ΠΩΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ????? - Page 22
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 22 of 24 FirstFirst ... 122021222324 LastLast
Results 316 to 330 of 353
    Senior Member
    Originally posted by Sofia
    αποτέλεσμα.................? Νομίζω ότι στην πορεία της σχέσης, αποτελέσματα υπάρχουν καθημερινά, κάθε στιγμή κι άλλα....
    Πόσο μα πόσο δίκιο είχες, και έχεις.
    Επρεπε να ακούσω πολύ καλίτερα. Επρεπε να έχω τα αυτιά μου πολύ πιο ανοιχτά και το στόμα μου πολύ πιο κλειστό.
    Εστω και αργά και εκ των υστέρων thx

ΥΓ δεν έχω ξεχάσει καμία μα καμία καταχώρηση

Senior Member
    Όταν κάποιος είναι το μοναδικό στήριγμα της γυναίκας του η οποία περνάει από κατάθλιψη. Οταν αυτός ο κάποιος πατάει και ξεζουμίζει την γυναίκα του με τρόπο που δεν αντιλαμβάνεται. Οταν σκέφτεται μόνο τον ευατό του ενώ πρέπει να κάνει κάτι για την οικογένειά του. Οταν τελικά αυτός είναι η αιτία που η γυναίκα του είναι σε κατάθλιψη.
    ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ?????

Member
    Θέλω να σου πω ενα μεγαλο μπραβο,

Που αγαπας τόσο πολύ την γυναικα σου και που είσαι κοντα στο προβλημα της ....

Θελεις να την βοηθησεις και οχι να τα παρατησεις...

Εισαι σπανιο ατομο δεν φοβασε τα δύσκολα

Υπομονηηηηηηη και Επιμονηηηηη
    Ελπιζω καποια στιγμη να το ξεπερασετε................

Senior Member
    Τζένη, χωρις να θελωνα σε θίξω αλλα WRONG ANSWER
    Εξάλλου ναι, μόνο ενα ΣΠΑΝΙΟ ατομο θα πατούσε, θα ελιωνε τη γυναίκα του.

Senior Member
    Γιώργο γιατί δεν πας σε εναν ψυχολογο να τα πεις όλα αυτά που λες σε μας;

Γιατί άραγε να έχεις την ανάγκη να ξεζουμίσεις τον άλλον; εκεί νομίζω θα πρέπει να επικεντρωθείς, άπαξ και καταλάβεις γιατί το κάνεις τότε θα μπορείς και να το ελέγξεις.

Senior Member
    Ρε συ hus, γινε λιγο πιο συγκεκριμενος. Λες οτι εσυ δημιουργησες ολα αυτα στη γυναικα σου. Πως? Εγω βλεπω εναν ανθρωπο που σκιζεται για τη γυναικα του. Τι της εχεις κανει δηλαδη? Αυτο που ειχες πει για την εκτρωση?

Senior Member
    εγώ πάλι θα χα πολλά να πω.....

καταρχήν καλο είναι που είδες ότι πιέζεις ή ξεζουμίζεις εναν ανθρωπο...αφού το είδες λοιπον, φρόντισε να το σταματήσεις.... φρόντισε να δώσεις χρόνο και χώρο στον ανθρωπο αυτό και φυσικα σε σενα να αναπνεύσετε....

εγώ θα σου προτεινα να πηγαινες εσύ ο ιδιος σε ενα ψυχολογο, να πεις οτι σε βασανίζει...θα βοηθούσες πάρα πολυ με τον τρόπο αυτό εσενα και αυτό συνεπαγεται ότι θα βοηθούσες έτσι τόσο το παιδί σου όσο και τη γυναικα σου....Είναι το καλύτερο που μπορεις να κανεις για την οικογενεια σου...Και μία φιλική συμβουλή (αν και σιχαινομαι τις συμβουλες) προσπάθησε να ακους...ξέρω ότι δεν ειναι το πιο εύκολο πραγμα του κόσμου..αλλά ακου....

Φιλικά

Senior Member
    Το αντιλαμβάνομαι ότι γίνομαι φορτικός και σορρυ. Αυτό που λες έχει ήδη κανονισθεί πάντως. Ζητάω πιο ΑΜΕΣΕΣ προτάσεις.
    thx anyway

Senior Member
    δεν γινεσαι φορτικός...απλά κανείς δεν μπορεί να σου δώσει μια άμεση απάντηση...απλά και μόνο διότι την ψυχή σου και το πώς αντιδρά την ξέρεις μόνον εσύ ή μπορείς να την μάθεις μόνον εσύ καλά αν ψαχτείς. Μια πρόταση σου έκανα εγώ παραπάνω.

Senior Member
    Δε νομίζω να σου πε καποιος ότι γίνεσαι φορτικος..απλα είναι αλλο να τα λες εδώ, άλλο σε ψυχολογο...Πίστεψε με εκει είναι πιο δύσκολα τα πραγματα, και φυσικά γίνεται άλλη δουλεια...

Από τη στιγμή που κανόνισες να πας, τότε εχεις κανει το πρώτο βήμα... Καλή αρχή να σου ευχηθώ....

Senior Member
    Sofia δεν έχω δει πως το κάνω (αυτήν την πίεση εννοώ). Εχω αντιλιφθεί ότι το κάνω πάντως. Αν θές πές πολλά πάντως. Θέλω να καταλάβω.

Senior Member
    Φίλη gramle δεν έχεις δει την άλλη πλευρά, μη το ξεχνάς.

Member
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΤΗΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ??????

(ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΠΡΩΗΝ ΑΝΔΡΑΣ ΝΑ ΨΑΧΝΟΤΑΝ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ........)

ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ....

ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΑΝ ΦΥΓΕΙΣ ΛΙΓΟ ΜΑΚΡΙΑ, ΑΝ ΤΙΣ ΔΩΣΕΙΣ ΑΕΡΑ ΘΑ ΑΙΣΤΑΝΘΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ???
    ΣΥΖΗΤΗΣΕ ΤΟ ΜΑΖΙ ΤΗΣ....

Senior Member
    Τζένη της έχω δημιουργήσει κατάθλιψη.
    Και δεν βλέπω τρόπο να μείνουμε μακριά ο ένας από τον άλλο για λίγο. Δεν ξέρω αν γίνεται και πως αυτό με ένα παιδί 7 ετών. (το οποίο σημειωτέω σήμερα το πρωί ξύπνησε, πήγε στη μάνα του και της λέει \"Θέλω να το σταματήσετε αυτό που κάνετε\" Ναι μέχρι τις 2 το πρωί τα λέγαμε έντονα. Προχτές της λέει \"Με στεναχώρησε πολύ ο μπαμπάς\")
    Σε ευχαριστώ πάντως που ανταποκρίθηκες και προσπαθείς να βοηθήσεις. Σας ευχαριστώ όλους.

Senior Member
    Originally posted by perpatontas..

Γιατί άραγε να έχεις την ανάγκη να ξεζουμίσεις τον άλλον; εκεί νομίζω θα πρέπει να επικεντρωθείς, άπαξ και καταλάβεις γιατί το κάνεις τότε θα μπορείς και να το ελέγξεις.

Page 22 of 24 FirstFirst ... 122021222324 LastLast