Results 16 to 18 of 18
-
14-06-2011, 10:07 #16
Θα ήθελα να καταργηθούν, γιατί μου αποσπούν την προσοχή και το βρίσκω και λίγο μπακάλικο, κάπως 2 και είκοσι, να τ' αφήσω? χαχαα. Καιρό ήθελα να το ζητήσω, αλλά σκεφτόμουν πως δε θα γινόταν να το κάνουν σε έναν χρήστη και μόνο, ίσως αν το ζητήσουμε λοιπόν περισσότερες/οι να γίνει. Δε το βρίσκω να έχει νόημα, έτσι κι αλλιώς εγώ τουλάχιστον όταν κάτι μου αρέσει το γράφω, προτιμώ να το επικοινωνώ "ζωντανά" και μου φαντάζει ζωντανότερο να το γράψω μέσα στο ίδιο το νήμα, παρά κάπου ξέχωρα και μόνο για τα μάτια ενός χρήστη. κάπως έτσι.
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
- 14-06-2011, 13:15 #17
Πιστεύω ότι κάτι πρέπει να γίνει κάτι με τη δυνατότητα θετικής ανατροφοδότησης… στο κάτω – κάτω ας αφαιρεθεί… υποτίθεται ότι όποιος επιθυμεί, προσφέρει ανιδιοτελώς τη βοήθεια του σε όποιον την έχει ανάγκη… δεν νομίζω ότι χρειάζονται εξωτερικά κίνητρα… αν έχουμε ψυχικά αποθέματα και το νιώθουμε πραγματικά, δίνουμε και στον άλλο …
Θα βγω και εγώ με τη σειρά μου off topic, σε σχέση με τα όσα αναφέρθηκαν και εδώ και όσα διαδραματίστηκαν σε άλλο thread. Το διαβάζω για να καταλάβω τι έχει παιχτεί… Είμαι μέλος σε αρκετά φόρουμ εδώ και αρκετά χρόνια και έχω παρατηρήσει ότι θέματα μεταξύ «νέων» και «παλιών» επαναλαμβάνονται συχνά. Συνήθως το έναυσμα δίνεται όταν κάποια νέα μέλη εισέρχονται με ένα ας πούμε πιο «θεαματικό» τρόπο (πολλά posts, πολλές ερωτήσεις, παρεμβάσεις κ.λπ.). Δεν ξέρω… ίσως με αυτό τον τρόπο να επιδιώκουν να κερδίσουν χρόνο σε σχέση με την ένταξη τους, να κάνουν αισθητή την παρουσία τους κ.λπ. Τέλος πάντων… δεν έχει σημασία και δεν με ενδιαφέρει… Έστω και αν είναι διαφορετική συμπεριφορά, διαφορετικός τρόπος από αυτόν που επιλέγω εγώ, τον κατανοώ και τον αποδέχομαι έως κάποιο βαθμό. Αυτός είναι ο δικός τους τρόπος ο οποίος είναι πιθανόν να ικανοποιεί κάποια ανάγκη τους, να τους προσφέρει ασφάλεια, να τους κάνει να νιώθουν καλύτερα ή οτιδήποτε άλλο. Αλλά στην περίπτωση μας είμαστε σε φόρουμ ψυχολογικής υποστήριξης (με ότι αυτό συνεπάγεται) και τέτοιου είδους συμπεριφορές υποτίθεται ότι πρέπει να αντιμετωπίζονται πιο διερευνητικά και σε καμία περίπτωση με ειρωνείες, χαρακτηρισμούς και επιθέσεις, όπως έγινε στο συγκεκριμένο νήμα. Δεν νιώθω ότι ο χώρος αυτός ανήκει σε «παλιούς» ή σε «νέους». Προσωρινοί είμαστε… κάποια στιγμή μπορεί να σταματήσουμε να μπαίνουμε και δεν βρίσκω το λόγο να αντιλαμβάνομαι ως «εισβολή» τις «θεαματικές εισόδους» κάποιων νέων μελών. Ίσα – ίσα που σε τέτοιες περιπτώσεις χτυπά καμπανάκι υπενθυμίζοντας μου ότι πρέπει να προσπαθήσω να τον ακούσω, να τον αφουγκραστώ και το κυριότερο να μην προχωρήσω σε βεβιασμένες κρίσεις. Αν προσβάλει ή είναι προκλητικός να επέμβει ο admin και να τελειώσει το θέμα. Αν δεν συμβεί κάτι από τα παραπάνω, προσπαθώ να εμπιστευτώ το χρόνο ώστε να διαμορφώσω μια πιο ασφαλής και πιο «ψύχραιμη» εικόνα γι’ αυτόν …
Κάτι άλλο που διάβασα στο συγκεκριμένο thread… απαράδεκτο το ότι έγιναν αναφορές σε πρώην αλλά και σε ένα ενεργό μέλος του φόρουμ, με υπονοούμενα για διπλά προφίλ κ.λπ. Απαράδεκτο γιατί τα βέλη στρέφονταν σε αξιόλογα μέλη που έχουν δώσει και συνεχίζουν να δίνουν σε αυτό το χώρο. Αν και δεν πιστεύω ότι τα συγκεκριμένα μέλη χρειάζονται τη δική μου υποστήριξη, θέλω να πω ότι τόσο η δημόσια εικόνα τους, όσο και η εικόνα που έχω σχηματίσει (μέσα από την προσωπική επικοινωνία), το πλήθος των μηνυμάτων τους, το υποστηρικτικό τους περιεχόμενο, δείχνει άτομα με αδιαμφισβήτητη διάθεση για βοήθεια. Μέσα από ένα τέτοιο προφίλ δεν υπάρχουν περιθώρια έστω και για την παραμικρή υπόνοια για τέτοιες κινήσεις… Μερικές φορές οι προσωπικές διαφορές ή οι εμπάθειες μας κρύβουν τον ορίζοντα…
14-06-2011, 13:36 #18
μα τι εγινε?
οξω οι ανατροφοδοτησεις!
Εγω μια φορα σχολιασα με πμ μια θ.α επειδη γελασα με τον λογο που μου δοθηκε,ε και απο ευγενεια ευχαριστησα το μελος!χαχαχα
οπως και να εχει ειναι ΓΚΡΑΝΤΕ βλακεια..δημιουργει προβληματα σε πολλα παιδια!:cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..