ΠΩΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ????? - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 24 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast
Results 91 to 105 of 353
    Senior Member
    Originally posted by husband
    Φίλη perp και όσοι λοιποί έχετε καταφέρει να διαβάσετε μέχρι εδώ και να μην ζαλιστείτε από τα όσα γράφω με τόσο ακαθόριστο τρόπο......ορμόμενος από το τελευταίο posting ξεκαθαρίζω σαφώς και ρητώς ότι δεν γράφω εδώ γιατί έχω πληγωθεί. Γράφω εδώ γιατί ψάχω για ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ
    Δεν είπα ότι γράφεις γι\'αυτό, μην ανυσηχείς έχω καταλάβει καλά γιατί γράφεις. και σου προτείνω παρακάτω πώς να την βοηθήσεις.

Originally posted by perpatontas..
    husband....έχεις σκεφτεί να πάτε μαζί σε ειδικό; Πώς σου ακούγεται αυτό;
    Το έχω σκεφτεί και το έχω απορρίψει για δύο λόγους
    1) είναι αδύνατο να διώξω από την ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ μου το μόνο στήριγμα που έχει. Δεν έχω δικαίωμα να φανώ αδύναμος. ΟΧΙ τώρα. (νομίζω το έχω ξαναγράψει???)

--->Καταρχάς δεν μου λες τι άποψη έχει εκείνη γιαυτό αλλά υποθέτω δεν το έχετε συζητήσει εφόσον το απορρίπτεις εσύ. Θα μπορούσε να μην ήθελε εκείνη όποτε θα ήταν δύσκολο. Γιατί πιστεύεις ότι θα χάσει το στήριγμά της; Θα φανείς αδύναμος; Θα κλάψεις ενδεχομένως; Κοίτα να δεις διαφορά, εγώ πως το ακούω αυτό. Το να πας μαζί της για ένα πρόβλημα που την απασχολεί αυτομάτως την στηρίζεις της δείχνεις ότι θέλεις να το ΛΥΣΕΤΕ. Ακόμη και να λυγίσεις ίσως έτσι να δει κιεκείνη ότι δεν μπορείς να της δώσεις την λύση και δεν πρέπει.

2) Νιώθω normal όσο normal μπορεί να νιώθει κάποιος που αν δεν τον δει και κανένας γιατρός δεν μπορεί ποτέ να ξέρει. --->Φυσικά είσαι \"νορμάλ\" αλλά υπάρχει ένα θέμα στην οικογένεια που σας ταλαιπωρεί. Ο λόγος που λέω πως πρέπει να το αντιμετωπίσετε ταυτόχρονα είναι διότι δεν πιστεύω πως είναι προσωπικό της θέμα και ξέρεις γιατί; γιατί σου πετάει ευθύνες για κάτι.

Το θέμα που την ενοχλεί είναι σαφώς αυτό το πολύ άσχημο που ανέφερες.
    Μόλις σήμερα συζητούσαμε πώς ειδικότερα αν δεν είναι και επιλογή της γυναίκας τότε πονάει περισσότερο
    και έχω και συγγενικό μου πρόσωπο που πέρασε ακριβώς το ίδιο (την ανάγκασαν) και εκείνη δεν κατάφερε να
    κάνει και παιδιά όποτε δεν το έχει αποβάλλει πότε.
    Είναι κομμάτι ΜΑΥΡΟ τι να λέμε...πιστεύω ότι χρειάζεστε και οι δύο στήριξη από κάποιον τρίτο ειδικό...
    Και όμως δεν είναι αυτό. ο ΑΓΓΕΛΟΣ μας γιατί πραγματικά ΑΓΓΕΛΟΣ είναι και ο ερχομός του την βοήθησε και το ξεπέρασε. Και ζήσαμε αγαπημένα και ωραία. Και χαρήκαμε και βγήκαμε από εκείνη τη μπόρα. Ναι πιστεύω ότι μέσα της το έχει ξεπεράσει στο βαθμό που ένα τέτοιο γεγονός ξεπερνιέται. Αλλά δεν είναι αυτό η αιτία της κατάθλιψής της.
    --->ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ; εάν το ξέρεις τότε έχεις λύσει το μισό γιατί θα βρείτε πώς να το αντιμετωπίσει.

Όλα τα άλλα είναι συνέπειες αυτού του θέματος και η σεξουαλική απομάκρυνση και όλα
    Θα το δεχόμουν αλλά όταν μία γυναίκα σου λέει θέλω να χωρίσουμε κλαίγοντας (και το πιστεύει) και την ίδια μέρα κάνει τον έρωτα της ζωής της μαζί σου έ τότε κάτι άλλο παίζει.
    --->Ναι αυτό που περιγράφεις δείχνει ότι μπορεί να είναι και δικό της θέμα καθαρά, ειδάλλως δεν θα σε αγαπούσε πια.

Πάνω από ένα χρόνο το κλάμα της ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ μου προέρχεται από το ότι δεν μπορεί να λειτουργήσει κανονικά.
    --->Γιατί δεν μπορεί να λειτουργήσει σωστά; Πριν ήταν καλά; Τι μεσολάβησε; Θα μπορούσε να είναι και κάποιο άλυτο παλιό γεγονός που κάνει την εμφάνιση του τώρα και την αποδυναμώνει.
    Και επειδή χαπακώνεται δεν μπορεί να κάνει ένα μωράκι που το θέλουμε ( η ίδια το θέλει αφάνταστα και προσπαθεί να κάνει ότι μπορεί αλλα φως δεν βλέπει). Και επειδή δεν βλέπει ΚΑΜΙΑ βελτίωση δεν έχει ελπίδα. Και επειδή εγώ (ο μοναδικός άνθρωπος στον οποίο στηρίζεται) δεν της δίνω την λύση απογοητεύεται περισσότερο. Και συνεχίζει να χαπακώνεται και να περιμένει. Ε βαρέθηκε να περιμένει. Περνάει από το μυαλό της και μου λέει κλαίγοντας \" είμαι άχρηστη, δεν μπορώ να κάνω ένα παιδάκι, δεν μπορώ να φροντίσω τον ΑΓΓΓΕΛΟ μας, δεν μπορώ να νιώσω τίποτα. Θέλω να πεθάνω. Αφήστε με ήσυχη να πεθάνω. Δεν αντέχω άλλο να πονάω και να μην ζώ. Δέν είναι ζωή αυτό.\" Πάω να την κρατήσω και με διώχνει έξω από το δωμάτιο. Πάω να της μιλήσω και μου λέει \"σώπα δεν αντέχω θέλω να τελειώνει αυτό θέλω το παιδί μου να μη με βλέπει άλλο έτσι και αφού έτσι είμαι θέλω να πεθάνω\". Σωπαίνω και μου λέει \"φύγε δεν μπορώ να σε βλέπω να μην κάνεις τίποτα και να μου λές ότι με αγαπάς. Αν με αγαπάς βρες μια λύση. Δεν είναι αγάπη αυτό. Να το βράσω, πρώτα με ξέζούμισες και τώρα μου λες ότι με αγαπάς. ΦΥΓΕ\"
    Και κάποια στιγμή ηρεμεί και μου λέει \"σε χρειάζομαι, σε έχω ανάγκη, σε αγαπώ, λυπάμαι που σε στεναχωρώ αλλά δεν είμαι καλά. ΠΟΝΑΩ\"

---->Όλα τα παραπάνω που αναφέρεις είναι γυρίζουμε γύρω από το πρόβλημα αλλά δεν στοχεύουμε.... τι την ενοχλεί θα βρει με την ψυχοθεραπεία, μπορεί να μην είναι η έκτρωση σαφώς δεν μπορώ να ξέρω 100%, μπορεί να είναι κάτι άλλο δικό της. Μία άλλη άποψη θα ήταν να πας μόνος σου σε ειδικό και να ψάξεις μαζί του το τι μπορείς να κάνεις, λέγοντας του ότι είπες σε εμάς. Πώς σου ακούγεται αυτό; Μπορείς να πας και στον ίδιο γιατρό και να σου πει αν πρέπει να σας δει και τους 2 μαζί ή αν είναι θέμα δικό της.

[/quote]

Senior Member
    Ένα συγνώμη για όλα αυτά θα το απαιτήσω από την ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ μου. ΟΧΙ όμως τώρα
    δεν θα σου το δώσει αν δεν φύγεις. κακώς.

Senior Member
    Το μόνο πιο άσχημο πράγμα σε αυτόν το κόσμο από μία αποβολή είναι μία έκτρωση. Στην απόφαση για την οποία μάλλον εγώ είχα το μεγαλύτερο μερίδιο.
    υπάρχουν χειρότερα. η αυτοκτονία.

Senior Member
    Τι να πω, ότι και να πω είναι λίγο, όταν βλέπω κάποιος να ασχολείται και να αφιερώνει χρόνο, και να ψάχνει όσο και εγώ για να με βοηθήσει (ποιον εμένα ένα άγνωστο) είναι το λιγότερο συγκινητικό.
    ΤΗΧ perpatontas (τώρα που το σκέφτομαι πρέπει να σου πώ πως περπατώντας εγώ τουλάχιστον σκέφτομαι πιο ξεκάθαρα)

Απόφαση ελήφθη, over. Γιατρούλη της αγαπημένης μου σου έρχομαι

Senior Member
    Φίλη perp και όσοι λοιποί έχετε καταφέρει να διαβάσετε μέχρι εδώ και να μην ζαλιστείτε από τα όσα γράφω με τόσο ακαθόριστο τρόπο......ορμόμενος από το τελευταίο posting ξεκαθαρίζω σαφώς και ρητώς ότι δεν γράφω εδώ γιατί έχω πληγωθεί. Γράφω εδώ γιατί ψάχω για ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ
    Τώρα το πρόσεξα το boldακι αυτό και ομολογώ ότι μου είχε ξεφύγει αλλα τι σου είναι το μάτι. Με την πρώτη ματιά ούτε που το είχα δει. Το μάτι πήγε κατευθείαν στις προτάσεις σου. Εκει που καίγομαι.

Senior Member
    Originally posted by gramle
    Στο cyber sex ηταν οπως ειναι μαζι σου οταν το κανετε? Δεν ξερω αν με εννοεισες....
    Ποσο συχνα το κανετε τωρα? χτυπατε παλι 4μηνα?
    Αυτό ήταν που με έκανε να πονέσω. Αφενός ήταν εντελώς απελευθερωμένη στα όσα εβγαζε, αφετέρου μόνο όταν ανέβενε με το cyber (πάντα χωρίς να ξέρει ότι ήμουν εγώ) έκανε πράξη με εμένα, και τρίτον κόπηκε το cyber κόπηκε και το real
    ενοχές. το σεξ είναι επικοινωνία. δεν την έχετε (πλέον). κακώς επί δύο. αλλάζει; αν δεν αλλάζει, δεν αλλάζει τίποτα.

Senior Member
    Originally posted by raphsssodos
    Ένα συγνώμη για όλα αυτά θα το απαιτήσω από την ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ μου. ΟΧΙ όμως τώρα
    δεν θα σου το δώσει αν δεν φύγεις. κακώς.
    Μπα ο πληγωμένος μου εγωισμός μιλάει και τίποτα δεν αξίζει ένας εγωσιμός. Χεσμένα θα τα έχω όλα αυτά που τώρα νιώθω να με πληγώνουν αν βρούμε την χαρά και την αγάπη μας.

Senior Member
    Δεν τολμώ να το ανοίξω, δεν θέλησα ποτέ να την ξύσω αυτήν την πληγή. Λάθος? Ναι. Τραγικό? Ναι. Πώς είναι δυνατόν να το κάνουν αυτό οι άνθρωποι? Σκωτόστε με. Αλλά μακάρι να καταλάβαινε η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ μου ότι δεν ήταν δικό της το λάθος και να με κατηγορούσε ανοιχτά.
    αν τα έκανε όλα αυτά η αγαπημένη σου φιλαράκι δεν θα είχε κατάθλιψη πρώτον και ίσως να μην ήσασταν μαζί. αλλά αλλά αλλά

υγ:είναι το μοναδικό ορθογραφικό που έχεις κάνει...

Senior Member
    Μπα ο πληγωμένος μου εγωισμός μιλάει και τίποτα δεν αξίζει ένας εγωσιμός. Χεσμένα θα τα έχω όλα αυτά που τώρα νιώθω να με πληγώνουν αν βρούμε την χαρά και την αγάπη μας.
    καλή η πίστη σου αλλά έχε στον νου σου πως τους θεούς τους φτιάχνουμε εμείς γιατί θεοί χωρίς πιστούς δεν υπάρχουν.

Senior Member
    Το μόνο πιο άσχημο πράγμα σε αυτόν το κόσμο από μία αποβολή είναι μία έκτρωση. Στην απόφαση για την οποία μάλλον εγώ είχα το μεγαλύτερο μερίδιο.
    υπάρχουν χειρότερα. η αυτοκτονία.
    Εχοντας κάνει ένα τόσο τραγικό λάθος στη ζωή μου ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΩ να γίνει ένα δεύτερο. Σημειώνω δε πως παρόλα όσα ακούνε τα αυτιά μου απο την ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ μου μια τέτοια τροπή (προς το παρών και αν δεν γίνει κάτι ώστε να πάμε χειρότερα) το βλέπω ΕΝΤΕΛΩΣ απίθανο. Και πιθανό να γίνει πάλι τα μέτρα μου θα τα λάβω και τις αποφάσεις μου θα πάρω. Αλλά ας μην επεκταθούμε. (τουλάχιστον όχι σε αυτό το thread γιατί μια γενική συζήτηση όσον αφορά τα δύο αυτά τραγικά θέματα θα μπορούσε να είναι ενδιαφέρουσα)

Senior Member
    δεν το είπα για την αγαπημένη σου. απλώς είπα πως υπάρχουν χειρότερα. δεν υπάρχει το ΠΙΟ χειρότερο.

Senior Member
    δεν το είπα για την αγαπημένη σου. απλώς είπα πως υπάρχουν χειρότερα. δεν υπάρχει το ΠΙΟ χειρότερο.
    για μενα ανηκει στην ιδια κατηγορια με την εκτρωση. καμια διαφορα. τροποι να ξεφορτωνομαστε ανεπιθυμητες ζωες

Senior Member
    16 λέξεις και όμως τόσο σκληρές.
    Και όμως οι πράξεις είναι χειρότερες . Πολύ χειρότερες.
    (Αυτό είναι κρύψιμο πίσω από τις λέξεις. οι πράξεις. Λες και δεν υπάρχουν αυτοί που κάνουν τις πράξεις.)

Senior Member
    Λες και δεν υπάρχουν αυτοί που κάνουν τις πράξεις.)
    ...ολοι εδω ειμαστε!

Senior Member
    Πόσοι έχετε σκοτώσει ρε συ ΑΝΙΤΑΚ? Και σε ποιόν θεό να πείς \'έχω σβήσει μια δημιουργία ΣΟΥ, μια άλλη την έχω τρελλάνει και τον ΑΓΓΕΛΟ που μου έστειλες φοβάμια πως μπορεί και αυτόν να τον κάνω να υποφέρει?\"
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΝΟΡΜΑΛ ΕΔΩ ΜΕΣΑ?????????????
    pls (αν θέλετε σεβαστείτε την απαίτησή μου αλλα ΜΗΝ απαντήσετε σε αυτά. Αφήστε με απλώς να υπάρχω και να τα γράφω) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ plssssss
    ΥΓ (κατόπιν EDIT) Φυσικά δεκτές οι όποιες κρίσεις επί των προαναφερομένων ζητημάτων.

Page 7 of 24 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast