Ο ρόλος του φόρουμ - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 61 to 69 of 69
    Senior Member
    Quote Originally Posted by ανεμος View Post
    Καλημερα!
    Θα ηθελα και εγω να πω δυο τελευταιες καουβεντες απο μεριας μου...
    Gus Θα συμφωνησω μαζι σου για ευνοητους λογους. Θεωρω ομως οτι η πιο σημαντικοι κουβεντα, λεξη που χρησιμοποιησες ειναι η λεξη <<περαστικοι>> και που νομιζω οτι περικλειει και την ουσια για μενα!!! Και ουσιαστικα να μιλησω και να πω την γνωμη μου σ αυτους που ξημεροβραδιαζονται εδω μεσα η εχουν κολλησει η νιωθουν αποκληροι της ζωης η δεν ξερω και εγω τι!
    Η πραγματικη ζωη ειναι εκει εξω κανενα φορουμ δεν μπορει να την αντικαταστησει μπορει να ειναι σκληρη αλλα ειναι και ωραια. Οποιος θελει να κρυβεται πισω απο μια οθονη για να εχει μια <<εικονικη> αποδοχη, σεβασμο, φιλια, αγαπη και για να λυσει τα θεματα του νομιζω οτι απλα βολευεται ....... Τα θεματα μας λυνονται μονο με δραση και οχι αντιδραση!!
    Λολ ηρθαααα !!!! στο εφτιαξα ειμαι ειδικη στα bug χεχεχεχε !!!!!! ξες τι βαζε κενα αναμεσα στις λεξεις γιατι αλλιως το κοβει !!!!!!! :)
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    μα βάζω κενά..κάτι χάνω νομίζω..
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Senior Member
    δεν ξερω, μπορει κ το συστημα να εχει καποιο προβληματακι, εμενα πολλες φορες εκει που εχω γραψει ενα ποστ κ παω να το εισαγω μου κλεινει τη σελιδα η μου βγαζει κατι μαλακιες κ το κοβει ολο κ πρεπει να το ξαναγραψω κ ειδικα αμα ητανε κ μεγαλο κ ειχα κανει 15 λεπτα να το γραψω φανταζεσαι τον εκνευρισμο μου!!!!!!!!!!! :@
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Quote Originally Posted by void View Post
    Καλημέρα.Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας το πως αισθάνομαι σε αυτό το φόρουμ.Αρχικά, έγινα μέλος διότι το ίδιο το φόρουμ λέγεται "φόρουμ υποστήριξης"..έχοντας κάνει και κάποια ψυχοθεραπεία στο παρελθόν έχω μέσα στο μυαλό μου ένα συγκεκριμένο ορισμό για την έννοια της υποστήριξης.Για μένα υποστήριξη είναι να ακούω(στην προκειμένη περίπτωση να διαβάζω) τον άλλον και η ανάγκη που θα γεννάται για να τον κράξω να υποτάσσεται μπροστά στην ανάγκη ΤΟΥ να πει αυτό που πιστεύει.Εδώ μέσα μόνο υποστήριξη δεν υπάρχει.Όχι μόνο με την έννοια του να βοηθάω τον άλλον στα προβλήματά του, αλλά αν μη τι άλλο, να μη διεκδικώ το αλάθητο που πάπα, να μην παρουσιάζω ως αξιώματα τις δικές μου πεποιθήσεις, μόνο και μόνο επειδή ξέρω να "γράφω καλά", να μη διαστρεβλώνω τις απόψεις του άλλου μόνο και μόνο επειδή θέλω να εκφράσω τη δική μου φοβερή αποψάρα πάνω σε κάποιο θέμα, να μην κάνω κλίκες και να σνομπάρω μαζικά (εγώ και η κλίκα μου) τις απόψεις των άλλων, να μη συμπεριφέρομαι λες και είναι τσιφλίκι μου το φόρουμ..όλα αυτά παραπέμπουν στην πραγματική ζωή.Με τη διαφορά όμως ότι στην πραγματική ζωή αυτόν που με τον τρόπο του θα σε υποτιμήσει και θα "στην πει" μπορείς να τον βάλεις στη θέση του με πολλούς τρόπους.Επίσης μπορείς και να μην τον κάνεις παρέα.Η φύση του φόρουμ είναι όλοι να μπορούν να σχολιάζουν τα πάντα και μάλιστα μέσα από την ανωνυμία τους.Ίσως γι'αυτό και διάφοροι εδώ μέσα δράττονται της ευκαιρίας είτε να κράξουν (που είναι σαφώς προτιμότερο εφόσον είναι πιο ντόμπρο και άμεσο) είτε να υποτιμήσουν εμμέσως κάποιον άλλον που απλά τόλμησε να πει την άποψή του.Μου θυμίζει το σχολείο, όπου υπήρχαν τσακαλοπαρέες, με κάποιον αρχηγό (το πιο μάγκα πάντα), που με τον τρόπο τους σε έκαναν να αισθάνεσαι σκουπίδι και σε περιθωριοποιούσαν πριν προλάβεις να πεις κύμινο.έτσι είναι και το φόρουμ αυτό.Στην αρχή λες "α τι καλά, εδώ έχει ενδιαφέροντες ανθρώπους να συζητήσεις" και στη συνέχεια βέβαια διαπιστώνεις πόσο αφιλόξενο είναι το περιβάλλον του και φυσικά βιώνεις και το πως ακριβώς λειτουργεί μια αγέλη, και δε λειτουργεί μόνο ομαδικά.Το καλό είναι ότι το 95 % των ανθρώπων εδώ μέσα είναι κουλ.Το κακό είναι ότι το 5% έχει τόση δύναμη που καταφέρνει να διαστρεβλώσει το κλίμα του φόρουμ.Τι να πω?τις ρωμαϊκές αρένες (κλεμμένο από έναν συνφορουμίτη) δεν τις γλιτώνεις πουθενά τελικά.

βόιντ, γεια σου.
    αφού θεωρείς πως το 95% ειναι κουλ άτομα γιατί δίνεις σημασία στο 5% ?
    προσπερνάς κ πας παρακατω.

αν πάλι σε ενοχλούν τοσο πια αυτά τα μέλη δν έχεις παρα να τους ρωτήσεις ευθεως.
    ειμαι σιγουρη πως θα σου απαντήσουν κ θα σου εξηγήσουν τη στάση τους.

" κακούς " να εισαι σίγουρη/ος πως δεν υπάρχουν εδώ μέσα.
    αν μη τι αλλο όλοι ειναι ευαίσθητοι άνρθρωποι.
    http://www.mazi.org.gr/

Senior Member
    Quote Originally Posted by Seduction View Post
    Βρήκα το φόρουμ, εντελώς τυχαία, όταν έπεσα (στο Google) πάνω σε ένα κείμενο που είχε γράψει εδώ κάποιο μέλος. Δεν με οδήγησε εδώ, τίποτα απ' όσα εννοεί ή υποννοεί ο τίτλος του! Είμαι στα φόρα από το πρώτο έτος στο Πανεπιστήμιο και συμμετέχω, (όταν και όσο ο χρόνος μου το επιτρέπει) ενεργά σε αρκετά (λόγω της δουλειάς μου), όπως επίσης έχω δικό μου φόρουμ (πάλι λόγω της δουλειάς μου) πολλά χρόνια.

Αυτές τις συμπεριφορές, τις έχω δει εκατοντάδες φορές. Δεν έχουν να μου πουν τίποτα απολύτως. Δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα να συζητήσω με το αποιοδήποτε μέλος, αν σέβεται τον εαυτό του και άρα και την συζήτηση. Αδιαφορώ για όσους/ες ακολουθούν κραυγές, τσιρίγματα και κυκλοθυμικούς τρόπους φερσίματος.

Ενα πράγμα μου έχει κάνει εντύπωση όμως και σε ρωτώ, αν μπορείς να μου δώσεις απάντηση ως παλαιότερο μέλος. Γιατί ΔΕΝ υπάρχει έστω και ΕΝΑ thread που να μην είναι γεμάτο offtopics;

To γιατί οι "mods", δεν κάνουν τίποτα για τα flames, μάλλον το έχω καταλάβει

σεντακσιον, ειναι μια συνήθεια για μας εδω τα οφ-τοπικ.
    αν μας το επιτρεψει κ ο θεματοθετης του δινουμε κ καταλαβαινει.
    αυτο ομως νομιζω πως γινεται στα λιγο πιο χαλαρα θεματα.

ο νικοςD έχει πολλες φορες εξηγήσει γιατί εχει αυτη τη στάση.
    δν έχεις παρα να τον ρωτήσεις.
    εμένα πάντως τα σφιχτά χαλινάρια ποτε δν μου άρεσαν κ γι' αυτο και παρεμεινα τοσα χρόνια εδώ.

Quote Originally Posted by arktos View Post
    εμένα πάντως τα σφιχτά χαλινάρια ποτε δν μου άρεσαν κ γι' αυτο και παρεμεινα τοσα χρόνια εδώ.
    ....έχει βέβαια τα καλά του, έχει και τα κακά του αυτό άρκτος....γιου νόου

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ....έχει βέβαια τα καλά του, έχει και τα κακά του αυτό άρκτος....γιου νόου

η αληθεια ειναι πως καπου πάει το μυαλο μου....

Quote Originally Posted by arktos View Post
    η αληθεια ειναι πως καπου πάει το μυαλο μου....
    αχαααααααααααααα!!! (εγω και συ τα δικα μας)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Λήθη View Post
    Παιδιά, ας μην λέμε κι ότι θέμε… Θέτε δε θέτε η void ένα δίκιο το έχει, για να μην σας πω και δύο! Αυτό που ένιωσε εκείνη το ένιωσα κι εγώ από την πρώτη σχεδόν μέρα. Υποτίθεται ότι ένα καινούργιο μέλος σε ένα φόρουμ υποστήριξης, θα υποστηριχτεί στο χρόνο προσαρμογής του. Μπαρμ******λα! Ευχτυχώς που είμαι μαθημένο το βουνό στα χιόνια. Αυτό που ένιωσα είναι αυτό που λέει ο Ζήκος ως μπακαλόγατος στην εν λόγω ταινία: ¨Διακρίνω μια ψυχρασία! Πότε ψυχραστήκατε;»
    Και τελικά, αφού περάσαμε τον σκόπελο του ότι μπορεί να είμαι μια άλλη από αυτή που δηλώνω, άτομα τα οποία υποτίθεται ότι αυτά είμαι και το κρύβω, μου έστειλαν προσωπικά μηνύματα και μου εξήγησαν την κατάσταση πως έχει. Οι μόνοι!

ΥΓ: Για να μην είμαι αχάριστη και η Θεοφανία. Κάτι μου είχε πει, αλλά δεν το είχα φανταστεί σε τέτοιο βαθμό.
    Καλέ εγώ τι να πω; Που στην αρχή μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και μετά έπεσα από τα σύννεφα με κάποια ατομάκια; Έμαθα να ξεχωρίζω όμως έτσι και ίσως είναι καλύτερα! Παρεπιτόντως, αυτό με τον Ζήκο πολύ γέλιο!!
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345