Results 61 to 75 of 353
-
10-05-2007, 04:20 #61
Originally posted by perpatontas..
όχι αν κοιτούσες την πάρτη σου θα την είχες κάνει για άλλες πολιτείες!!! Πάντως εγώ θυμάμαι (γιατί είχα παρακολουθήσει το θρεντ από την αρχή, ότι είσαι αισιόδοξος άνθρωπος...αυτό μμου βγάζεις εμένα.. Από τη μικρή άποψη που έχω σχηματίσει για το θέμα είναι ότι μάλλον το πρόβλημα ξεκινά από εκείνη, παντα δηλαδή ξεκινά από εμάς και το πώς διαχειριζόμαστε καταστάσεις. Δεν θέλω να ρωτήσω λεπτομέρειες για να δω λίγο καλύτερα, όποτε νιώσεις εσύ καλά πες μας και κάτι παραπάνω.
(μαρκάρω με bold και σχολιάζω)
Ακόμα και αισιόδοξα άτομα λυγάν σε τέτοιες κατστάσεις που περνά αλλά ξέρεις γεμίζουνε και μόνο που ακούνε (διαβάζουν) και θυμούνται ότι η αισιοδοξία έχει να δώσει και η απαισιοδοξία έχει να πάρει. Ο δε ρεαλισμός καλός είναι αλλά δεν φτάνει μόνος του. Αν με αυτοχαρακτήριζα θα με έλεγα πάντως πιο ρεαλιστή παρά αισιόδοξο.
Το προβλήματα στο γάμο μας είναι κοινό σε πολούς γάμους. ΕΛΕΙΨΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, focus στον ευατούλη του ο καθένας και καθημερινή ρουτίνα. Δεν κατηγορώ την ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ μου ούτε λιγότερο ούτε περισσότερο από ότι εμένα. Παλιότερα την κατηγορούσα περισσότερο αλλά τώρα έχω αποδεχθεί και το εξίσου μεγάλο δικό μου μερίδιο.
Όμως το πρόβλημα που βιώνουμε τώρα έχει να κάνει με την κατάθλιψη που περνάμε (μαζί το περνάμε, η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ μου το ζεί και εγώ και ο ΑΓΓΕΛΟΣ μου δεχόμαστε τα aftershocks ενός τέτοιου σεισμού). Και αντιδράμε όπως μπορούμε. Και οι τρείς μας.
- 10-05-2007, 04:21 #62
Originally posted by perpatontas..
όχι αν κοιτούσες την πάρτη σου θα την είχες κάνει για άλλες πολιτείες!!! Πάντως εγώ θυμάμαι (γιατί είχα παρακολουθήσει το θρεντ από την αρχή, ότι είσαι αισιόδοξος άνθρωπος...αυτό μμου βγάζεις εμένα.. Από τη μικρή άποψη που έχω σχηματίσει για το θέμα είναι ότι μάλλον το πρόβλημα ξεκινά από εκείνη, παντα δηλαδή ξεκινά από εμάς και το πώς διαχειριζόμαστε καταστάσεις. Δεν θέλω να ρωτήσω λεπτομέρειες για να δω λίγο καλύτερα, όποτε νιώσεις εσύ καλά πες μας και κάτι παραπάνω.
(μαρκάρω με bold και σχολιάζω)
Ακόμα και αισιόδοξα άτομα λυγάν σε τέτοιες κατστάσεις που περνά αλλά ξέρεις γεμίζουνε και μόνο που ακούνε (διαβάζουν) και θυμούνται ότι η αισιοδοξία έχει να δώσει και η απαισιοδοξία έχει να πάρει. Ο δε ρεαλισμός καλός είναι αλλά δεν φτάνει μόνος του. Αν με αυτοχαρακτήριζα θα με έλεγα πάντως πιο ρεαλιστή παρά αισιόδοξο.
Το προβλήματα στο γάμο μας είναι κοινό σε πολούς γάμους. ΕΛΕΙΨΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, focus στον ευατούλη του ο καθένας και καθημερινή ρουτίνα. Δεν κατηγορώ την ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ μου ούτε λιγότερο ούτε περισσότερο από ότι εμένα. Παλιότερα την κατηγορούσα περισσότερο αλλά τώρα έχω αποδεχθεί και το εξίσου μεγάλο δικό μου μερίδιο.
Όμως το πρόβλημα που βιώνουμε τώρα έχει να κάνει με την κατάθλιψη που περνάμε (μαζί το περνάμε, η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ μου το ζεί και εγώ και ο ΑΓΓΕΛΟΣ μου δεχόμαστε τα aftershocks ενός τέτοιου σεισμού). Και αντιδράμε όπως μπορούμε. Και οι τρείς μας.
10-05-2007, 09:57 #63
Αυτό που έκανες με το ίντερνετ πάντως εμένα μου φάνηκε ένας καλός τρόπος να δείτε ότι επικοινωνείτε ξανά.
Δεν ξέρω πώς είναι πραγματικά και δεν μπορώ να σου δώσω συμβουλές. Είναι αυτό που λες ...έλλειψη επικοινωνίας αυτό τα κάνει όλα,,,, αλλά πώς θα έρθεις πιο κοντά?
Έχετε συζητήσει το ενδεχόμενο να πηγαίνατε μαζί στον ψυχολόγο;
10-05-2007, 11:03 #64
Γεια σου κι απο μενα, husband.
Διαβασα απο την αρχη ολα οσα εχεις γραψει και πραγματικα μπερδευτικα και ενθουσιαστηκα μαζι για το κουραγιο σου. Θελω να σε ρωτησω κατι. Ποια ειναι κατα την γνωμη σου τα λαθη που εχεις κανει στη σχεση σας που η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ σου σε κατηγορει οτι της κατεστρεψες την ζωη?
10-05-2007, 11:20 #65
Originally posted by husband
Originally posted by raphsssodos
χασμπαντ πως της έκοψες το εμεσεν;
~μπράβο όχι τόσο για τον σκοπό σου (όπως εξελίσσεται το τόπικ) αλλά για την πίστη σε αυτόν~
~~πάρα ταύτα, ξέρεις κι εσύ ότι επικίνδυνο να θυσιάζεις τη ζωή σου για κάποιον τόσο οφθαλμοφανώς. ολόψυχα μακάρι να τα καταφέρεις!~~
Bryan Adams - (Everything I do) I do it for you
http://www.youtube.com/watch?v=1kpRqufhTuo
αφιερωμένο εξαιρετικά!
10-05-2007, 11:26 #66
Originally posted by anitak
Originally posted by interappted
3 κουβεντες μονο
ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ, ΥΠΟΜΟΝΗ, ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ
αν ζουσε ο αντρας μου αυτα θα του ζητουσα!τωρα οσο ηληθιο κ να ακουγεται τα ζηταω απο τον γιο μου που ειναι 4,5 χρονων!
Σε αυτό λοιπόν έρχεται να κολλήσει και το ότι ναι από τα παιδιά μας όλοι ζητάμε και παίρνουμε . Και αγάπη και συμπαράσταση και κατανόηση και πολλά άλλα. Το έγκληματικό όπως το λές θα ήταν να \"φορτωθούμε\" σε αυτά και να τα κάνουμε άλογα που θα σύρουν την άμαξα της δικής μας ζωής. Ναι αυτό είναι εγκληματικό. Αλλά το να ζητάς και να παίρνεις από το παιδί σου είναι το ίδιο με το να ζητάει και να παίρνει ένα παιδί από ένα γονιό ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ
τα παιδια δεν ειναι χαζα!εχουν ενα ενστικτο να το πω?δεν ξερω που τα πιανουν ολα στον αερα ..θα ηταν ανοητο να μην μιλαμε ειλικρινα..νιωθουν την κοροιδια ακει να μην ξεχναμε ποτε οτι ειναι παιδια!well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
10-05-2007, 11:35 #67
husband,
πραγματικά έχω ξεκινήσει πολλές φορές να σου γράψω, κι άλλες τόσες το σταμάτησα. Με μπερδεύεις!΄
Το χω ζήσει το έργο, husband. Απ τη θέση της γυναίκας σου. Αποξένωση απο το σύζυγο, αδιαφορία, μιζέρια, διέξοδος στο ιντερνετ, Cyber-σχέση, συναισθηματική επένδυση, αποκάλυψη από το σύζυγο, καβγάς, δυστυχία, πανικοί, θλίψη. (δε θα πω κατάθλιψη, δεν ξέρω, ίσως.) Ψυχίατρος, ψυχολόγος, χάπια, υποστήριξη απο το σύζυγο, ΕΠΑΝΗΛΘΑ! Τρίτο παιδάκι, επισφράγηση της αναγέννησης του έρωτα. Αυτά με λίγα λόγια.
Νομίζω πως ο ραψωδός εκφράζει τέλεια αυτό που θέλω να σου γράψω
να ξεχωρίσει πρώτα αυτή ποια συναισθήματα είναι της κατάθλιψης και ποια δικά της να της πεις. άλλο να κλαίει γιατί είναι δυστυχισμένη -αν είναι- και άλλο να κλαίει λόγω της κατάθλιψης της. είναι δύο διαφορετικά πράγματα. αν δεν μπορείς να την κάνεις ευτυχισμένη -και το αντίστροφο- απλά αναλώνεστε σε κάτι που δεν αλλάζει. καλώς ή κακώς. γιατί ο άγγελος μεγαλώνει και καταλαβαίνει ακόμα και αν δεν το παίρνει χαμπάρι κανένας από τους δυο σας.
αν -κάτι για το οποίο δεν είμαι σίγουρος- κλαίει ΜΟΝΟ για την κατάθλιψη της και όχι γιατί νοιώθει παγιδευμένη σε μια αδιέξοδη ζωή, τότε υπάρχει ελπίδα.
διαφορετικά, θα σε κάνει σκαλοπάτι και θα την πληρώσεις άσχημα εκείνη τη στιγμή που θα γίνει, αν γίνει συτό.
.
Τίνα
10-05-2007, 14:39 #68
Originally posted by gramle
Γεια σου κι απο μενα, husband.
......... Ποια ειναι κατα την γνωμη σου τα λαθη που εχεις κανει στη σχεση σας που η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ σου σε κατηγορει οτι της κατεστρεψες την ζωη?
Ειλικρινά δεν μπορώ να απαντήσω. Το ότι είμαι εγωιστής (ίσως κάτι παραπάνω από το κανονικό) όταν νιώθω στριμωγμένος (και σε άσχημες καταστάσεις καυγάδες κλπ μου βγήκε), το ότι δεν παραδέχομαι εύκολα τα λάθη μου, το ότι γενικά δεν είμαι και ο πιό ανοιχτός άνθρωπος. Ε δεν είναι και καταστροφή.
ΑΟΥΤΣΣΣΣ θα το πώ όσο μπορώ πιο συγκαλυμένα. ΑΟΥΤΣΣΣΣΣ Πριν τον άγγελό μας υπήρχε μιά αποβολή και πιό πριν μία ακόμα πιο δυσάρεστη κατάσταση. ΑΟΥΤΣΣΣΣΣ ορίστε τό πα.
10-05-2007, 14:44 #69
Bryan Adams - (Everything I do) I do it for you
http://www.youtube.com/watch?v=1kpRqufhTuo
αφιερωμένο εξαιρετικά!
Στην αρχή της κοινής μας ζωής για την ακρίβεια λίγο πριν αρχίσει (κάπου στα 19 μας) αυτό ακριβώς το τραγούδι ΤΗΣ τραγουδούσα σε ένα από εκείνα τα πάρτυ
10-05-2007, 14:47 #70
Originally posted by Τίνα
husband,
Το χω ζήσει το έργο, husband. Απ τη θέση της γυναίκας σου. Αποξένωση απο το σύζυγο, αδιαφορία, μιζέρια, διέξοδος στο ιντερνετ, Cyber-σχέση, συναισθηματική επένδυση, αποκάλυψη από το σύζυγο, καβγάς, δυστυχία, πανικοί, θλίψη. (δε θα πω κατάθλιψη, δεν ξέρω, ίσως.) Ψυχίατρος, ψυχολόγος, χάπια, υποστήριξη απο το σύζυγο, ΕΠΑΝΗΛΘΑ! Τρίτο παιδάκι, επισφράγηση της αναγέννησης του έρωτα. Αυτά με λίγα λόγια.
.....
10-05-2007, 14:56 #71
Originally posted by Τίνα
Από τη θέση της γυναίκας σου. Αποξένωση απο το σύζυγο, αδιαφορία, μιζέρια, διέξοδος στο ιντερνετ, Cyber-σχέση, συναισθηματική επένδυση, αποκάλυψη από το σύζυγο, καβγάς, δυστυχία, πανικοί, θλίψη. (δε θα πω κατάθλιψη, δεν ξέρω, ίσως.) Ψυχίατρος, ψυχολόγος, χάπια, υποστήριξη απο το σύζυγο, ΕΠΑΝΗΛΘΑ! Τρίτο παιδάκι, επισφράγηση της αναγέννησης του έρωτα. .
Είμαστε στα bold. Ίσως και στο επόμενο κόμμα (δεν το ξέρω εγώ αυτό. Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ μου άλοτε το λέει και άλοτε το αναιρεί)
ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΑΡΑΠΕΡΑ? σίγουρα δεν είμαι εγώ που θα βγάλω από μέσα της την μαυρίλα αυτό θα το κάνει μόνη ΤΗΣ αλλά ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΕΓΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ώστε να ολοκληρωθεί το στάδιο ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ?
10-05-2007, 15:07 #72
Originally posted by interappted
3 κουβεντες μονο
ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ, ΥΠΟΜΟΝΗ, ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ
αν ζουσε ο αντρας μου αυτα θα του ζητουσα!τωρα οσο ηληθιο κ να ακουγεται τα ζηταω απο τον γιο μου που ειναι 4,5 χρονων!
Σε αυτό λοιπόν έρχεται να κολλήσει και το ότι ναι από τα παιδιά μας όλοι ζητάμε και παίρνουμε . Και αγάπη και συμπαράσταση και κατανόηση και πολλά άλλα. Το έγκληματικό όπως το λές θα ήταν να \"φορτωθούμε\" σε αυτά και να τα κάνουμε άλογα που θα σύρουν την άμαξα της δικής μας ζωής. Ναι αυτό είναι εγκληματικό. Αλλά το να ζητάς και να παίρνεις από το παιδί σου είναι το ίδιο με το να ζητάει και να παίρνει ένα παιδί από ένα γονιό ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ
10-05-2007, 15:10 #73
μία ακόμα πιο δυσάρεστη κατάσταση. ΑΟΥΤΣΣΣΣΣ ορίστε τό πα.
10-05-2007, 15:13 #74
\"ΑΟΥΤΣΣΣΣ θα το πώ όσο μπορώ πιο συγκαλυμένα. ΑΟΥΤΣΣΣΣΣ Πριν τον άγγελό μας υπήρχε μιά αποβολή και πιό πριν μία ακόμα πιο δυσάρεστη κατάσταση. ΑΟΥΤΣΣΣΣΣ ορίστε τό πα\"
Το πες αλλα δεν καταλαβα τιποτα. Μιλα ανοιχτα, αλλωστε η ανωνυμια αυτο το διευκολυνει
10-05-2007, 15:17 #75
ξερεις, εγω νομιζω οτι δεν ειναι ισοτιμη σχεση. μονο δινουμε. τουλαχιστον εως οτου μεγαλωσουν, γινουν αυτονομοι ενηλικες και μπορουν να μας δουν στην ανθρωπινη διασταση μας. το να μαθει για λογους γνωστικους και μονο το παιδι οτι οι γονεις αντιδρουν ως ανθρωποι, εχουν νευρα παραξενιες κλπ, ειναι ωφελιμο, στο βαθμο θα ελεγα που το κανουμε για αυτα. οχι οταν αληθεια στηριζουμε σε αυτα τις ελπιδες μας για να παρουμε κατι. το μονο και πραγματικα θεορατο που μπορουν να μας δωσουν, ειναι να ειναι τα ιδια καλα. ολα τα υπολοιπα να τα χ...
Κατά τα άλλα συμφωνούμε. Με άλλα λόγια αλλά βασικά συμφωνούμε
....Το έγκληματικό όπως το λές θα ήταν να \"φορτωθούμε\" σε αυτά και να τα κάνουμε άλογα που θα σύρουν την άμαξα της δικής μας ζωής. Ναι αυτό είναι εγκληματικό. ........
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία