Results 91 to 105 of 353
-
11-05-2007, 11:43 #91
Originally posted by husband
Φίλη perp και όσοι λοιποί έχετε καταφέρει να διαβάσετε μέχρι εδώ και να μην ζαλιστείτε από τα όσα γράφω με τόσο ακαθόριστο τρόπο......ορμόμενος από το τελευταίο posting ξεκαθαρίζω σαφώς και ρητώς ότι δεν γράφω εδώ γιατί έχω πληγωθεί. Γράφω εδώ γιατί ψάχω για ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ
Originally posted by perpatontas..
husband....έχεις σκεφτεί να πάτε μαζί σε ειδικό; Πώς σου ακούγεται αυτό;
1) είναι αδύνατο να διώξω από την ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ μου το μόνο στήριγμα που έχει. Δεν έχω δικαίωμα να φανώ αδύναμος. ΟΧΙ τώρα. (νομίζω το έχω ξαναγράψει???)
--->Καταρχάς δεν μου λες τι άποψη έχει εκείνη γιαυτό αλλά υποθέτω δεν το έχετε συζητήσει εφόσον το απορρίπτεις εσύ. Θα μπορούσε να μην ήθελε εκείνη όποτε θα ήταν δύσκολο. Γιατί πιστεύεις ότι θα χάσει το στήριγμά της; Θα φανείς αδύναμος; Θα κλάψεις ενδεχομένως; Κοίτα να δεις διαφορά, εγώ πως το ακούω αυτό. Το να πας μαζί της για ένα πρόβλημα που την απασχολεί αυτομάτως την στηρίζεις της δείχνεις ότι θέλεις να το ΛΥΣΕΤΕ. Ακόμη και να λυγίσεις ίσως έτσι να δει κιεκείνη ότι δεν μπορείς να της δώσεις την λύση και δεν πρέπει.
2) Νιώθω normal όσο normal μπορεί να νιώθει κάποιος που αν δεν τον δει και κανένας γιατρός δεν μπορεί ποτέ να ξέρει. --->Φυσικά είσαι \"νορμάλ\" αλλά υπάρχει ένα θέμα στην οικογένεια που σας ταλαιπωρεί. Ο λόγος που λέω πως πρέπει να το αντιμετωπίσετε ταυτόχρονα είναι διότι δεν πιστεύω πως είναι προσωπικό της θέμα και ξέρεις γιατί; γιατί σου πετάει ευθύνες για κάτι.
Το θέμα που την ενοχλεί είναι σαφώς αυτό το πολύ άσχημο που ανέφερες.
Μόλις σήμερα συζητούσαμε πώς ειδικότερα αν δεν είναι και επιλογή της γυναίκας τότε πονάει περισσότερο
και έχω και συγγενικό μου πρόσωπο που πέρασε ακριβώς το ίδιο (την ανάγκασαν) και εκείνη δεν κατάφερε να
κάνει και παιδιά όποτε δεν το έχει αποβάλλει πότε.
Είναι κομμάτι ΜΑΥΡΟ τι να λέμε...πιστεύω ότι χρειάζεστε και οι δύο στήριξη από κάποιον τρίτο ειδικό...
--->ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ; εάν το ξέρεις τότε έχεις λύσει το μισό γιατί θα βρείτε πώς να το αντιμετωπίσει.
Όλα τα άλλα είναι συνέπειες αυτού του θέματος και η σεξουαλική απομάκρυνση και όλα
--->Ναι αυτό που περιγράφεις δείχνει ότι μπορεί να είναι και δικό της θέμα καθαρά, ειδάλλως δεν θα σε αγαπούσε πια.
Πάνω από ένα χρόνο το κλάμα της ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ μου προέρχεται από το ότι δεν μπορεί να λειτουργήσει κανονικά.
--->Γιατί δεν μπορεί να λειτουργήσει σωστά; Πριν ήταν καλά; Τι μεσολάβησε; Θα μπορούσε να είναι και κάποιο άλυτο παλιό γεγονός που κάνει την εμφάνιση του τώρα και την αποδυναμώνει.
Και επειδή χαπακώνεται δεν μπορεί να κάνει ένα μωράκι που το θέλουμε ( η ίδια το θέλει αφάνταστα και προσπαθεί να κάνει ότι μπορεί αλλα φως δεν βλέπει). Και επειδή δεν βλέπει ΚΑΜΙΑ βελτίωση δεν έχει ελπίδα. Και επειδή εγώ (ο μοναδικός άνθρωπος στον οποίο στηρίζεται) δεν της δίνω την λύση απογοητεύεται περισσότερο. Και συνεχίζει να χαπακώνεται και να περιμένει. Ε βαρέθηκε να περιμένει. Περνάει από το μυαλό της και μου λέει κλαίγοντας \" είμαι άχρηστη, δεν μπορώ να κάνω ένα παιδάκι, δεν μπορώ να φροντίσω τον ΑΓΓΓΕΛΟ μας, δεν μπορώ να νιώσω τίποτα. Θέλω να πεθάνω. Αφήστε με ήσυχη να πεθάνω. Δεν αντέχω άλλο να πονάω και να μην ζώ. Δέν είναι ζωή αυτό.\" Πάω να την κρατήσω και με διώχνει έξω από το δωμάτιο. Πάω να της μιλήσω και μου λέει \"σώπα δεν αντέχω θέλω να τελειώνει αυτό θέλω το παιδί μου να μη με βλέπει άλλο έτσι και αφού έτσι είμαι θέλω να πεθάνω\". Σωπαίνω και μου λέει \"φύγε δεν μπορώ να σε βλέπω να μην κάνεις τίποτα και να μου λές ότι με αγαπάς. Αν με αγαπάς βρες μια λύση. Δεν είναι αγάπη αυτό. Να το βράσω, πρώτα με ξέζούμισες και τώρα μου λες ότι με αγαπάς. ΦΥΓΕ\"
Και κάποια στιγμή ηρεμεί και μου λέει \"σε χρειάζομαι, σε έχω ανάγκη, σε αγαπώ, λυπάμαι που σε στεναχωρώ αλλά δεν είμαι καλά. ΠΟΝΑΩ\"
---->Όλα τα παραπάνω που αναφέρεις είναι γυρίζουμε γύρω από το πρόβλημα αλλά δεν στοχεύουμε.... τι την ενοχλεί θα βρει με την ψυχοθεραπεία, μπορεί να μην είναι η έκτρωση σαφώς δεν μπορώ να ξέρω 100%, μπορεί να είναι κάτι άλλο δικό της. Μία άλλη άποψη θα ήταν να πας μόνος σου σε ειδικό και να ψάξεις μαζί του το τι μπορείς να κάνεις, λέγοντας του ότι είπες σε εμάς. Πώς σου ακούγεται αυτό; Μπορείς να πας και στον ίδιο γιατρό και να σου πει αν πρέπει να σας δει και τους 2 μαζί ή αν είναι θέμα δικό της.
[/quote]
- 11-05-2007, 12:43 #92
Ένα συγνώμη για όλα αυτά θα το απαιτήσω από την ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ μου. ΟΧΙ όμως τώρα
11-05-2007, 12:45 #93
Το μόνο πιο άσχημο πράγμα σε αυτόν το κόσμο από μία αποβολή είναι μία έκτρωση. Στην απόφαση για την οποία μάλλον εγώ είχα το μεγαλύτερο μερίδιο.
11-05-2007, 12:47 #94
Τι να πω, ότι και να πω είναι λίγο, όταν βλέπω κάποιος να ασχολείται και να αφιερώνει χρόνο, και να ψάχνει όσο και εγώ για να με βοηθήσει (ποιον εμένα ένα άγνωστο) είναι το λιγότερο συγκινητικό.
ΤΗΧ perpatontas (τώρα που το σκέφτομαι πρέπει να σου πώ πως περπατώντας εγώ τουλάχιστον σκέφτομαι πιο ξεκάθαρα)
Απόφαση ελήφθη, over. Γιατρούλη της αγαπημένης μου σου έρχομαι
11-05-2007, 12:52 #95
Φίλη perp και όσοι λοιποί έχετε καταφέρει να διαβάσετε μέχρι εδώ και να μην ζαλιστείτε από τα όσα γράφω με τόσο ακαθόριστο τρόπο......ορμόμενος από το τελευταίο posting ξεκαθαρίζω σαφώς και ρητώς ότι δεν γράφω εδώ γιατί έχω πληγωθεί. Γράφω εδώ γιατί ψάχω για ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ
11-05-2007, 12:52 #96
Originally posted by gramle
Στο cyber sex ηταν οπως ειναι μαζι σου οταν το κανετε? Δεν ξερω αν με εννοεισες....
Ποσο συχνα το κανετε τωρα? χτυπατε παλι 4μηνα?
11-05-2007, 12:54 #97
Originally posted by raphsssodos
Ένα συγνώμη για όλα αυτά θα το απαιτήσω από την ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ μου. ΟΧΙ όμως τώρα
11-05-2007, 12:57 #98
Δεν τολμώ να το ανοίξω, δεν θέλησα ποτέ να την ξύσω αυτήν την πληγή. Λάθος? Ναι. Τραγικό? Ναι. Πώς είναι δυνατόν να το κάνουν αυτό οι άνθρωποι? Σκωτόστε με. Αλλά μακάρι να καταλάβαινε η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ μου ότι δεν ήταν δικό της το λάθος και να με κατηγορούσε ανοιχτά.
υγ:είναι το μοναδικό ορθογραφικό που έχεις κάνει...
11-05-2007, 12:59 #99
Μπα ο πληγωμένος μου εγωισμός μιλάει και τίποτα δεν αξίζει ένας εγωσιμός. Χεσμένα θα τα έχω όλα αυτά που τώρα νιώθω να με πληγώνουν αν βρούμε την χαρά και την αγάπη μας.
11-05-2007, 13:01 #100
Το μόνο πιο άσχημο πράγμα σε αυτόν το κόσμο από μία αποβολή είναι μία έκτρωση. Στην απόφαση για την οποία μάλλον εγώ είχα το μεγαλύτερο μερίδιο.
11-05-2007, 13:03 #101
δεν το είπα για την αγαπημένη σου. απλώς είπα πως υπάρχουν χειρότερα. δεν υπάρχει το ΠΙΟ χειρότερο.
11-05-2007, 14:15 #102
δεν το είπα για την αγαπημένη σου. απλώς είπα πως υπάρχουν χειρότερα. δεν υπάρχει το ΠΙΟ χειρότερο.
11-05-2007, 14:25 #103
16 λέξεις και όμως τόσο σκληρές.
Και όμως οι πράξεις είναι χειρότερες . Πολύ χειρότερες.
(Αυτό είναι κρύψιμο πίσω από τις λέξεις. οι πράξεις. Λες και δεν υπάρχουν αυτοί που κάνουν τις πράξεις.)
11-05-2007, 14:30 #104
Λες και δεν υπάρχουν αυτοί που κάνουν τις πράξεις.)
11-05-2007, 14:38 #105
Πόσοι έχετε σκοτώσει ρε συ ΑΝΙΤΑΚ? Και σε ποιόν θεό να πείς \'έχω σβήσει μια δημιουργία ΣΟΥ, μια άλλη την έχω τρελλάνει και τον ΑΓΓΕΛΟ που μου έστειλες φοβάμια πως μπορεί και αυτόν να τον κάνω να υποφέρει?\"
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΝΟΡΜΑΛ ΕΔΩ ΜΕΣΑ?????????????
pls (αν θέλετε σεβαστείτε την απαίτησή μου αλλα ΜΗΝ απαντήσετε σε αυτά. Αφήστε με απλώς να υπάρχω και να τα γράφω) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ plssssss
ΥΓ (κατόπιν EDIT) Φυσικά δεκτές οι όποιες κρίσεις επί των προαναφερομένων ζητημάτων.
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία