ΠΩΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ????? - Page 11
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 11 of 24 FirstFirst ... 91011121321 ... LastLast
Results 151 to 165 of 353
    Senior Member
    Originally posted by anitak
    και να σου πω και κατι αλλο που μου θυμιζει τον αντρα μου. Κι εκεινος εκανε θεορατη προσπαθεια, τάχα να αλλαξει τα κακως κειμενα και να ξαναφτιαξουμε τη σχεση μας. Με αντιμετωπιζε κι εκεινος λες κι εγω ειχα το προβλημα, πως ημουν καταθλιπτικη και λιγο ειχε να κανει με αυτον. Για μενα η επιμονη του αφου εκδηλωσα την επιθυμια μου να χωρισουμε δεν ηταν παρα μια απιστευτη αμυνα του εγωισμου του, αφου αδυνατουσε να παραδεχτει οτι τα ειχε σκατωσει τοσο πολυ [τα ιδια: αποξενωση, βολεμα, αδιαφορια] ώστε ουτε με σφαιρες δε γυριζα πισω.
    ------>>>>>Αλλά για σκέψου αν δεν ήταν όντως έτσι?
    Και εγώ πάντως (και πρέπει ήδη να το έχεις καταλάβει) το έχω παραδεχτεί πόσο τα έχω σκατώσει ΚΑΙ ΕΓΩ και ΑΥΤΗ

Ξερεις πως θα αποδεικνυε οτι με αγαπα; θα μου λεγε: ο μαλακας, σε εχασα. σου αξιζει το καλυτερο, πηγαινε να το βρεις με την ευλογια μου και την υποστηριξη μου.
    --->χμμ τώρα το λές αυτό. Τότε θα έλεγες βρε πόσο μ....ς είναι δες με διώχνει

Senior Member
    Originally posted by raphsssodos
    ανίτακ (ή κατίνα;) προσπερνάς κάτι ουσιώδες. ο άνθρωπος που σε αγάπησε διαδικτυακά δεν υπάρχει για τη σύζυγο του χάσμπαντ.
    δεν το προσπερασα ρε!
    κι όμως! αντιστρέφει τελείως τις πιθανότητες το γεγονός αυτό. εσύ είχες κλινικά συμπτώματα κατάθλιψης;

Senior Member
    Originally posted by husband
    Ακριβώς ραψ. Ακριβώς . Ήταν κάποιος με μόνη διάθεση για παιχνίδι.
    Ο μόνος δικτυακός που την αγάπησε (υπερβολικά θές? μπορεί αλλά δεν το βλέπω για κακό) ήμουν ΕΓΩ
    εσύ προσπερνάς ότι είχες διαβάσει το cyber sex με έναν άγνωστο, είδες απελευθερωμένη τη γυναίκα σου και έπαιξες επί του ασφαλούς. με άλλα λόγια, αυτό που λες, δεν ισχύει.
    Αν κάποις κατάλαβε ότι το έκανα για να ΠΑΙΞΩ εντελώς λάθος κατάλαβε. Και για ποιά ασφάλεια μιλάμε? Αυτό που έκανα ήταν να της δείξω με τρόπο που μπορούσε να δεχτεί ποιός είναι ο husband της. Και δεν της είπα τίποτα παραπάνω ή παρακάτω από ότι της έλεγα face to face. Μόνο που όταν με έβλεπε με απέριπτε και όταν δεν με έβλεπε με αγάπησε
    Το αντιγράφω λοιπόν γιατί ισχύει στο ακέραιο.
    Ο μόνος δικτυακός που την αγάπησε (υπερβολικά θές? μπορεί αλλά δεν το βλέπω για κακό) ήμουν ΕΓΩ

Senior Member
    ............
    Να της στείλω στο ρημαδοmessenger ένα λινκ με γενικά αυτό το site και ειδικά αυτό το thread μπας και καταλάβει τίποτα περισσότερο από την θλίψη της, από τους πόνους της και το \"σε κατηγορώ ρε husband\"
    αυτό είναι ένα χαρτί που μπορείς να παίξεις όταν έχεις καθαρό μυαλό για τα ανέμεικτα συναισθήματα εκείνης της στιγμής. αν το παίξεις έτσι, απλά για να το παίξεις, δεν θα πιάσει. θα είναι οριακή η στιγμή που θα είναι επί τάπητος το θρεντ αυτό.
    Ναι όριακό αλλά από ότι έχεις διαβάσει δεν είμαστε σε πολύ λεπτά όρια ήδη?

Dalia επίσης thx για την απάντηση αλλά πόσο λεπτό είναι το θέμα δες. Ήδη εσείς ξέρετε την μία μόνο πλευρά. Και ότι γράφετε το γράφετε χωρίς να ξέρετε τι ΝΙΩΘΕΙ και τι πιστεύει η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ μου. Είστε ήδη προκατειλήμένοι.

ΥΓ γιαυτό είπα εδώ σε θέλω κάβουρα

Senior Member
    μη στέκεσαι στο ρήμα, είναι μεταφορική η φράση. προσπερνώ το σάιμπερ. η απόρριψη στο ρίαλ γούορντ δεν σου λέει τίποτα;

Senior Member
    Ναι όριακό αλλά από ότι έχεις διαβάσει δεν είμαστε σε πολύ λεπτά όρια ήδη?
    μπορεί αλλά είσαι διατεθειμένος να το φτάσεις μέχρι τέρμα;

Senior Member
    Εκ του ασφαλούς απόριψη έτσι (τη υπογεγραμμένη τη λευκή την κόλλα ποτέ δε την πήγε σε δικηγόρο)
    Και ναι μου λέει η απόριψη πολλά για τα αισθήματά της. Αλλά επίσης μου λένε πολλά και οι (ελάχιστες? λίγες? όσες μπορεί?) στιγμές που μου λέει \"Σ\'ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΜΕΙΝΕ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΟΥ\"

Senior Member
    μπορεί αλλά είσαι διατεθειμένος να το φτάσεις μέχρι τέρμα;
    Ανωτέρο περιγραφή με την οποία ταυτίζομαι πλήρως
    .....\"Έλα κύμα και βοριά και πάρε με, και μες την αγκαλιά του πάλι βάλε με.
    Και αν αυτός με απαρνηθεί ναυάγιο άσε με.\".....

Senior Member
    γι\'αυτήν ή για σένα είναι αυτό;

υγ: δεν είσαι διατεθειμένος να το φτάσεις μέχρι τέρμα. είσαι πεπεισμένος πως το τέρμα είναι ΜΟΝΟ να την κάνεις( καλά.

Senior Member
    Όταν λέω ότι ταυτίζομαι πλήρως εννοώ και εξηγώ
    Τα σκατώσαΜΕ (εντάξει ΑΝΙΤΑΚ?) και βρέθηκα έξω από την αγκαλιά της. Και μέχρι και το κύμα και τον βοριά θα χρησιμοποιήσω για να μπώ ΠΑΛΙ στην αγκαλιά της. Αλλά αν αυτΗ (εντάξη η Αλεξίου αυτός έλεγε) με απαρνηθεί ε τότε μόνο άσε με ναυάγιο. και θα την βρώ την άκρη από εκεί. Μέχρι και ο τιτανικός θα σηκωθεί εγώ δεν θα σηκωθώ?

Και ναι θέλω να κάνω ότι μπορώ ΚΑΙ για να γίνει καλά (καλίτερα ίσως θα έπρεπε να πώ) από την κατάθλιψη που την ταλαιπωρεί

ΥΓ (κατόπιν edit) Τελικά και τα δύο μαζί πρέπει να γίνουν και ο γιατρούλης της ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΜΟΥ μπορεί να την χάσει την μπάλα άμα μας δεχτεί και τους δύο μαζί αλλά εμείς ΘΑ ΤΗ ΒΡΟΥΜΕ. Α ρε γιατρούλη τι έχεις να ακούσεις απο μένα (όλα τα ενοχικά και τα κατωτερικά και τα εγωιστικά και τα υπερβολικά αγαπης μου (ΕΝΤΑΞΗ ΑΝΙΤΑΚ?) που θα βγείς ζάμπλουτος με τις συνεδρίες που χρειάζονται).

Senior Member
    ανίτακ (ή κατίνα;) προσπερνάς κάτι ουσιώδες. ο άνθρωπος που σε αγάπησε διαδικτυακά δεν υπάρχει για τη σύζυγο του χάσμπαντ.
    δεν το προσπερασα ρε!
    κι όμως! αντιστρέφει τελείως τις πιθανότητες το γεγονός αυτό. εσύ είχες κλινικά συμπτώματα κατάθλιψης;
    τι εννοεις;
    ναι, ειχα. Μαλιστα η ψυχοθεραπευτρια που επισκεφτηκα 1 φορα, σε περιοδο που ημουν αρκετα καλά συμφωνα με τα δικα μου κριτηρια [για τον εαυτο μου υποστηριζω απολυτα οτι ειμαι υγιης], μου ειχε πει \"δε βλεπεις οτι εχεις παθει καταθλιψη; φτανει να σε δει κανεις.\" !!!!
    μαλιστα, πριν γνωρισω τον αληθινο διαδικτυακο μου συντροφο, ειχα αποτυχημενες προσπαθειες με εικονικους. Τωρα θα μου πεις ισως δεν εφταιγε απολυτα ο συζυγος για το οτι ειχα καταντησει ενα παθητικο φυτο και περιμενα για σωτηρες. Αλλά τον βολευε, εντουτοις...

Senior Member
    και να σου πω και κατι αλλο που μου θυμιζει τον αντρα μου. Κι εκεινος εκανε θεορατη προσπαθεια, τάχα να αλλαξει τα κακως κειμενα και να ξαναφτιαξουμε τη σχεση μας. Με αντιμετωπιζε κι εκεινος λες κι εγω ειχα το προβλημα, πως ημουν καταθλιπτικη και λιγο ειχε να κανει με αυτον. Για μενα η επιμονη του αφου εκδηλωσα την επιθυμια μου να χωρισουμε δεν ηταν παρα μια απιστευτη αμυνα του εγωισμου του, αφου αδυνατουσε να παραδεχτει οτι τα ειχε σκατωσει τοσο πολυ [τα ιδια: αποξενωση, βολεμα, αδιαφορια] ώστε ουτε με σφαιρες δε γυριζα πισω.
    ------>>>>>Αλλά για σκέψου αν δεν ήταν όντως έτσι?
    Και εγώ πάντως (και πρέπει ήδη να το έχεις καταλάβει) το έχω παραδεχτεί πόσο τα έχω σκατώσει ΚΑΙ ΕΓΩ και ΑΥΤΗ

Ξερεις πως θα αποδεικνυε οτι με αγαπα; θα μου λεγε: ο μαλακας, σε εχασα. σου αξιζει το καλυτερο, πηγαινε να το βρεις με την ευλογια μου και την υποστηριξη μου.
    --->χμμ τώρα το λές αυτό. Τότε θα έλεγες βρε πόσο μ....ς είναι δες με διώχνει
    α, καλα μην το ψαχνεις.. δυστυχως οταν εφτασα εγω να αποφασισω το χωρισμο, ο αλλος ειχε μεταλλαχθει στα ματια μου σε μια μαυρη τρυπα που με κηνυγαει να με καταπιει. ετρεχα να μη με πιασει! δεν ηθελα ουτε να τον διωξω ουτε να με διωξει. νομιζω οτι 2 ανθρωποι που εφτασαν να κανουν παιδια μαζι, θα μπορουσαν απλα να σεβαστουν τον αερα του αλλου χωρις απειλες για εγκαταλειψη ουτε κτητικοτητες. Δλδ, σε ερωτικο/προσωπικο επιπεδο τα σκατωσαμε, μπορουμε ωστοσο να μεινουμε υπευθυνα ταγμενοι στις υποχρεωσεις που αναλαβαμε μαζι: να θελω το καλο σου, να σου φερομαι ισοτιμα, να μην αποσυρομαι απο κοινες ευθυνες, να μη σε προσβαλλω ή εκθετω κλπ κλπ..

Senior Member
    Ανιτακ, αν θές δε με λες κάτι έτσι για να καταλάβω βρέ,
    Γιατί κατηγόρησες τον πρώην άντρα σου τόσο πολύ? Εννοώ τι έκανες ΕΣΥ και αυτός δεν εννοούσε να καταλάβει ή να κάνει και αυτός? Τι ήταν αυτό που στην αποξένωση, στην φάση \"κοιτά την πάρτη μου\" έκανε αυτός τόσο πολύ και εσύ καθόλου και έφτασες στο ούτε με σφαίρες δεν έχει πίσω?

ΥΓ εκτός αν μιλάμε για πιό τραγικές καταστάσεις και δεν θές να επεκταθείς

Senior Member
    Εκ του ασφαλούς απόριψη έτσι (τη υπογεγραμμένη τη λευκή την κόλλα ποτέ δε την πήγε σε δικηγόρο)
    Και ναι μου λέει η απόριψη πολλά για τα αισθήματά της. Αλλά επίσης μου λένε πολλά και οι (ελάχιστες? λίγες? όσες μπορεί?) στιγμές που μου λέει \"Σ\'ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΜΕΙΝΕ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΟΥ\"

εχεις ελεγξει σε πιο βαθμο ειναι εξαρτημενη απο σενα; προσπαθεις να της το κοψεις αυτο;

Senior Member
    Αν εννοείς αυτό λεφτά δικά της βγάζει (με το τσουβάλι)
    Αν εννοείς σε ποιό βαθμό μπορεί να πεί σηκώνομαι και φεύγω ΤΩΡΑ. ΧΜΜΜ δύσκολο έως αδύνατο. Σκέφτεται και τους γονείς της (επαρχία είμαστε μή ξεχνάς) σκέφτεται και τους γύρω γύρω.
    Πάντως ναι και αυτό το προσπάθησα να της το ξεκόψω. Δηλαδή δεν της έχω τονίσει εγώ αυτά. Το αντίθετο. Όταν μου τα ανέφερε αυτά σαν προβλήματά της που δεν με \"σουτάρει να υσηχάσει\" ότι αυτά είναι μόνο για τους πρώτους μήνες και δεν είναι στοιχεία που πρέπει να λαμβάνει υπόψιν της.
    Ε, καλά μιλάμε απορώ που τα γράφω αλλά δεν κρύβω τίποτα, και χώρια ζωές της πρότεινα (για να μείνουν μόνο τα προσχήματα) αλλά δεν τα έκανε πράξη ποτέ.

Page 11 of 24 FirstFirst ... 91011121321 ... LastLast