραιτητα κατακριτικα. Τώρα έχω μείνει άναυδη από ό,τι ακολούθησε.
Καλή σας δύναμη. Θα τη χρειαστείτε
22-05-2007, 15:33 #266
Κάτι τελευταίο θάθελα να πω
Διάβασα βεβαίως πρώτα από όλα όσα έγραφε ο άντρας μου για μένα και θέλησα πραγματικά αιθανόμενη εκείνη τη στιγμη ότι απευθύνομαι σεαυτόν και όχισε όλους εσάς να του γράψω κάποιες σκέψεις. ........................
Σύμφωνα με αυτά που γράφει η Γιώτα θάθελε έχει επικοινωνία σε αυτό το θέμα μόνο με τον σύζυγό της και με κανένα άλλο.
Το σέβομαι και εγώ προσωπικά δεν θα γράψω ξανά.
Και αν μας αφήνατε ίσως μπορούσαμε να απελευθερωθούμε περισσότερο ,αν το βλέμμα σας ήταν λίγο περισσότερο διακριτικό.
Μπορείτε όσο θέλετε να απελευθερωθείτε.
Το δικό μου το βλέμμα δεν θα είναι απλά διακριτικό.
Θα το αποσύρω τελείως για να σεβαστώ την επιθυμία σου.
Αγαπητέ σύζυγε κάτι για σένα
Ισως δεν πρόσεξες αυτό που σου έγραψε η αγαπημένη σου
Αφησε με λίγο να κολυμπήσω στα βαθιά. Παρότρυνε με να κάνω πράγματα μόνη μου, μην είσαι συνέχεια εκεί. Πρεπει και εγώ να περπατήσω ξανά , μην μου κρατάς συνέχεια το χέρι . Παρότρυνε με καιλέγε μου όσοσ πιο συχνά \" ΜΠΟΡΕΙΣ\". Πρεπει να είμαι ανεξάρτητη , το έχω ανάγκη. Δες λίγο τον εαυτό σου.
Μάλλον δεν θα το πρόσεξες για να επιμένεις να απαντάς σε όσα εκείνη έγραψε, να αιτιολογείς κάθε της λέξη, και να μας εκφράζεις τα δικά της συναισθήματα για τις απαντήσεις μας.
Δίνει την εντύπωση μιας πολύ δυναμικής γυναίκας και θα μπορούσε εκείνη να μας πει τις απόψεις της.
Το θέμα της παρεξήγησης φορούσε καθαρά εκείνη και όχι εσένα.
Νάστε καλά
Καλή τύχη στην καινούργια προσπάθειά σας
22-05-2007, 15:50 #267
λοιπον παιδια κοιταχτε καπου εχει δικιο και η γιςτα.μπηκε μεσα και ορισμενοι την πηραμε απο τα μουτρα.γιωτα σε παρακαλω να μπαινεις εδω και να μας λες τα προβληματα σου.ολοι θα σε βοηθησουμε.ας αφησουμε πισω τις κακες στιγμες
22-05-2007, 17:02 #268
Χας, μην είσαι τόσο εύθικτος. Το θεατρικό δεν το πα για κακό, αλλοι άνθρωποι είναι κλειστοί κι άλλοι χαίρονται να ανοίγονται και να γίνονται κέτνρο της προσοχής των άλλων. Κακή πρόθεση δεν είχα, το λέω μάλιστα, μεγειά σας με χαρά σας.
Αναφορικά με τη βοηθεια, πίστευα πως υπήρξαν άτομα που σε βοήθησαν,όπως επίσης και το γεγονός ότι ανοίχτηκες στη γυναίκα σου έστω και μέσω ενός φόρουμ, ήταν καλό για τη σχέση σας. Κάνω λάθος?
Αυτό που ήθελα να πω είναι πως δίνεις μεγάλη έκταση σε ένα θέμα (την παρατήτηση της ανιτακ) που κανονικά είναι ήσσονος σημασίας και θα πρεπε να το προσπεράσεις πολύ πιο εύκολα. Το θέμα είναι η γυναίκα σου και όχι τι γράφει η ανιτακ.
anyway, εγώ γράφω στο θρεντ αυτό λόγω προσωπικών βιωμάτων, να σε βοηθήσω ήθελα, γι;υτό σου έγραψα. Αλλά μάλλον δεν το πετυχαίνω, οπότε... καλή δύναμη σας εύχομαι και μακάρι να τα βρείτε όπως θέλετε
Φιλικά, Τίνα
22-05-2007, 20:38 #269
Originally posted by perpatontas..
Εδώ μέσα είναι το θέμα του husband...έγραφε για τη γυναίκα του.
Της είπε προφανώς μπες δες τι γράφω εγώ για σένα και μπήκε. (στημένο για ποιον? για να χαρήσουν λίγες ώρες σαπουνόπερας σε μας τους δυστυχείς? χο χο χο)
Τα είδε και θέλησε να του απαντήσει μέσα από εδώ...σεβαστό και δεν θα κρίνω εγώ αυτά που γράφει η γιώτα ή χαρά ή όπως την λένε τη γυναίκα του χας.
Η αντίδραση της γιώτας στην ανιτακ ήταν κάπως, ναι από τη στιγμή που ήταν μια ψυχρή αντιμετώπιση της γιώτας προς την ανιτακ...η ανιτακ μάλλον είχε παρακολουθήσει το θέμα ενώ η γιώτα δεν ήξερε ποια ήταν η ανιτακ. Πραγματικά παίζει ρόλο πώς θα μιλήσεις husband και η ανιτακ χωρίς να σαρκαστεί είπε την άποψη της οκ.
Αν εξαιρέσουμε τη συμπεριφορά της γιώτας τότε σε ενοχλησαν κάποια σχόλια που δεν σου κρύβω ότι και μένα με ξένισαν κάποια από αυτά. Επειδή εγώ δεν ένιωσα αυτή την παράσταση δεν μπορώ να το αναλύσω γιατί έγινε...εξάλλου σου απαντούν από μόνοι τους.
ΚΡΙΜΑ όμως και από μέρους μου που η χαρά μου χάθηκε μέσα στη \"βουή\".
Ελπίζω να μην χαθείς...
Ακριβώς λοιπόν επειδή εδώ μέσα είναι μια μικρογραφία του έξω...κάποια άτομα έδειξαν ότι το πρώτο πράγμα που θα σκεφτούν είναι το κακό. Τους είναι ίσως δύσκολο να χαρούν μονομιας κι ας είναι και λάθος βρε αδερφέ, ποιος το ξέρει άλλωστε.
Κάποιοι αισθάνθηκαν θιγμένοι από το ότι θεώρησαν στημμένο το γεγονός(πραγματικά εγώ δεν μπορώ να το δω έτσι και δεν καταλαβαίνω).
Κάποιοι συνδέουν την ωριμότητα με τη σοβαρότητα...δεν θα έπρεπε να γίνει σε ένα φόρουμ ή δημόσια τελος πάντων.
Άλλοι πραγματικά θεωρούν ότι το να γράφει κάποιος στο φόρουμ..ουφ δεν είμαι καλά σήμερα και δώστε μου βοήθεια είναι επιτρεπτό αλλά το να πει κάποιος ειμαι συγκινημένος και χαρούμενος είναι λάθος ή το ότι κάποιος μιλάει σε ένα συγγενικό του άτομο μέσω εδώ είναι αν μη τι άλλο ρομαντικό και γελοίο. Αλήθεια;
Κάποιοι, καλή ώρα, χάρηκαν σαν χαζοχαρούμενα χωρίς λογική και κινδυνεύουν να αποκαλεστούν ρομαντικοί και αφελείς.
Το πώς συμπεριφέρονται στο σπιτι τους τα δύο άτομα είναι θέμα δικό τους κατ\' εμέ...μακάρι να βελτιωθεί η επικοινωνία τους και να ήταν αυτό η αρχή μιας καλής προσπάθειας.
22-05-2007, 20:46 #270
obo..........
Dum spiro spero (?)
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....