ΠΩΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ????? - Page 19
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 19 of 24 FirstFirst ... 91718192021 ... LastLast
Results 271 to 285 of 353
    Senior Member
    Φίλη Τίνα
    Originally posted by Τίνα
    Χας, μην είσαι τόσο εύθικτος.
    >>>>>>Καλό είναι να μην είναι κανείς εύθικτος.

Το θεατρικό δεν το πα για κακό, αλλοι άνθρωποι είναι κλειστοί κι άλλοι χαίρονται να ανοίγονται και να γίνονται κέτνρο της προσοχής των άλλων. Κακή πρόθεση δεν είχα, το λέω μάλιστα, μεγειά σας με χαρά σας.
    >>>>>>Πολλοί πάντως θεωρούσαν ότι έδινα παράσταση. Επίκεντρο δεν ξέρω αλλά πολλά λόγια χρειάστηκα για να εξηγήσω τι ένιωθα

Αναφορικά με τη βοηθεια, πίστευα πως υπήρξαν άτομα που σε βοήθησαν,όπως επίσης και το γεγονός ότι ανοίχτηκες στη γυναίκα σου έστω και μέσω ενός φόρουμ, ήταν καλό για τη σχέση σας. Κάνω λάθος?
    >>>> Ηδη το έχω αναφέρει τουλάχιστον 3 φορές στις τελευταίες σελιδες

Αυτό που ήθελα να πω είναι πως δίνεις μεγάλη έκταση σε ένα θέμα (την παρατήτηση της ανιτακ) που κανονικά είναι ήσσονος σημασίας και θα πρεπε να το προσπεράσεις πολύ πιο εύκολα. Το θέμα είναι η γυναίκα σου και όχι τι γράφει η ανιτακ.
    >>>>>>Αν δεν είμαι κανονικός και κάποια πράγματα με πόνεσαν να μην το πώ? ΚΑι δεν ήταν μόνο η ανιτακ.
    Εγώ και να θέλω είναι αδύνατο να ξεχάσω ποιό είναι το θέμα. Το ζώ. Τώρα γιατί τόσο πολύ δύσκολο είναι να πει κανείς \"ναι ρε γμτο ήταν πολύ χαρούμενη εκείνη η στιγμή για να το δεχτώ και να χαρώ και εγώ\" και εκεί να μείνει το θέμα άλλους ρώτα

anyway, εγώ γράφω στο θρεντ αυτό λόγω προσωπικών βιωμάτων, να σε βοηθήσω ήθελα, γι;υτό σου έγραψα. Αλλά μάλλον δεν το πετυχαίνω, οπότε... καλή δύναμη σας εύχομαι και μακάρι να τα βρείτε όπως θέλετε
    Φιλικά, Τίνα

>>>>>> Φίλη Τίνα ελπίζω να συνεχίσεις την όποια καλοπροαίρετη κριτική σου και να ξέρεις ότι δεν βοηθάς μόνο αυτόν στον οποίο γράφεις αλλά και όλους όσους σε διαβάζουν κατόπιν ώριμης σκέψης να δεχτεί ο καθείς τα λάθη τουκαι να μη τα επαναλαμβάνει. Κάποιοι ακόμα ακόμα θεωρούν ότι βλέποντας τα γραπτό δικό τους λόγο βοηθίούνται και οι ίδιοι

Senior Member
    Μιλάμε για την ζωή και την ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ μου φίλη Μαρίνα (εκτός αν δε θα ήθελες να σε αποκαλώ φίλη αλλά αγαπητή πράγμα που το απεύχομαι).Σε αυτή τη ζωή μου και όπως έχω περιγράψει η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ μου είναι κεντρικό πρόσωπο. Και μου ζητάς να μη νιώσω, να μη δώ, να μη διαβάσω, να μην απαντήσω στο τι διαβάζω. Εγώ τουλάχιστον δεν το μπορώ.Και τα περισσότερα σε εσένα τα έγραψα αν το θες. Γιατί σε εμένα απευθυνόσουν. (στα δύο τελευταία posts σου με τα πολλαπλά ερωτήματα)

Originally posted by e8
    Κάτι τελευταίο θάθελα να πω
    >>>>>>ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ. ΣΤΟ ΛΕΩ ΜΕ ΤΟΣΟ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΧΩΡΙΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΗΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΜΟΥ

Διάβασα βεβαίως πρώτα από όλα όσα έγραφε ο άντρας μου για μένα και θέλησα πραγματικά αιθανόμενη εκείνη τη στιγμη ότι απευθύνομαι σεαυτόν και όχισε όλους εσάς να του γράψω κάποιες σκέψεις. ........................

Σύμφωνα με αυτά που γράφει η Γιώτα θάθελε έχει επικοινωνία σε αυτό το θέμα μόνο με τον σύζυγό της και με κανένα άλλο.
    Το σέβομαι και εγώ προσωπικά δεν θα γράψω ξανά.

>>>>>>>ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΌ ΤΟ \"ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ\" ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΑ ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΕ ΟΝΤΩΣ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΝ? ΚΑΙ ΑΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ. ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΨΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ? ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Η ΓΙΩΤΑ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ? ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ?

Και αν μας αφήνατε ίσως μπορούσαμε να απελευθερωθούμε περισσότερο ,αν το βλέμμα σας ήταν λίγο περισσότερο διακριτικό.
    Μπορείτε όσο θέλετε να απελευθερωθείτε.
    Το δικό μου το βλέμμα δεν θα είναι απλά διακριτικό.
    Θα το αποσύρω τελείως για να σεβαστώ την επιθυμία σου.
    >>>>>>>ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΣΟΥ ΤΗΝ ΑΔΙΑΚΡΙΣΙΑ ΑΛΛΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ? ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙΣ? ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟ ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΗΤΑΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΑ ΟΣΑ ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΝΙΩΣΕΙ ΑΣΧΗΜΑ?

Αγαπητέ σύζυγε κάτι για σένα

Ισως δεν πρόσεξες αυτό που σου έγραψε η αγαπημένη σου

Αφησε με λίγο να κολυμπήσω στα βαθιά. Παρότρυνε με να κάνω πράγματα μόνη μου, μην είσαι συνέχεια εκεί. Πρεπει και εγώ να περπατήσω ξανά , μην μου κρατάς συνέχεια το χέρι . Παρότρυνε με καιλέγε μου όσοσ πιο συχνά \" ΜΠΟΡΕΙΣ\". Πρεπει να είμαι ανεξάρτητη , το έχω ανάγκη. Δες λίγο τον εαυτό σου.

Μάλλον δεν θα το πρόσεξες για να επιμένεις να απαντάς σε όσα εκείνη έγραψε, να αιτιολογείς κάθε της λέξη, και να μας εκφράζεις τα δικά της συναισθήματα για τις απαντήσεις μας.
    Δίνει την εντύπωση μιας πολύ δυναμικής γυναίκας και θα μπορούσε εκείνη να μας πει τις απόψεις της.
    Το θέμα της παρεξήγησης φορούσε καθαρά εκείνη και όχι εσένα.

>>>>>>Το πρόσεξα,όντως και ήδη το εφαρμόζω στη ζωή μας . Όσο για την παρεξήγηση δεν νομίζω ότι αναφερόμουν σε αυτή ούτε ότι δικαιολογούσα ούτε ότι εξηγούσα. Ναι έγραφα πως αισθάνθηκα και εξήγησα (αν θες κυρίως σε εσένα) το πως τα είδα τα σχόλια. (σορρυ μου ξέφυγε και δεν έγραψα κεφαλαίοα)

Νάστε καλά
    Καλή τύχη στην καινούργια προσπάθειά σας
    >>>>>>> KAΘΕ ΕΥΧΗ ΜΕΤΡΑΕΙ ΚΑΙ THX
    Να είστε όλοι καλά και λάθος μου που δεν το τόνισα σε κάθε μύνημά μου.

Senior Member
    Eπέτρεψε μου να σχολιάσω.
    Originally posted by perpatontas..

Κάποιοι, καλή ώρα, χάρηκαν σαν χαζοχαρούμενα χωρίς λογική και κινδυνεύουν να αποκαλεστούν ρομαντικοί και αφελείς.
    >>>>>>>>Να παρακαλάς να κινδυνέεύεις να χαρακτηριστείς ρομαντική. Το αφελής θα το πούν αυτοί που δεν μπορούν να νιώσουν ρομαντικοί. Και η λογική σαν πολή θέση στο τιμόνη δεν έχει πάρει τελευταία....
    Πάντα δυνατή

Senior Member
    HUSB, υπάρχουν 2 γεγονότα.. 1) Βρήκατε επαφή με τη γυναίκα σου (πολύ πολύ χαρούμενο γεγονός, συμφωνώ, είναι αδιάφορο το αν έγινε μέσω φόρουμ) και 2) η γυναίκα σου χαλάστηκε απο ΄κάποιες απαντήσεις (και συ εν μέρει χαλάστηκες)
    Κράτα λοιπόν το πρώτο, και άσε μας εμάς. Δεν πρέπει να έχουν σημασία τα γραπτά τρίτων, μπροστά σε ένα τόσο σοβαρό γεγονός , όπως οι εκ βαθέων εξομολογήσεις που ανταλλάξατε, εσύ κι αυτή.

Αυτό προσπαθώ να σου πω. Μετά απο μια τέτοια κατάθεση ψυχής μεταξύ σας, τι στο καλό σας νοιάζει αν η ανιτακ ή εγώ ή οποισδήποτε άλλος το κρίνει δήθεν? Έστω κι αν είναι άδικο, γιατί σ επηρεάζει τόσο? Αυτό το αναρωτιέμαι κι εγώ, σκέψου το και συ.
    Με κάθε καλή διάθεση τα γράφω αυτά, διότι ξέρεις ότι το θέμα με αγγίζει.
    τεσπ[α, αυυτά και end of story.

Senior Member
    Τίνα από χτες το βράδυ το έγραψα. Προχωράω και τραγουδάω. (ουφ κουράστηκα να quotαρω).Τα αρνητικά τα άφησα εκεί.
    Και σήμερα το ξανάγραψα.Και συμπλήρωσα. Κράτησα ότι θετικό βρήκα και προχωράω.
    Να μη το επαναλάβω ξανά.
    Αυτά όσον αφορά την ζωή μου.

Όσον αφορά τις γνώμες τρίτων εδώ σε αυτό το σαιτ και αυτό το είπα.
    Και βοηθιέμαι (όσο περίεργο και αν σου φαίνεται από όλα αυτά εγώ βοηθιέμαι) και (σε όποιον είναι ανοιχτός) βοηθάω (τώρα αν κάποιος δεν θέλει να ακούσει ότι πρέπει να ξεχάσει το παρελθόν του και να κρίνει τους ανθρώπους από αυτό που βλέπει, ή αν ο άλλος χάνει το ενδιαφέρον του γιατί χάρηκα ε αυτοί ας κοιτάξουν λίγο μέσα τους)

τώρα γιατί εγώ είχα διάθεση να εξηγήσω γιατί ένιωσα εγώ άσχημα? Ειλικρικά αν δε με ένοιαζε η γνώμη των άλλων και είχα ως μόνο γνώμονα την δική μου κοσμοθεωρία τότε τι θα έλεγες? Και δεν μιλάω για τρίτους. Γνωστοί, βαθιά γνωστοί είμαστε εδώ μέσα όλοι. Εγραψα ότι στεναχωρέθηκα. Δεν έγινα κατανοητός. Εξήγησα. Με ρώτησαν πολλά. Απάντησα.

Member
    Καλημέρα φίλε μου

Εδώ είμαι και με χαρά θα διαβάζω τα ευχάριστα νέα σας.

Να είστε καλά.

Senior Member

Senior Member
    Ας αφησουμε λοιπον ολα αυτα πισω και πες μας πως εχουν εξελιχθει τα πραγματα. Ολα καλα?

Senior Member
    Καλά αυτό δεν έχει ξαναγίνει. Θα απαντήσω μονολεκτικά. Δεν με πιστεύω. Δεν θέλω όμως να προκαταλάβω καταστάσεις.

\"ΚΑΛΥΤΕΡΑ\"

Senior Member
    Με ολα αυτα λογικο ειναι!

Senior Member
    Μ\' αρέσουν οι άνθρωποι που ανοίγονται ακόμα και σε επίπεδο που φαίνεται \"παιδικό\"... Αρκεί να γίνεται με ωραίο τρόπο. Εύχομαι να πάνε όλα καλά, σε όλους το εύχομαι ανεξαιρέτως κι αδιαιρέτως, κι εγώ από τα λίγα που διάβασα μου δημιουργήθηκε η αίσθηση δύο \"παιδικών ψυχών\". Μήπως ένα ιντερνετ φόρουμ δεν είναι καλύτερο από το να γίνει κάτι στη μέση του δρόμου; Το τελευταίο είναι πιο αληθινό; Ίσως. Το ιντερνετικό έχει άλλα ατού. Διαχρονικότητα γιατί τα γραπτά μένουνε. Πόσα γράμματα δεν έχουμε διαβάσει του παρελθόντος και συνειδητοποιούμε νέα πράγματα για τον εαυτό μας και τους άλλους.

Member
    Αλέξανδρε αυτό που λες κάτι μου λέει. Θα ήθελα να μου το εξηγήσεις παρισσότερο.

Junior Member
    γειά χαρά. Πάσχω και εγώ από κρίσεις πανικού αν κατάλαβα καλά, όπως και ή αγαπημένη σου. Είναι μεγάλο μαρτύριο για όποιον το βιώνει προσωπικά. Η συμβουλή μου θα ήταν να τη δει ένας ψυχίατρος και να της δώσει κατάλληλη αγωγή έτσι ώστε να ξεπεράσει το πρόβλημα της. Θεωρώ ότι είναι η καλύτερη δυνατή λύση για να βοηθηθεί πρώτα η ίδια και στη συνέχεια ο γάμος σας. Ότι και να αποφασίσεις καλή επιτυχία!!

Junior Member
    nomizo oti to provlima eise esi.sizitise prota esi me psixologos,malista grigora...otan benis sto spiti su pote min simperiferise mazi tis san na exei provlima gia ti stin usia den exei isos teli na traviksi prosoxi tis kapu alu?isos eparxi kati alo?gia psaxsto...

Senior Member
    Holyman και alexandros thx (γενικά και όχι μόνο για τις ευχές)
    Κondor εξίσου μεγάλο thx για τις απόψεις,
    αλλά αν θες μπορείς να επεκταθείς?(είμαι και λίγο χοντροκέφαλος και δεν τα πιάνω με τη μία)

ΥΓ1 Υπόσχομαι να μη σου επιτεθώ!!!! (ή σε όποιον άλλον θέλει να εξηγήσει τι εννοείς) αν εκφραστείς αρνητικά ή αντίθετα με κάτι που πιστεύω (όπως επίσης υπόσχομαι να είμαι ειλικρινής απέναντί σου)
    ΥΓ2 Αυτά τα greekish τα αντιλαμβάνομαι μετά την τρίτη ανάγνωση. Δεν σου υποδικνύω τι να κάνεις αλλά αν θες γράψε ελληνικά για να καταλαβαινόμαστε πιο εύκολα.

Page 19 of 24 FirstFirst ... 91718192021 ... LastLast