ΠΩΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ????? - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 24 FirstFirst ... 67891018 ... LastLast
Results 106 to 120 of 353
    Senior Member
    Νέα απορία μου.
    Έχω το δικαίωμα να ανοιχτώ σε ένα δύο φίλους (πραγματικούς φίλους ο ένας μας πάντρεψε και βάφτισε τον ΑΓΓΕΛΟ μας και είναι της απολύτου εμπιστοσύνη ΤΗΣ) και να προσδιορίσω την κατάσταση που περνάει η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ μου στα μάτια τους όταν η ίδια προφανώς δεν το θέλει και κρύβεται καλά από όλους?
    Εν ολίγης για να την βοηθήσω έχω το δικαίωμα να αποκαλύψω ΕΓΩ και όχι αυτή σε δύο τρίτους το τι περνάει? Θα της κάνει καλό να προσπαθήσουν να την βοηθήσουν κάποιοι στους οποίους έχει προσπαθήσει πολύ και έχει καταφέρει πολύ καλά να κρυφτεί?

Αντε καλό ΠΣΚ (για όσους δεν έχουν πάει στρατό ΠαρακευοΣαββατο Κύριακο). Κλαψ και Λυγμ ΠΣΚ πολή δουλειά εδώ και έχω φορτώσει τρεις νταλίκες κόκκορες τελευταία. Πιο ανανεωμένος μαζί σας από Δευτέρα
    Καλά να είστε (και όσοι δεν νιώθετε ότι είστε, να παλεύετε να είστε) Όλοι σας

Senior Member
    Αφού η ίδια δεν θέλει να το μάθουν και προσπαθεί να το κρύψει εγώ θα έλεγα να μην τους το πεις.Γιατί μπορεί εσύ να θες να το πεις για να την βοηθήσουν αλλά εκείνη πιθανόν να μην δεχτεί τη βοήθειά τους,αλλιώς πιστεύω θα την είχε ζητήσει και από μόνη της.Και το χειρότερο είναι ότι μπορεί να νευριάσει και μαζί σου που τους το είπες ενώ εκείνη έκανε τόσο κόπο να μην το μάθουν.

Senior Member
    Βρε husband θα μου σχολιάσεις τα όσα σου γράφω; Μήπως λέω μαλακίες;

Senior Member
    Φίλη Perp
    Σόρρυ αν ώρες ώρες μακρυγορώ κάι ώρες ώρες λακωνίζω και σας μπερδεύω αλλά δεν τα πολυσκέφτομαι. Εξ αρχής το τωρώ αυτό στο forum αυτό. Ξεκαθαρίζω τι εννοούσα λοιπόν

Originally posted by husband
    Τι να πω, ότι και να πω είναι λίγο, όταν βλέπω κάποιος να ασχολείται και να αφιερώνει χρόνο, και να ψάχνει όσο και εγώ για να με βοηθήσει (ποιον εμένα ένα άγνωστο) είναι το λιγότερο συγκινητικό.
    -------->Αναφερόμουν σε εσένα και τον raphs

ΤΗΧ perpatontas (τώρα που το σκέφτομαι πρέπει να σου πώ πως περπατώντας εγώ τουλάχιστον σκέφτομαι πιο ξεκάθαρα)

Απόφαση ελήφθη, over. Γιατρούλη της αγαπημένης μου σου έρχομαι

-------> Απόλυτη συμφωνία με τα όσα έγραψες και λήψη οριστικής και αμετάκλητης απόφασης για δράση

Senior Member
    ΤΗΝΧ!

Αν πας γράψε μας αν δεν σε πειράζει τι έγινε..

έδιτ: Ωχ σόρυ τώρα είδα ότι είχες απαντήσει αυτό...διάβασα μόνον τα παρακάτω
    έδιτ2: Αυτό το ορθογραφικό μου στο νικ με σκοτώνει και δεν μπορώ και να το αλλάξω. Θα έχει φρικάρει ο ραψ

Senior Member
    Συμπληρώνω δε τα εξής

Originally posted by perpatontas..
    --->ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ; εάν το ξέρεις τότε έχεις λύσει το μισό γιατί θα βρείτε πώς να το αντιμετωπίσει.
    Δυστυχώς όχι

--->Γιατί δεν μπορεί να λειτουργήσει σωστά; Πριν ήταν καλά; Τι μεσολάβησε; Θα μπορούσε να είναι και κάποιο άλυτο παλιό γεγονός που κάνει την εμφάνιση του τώρα και την αποδυναμώνει.[/b]
    Σε αυτό μπορώ να πώ ότι ναι ήταν καλά. Πρίν από την γέννηση του ΑΓΓΕΛΟΥ μας και μέχρι πριν από 3-4 χρόνια ήταν καλά. Αλλά υπερεκτίμησε τις δυνάμεις τις ίσως. Ήθελε να τα κάνει όλα τέλεια. Δουλειά, σπίτι, παιδί. Ανέλαβε πολλά και δεν άφηνε τίποτα γιατί ένιωθε ότι μπορεί να τα κάνει όλα. Εγώ το βλέπω ότι η σχέση μας χειροτέρεψε και αυτό την οδήγησε σε σταδιακή αδυναμία. Και πήρε τα efexor με παρακολούθηση από νευρολόγο. Και όταν ένιωσε πάλι δυνατή έκοψε τα efexor και σκεφτόταν για δεύτερο παιδί. Εγώ ήθελα να περιμένουμε λίγο (3-4) μήνες και της εξηγούσα το γιατί. Δεν ήθελα να ξανανιώση άσχημα αλλά ήθελα να είναι εντελώς σίγουρη πως έχει λυθεί το όποιο πρόβλημα έχει. Έλα όμως που ούτε μήνας δεν πέρασε και υποτροπίασε και τώρα είναι ΧΑΛΙΑ σωματικά και ψυχολογικά.

Senior Member
    Τελικά ξακαθάρισέ μου γιατί θα σαλτάρω Male or Female?
    ΛΟΛΛΛΛΛ
    ΥΓ τώρα όντως την κάνω από το pc γιατί πρέπει το μισό Π και το λοιπό ΣΚ να βγάλω και δουλειά.
    CU με το καλό από Δευτέρα

Senior Member
    Γυναίκαα είμαι...(μα καλά μοιάζω για άντρας στο γράψιμο μου ;

Με αυτά που είπες πριν νομίζω πώς δεν ξεκινά από σένα το ζήτημα (βέβαια πότε δεν ξεκινά από τους άλλους απλά θα μπορούσες να εμπλέκεσαι), αλλά ρώτα κι εσύ το γιατρό να δεις τι θα σου πει.

Και είπαμε άνθρωπος είσαι κιεσύ... δεν κάνει κακό να λυγίζεις καμιά φορά...dont worry. ( έτσι το λεω αυτό μην αρπαχτείς

Senior Member
    έδιτ2: Αυτό το ορθογραφικό μου στο νικ με σκοτώνει και δεν μπορώ και να το αλλάξω. Θα έχει φρικάρει ο ραψ
    εννοείται γι\'αυτό και το δικό μου νικ το έχω γράψει ΟΛΟΣΩΣΤΑ.

Senior Member
    Originally posted by husband
    Πόσοι έχετε σκοτώσει ρε συ ΑΝΙΤΑΚ? Και σε ποιόν θεό να πείς \'έχω σβήσει μια δημιουργία ΣΟΥ, μια άλλη την έχω τρελλάνει και τον ΑΓΓΕΛΟ που μου έστειλες φοβάμια πως μπορεί και αυτόν να τον κάνω να υποφέρει?\"
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΝΟΡΜΑΛ ΕΔΩ ΜΕΣΑ?????????????
    ξαναδιάβασε το αυτό. ακόμη δεν ξέρεις γιατί μένεις σε αυτή τη σχέση; ναι, εσύ είσαι ο νορμάλ. εσύ.

Senior Member

Senior Member
    Originally posted by raphsssodos
    εννοείται γι\'αυτό και το δικό μου νικ το έχω γράψει ΟΛΟΣΩΣΤΑ.
    axaxaxaa xxaxax τώρα το πρόσεξα )))))

Senior Member
    χεχε αν και δεν σε ξέρω πολύ φανταζόμουν ότι εσύ θα μπορούσες να σχολιάσεις αυτή μου την κουβέντα

Senior Member
    Originally posted by anitak
    δεν το είπα για την αγαπημένη σου. απλώς είπα πως υπάρχουν χειρότερα. δεν υπάρχει το ΠΙΟ χειρότερο.
    για μενα ανηκει στην ιδια κατηγορια με την εκτρωση. καμια διαφορα. τροποι να ξεφορτωνομαστε ανεπιθυμητες ζωες
    είναι το ίδιο να χάνεις μια ζωή που δεν έχεις γνωρίσει παρά μόνο στη φαντασία σου και που έχεις μόνο τις αναμνήσεις της εγκυμοσύνης και το ίδιο να χάνεις έναν άνθρωπο με τον οποίο για ζεις 5-10-15-20+ χρόνια στο ίδιο σπίτι και κουβαλάς τις αναμνήσεις όλων αυτών των χρόνων;

Senior Member
    χεχε αν και δεν σε ξέρω πολύ φανταζόμουν ότι εσύ θα μπορούσες να σχολιάσεις αυτή μου την κουβέντα
    κι εγώ φανταζόμουν ότι θα το αντιμετώπιζες ως χιούμορ.

Page 8 of 24 FirstFirst ... 67891018 ... LastLast