Εφαγα σκατα και χορτασα Ελλαδα - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 8 FirstFirst ... 5678 LastLast
Results 91 to 105 of 118
    Banned
    Quote Originally Posted by Paolo_1 View Post
    ΚΕΝΟ σε πολλά από αυτά που λες συμφωνώ.Κάποια τα έχω πει κι εγώ σε δικά μου post.Όντως αν σ'ΑΥΤΗΝ την ελλάδα είσαι διαφορετικός από την μεγάλη μάζα,δεν είσαι ρηχός,καγκουροτρέντης και σκυλομπουζουκοκλαμπάκιας σίγουρα δεν είναι η χώρα αυτή για σένα.Καταρχήν αν δεν είσαι έτσι,θα έχεις σίγουρα δυσκολίες σε δυο πολύ σημαντικούς τομεις της ζωής,φίλους και σχέσεις.Δε θα μπορείς να κάνεις εύκολα,διότι οι περισσότεροι άντρες και γυναίκες στην ελλάδα είναι τέτοιου επιπέδου.Κι αν δεν είσαι αυτού του επιπέδου κι εσύ,σε απορρίπτουν.Τώρα θα μου πεις 'είναι κακό αυτό;'.Δεν ξέρω,αλλά κάποιος που δεν αντέχει την μοναξιά μπορεί και να το παίζει μα-λακας για να τον αποδέχονται και να μην μείνει και εντελώς στην απ'έξω.Προφανώς εσύ δεν μπορείς να το κάνεις πλέον αυτό και νιώθεις ότι δεν υπάρχει διέξοδος.Πάντως πιστεύω ότι αν δίπλα σου είχες μια κοπέλα που να συννενοείσαι και να εισέπραττες αγάπη και υποστήριξη,δεν θα έβγαζες τέτοιο μένος.Θα σε ενοχλούσαν μεν κάποια πράγματα,αλλά εφόσον η προσωπική σου ζωή θα πήγαινε καλά,κάπου το πράγμα θα αντισταθμιζόταν.Ό,τι και να λέμε,πάντα μια γυναικεία συντροφιά μπορεί να γιατρέψει πληγές.

Στο εξωτερικό υπάρχουν θετικά και αρνητικά.Σκέφτομαι πως αν παω εκεί και με βλέπουν σαν Αλβανό ή Πακίστανο,τί κατάλαβα τότε;Άσε που αν πας χωρίς κάποια ειδικότητα σε κάτι,μάλλον θα καταλήξεις να κάνεις καμιά κωλοδουλειά που εδώ τις κάνουν οι αλλοδαποί.Συν το ότι εκεί δε θα έχεις κανέναν συγγενή ή φίλο,δε θα μιλάς τη μητρική σου γλώσσα και δε θα έχεις φυσικά και τον καιρό που έχει στην ελλάδα.Κι εγώ ήθελα και θέλω πολύ να φύγω,αλλά όλα αυτά μ'έχουν τουμπάρει κάπως.Δε συζητάμε φυσικά ότι από άποψη παιδείας υγείας νόμων μισθών είναι καλύτερα έξω.Αλλά ρε γαμώτο εγώ προσωπικά δεν μπορώ να φύγω ολομόναχος κάπου,χωρίς να έχω κάποιον εκεί γιατί πολύ απλά δε θα ξέρω που παν τα τέσσερα.Και δε θα έχω και κανέναν να με βοηθήσει.Αν είσαι χάλια ψυχολογικά εδω πέρα,που τουλάχιστον έχεις την οικογένειά σου και το σπίτι σου,σκέψου να πας εκεί και να τα χάσεις κι αυτά.Τί θα κάνεις τότε;Γι'αυτό και πολλοί ακόμα που θέλουν να φύγουν, δεν το κάνουν γιατί κατα βάθος φοβούνται παρα πολύ το άγνωστο σε μια ξένη χώρα.
    δε θα μπορουσα να συμφωνισω περισσοτερο! αν υπηρχε θετικη ανατροφοδοτηση θα σου ξαναδινα γιαυτο το ποστ!

γιαυτο ψαχνω συγκατοικο απο εδω. για φαντασου να ψαχνα καποιον ξενο και να μη με νοιαζε αν ηταν ελληνας (ή καλυτερα ελληνιδα), να μη μπορουμε να συνενοηθουμε μεστο σπιτι...

Member
    Τα διάβασα όλα τα posts εδώ...θα πω κ την δικη μου άποψη .

Κάνε ότι σε φωτίσει η ψυχή σου φίλε KENO. απλά να ξέρεις ότι οι ανθρωποι παντου σε ολόκληρο τον κόσμο είναι ίδιοι και διαφορετικοί συνάμα . το πρόβλημα δεν είναι η ελλάδα ούτε λύση το να φύγεις έξω , αλλά να ψαχτείς μέσα σου κ να βριες τι πραγματικα θελεισ απο τον εαυτο σου.τι σε εκφραζει πραγματικα.με τι θελεις πραγματικα να ασχολιθεις στη ζωη σου... να βρεις εσωτερική γαλήνη οσο δύσκολα κ αν είναι τα πράγματα γύρω σου η στη ζωή σου. ΟΠΟΥΔΉΠΟΤΕ και αν βρίσκεσε......κ αυτό σου το λέει κάποιος που έχει ζήσει και εξωτερικό αρκετά χρόνια αλλά και στην ελλάδα αλλά τόσα.

ξεκινησε από τον KENO, κ μετά ψάξε όλα τα αλλά.

με πολλά απ όσα γράφουν όλοι εδώ μέσα και συμφωνώ κ διαφωνώ .

εγώ από κοινωνική φοβία κ κατάθλιψη έπασχα όλη μου τη ζωή ,δεν μου τα δημιούργησε η ελλάδα όμως ..ούτε το εξωτερικό, αλλά τα γεγονότα στη ζωή μου...

σου εύχομαι καλό δρόμο
    Last edited by retroG; 27-06-2011 at 08:20.

Member
    ..και επίσης κάτι ακομα ...αυτό που ακουω γενικα..το "πρέπει να το παίξεις και εσυ μαλάκας για να σε αποδεχτουν οι αλλοι" κλπ κ το "για να περνάς καλά εδω κάνε και εσυ τον μαλακά" ισχυει σε ολόκληρο τον κόσμο ...σε οποιαδήποτε χώρα κ αν βρίσκεσε ....

κάθε χώρα έχει χίλια σκατά κ άλλα τόσα καλά.....

δεν είμαι ούτε βολεμένος, ούτε πλούσιος...και εγώ μισθοσυντιρητος ήμουν κάποτε κ αυτή τη στιγμή ένας 33 άρης (που λατρεβει τις τέχνες -και έχει κάνει ανάλογες σπουδές κ εδώ καi έξω ) που ψάχνει για δουλειά πάλι αυτή τη στιγμή ..όχι γιατί είναι άνεργος , άλλα γιατί είναι εκτός εργασίας ...) ....και φυσικά και εμένα με ενοχλούνε πολλά πράγματα στην ελλάδα..η καθημερινη αγενεια, η ελειψη παιδιας, και πολλα αλλα..ολα αυτα τα βρισκεις και εξω ομως..ειτε σε μικροτερο ειτε σε μεγαλυτερο, ειτε και στον ιδιο βαθμο...σε καμια χωρα δεν μπορεις να τα εχεις ολα..κατι τετοιο δεν ισχυει πουθενα....ναι, επαναλαμβανω.και εμενα με ενοχλουνε πολλα πραγματα στην ελλαδα και σε αρκετους απο τους σημερινους ελληνες,αλλα με ενοχλούσαν κ αλλα τοσα πολλά πράγματα και στο εξωτερικό όμως...

Κάνεις ότι καλύτερο μπορείς με αυτα που έχεις στη ζωή σου και προσπαθείς να την καλύτερεβεις για τον εαυτό σου καθημερινά και για όσους από τους γύρω σου μπορούν να σε αντιληφθούν και να σε κατανοήσουν. οι υπόλοιποι και τα υπολοιπα κανονικά δεν θα πρέπει να σε/μας απασχολούν.

καλή συνέχεια
    Last edited by retroG; 27-06-2011 at 08:23.

Banned
    ευχαριστω για τα δυο τελευταια ποστς και τις συμβουλες.

καλα εγω δεν ειμαι 30αρης ακομα, κοντευω ομως κι αυτο με αγχωνει, γιατι βλεπωντας τη ζωη μου μεχρι τωρα νιωθω σαν να μην εχω κανει ΤΙΠΟΤΑ σημαντικο, δεν εχω ΤΙΠΟΤΑ σταθερο να πεις εχω καπου να βασιζομαι ακομα και σε μια δυσκολη στιγμη πχ θα υπαρχει η δουλεια μου ή η σχεση μου ή οι φιλοι μου. το κακο με εμενα ειναι οτι βρισκω πως δε με εκφραζει το περιβαλλον που ζω, η χωρα που ονομαζεται Ελλαδα γενικοτερα, κι ετσι δε νιωθω να κανω περισσοτερα και να ζησω τη ζωη μου εδω. σαν να αρνουμαι τα παντα και να βρισκομαι μονιμως στην απαθεια. κι εξω οταν κυκλοφοραω ειναι σαν να βρισκομαι σε αποστολη, αποφευγω τους παντες και κοιταζω μονο να κανω αυτο που πρεπει να κανω για να τελειωνω οσο το δυνατον γρηγοροτερα και να επιστρεψω σπιτι. αν τυχει πχ και διψασω δε προκειται να παω να αγορασω νερο, και η συμπεριφορα μου με τους αλλους ειναι αδιαφορη, ψυχρη, ειμαι σχεδον συνεχεια συγκρατημενος γιατι αν χασω τον ελεγχο δε ξερω πραγματικα τι μπορει να γινει...

δεν γνωριζω αν μου το δημιουργησαν οσα μου τυχαν στη ζωη μου ή η Ελλαδα που οπως ειπα σε αναγκαζει να ζησεις με το ζορι καποια πραγματα που ειναι σκατα (πχ σαν τον στρατο). κι επειδη σχεδον παντα ειμαι μονος, πιστευω εχω ψαχτει αρκετα να ξερω τον εαυτο μου, ξερω τι θελω, απλα δε μπορω να το κανω λογο χωρας κι επειδη ειναι σκατα και δε με εκφραζει. σαν να πρεπει να πατησω ενα reset στη ζωη μου και να ξαναξεκινησω απ'το ξεκινημα. μονο που δε προκειται να συμβει οσο ζω εδω Αθηνα, γιατι βλεπω συνεχεια τα ιδια μεροι, και μου βγαινει σε μιζερια κι αρνητισμο, να μη θελω να κανω παλι τπτ. και ειδικα αφου περασαν καμποσα χρονια, δεν εχω την ιδια ενεργεια κι ορεξη για ζωη οπως πρωτα. εγραψα και στο αρχικο μου ποστ, οτι πλεον ειμαι ενας συναισθηματικα παγωμενος ανθρωπος, λες και του χει φυγει η ψυχη απ'το σωμα του...

σιγουρα καμια χωρα δεν ειναι τελεια, παντου μπορουμε να δουμε πρωτα τα αρνητικα και να πουμε ειναι σκατα για τον ταδε λογο. οι ανθρωποι παραμενουν ανθρωποι. αδυναμα πλασματα, γεματα αναγκες. μα αυτες οι αναγκες καλυπτονται ευκολοτερα οταν ζεις καπου που το χρημα βγαινει ευκολοτερα, παρα καπου που πεινανε και δεν εχουν να φανε. για φαντασου να ησουν στο εξωτερικο πχ που με μια κωλοδουλεια βγαζεις οσα παιρνεις εδω σε δυο μηνες, και να σου περισσευουν κι ολας. δε θα ειχες ορεξη να ξοδεψεις περισσοτερα και να χαρεις περισσοτερα ? κι οταν οι ανθρωποι ειναι χαρουμενοι, δεν εχουν τοσο λογο να ειναι κακιασμενοι. και καπως ετσι καταντησαμε τελικα να μη χαιρομαστε τπτ εδω, και να φερομαστε ασχημα.

Banned
    εγω νιωθω απεραντη αηδια για τον τοπο μου..απλα..

Senior Member
    sunset η λεη αηδια τα λεει ολα.. κ ποσοι αλλοι που νιωθουν ετσι.. εμενα δεν με νοιαζει καν, ας πανε να πνιγουνε, ας πανε να χεστουνε, ειμαι τελειως apathetic πλεον, οταν βλεπεις οτι κατι δεν τραβαει κ δεν αλλαζει, αυτο σου μενει μονο να διαμορφωσεις... (οσο μπορεις ελευθερα να το διαμορφωσεις..)
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Member
    Εγώ την έκανα για Ταυλάνδη εδώ και ένα χρόνο. Άλλη φάση. Ζωή παραδεισένια! Άνθρωποι υπέροχοι! Γυναίκες ακομπλεξάριστες και χαλαρές! Όλο το χρόνο καλοκαίρι! Και με 400 ευρώ το μήνα ζεις πανέμορφα! Γάμα την Ευρώπη! Δεν υπάρχει ψωμί εκεί! Το μέλλον είναι Ασία! Συμβουλή: Κάνε ένα γερό κομπόδεμα (όχι τίποτε σούπερ, 5-6 χιλιάρικα) και φύγε! Θα με θυμηθείς.... Καλή τύχη φιλαράκι!

Υ.Γ. Καμπότζη και Λάος επίσης γαμούν και δέρνουν! Οι άνθρωποι ζούνε στο τώρα και απολαμβάνουν τη ζωή τους χωρίς απαιτήσεις! Α, ρε Βούδα είσαι μεγάλος μαγκίτης!!!

Banned
    A ρε να μην ειχα την αναγκη των ψυχιατρων θα ειχα φυγει για τζαμαικα με την μια

Banned
    Quote Originally Posted by LOOLOONEES View Post
    Εγώ την έκανα για Ταυλάνδη εδώ και ένα χρόνο. Άλλη φάση. Ζωή παραδεισένια! Άνθρωποι υπέροχοι! Γυναίκες ακομπλεξάριστες και χαλαρές! Όλο το χρόνο καλοκαίρι! Και με 400 ευρώ το μήνα ζεις πανέμορφα! Γάμα την Ευρώπη! Δεν υπάρχει ψωμί εκεί! Το μέλλον είναι Ασία! Συμβουλή: Κάνε ένα γερό κομπόδεμα (όχι τίποτε σούπερ, 5-6 χιλιάρικα) και φύγε! Θα με θυμηθείς.... Καλή τύχη φιλαράκι!

Υ.Γ. Καμπότζη και Λάος επίσης γαμούν και δέρνουν! Οι άνθρωποι ζούνε στο τώρα και απολαμβάνουν τη ζωή τους χωρίς απαιτήσεις! Α, ρε Βούδα είσαι μεγάλος μαγκίτης!!!
    ευχαριστω πολυ!

εισαι τυχερος, και μπραβο σου που το πηρες αποφαση και το κανες, σε ζηλευω! ειχα και κατι γνωστους που ταξιδεψαν εκει πριν λιγα χρονια, περισσοτερο σε φαση σεξοτουρισμος ομως ηταν παρα να μεινουν μονιμα. για μονιμα ειναι το θεμα. δε ξερω τι δουλειες παιζουν εκει κι αν υπαρχει τοση ανεργια οπως εδω. νομιζω πως εξασφαλιζεις τα βασικα με λιγοτερα λεφτα απο Ελλαδα τουλαχιστον. αν κι εχω καμποσες οικονομιες στην ακρη, πανω απο 10 χιλιαρικα. αλλο προβλημα μεγαλο ειναι και η γλωσσα, που δε ξερω αν μιλανε αγγλικα εκει. ειναι και τα κωλοχαρτα στη μεση, αφου ειναι εκτος Ευρωπης σιγουρα θα ειναι πιο δυσκολα και περισσοτερα που απαιτουνται. γιαυτο σκεφτομουν Ολλανδια ή Σουηδια, αν και γενικα συμφωνω οτι η Ευρωπη εχει καταντησει και δεν αξιζει καθολου πλεον. τεσπα θα το ψαξω κι αλλο, ευχαριστω και παλι για τη προταση...

Quote Originally Posted by lost body View Post
    A ρε να μην ειχα την αναγκη των ψυχιατρων θα ειχα φυγει για τζαμαικα με την μια
    γιατι εκει δεν εχει ψυχιατρους και φαρμακεια να παιρνεις οτι χρειαζεσαι ? και σιγα ποσο εξαρτημενος εισαι, αμα αλλαξεις περιβαλλον και μεινεις καπου καλυτερα, σιγουρα δε θα τους εχεις καθολου αναγκη!

Senior Member
    Quote Originally Posted by LOOLOONEES View Post

και για την βουλγαρια εχω ακουσει ενα αντιστοιχο κοστος, αλλα δεν φανταζομαι να ειναι ωραια :)

με το κοστος ζωης που μας λες, τα 5-6 χιλιαρικα, φτανουν για 1.5- 2 χρονια περιπου.
    μετα τι κανει κανεις? προσφερει σεξοτουρισμο σε ευρωπαιους τουριστες?

Member
    Εσύ "άκου.." και "φαντάσου.." και άσε αυτούς που το ζουν να το ζήσουν.
    Η Ταυλάνδη δεν είναι σεξοτουρισμός. Αυτή η μαλακεία είναι στα νησιά για τους σιχαμένους Άγγλους κατά βάση αλκοολικούς τουρίστες Αυτή τη στιγμή είναι η πιο ανθηρή οικονομία της Νοτιοανατολικής Ασίας. Άμα δεν βρεις δουλειά εδώ δε βρίσκεις πουθενά. Εγώ πήγα σε μία σχολή της πλάκας για ένα τρίμηνο έμαθα μασάζ και δουλεύω σε Spa. Είναι γελοίο να βρεις δουλειά εδώ. Το κόστος ζωής είναι χαμηλό αλλά η ποιότητα ζωής υψηλή. Καμπότζη και Λάος δεν έχουν σχέση με Ταυλάνδη από πλευράς οικονομίας και τεχνολογίας είναι πολύ πίσω αλλά δεν παύουν να είναι πανέμορφες χώρες με απίστευτους ανθρώπους. Αυτά.

Member
    Επίσης μη συγκρίνεις Ασία με Ευρώπη. Είναι άλλο πράγμα εντελώς. Καλοκαίρι όλο το χρόνο. Άμα ήταν το ίδιο τότε την "Παραλία" με το Ντι Κάπριο θα τη γύριζαν όχι Ταυλάνδη αλλά Βουλγαρία. Δουλευόμαστε εντελώς;

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Εκει πως παει με την διατροφη και το νερο; Εχω ακουσει οτι πρεπει να μεινεις μονο εμφιαλωμενο αλλιως παθαινεις γαστρεντεριτιδες, και με τα φαγητα τους μπορει να παθεις καμια τροφικη δηλητηριαση..

Senior Member
    ΚΕΝΟ...διαβάζωντας το πρώτο σου πόστ είχα την εντύπωση οτι έβλεπα δικό μου χειρόγραφο προ δύο ετών.

Ενα θα σου πώ. ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΖΟΧΑΣ ΜΕ ΜΕΝΑ !!! Το πιο σίγουρο είναι οτι ακόμα και αν είχες μια καλή πρόταση να φύγεις απο εδώ δεν θα το έκανες. Θα ζύγιζες πάλι τα πράγματα με αηδιαστική λεπτομέρεια , και θα έβρισκες ένα κάρο εμπόδια(που υπάρχουν) για να μην υλοποιήσεις τον στόχος σου .

Ολα αυτά που γράφεις είναι αληθινά , και χαιρόμαι που συναντώ ''ομοιδεάτες'' μου, αλλά σε βλέπω να παθαίνεις αδράνεια και να βουλίαζεις στην κατάθλιψη .
    Εγώ απο τα 20 μου ένιωθα έντονα την ανάγκη να φύγω απο το Ελλαδιστάν , με προορισμό προς Ασία . Καλύτερα να μην σου πω τι πέρασα επειδή καταπίεσα αυτήν την επιθυμία μου με ηλίθιες δικαιολογίες, θα γράψω ολόκληρο σεντόνι.

Κάποια στιγμή μετά απο κάποια χρόνια , την έκανα με προορισμό την Αγγλία , κυρίως για βιοποροστικούς λόγους επειδή το επάγγελμα μου είναι λίγο παράξενο και μόνο εκεί έβρισκα, αλλά μέσα σε τρείς μήνες γύρισα τρέχωντας πίσω !!! Κατάλαβα αμμέσως οτι δεν θα μπορούσα να ζήσω μόνιμα σε καμμία άλλη χώρα της Ευρώπης πέραν της Ελλάδας , όσο και αν ζηλέυω τα συστήματα σεβασμού του πολίτη που έχουν αναπτύξει. Ακόμα και Ιταλία που έκανα μια απόπειρα , τα ίδια ένιωσα .

Αναφορικά με τα σκατά που λές οτι μας ταίζουν απο τα γεννοφάσκια μας, μην έχεις την ψευδαίσθηση οτι μπορέι να ζήσει κάποιος Ελληνας δίχως κάποια απο αυτά !! Οσο τραγικό και αν ακούγεται είναι αληθινό !! Αυτα μας έχουν διαμορφώσει σε τελείως διαφορετικούς ανθρώπους απο τους ευρωπαίους , όσο ξεχωριστό και αν θεωρείς τον εαυτό σου , πάλι θα δεις οτι υπάρχει μια ασυμβατότητα !! Εγώ την ένιωσα για τα καλά στην Αγγλία.

Οι άνθρωποι εκεί είναι εντελώς ''αποστειρωμένοι'' (αυτή η λέξη νομίζω οτι ταιριάζει κάπως, δεν βρίσκω άλλη) . Ολη τους η ζωή είναι το επαγγελματικό τους τούνελ(μια ομάδα) , επιφανειακές σχέσεις τυπικότητας που αυτοί της θεωρούν φιλία , ξενέρωτοι εως θανάτου , και διέξοδο διασκέδασης το ποδόσφαιρό που αν και καλύτερο απο το Ελληνικο δεν νομίζω οτι είναι αρκετό για να αλοκληρωθείς σαν άνθρωπος. Αλλές κατηγορίες ανθρώπων που συνάντησα εκεί , ήταν οι αναρχικοι και υπάρχουν άφθονοι γιατί σνομπάρουν την βρετανική κοινωνική δομή αλλά με εντελώς φλώρικο τρόπο σαν φθηνές απομιμήσεις των sex pistols , και έπειτα οι περιθωριακοί αλκοολικοι , εξίσου πολλοί , που συχνάζουν σε κάτι ημιυπόγεια μπαράκια με το όνομα THE RAT AND THE PARROT. (ο ποντικος και ο παππαγάλος ) . Τελειωμένες καταστάσεις !!!

Οι Αγγλοι είναι απο τους πιο αυτοκαταπιεζόμενους λαούς που γνωρίσα . Υπάρχει ενδεχόμενο να σπ΄ρωξεις κάποιον για να μπείς στο λεωφορείο πιο γρήγορα , και να σου ζητήσει και συγνώμη, ενώ καταλαβαίνεις οτι απο μέσα του θέλει να σε στολίσει με μπινελίκια. Ο κώδικας συμπεριφοράς που του έχουν μπολίασει όμως στο κεφαλάκι του , δίνει άλλες εντολές !!! Με βάση τα παραπάνω , αναλογίσου πόσο θα μπορούσες να υπάρχεις σε μια τέτοια κοινωνία , και πόσο ωφέλιμη θα ήταν για σένα. Εγω φίλε δεν την πάλεψα . Σε συνδιασμό με τον βρωμοκαιρό που είχαν δεν χρειαστηκα πολλές δικαιόλογίες. Εβλέπα τι εξέλιξη θα έιχε η ζωή μου. Πέρα απο μια κάλη σχετικά επαγγελματική αποκατάσταση , και μια χαζιοβιόλα αγγλίδα για γυναίκα δεν είχε κάτι άλλο. Για την Γαλλία που λές , δεν έχω άποψη , αλλά οι βόρειες χώρες , όπως φιλανδια σουηδία, είναι πεσιμιστικες εξίσου.

Τώρα είμαι στην Ελλάδα , άνεργος , με κατάθλιψη και ενώ έχω μια καλή προταση για εργασία στην Αυστραλία, ειλικρινά σου λέω οτι προτιμώ να κάτσω εδώ , και να ζήσω απο κοντά τα περιστατικά όταν θα γίνει η μεγάλη έκρηξη των προβλημάτων και θα πέσουν οι αλήθινές κλωτσίες . Πιο πολύ ικανοποίηση θα μου δώσει και ας ακούγεται άκυρο η μικροπρεπές . Καλώς κακώς , δεν το επέλεξα , οι συνθήκες το διαμόρφωσαν , αλλά είμαι Ελληνας και αυτό δεν με αφήνει να συμβιβαστώ με πολλά πράγματα που συνάντησα στο εξωτερικό , και που δεν περίμενα ποτέ μου οτι θα με πειράξουν . Σου προτείνω να κάνεις μια περιήγηση πρώτα στην χώρα που θές να πάς , και να κάτσεις για ένα διάστημα . Μπορεί να μην είναι αυτό που έχεις πλάσει στο μυαλό σου . Οι άνθρωποι με όραμα έχουν μια τάση να εξιδανικέυουν τα πράγματα , και να τα πλάθουν ουτοπικά λίγο.

Οπως και να έχει κάντο πάντως. Πήγαινε κάπου γιατί μεγαλώνοντας θα σου στοιχίσει που δεν το έκανες (ακόμα σκεφτομαι τι θα είχε γίνει αν είχα τραβηχτεί Ασία, αντι να κυνηγήσω καρίερες και άλλες μπούρδες). Ακόμα και πίσω να γυρίσεις θα έχεις ένα λόγο να μουρμουράς λιγότερο με τα σκατα που θα ξαναφάς εδώ . Θα έχουν άλλη γεύση !!

Banned
    δε γνωριζω την ηλικια σου, αλλα εαν οπου καλη προταση = κατι σιγουρο, με σιγουρη στεγη, τροφη, νερο, τηλεφωνο (ιντερνετ καλυτερα), και φυσικα μια δουλεια η οποια σου προσφερει λεφτα τα οποια σε φτανουν να ζησεις αξιοπρεπως και να χαλασεις και σε οσα γουσταρεις χωρις να σκεφτεις πρωτα αν θα σου περισσεψουν μετα... τοτε μαλλον θα πηγαινα. αρκει να μου φτιαχνε καποιος τα χαρτια μου, και φυσικα να μην χρειαζονται να περιμενω πανω απο 3 μηνες. ειδικα αν υπηρχαν και φιλοξενοι ανθρωποι εκει, και δεν ηταν τοσο μιζεροι και εγωιστουληδες οπως εδω. α και πιο συγκεκριμενα οι γυναικες να ειναι ακομπλεξαριστες και με κατανοηση.

γενικα ομως εχεις δικιο σε αυτο που λες, σιγουρα καθε λαος εχει μαθει καπως διαφορετικα, και φυσικα ο τροπος κι ο τοπος που μεγαλωνουμε παιζει παντα ρολο και φταιει για την εξελιξη μας, αρα συνηθιζουμε σε αυτον. το βασικοτερο ομως εκτος αυτου, ειναι η γλωσσα, που οσο να ναι σου γινεται μεγαλυτερη συνηθεια αφου μια ζωη την μιλουσες. ομως απ'την αλλη, μ'αυτο το σκεπτικο κανεις δε θα εφευγε, ολοι θα παραμεναν στη χωρα που γεννηθηκαν, και θα δεχοντουσαν τυφλα την οποια κατασταση - κακομοιρια τους οδηγησε η κυβερνηση τους. σαν την Ελλαδα καλη ωρα. κι επειδη εδω η κατασταση ειναι οντως προχωρημενης σηψεως, πραγματικα ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ. κανεις ποτε δε προκειται να βρει τη θεση που του αξιζει στην Ελλαδα, γιατι ακομα κι αν ειναι σπουδαγμενος, δε καταφερνει να πιασει δουλεια στον τομεα του. κι εξω ειναι δυσκολα βεβαια, αλλα εκει τουλαχιστον δεν πεσαν τοσο οι μισθοι οσο εδω. μπορει να υπαρχει κι ακριβεια, μα γιαυτο ειπαμε κι επανω οτι σχεδον ολη η Ευρωπη εχει καταντησει πλεον. οπως και να χει Αγγλια δε θα πηγαινα με τη καμια, και μονο για το καταθλιπτικο της περιβαλλον νιωθω πως θα με εκανε χειροτερα. αν καλυπτα εστω μια αναγκη μου εδω, θα κανα κι αλλο υπομονη, αλλα δε καλυπτω τπτ, δεν εχω τπτ απολυτως, οποτε γιαυτο ψαχνω οπως μπορω να ξεκουμπιστω επιτελους.

Remedy αστον ανθρωπο να πει οτι θελει για την Ταϋλανδη! δε ξερω τι παιζει με νερο και τροφη εκει, αλλα ολα αυτα που εγραψε ακουγονται μια χαρα να ζησει καποιος ανθρωπινα. οταν εχει καταντησει παρακμη κι ανυποφορη ολη η Ευρωπη με την ακριβεια της, που στο διαολο αλλου να παμε ? μονο που δεν ειναι και τοσο ευκολο να μεινει μονιμα καποιος εκει. καθησα και εψαξα περισσοτερα στο διαδικτυο, βρηκα κι αυτο το site για οποιον αλλον ενδιαφερεται www.thai.gr

Page 7 of 8 FirstFirst ... 5678 LastLast