ΠΩΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ????? - Page 21
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 21 of 24 FirstFirst ... 111920212223 ... LastLast
Results 301 to 315 of 353
    Senior Member
    Πολυγραφότατος έ, χμμμμ
    Σωστά ή λάθος δεν μπορώ να ξέρω από τώρα αλλά πλέον έχω αποφασίσει να αφήσω (λίγο??, για λίγο??? πολύ?? για πολύ??) το μικρόφωνο (μιας και ποτέ δεν έκανα για τραγουδιστής) . Στο τσατ δεν μπαίνω πλέον μιας και η παρέα έχω ήδη εμπλουτιστεί με νέα μέλη που έχουν ανάγκη τον χώρο. Και η έννοια του απαραίτητου χώρου επιτάσσει την πλήρη ελευθερία. έχοντας ήδη από τον καιρό που γράφτηκε εδώ η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ μου σταματήσει κάθε είδους computer wizard κινήσεις του παρελθόντος αυτή την ελευθερία πιστευω ότι δίνω με την ηθελημένη αποχή μου και από κάποιες ενέργειες που στο παρελθόν με χαρακτήριζαν στο σαιτ αυτό.

ΥΓ αντε να γελάσετε και λίγο μιας και είπα για μικρόφωνο και τραγούδια
    ---husband (προ πολλώωωων χρόνων) Λα λα ντο ρε μι φα λα σι ντο.......
    ---Βαθμολογητής ορθοφωνίας (προς τη δασκάλα μου και μή ξέρωντας τι βαθμό να βάλει): Το παιδί πρόβλημα έχει?

ΥΓ2 (κατόπιν ΕΔΙΤ) Thx για το ενδιαφέρον.
    Ειλικρινά να είστε καλά (για ευγένεια ένα άλο thread υπάρχει αλλά πιστεύω ότι ένας Αγγλος θα το έγραφο αυτό το ΥΓ με τη μία και δεν θα χρειαζόταν ΕΔΙΤ. Ενας Ελληνας όμως το ΕΝΝΟΕΙ)

Member
    Μπερδεμένα τα λες αλλα δικαιωμά σου ειναι αυτό και το σέβομαι.
    Για τον τρίτο..... και αυτο........δικαιωμά σου ειναι.......τι να πω ??? Τελικά μερικοι προκαλούμε την μοιρα μας !!!

γράφεις...
    Στο τσατ δεν μπαίνω πλέον μιας και η παρέα έχω ήδη εμπλουτιστεί με νέα μέλη που έχουν ανάγκη τον χώρο. Και η έννοια του απαραίτητου χώρου επιτάσσει την πλήρη ελευθερία. έχοντας ήδη από τον καιρό που γράφτηκε εδώ η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ μου σταματήσει κάθε είδους computer wizard κινήσεις του παρελθόντος αυτή την ελευθερία πιστευω ότι δίνω με την ηθελημένη αποχή μου και από κάποιες ενέργειες που στο παρελθόν με χαρακτήριζαν στο σαιτ αυτό.

Δηλαδή τον χώρο στο σαιτ τον αφήνεις για τα υπόλοιπα νέα μέλη ή για την συζυγό σου ???

Μήπως , λέω , μήπως σου αρέσει να δειχνεις ότι θυσιάζεσαι ???
    Αν κάποιες ενέργειες λες ότι σε χαρακτήριζαν στο παρελθόν (που δεν ειναι και πολύ παρελθόν ) αυτόματα τις καταργεις?? Πάλι δικαιωμά σου ειναι.....να καταλάβω προσπαθώ......
    Μίλησες στο τσατ, πήρες υποθέτω κάποιες απόψεις που σε βοήθησαν ίσως και ξαφνικά ως δια μαγείας όλα σου τα προβλήματα λύθηκαν, όλα ξεκαθάρισαν !!!

Ξέρεις τι σκέπτομαι??
    Οι άλλοι αυτοι που σου μίλαγαν στο τσατ, που ακουγαν τα προβλήματά σου και προσπαθούσαν να σε στηρίξουν ,ξαφνικά έπαψαν να υπάρχουν για σένα ? Δεν θάπρεπε ίσως να τους στηρίξεις και εσύ ??
    Και αν δεν μπορεις, ή δεν θέλεις, ή αν σκέπτεσαι μόνο τον εαυτό σου και καλά κάνεις, ειναι δύσκολο να μπεις , βρε αδερφέ έτσι ένα βράδυ , και να πεις μια καλησπέρα, τι κάνετε ??
    Ετσι να πεις ένα \"νάστε καλά \" που είσαστε κοντά μου στα δύσκολα !!!

Εγώ πάντως σου λέω νάσαι καλά και να μην χρειαστεις πια κανέναν απο εμάς.

φιλικά
    Μαρινα

Senior Member
    Φιλη μου καλή Μαρίνα,
    Σε καταλαβαίνω αλήθεια και στεναχωριέμαι με τα αποτελέσματα των πράξεών μου.
    Όμως τα δικά μου μάτια έχω. Με αυτά βλέπω. Πολύ μα πάρα πολύ καιρό είμουν πραγματικά πίσω από το pc . Πραγματικά γνώριζα οτιδήποτε γινόταν ακόμα και όταν έλλειπα. Οταν λοιπόν αποφάσισα να σταματήσω αυτήν την τακτική τότε δεν είναι δυνατόν στο ίδιο ρουμ να είμαστε εγώ και η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ μου. Δεν μπορεί να κάθομαι και να μην την αφήνω να εκφραστεί ή να μην εκφράζεστε εσείς απέναντί της σαν να μην είμαι εγώ εκεί. Δεν μπορω έστω και στον πειρασμό να πώ να ρωτήσω \"τί λέγατε? τι σας είπε?\" Δεν μπορώ.

Όντως αυτό με την αυτοθυσία έχει γίνει και δική μου απορία. (Είμαι αυτό που είμαι? Είμαι αυτό που δείχνω? Είμαι αυτό που βλέπουν οι άλλοι? Είμαι αυτό που καταλαβαίνω ότι βλέπουν οι άλλοι?) Αδύνατο να το απαντήσω όμως.

Πάντως ρε Μαρίνα δεν έχω χαθεί εντελώς. Στο τσατ δεν μπαίνω. Από τπ φόρουμ δε χάθηκα . Και δεν είναι ότι έχω ξεχάσει. Δεν μπορώ να ξεχάσω πόσα έχω πάρει.
    Και όμως όπως έχεις προσέξει μόνο σήμερα δεν μπήκε η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ μου γιατί κοιμήθηκε. Ε σήμερα λοιπόν κανείς δεν είναι στο τσατ. Και εσύ έφυγες. Όντως σκέφτομαι τον εαυτό μου (κατά μία έννοια) αλλά ποτέ δεν κάνω κάτι γιατί ΠΡΕΠΕΙ,
    Κάνω ότι νομίζω σωστό και μπορώ να το κάνω καλά. Σε εκτιμώ και εύχομαι τα καλύτερα για σένα και στο γράφω στα post μου. Αν μπορώ να κάνω κάτι θα το κάνω.
    Σκλήρό πάντως σκληρό αυτό που μου εύχεσαι. Να μη χρειάζομαι κανεναν......

Λυπάμαι πολύ που στεναχώρησα ειδικά εσένα

Senior Member
    Originally posted by perpatontas..
    Τώρα εγώ θέλω να πω κάτι με αφορμή δικές μου, καθαρά, σκέψεις...και όποιος θέλει τις επεξεργάζεται.
    Είναι η αγάπη σου; για ποιο λόγο την αγαπάς;
    πιστεύω οτι δεν αγαπάμε άνευ όρων αλλά αγαπάμε όταν παίρνουμε κάτι σημαντικό από τον άλλον.
    Οπότε αν θέλεις σκέψου αυτό, αν δεν το έχεις κάνει ήδη.
    Κατά παράφραση θα πώ \"LOVE moves in mysterious ways\" (και όντως ο ΘΕΟΣ είναι ΑΓΑΠΗ)
    Δεν ξέρω αν μόνω εγώ το κάνω ή αν καλά κάνω αλλά για κάποια θέματα δεν σκέφτομαι. Μόνο αισθάνομαι και εφράζω τα δικά μου συναισθήματα. Να το πώ αλλιώς. Από τα λουλουδάκια σου (θα λέγαν κάποιοι) τί παίρνεις?. Και όμως η καρδιά σου ξέρει τι παίρνεις.
    Πάντως έχεις δίκιο. Αγάπη που δεν παίρνεις ή που δεν δίνεις δεν είναι αγάπη. Είναι κάτι παθολογικό. Ορολογία δεν ξέρω πάντως αγάπη δεν είναι.

Πάντα χαίρομαι να σε διαβάζω.....

Member
    Γεια σου φιλε μου

Θα ήθελα να σου πω πρωτον ότι αυτο που έγραψα

Εγώ πάντως σου λέω νάσαι καλά και να μην χρειαστεις πια κανέναν απο εμάς.
    Ειχε την έννοια να περάσουν όλα τα προβλήματά σου και να μην έχεις την ανάγκη ψυχικής στήριξης και όχι αυτό που εσύ κατάλαβες και μου έγραψες..
    Σκλήρό πάντως σκληρό αυτό που μου εύχεσαι. Να μη χρειάζομαι κανεναν......

γράφεις
    δεν είναι δυνατόν στο ίδιο ρουμ να είμαστε εγώ και η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ μου. Δεν μπορεί να κάθομαι και να μην την αφήνω να εκφραστεί ή να μην εκφράζεστε εσείς απέναντί της σαν να μην είμαι εγώ εκεί.

Επιλογή σου που δεν μπορούμε παρά να την σεβαστούμε.
    Απλά προβληματίζομαι .
    Είχες ένα τρόπο βρει να εκφράζεσαι, να μιλάς , να ψάχνεις για λύση, και αυτό το στερεις απο τον εαυτό σου. Τουλάχιστον αναζήτησε βοήθεια απο αλλου γιατί ειναι δύσκολο να παλευεις μόνος σου.

γράφεις
    Όντως αυτό με την αυτοθυσία έχει γίνει και δική μου απορία. (Είμαι αυτό που είμαι? Είμαι αυτό που δείχνω? Είμαι αυτό που βλέπουν οι άλλοι? Είμαι αυτό που καταλαβαίνω ότι βλέπουν οι άλλοι?)
    Το βλέπεις σαν αυτοθυσία ??
    Είσαι πράγματι κάτι από αυτά που λες ή δειχνεις ή προσπαθείς γα γίνεις αυτό που οι άλλοι θέλουν να είσαι, εις βάρος της δικής σου ψυχικής υγείας ??

γράφεις
    Σε εκτιμώ και εύχομαι τα καλύτερα για σένα και στο γράφω στα post μου. Αν μπορώ να κάνω κάτι θα το κάνω.
    Σε ευχαριστώ πολύ , έχουμε μιλήσει αρκετά και σου έχω δειξει την δική μου εκτίμηση.

γραφεις
    Λυπάμαι πολύ που στεναχώρησα ειδικά εσένα
    Δεν με στεναχώρεσες φίλε μου, απλά με προβληματίζεις,
    Ομως θα το πω πάλι
    Δική σου η ζωή, φαινεσαι έξυπνος, αρα κάνεις τις επιλογές σου.

Με αγάπη
    Μαρινα

Senior Member
    husband ξυπνα!

με ειλικρινες ενδιαφερον

Ιωαννα
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Τι ώρα είναι?
    Αργησα?
    Δεν προλαβαίνω?

Member
    Originally posted by husband
    Τι ώρα είναι?
    Αργησα?
    Δεν προλαβαίνω?
    Μα δεν κρατήθηκα , αυτό μου ήρθε να σου βάλω με την απάντηση σου.

Υ.Γ.
    Κάποτε είχα ένα σκυλάκι, όταν του έλεγες κάτι που δεν του άρεσε ή δεν του συνέφερε, έκανε σαν να μην καταλαβαίνει τι του λες. Ελεγες μα τι χαζό σκυλί !!! Εκανες την προσπάθεια να του το πεις ξανα, τα ίδια. προσπαθούσες μα πάλι χωρίς αποτέλεσμα!!
    Ομως όταν άκουγε καμια λέξη που του άρεσε (βόλτα ας πούμε),ξαφνικά γινόταν ένα πανέξυπνο ζωάκι, ακόμα και με ένα νόημα καταλάβαινε αυτό που θες να του πεις!
    Ενας φίλος μου μου ειχει πει,\"παιρνω μαθήματα απο αυτο το σκυλάκι , ακουω , ακουω, κάνω τον χαζό και έτσι κάνω το δικό μου \". Δεν ειχε και άδικο !!

Καλή σου μέρα

Senior Member
    ΚΑταλαβαίνω τις αγνές σου προθέσεις, αλήθεια, όμως
    http://www.e-psychology.gr/forum/viewthread.php?tid=1187&page=33#pid28851

Είναι απίστευτη η υποκειμενικότητα στην ατνίληψη των τραγουδιών. Το συγκεκριμένο τραγούδι για άλλο έχει γραφτεί αλλά εγώ πόσο το βλέπω να μου ταιριάζει.

ΥΓ1 ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ το σκυλάκι σου. Τελικά ότι ήθελε έκανε!!!!!!!
    ΥΓ2 Μη με παρεξηγάς αλλά έχεις σκεφτεί να έχεις άδικο σε αυτό που σκέφτεσαι?
    YΓ3 (κατόπιν ΕΔΙΤ)
    Originally posted by e8
    Ενας φίλος μου μου ειχει πει,\"παιρνω μαθήματα απο αυτο το σκυλάκι , ακουω , ακουω,
    >>>>>>>> να συμπληρώσω εγώ ΚΡΙΝΩ, ΣΚΕΠΤΟΜΑΙ, ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ
    κάνω τον χαζό και έτσι κάνω το δικό μου \". Δεν ειχε και άδικο !!

Καλή σου μέρα

Member
    Θα ήμουν ανόητη αν νόμιζα ότι έχω πάντα δίκιο.
    Ο καθένας έχει τον τρόπο του που βλέπει τα πράγματα, έτσι και εγω και εσύ.
    Γράφω απλώς την δική μου άποψη, γιατί από ότι είχα καταλάβει ήθελες τον διάλογο, και δεχόσουν όλες τις γνώμες .
    Αν άλλαξαν τόσο οι απόψεις σου, και δεν τον θέλεις πια.....σεβαστή η απόφαση σου και τον σταματώ.

Φυσικά και η εικόνα που έβαλα ήταν χιουμοριστική γιατι χαμογέλασα με αυτά που έγραψες και μου ήρθε αυτή στο μυαλό.

Υ.Γ.
    Είδα το τραγούδι.
    Δική σου η ζωή, δικές σου και οι αποφάσεις.
    Να εισαι πάντα καλά.

Senior Member
    Ρε συ μαρίνα,
    Σε είπα εγώ να σταματήσεις ή να σεβαστείς δεξερωγώ τι?
    Και όντως γέλασα.
    Και έγραψα ΜΗ με παρεξηγάς.
    Και ένας διάλογος σταματάει όταν κάποιος παίρνει απόφαση να σταματήσει να μιλάει. Ή όταν κάποιος το ζητήσει. Οχι όταν κάποιος (κυρίως κάποιος σαν και εμένα που μιά ζωή , άντε έστω μισή, βλέπει μόνίμως δύο όψεις το πραγμάτων κα βασανίζεται να αποφασίσει ποιά είναι η σωστή) ρωτήσει κάτι που ξέρει ακ των προτέρων ότι θα θίξει (κάπως άλλιώς το εννοούσα αυτό το ρήμα αλλά τώρα δεν μπορώ να το βρώ ακριβώς) τον συνομιλιτή αλλά τεσπα θέλει να τον ρωτήσει κάτι.
    Φιλιά φιλικά (σταυρωτά!!!)

Senior Member
    Originally posted by e8
    ......Γράφω απλώς την δική μου άποψη, γιατί από ότι είχα καταλάβει ήθελες τον διάλογο, και δεχόσουν όλες τις γνώμες .

ΥΓ2 Μη με παρεξηγάς αλλά έχεις σκεφτεί να έχεις άδικο σε αυτό που σκέφτεσαι?
    Originally posted by e8
    Αν άλλαξαν τόσο οι απόψεις σου, και δεν τον θέλεις πια.....σεβαστή η απόφαση σου και τον σταματώ.
    Τώρα δε με λές ποιος δεν δέχεται (και αναλόγως αποφασίζει να πράξει) την άποψη του άλλου???

Senior Member
    Όσο για αυτό
    Τι ώρα είναι?
    Αργησα?
    Δεν προλαβαίνω?
    Είναι μία θεωρεία του κουκουρουκισμού. Την έχει (είχε??) αναπτύξει η ΙΝΤΕΡ και με εκφράζει και εμένα ώρες ώρες. Ασε που όταν γίνει best seller η ΙΝΤΕΡ θα χε...τεί στο τάληρο θα μπορώ και εγώ να λέω στα παιδία μου (γιατί τουλάχιστον 3 θα έχω) \"να δες δες αυτό εγώ το είπα αλλά η ΙΝΤΕΡ τελικά το πήρε απόφαση και έγραψε βιβλίο και χίλια μπράβο της\"

Senior Member
    Originally posted by e8
    Ομως όταν άκουγε καμια λέξη που του άρεσε (βόλτα ας πούμε),
    ΒΟΛΤΑ???
    http://www.youtube.com/watch?v=sUNl2Ecv0nM&mode=related&search=

Senior Member

Page 21 of 24 FirstFirst ... 111920212223 ... LastLast