ΠΩΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ????? - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 24 FirstFirst ... 789101119 ... LastLast
Results 121 to 135 of 353
    Senior Member
    Originally posted by raphsssodos

είναι το ίδιο να Text μια ζωή που δεν έχεις γνωρίσει παρά μόνο στη φαντασία σου και που έχεις μόνο τις αναμνήσεις της εγκυμοσύνης και το ίδιο να Text έναν άνθρωπο με τον οποίο για ζεις 5-10-15-20+ χρόνια στο ίδιο σπίτι και κουβαλάς τις αναμνήσεις όλων αυτών των χρόνων;
    οχι αγορι μου, για σενα δεν ειναι το ιδιο φυσικα. Για τον σκοτωμενο ομως;

Senior Member
    Originally posted by perpatontas..
    Originally posted by perpatontas..
    Βρε husband θα μου σχολιάσεις τα όσα σου γράφω; Μήπως λέω μαλακίες;
    χεχε αν και δεν σε ξέρω πολύ φανταζόμουν ότι εσύ θα μπορούσες να σχολιάσεις αυτή μου την κουβέντα
    κι εγώ φανταζόμουν ότι θα το αντιμετώπιζες ως χιούμορ.
    Και στο δικό μου χωριό παίζαμε μακριά γαιδάρα (βλ τσανταλίνα μανταλίνα) αλλά τόσο σας έχει λείψει?!!!!!!λολ!!!!!!!

Senior Member
    Και για να μην ξεφεύγω
    Originally posted by Dalia
    Αφού η ίδια δεν θέλει να το μάθουν και προσπαθεί να το κρύψει εγώ θα έλεγα να μην τους το πεις.Γιατί μπορεί εσύ να θες να το πεις για να την βοηθήσουν αλλά εκείνη πιθανόν να μην δεχτεί τη βοήθειά τους,αλλιώς πιστεύω θα την είχε ζητήσει και από μόνη της.Και το χειρότερο είναι ότι μπορεί να νευριάσει και μαζί σου που τους το είπες ενώ εκείνη έκανε τόσο κόπο να μην το μάθουν.
    Και εγώ έτσι το βλέπω αλλά λέω μπας και κάνω λάθος. 1-0 υπέρ αναμένω για την τελική καταμέτρηση

Senior Member
    Α μαζεύεις απόψεις; αν θέλεις μπες στο τσατ.

Senior Member
    Θεσαλονικιά φίλη συγχώρα με καταρχήν αλλά με τα προσωπικά μυνήματα (λόγω συνθηκων) δεν τα πάω καλά στο γράψιμο. (στο διάβασμα ευπρόσδεκτο οτιδήποτε)
    Ανασύρω από τα αρχικά μου post
    Originally posted by husband
    01:50 Από τους αγαπημένους μου U2
    \"....U say u want your story to remain untold.......when all i want is u...\"

Το ξέρετε το ανέκδοτο με τους ψυχολόγους? Δεν είναι άσχετο γιαυτό το παραθέτω. Ερ. Πόσοι λοιπόν ψυχολόγοι χρειάζονται για να αλλάξουν μία λάμπα?
    Απ. Ένας, αρκεί να θέλει και η λάμπα να αλλάξει.
    Πάντως ναι το θέλω το τηλ και βολεύει
    THX για την ειλικρίνεια και όχι δεν θα βαρεθώ και δεν θα σταματήσω να νιώθω και να εκφράζω την ευγνωμοσύνη μου προς κάθε ένα από εσάς.

Senior Member
    Originally posted by anitak
    οχι αγορι μου, για σενα δεν ειναι το ιδιο φυσικα. Για τον σκοτωμενο ομως;
    για τον σκοτωμένο ναι, είναι το ίδιο. άλλωστε οι φόνοι που γίνονται κατά συνείδηση γι\'αυτόν τον λόγο γίνονται. δεν παύει όμως να έχουν ειδοποιές διαφορές.

Senior Member
    Έχω το δικαίωμα να ανοιχτώ σε ένα δύο φίλους (πραγματικούς φίλους ο ένας μας πάντρεψε και βάφτισε τον ΑΓΓΕΛΟ μας και είναι της απολύτου εμπιστοσύνη ΤΗΣ) και να προσδιορίσω την κατάσταση που περνάει η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ μου στα μάτια τους όταν η ίδια προφανώς δεν το θέλει και κρύβεται καλά από όλους?
    προφανώς. ποιος θα επωφεληθεί από αυτό όμως;

Senior Member
    Συγγνώμη husband,

αλλά με ποιο δικαίωμα θα τους μιλήσεις, από τη στιγμή που η ίδια δεν θέλει? Τί κι αν είναι πρόσωπα της απόλυτης εμπιστοσύνης της? Η γυναίκα σου θα κρίνει σε ποιον θα μιλήσει και πότε! Αυτή έχει την ευθύνη! Και μην την αντιμετωπίζεις σαν μικρό παιδί, δε νομίζω να βοηθάει κανέναν αυτό. Ούτε εσένα, μα ούτε και την ίδια....

Φιλικά, κάποιες σκέψεις

Senior Member
    Παρόλο που δεν έχω χρόνο και ειδικά αυτό το ΣΚ (όσοι ασχολούνται με εταιρείες ξέρουν) και θέλει χρόνο να σκεφτώ και να γράφω,δεν μπορώ να κρατηθώ και θέλω να σας ρωτήσω και το παρακάτω. Όσοι έχετε χρόνο και γνωρίζετε το θέμα μου για πείτε μου λοιπόν (ή αλλιώς εδώ σε θέλω κάβουρα)
    Να της στείλω στο ρημαδοmessenger ένα λινκ με γενικά αυτό το site και ειδικά αυτό το thread μπας και καταλάβει τίποτα περισσότερο από την θλίψη της, από τους πόνους της και το \"σε κατηγορώ ρε husband\"

Υγ1 όποιος θέλει να γράψει μην σκεφτεί να διστάσει.
    ΥΓ2 είστε όλοι υπέροχοι. Μην το ξεχνάτε ΠΟΤΕ

Senior Member
    για πες μου κατι, παληκαρι μου, γιατι δε μπορω να τα διαβαζω ολα απο την αρχη: σου ζητησε καποια στιγμη διαζυγιο κι εσυ πώς αντέδρασες;;

Senior Member
    Να ρωτήσω κι εγώ κάτι (sorry αν το έχεις ήδη αναφέρει πιο πριν).Εχεις πει στη γυναίκα σου ότι μπαίνεις σε αυτό το site και ζητάς συμβουλές για να την βοηθήσεις?

Senior Member
    Anitak η απάντηση σε μικρή εκδοχή (στην μεγάλη εκδοχή είναι στην πρώτη σελιδα νωμίζω του thread) είναι ναι μου ζήτησε διαζύγιο και της είπα εγώ δεν σου δίνω. Αν θές τράβα σε δικηγόρους και θα βγάλουμε άκρη. Με τα λόγια δεν σου δίνω διαζύγιο. Με τους δικηγόρους θα σου δώσω. Και το παιδί δεν θα το βάλω μπροστά για πρόβλημα. Αλλά εγώ σε αγαπάω και σου λέω ΟΧΙ.

Senior Member
    Dalia αυτό με τα μακριά thread το καταλαβαίνω και δεν χρειάζεται να ζητάς συγνώμη. Πάντως της έχω πεί ότι μπαίνω στο νετ και ψάχνω. Οχι ότι μπαίνω σε αυτό το συγκεκριμένο site.

Senior Member
    Anitak η απάντηση σε μικρή εκδοχή (στην μεγάλη εκδοχή είναι στην πρώτη σελιδα νωμίζω του thread) είναι ναι μου ζήτησε διαζύγιο και της είπα εγώ δεν σου δίνω. Αν θές τράβα σε δικηγόρους και θα βγάλουμε άκρη. Με τα λόγια δεν σου δίνω διαζύγιο. Με τους δικηγόρους θα σου δώσω. Και το παιδί δεν θα το βάλω μπροστά για πρόβλημα. Αλλά εγώ σε αγαπάω και σου λέω ΟΧΙ.

πανεμορφα!
    πηγαινε εσυ πρωτα σε ψυχολογο να γιατρευσεις την ....υπερβολικη σου αγάπη, και προσεχε μη σου γινει καλα γιατι θα σε σφαξει. ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΑΠΟΡΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΤΗΣ ΓΑΜΗΣΕΣ ΤΗ ΖΩΗ;;;;

Senior Member
    Παράθεση από τις αρχικές σελίδες Ανιτακ
    όπως έλεγε και το έργο...
    Goooooooooooooood morning Vietnam.
    .........Το σίγουρο είναι ότι εγώ τουλάχιστον δεν παριατούμαι εύκολα. Και ας μου ζήτηση η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ να χωρίσουμε πριν από 3 μήνες. Μπορεί να πόνεσα. Τι μπορεί. Με τσάκισε. Ήταν και κάτι prive chat σε άλλο site με θέμα πως θέλει να ξεφύγει από όλα και να πάει να ζήσει με τον άλλον.....Ηταν και κάτι η επανάληψη των ίδιων γεγονότων. Γονάτισα. Αλλά δεν παραιτούμε. (έτσι για να θημηθώ και ένα τραγουδί \"είμαι ακόμα εδώ.\") Αλλά εξαρχής πίστευα ότι η επικοινωνία έστω και ηλετρκονική έστω και με αγνώστους δεν μπορεί να ξεφύγει από τον έλεγχο της πραγματικότητας. Ομως η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ είχε ξεφύγει. Το έβλεπα και την άφηνα να αντιδρά όπως η ίδια νόμιζε. ............
    ..............
    Εγραψα πιο πάνω και λες και ήθελα να το προσπεράσω πως μου ζήτησε διαζύγιο. Ναι θα ήθελα να μην είχε συμβεί. Οπως και θα ήθελα να μην είχαμε αποξενωθεί. Οπως και θα ήθελα να μην αμφιβάλλει η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ για μένα ακριβώς γιατί είχαμε αποξενωθεί τόσο. Αλλά άλλαξα. Εγινα πιο ανοικτός. Πιο ανοικτός να λέμε βέβαια. Γιατί πως να ανοιχτώ απέναντί της. Πως να της πω πόσο στεναχωριέμαι. Πως να δείξω ότι και εγώ λυγίζω. Για δευτερόλεπτα μεν αλλά λυγίζω. Πως να ανοιχτώ? Εστω όμως και έτσι θα την δώ στεναχωρημένη? Θα καθίσω δίπλα της και θα πω καμμιά βλακεία έστω για να ξεχαστεί. Θα την δώ καλλίτερα? Θα προσπαθήσω να βγάλω όλο το καλό που μπορώ και εγώ να συγκεντρώσω. Όμως αρκούν αυτά? Ή κινούμαι σε λάθος δρόμο? Πως να την βοηθήσω ουσιαστικά να ξεπεράσει το άγχος της? Εδώ ούτε στο γιατρό για το πόδι της δεν θέλει να πάει. ..........

Page 9 of 24 FirstFirst ... 789101119 ... LastLast