Εφαγα σκατα και χορτασα Ελλαδα - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 8 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 118
    Banned
    @@ εχω απο σπουδες, αφου ειπα πηγα σε κωλοσχολεια, αλλαξα καμποσα, και τελικα λογο μπλεξιματων και τον στρατο που με προλαβε, δε τις τελειωσα ποτε! δεν εχω καποιο σημαντικο χαρτι, να πεις κατεχω αυτη την ειδικοτητα κλπ.

η κοπελα που ανεφερα οτι γνωρισα στα 19 μου, ΗΤΑΝ απο εξωτερικο, εδω εκανε διακοπες απλα. σπουδαζε κι εμενε εκει μονιμα, αλλα πλεον ειναι ακυρη, και επικοινωνια να εχουμε, ζει στο κοσμο της, μεγαλωσε εκει, και γιαυτο δε ταιριαζουμε καν.

δε με ενδιαφερει το υψος, δε κολλαω στην εξωτερικη εμφανιση εγω, περισσοτερο χαρακτηρα και συμπεριφορα κοιταω. δε με νοιαζει να ειναι ψηλη, αρκει να ειναι λιγο ψαγμενη (γιατι με τις επιφανειακες αθηναιες δε ταιριαζω) και να με γουσταρει.

το ιδανικο θα ηταν να βρω καποια απο δω που θελει να φυγει επισης, και να συγκατοικησουμε μαζι καπου στο εξωτερικο, στηριζωντας ο ενας τον αλλον. αλλα αντε βρες τετοια...

Senior Member
    γιατι δεν πας εκει να δουλεψεις και να βρεις μια επι τοπου?
    πρεπει να την κουβαλησεις απο δω?

εφοσον δεν εχεις κανει σπουδες, δεν μπορεις να ασχοληθεις με τετοια επαγγελματα στο εξωτερικο.
    εκει τα ψαχνουν πολυ αυτα και οσοι ασχολουνται εχουν τα αναλογα προσοντα.
    μπορεις να δουλεψεις και να μαζεψεις λεφτα για να τα σπουδασεις ομως και να αφησεις τα επαγγελματικα σχεδια για αργοτερα..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    γιατι δεν πας εκει να δουλεψεις και να βρεις μια επι τοπου?
    πρεπει να την κουβαλησεις απο δω?

εφοσον δεν εχεις κανει σπουδες, δεν μπορεις να ασχοληθεις με τετοια επαγγελματα στο εξωτερικο.
    εκει τα ψαχνουν πολυ αυτα και οσοι ασχολουνται εχουν τα αναλογα προσοντα.
    μπορεις να δουλεψεις και να μαζεψεις λεφτα για να τα σπουδασεις ομως και να αφησεις τα επαγγελματικα σχεδια για αργοτερα..
    ε, ναι αυτό είναι το πιο σωστό. εφόσον έχει και λεφτά στην ακρή, απλά πάει έξω για σπουδές. όλοι όσοι πάνε για σπουδές, μόνοι τους πάνε, δεν πάνε μαζί με τον γκόμενο, και μετά μένεις εκεί για δουλειά.

αλλά αυτά τα έχουμε ξαναπεί. και οι δικαιολογίες είναι πια γνωστές (είμαι μεγάλος για σπουδές, κανείς δεν με στηρίζει, δεν θα ξέρω κανέναν εκεί κτλ κτλ)

Banned
    το μήνυμα τροποποίηθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση όρων χρήσης.
    . αν υπαρχουν ανθρωποι που να εχουν σιχαθει την Ελλαδα και να νιωθουν απαθεια για οσα συμβαινουν εδω, και τι εκαναν (αν εφυγαν ή παραμενουν για αλλο λογο). απλα αυτο, γιατι καθεστε και ασχοληστε με αλλες λεπτομεριες και προσωπικα που δε σας αφορουν ? οκ εγραψα κι εγω προσωπικα δικα μου στο ξεκινημα, μα τα εγραψα για αλλο λογο, να δειτε πως ευθυνεται η χωρα για ΟΛΑ!

Senior Member
    1. μήπως να ελαττώσεις τους καφέδες?
    2. α, γι' αυτό τα έγραψες? γιατί πραγματικά μόνο αυτό δεν φάνηκε.

Banned
    ποσο πιο ξεκαθαρα να το πω ?

Quote Originally Posted by KENO View Post
    αυτο το θεμα δε το εκανα ουτε να γκρινιαξω, ουτε να μου κρινετε τη ζωη, ουτε επειδη για αλλη μια φορα με επιασε μανια να φυγω. απλα αναρωτιεμαι αν υπαρχει καποιος που σκεφτεται παρομοια, να χει σιχαθει την Ελλαδα και οσα συμβαινουν, και να νιωθει απιστευτη απαθεια γιαυτο ? και τι κανει ή εκανε (αν εφυγε) ?
    ε γαμω τη ζωη μου πια εδω μεσα, δε μιλαω ελληνικα ή δεν εχετε κατανοηση ? δεν ζητησα συμβουλες για να φυγω ή να με κρινεται γιατι ειμαι ακομα εδω, ειχα ανοιξει και στο παρελθον θεμα που εξηγουσα καλυτερα (και με σενα ειδικα claire εκανα κουβεντα σε εκεινο το θεμα, και σε αλλο επανηλειμενα). αυτο το θεμα το ανοιξα για τη κατασταση που επικρατει ΓΕΝΙΚΑ στην Ελλαδα, κι αν νιωθει κανας αλλος ετσι οπως κι εγω, σιχαμαρα κι απαθεια για ολα. ποσο πιο ξεκαθαρα να το πω ?

Senior Member
    ρε γαμω τη παναγια σας και το χριστο σας, δε το εκανα αυτο το θεμα να μου πειτε γιατι εισαι ακομα εδω και δεν φευγεις, αλλο ρωτησα. αν υπαρχουν ανθρωποι που να εχουν σιχαθει την Ελλαδα και να νιωθουν απαθεια για οσα συμβαινουν εδω, και τι εκαναν (αν εφυγαν ή παραμενουν για αλλο λογο). απλα αυτο, γιατι καθεστε και ασχοληστε με αλλες λεπτομεριες και προσωπικα που δε σας αφορουν ? οκ εγραψα κι εγω προσωπικα δικα μου στο ξεκινημα, μα τα εγραψα για αλλο λογο, να δειτε πως ευθυνεται η χωρα για ΟΛΑ!
    το "α, γι' αυτό τα έγραψές, γιατι μόνο αυτό δεν φάνηκε" αναφερόταν σε αυτό που είναι μπόλντ.

και επίσης, εγώ προσωπικά σου υπόσχομαι ότι δεν θα ασχοληθώ ξανά με τα θέματα σου.

Banned
    ασχολησου αλλα απαντα ontopic μονο. εκτος αν δε καταλαβαινεις τι ρωταει ο καθενας εδω.

Senior Member
    Keno επειδή ταλαιπωρήθηκα και γω με τις ίδιες ιδέες σου απαντάω.Η ελλάδα είναι φυσικά η χειρότερη σκατότρυπα μετά ίσως απο κάποιες χώρες της αφρικής.Και οχι οτι σαν μέρος έχει κάτι.Απλά οι άνθρωποι εδώ είναι πίθηκοι και παρτάκιδες χωρίς παιδεία και ανθρωπιά.Είναι απόλυτα φυσιολογικό να νιώθεις έτσι και είναι κακό που σου φαίνεται παράξενο.Χαίρομαι που υπάρχει έστω και λίγος κόσμος που σκέφτεται έτσι γιατί αυτή είναι η αλήθεια.

Τώρα αν σου χαλάει την ζωή σου,αυτό είναι επιλογή σου.Ένα πράγμα που είναι έξω απο σένα καλό είναι να μην προσπαθείς να το αλλάξεις γιατί δέν μπορείς.Με λίγα λόγια δέν γίνετε 10εκατομυρια μαλάκες να γίνουν άνθρωποι για σένα και για μένα.Για να φτάσει πάντος ενας άνθρωπος να τα βάλει με την χώρα του,σημαίνει οτι λίγο ώς πολύ δέν έχει ζωή.Ειδικά για εμάς τους άντρες αν είσαι καλυμένος απο γυναίκα,λεφτά και φίλους...δέν παίζει καιρός να ασχοληθείς με τα υπόλοιπα σκατά.Ειδικά η γυναίκα θα σου προσφέρει αρκετά σκατά ώστε να ξεχαστείς απο τα άλλα (πλάκα κάνω μη βαράτε).

Οπότε σου εύχομαι να βρείς καμια κοπελίτσα να σε τραβήξει και χέσε την ελλάδα.Όπου και να σαι ειδικά σε εμας, τα σκατά είναι στο μυαλό μας για αρχή.Και μετά υπάρχουν τριγύρω. Δέν ξέρω αν παίζει όντως το μέρος που θα είναι τέλειο για έναν άνθρωπο με αρνητική σκέψη και άγχος, όπως εγώ και ίσως εσύ.

Banned
    ευχαριστω. μονο που δε βρισκω οτι ειναι ζωη αυτο το πραμα που κανουμε εδω στην Ελλαδα γενικοτερα. οχι μονο οσοι δεν εχουν δουλεια, γυναικα, αυτοκινητο κλπ, αλλα και οι αλλοι που τα εχουν αυτα. δλδ δεν αξιζει καν να δουλευεις με τους μισθους που υπαρχουν εδω περα, που σε λιγο δε θα υπαρχουν ουτε κι αυτοι! δεν αξιζει να δουλευεις 5 μερες 8ωρο και τελικα να μη σου μενουν λεφτα ουτε για να μεινεις μονος σου. 5 μερες να τρωνε το αγγουρι, για να πουλησουν το σαββατο μουρη. που και ο τροπος διασκεδασης τους, ειναι φτηνος, ηλιθιος, δε το λες καν διασκεδαση αυτο το πραμα, να πηγαινες να πετας γαρυφαλλα σε εναν και καλα τραγουδιστη, που απεκτησε ονομα επειδη εμπλεξε σε κυκλωματα και τον καναν διασημο γλυφωντας κωλους, χωρις πολλες φορες να εχει καν φωνη. απο ουσια κι ολας τα τραγουδια γαμησε τα, μην αναφερθουμε καν...

και με τις γυναικες ομως συμβαινει το ιδιο. εδω περα τις βρισκω πολυ κακομαθημενες, και οτι οι αντρες τους κανουν ολα τα χατηρια. γιαυτο τους παρατανε και τοσο ευκολα στη τελικη. δεν εχουν υπομονη να κρατιθουν σε σχεση.

και εχεις δικιο, δε γινεται να αλλαξω το κοσμο ολο για χαρη μου. δε γινεται να αλλαξουν οι πολλοι για χαρη του ενος, γινεται μονο το αντιθετο, ο ενας αλλαζει για χαρη των αλλων. κι εγω επειδη μαλλον δε προκειται να αλλαξω, γιατι το βλεπω οτι ειναι σαν αλλαγη προς το χειροτερο, προς την απολυτη ξεφτυλα, γιαυτο νιωθω δυσαρεσκεια και με πιανουν οι τασεις φυγης. σιγουρα δε προκειται να ξαναμπλεξω με πολιτικη παντως, και να ασχοληθω και να τρεξω για τα δηθεν συμφεροντα, και που σε αλλες χωρες εννουνται. σαν να προσπαθεις να αποδειξεις οτι εισαι ανθρωπος και σου αξιζει να ζεις ανθρωπινα, κι οχι σαν ζωο που το ταϊζουν σκατα οπως ειπα και στη πρωτη σελιδα.

Senior Member
    το μήνυμα τροποποίηθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση όρων χρήσης.
    . αν υπαρχουν ανθρωποι που να εχουν σιχαθει την Ελλαδα και να νιωθουν απαθεια για οσα συμβαινουν εδω, και τι εκαναν (αν εφυγαν ή παραμενουν για αλλο λογο). απλα αυτο, γιατι καθεστε και ασχοληστε με αλλες λεπτομεριες και προσωπικα που δε σας αφορουν ? οκ εγραψα κι εγω προσωπικα δικα μου στο ξεκινημα, μα τα εγραψα για αλλο λογο, να δειτε πως ευθυνεται η χωρα για ΟΛΑ!
    Υπάρχουνε ρε ΚΕΝΟ αλλά νομίζεις ότι έξω είναι ok τα πράγματα; Το θέμα της γλώσσας και της κουλτούρας που το βάζεις; Όσο καλά και να γνωρίζεις μια γλώσσα (πέραν των μητρικών σου) ειναι πολύ δύσκολο να συνεννοηθείς εκ βαθέων σε μια σχέση χρησιμοποιώντας την.

Θα ήθελα πολύ και θα το επιδιώξω να μείνω και να εργαστώ σε μια ξένη χώρα (κατά προτίμηση Νορβηγία ή Φινλανδία) αλλά δεν μπορείς να προκαταβάλλεσαι ότι εκεί είναι καλύτερα (ως συνιστώσα συνθηκών) και ότι θα μείνεις για πάντα.Πχ: Δυο ξαδερφάκια μου πήγαν μες την τρελή χαρά να εργαστούν ως πανεπιστημιακοί σε Βοστόνη και Μόναχο. Θα καθόντουσαν 5 χρόνια για την πολυπόθητη απόκτηση ερευνητικής εμπειρίας που είναι απαραίτητη για ακαδημαϊκή καριέρα στην Ελλάδα. Δεν έχουν περάσει τρία χρόνια και επιστρέφουν κακήν κακώς. Δεν τους καταλαβαίνω αλλά αν δεν το ζήσεις δεν μπορείς να ξέρεις (έξω απ το χορό πολλά τραγούδια λένε)...
    ""Ο μοναδικός σκοπός του e-psychology είναι να προσφέρει έναν χώρο όπου όλοι θα μπορούν να ανταλλάξουν [B]ιδέες[/B] και [B]εμπειρίες[/B] και να συζητήσουν θέματα της Ψυχικής Υγείας.""

Banned
    πιστευω πως ειναι καλυτερα τουλαχιστον απο εδω. πας βρισκεις μια κωλοδουλεια, σε εστιατοριο πχ, τα λεφτα που θα βγαζεις νομιζω πως σε φτανουν να νοικιασεις και να μεινεις μονος σου. για καντο αυτο εδω, που τα λεφτα δε σε φτανουν ουτε αυτοκινητο να αγορασεις! ακομα και σε καλυτερη δουλεια να εισαι εδω, παλι υπαρχει προβλημα. γιαυτο καταληγουν ολοι να περνουν δανεια και να χρωστανε τα κερατα τους. και φυσικα που οι περισσοτεροι μενουμε μεχρι τα 30 μας με τους γονεις...

το θεμα της γλωσσας ειναι ενα απο τα κυριοτερα εχεις δικιο. γιαυτο κι εγω δεν εφυγα ακομα, ειδικα αφου γνωριζω μονο αγγλικα, κι αυτα οχι με τελεια προφορα. ετσι οι επιλογες μου ειναι ελαχιστες. δε μπορω να παω Γαλλια πχ. ουτε σε αλλες χωρες που δε μιλανε ΚΑΙ αγγλικα. γιαυτο κατεληξα σε Ολλανδια και Σουηδια μετα απο λιγο ψαξιμο. που και παλι εκει για να βρεις καποια δουλεια, θα πρεπει να μιλας ΚΑΙ τη γλωσσα τους για να δειχνεις οτι εισαι με το μερος τους, αφου προτιμουν τους ντοπιους.

συν το θεμα των κωλοχαρτων μεχρι να βγουν οτι θες να φυγεις και να αλλαξεις χωρα, αλλα κι εκει να σε δεχτουν να γινεις νομιμος πολιτης να μπορεις να δουλεψεις και να νοικιασεις/αγορασεις οτι θελεις (νομιζω δε μπορεις να νοικιασεις δικο σου χωρο αν δεν ανηκεις στη χωρα)... ολα αυτα θελουν καμποσο χρονο.

γιαυτο τελικα παραμενω εδω. ειναι μια διαδικασια η οποια δεν ειναι ευκολη και δε ξερω κι αν αξιζει να το ριψοκινδυνεψω. προς το παρον εχω τους γονεις μου εδω, το οποιο βρισκω πως απ'το τπτ του εξωτερικου, ειναι κατι σιγουρο, γιαυτο δεν εφυγα ακομα. οταν πεθανουν και δεν εχω κυριολεκτικα κανεναν στο κοσμο, ισως το δω οτι ειναι πιο ευκολο να ξεκουμπιστω μια για παντα.

Senior Member
    ΚΕΝΟ δεν φανταζεσαι ποσο ταυτιζομαι με το πρωτο σου ποστ ειδικα, βεβαια ορισμενα τα βρισκω λιγακι υπερρβολικα, απολυτα η παρακινδυνευμενα αλλα σε γενικες γραμες ετσι ειναι, εχω σιχαθει πια οχι μονο την Ελλαδα αλλα τα παντα, πιστυεω οπου κ να πας πλεον απλως θα ειναι λιγο καλυτερες οι συνθηκες, δλδ αν εδω τον τρως 100 φορες εκει θα τον τρως 10 καπως ετσι..

Σε ταιζουν σκατα απο τη στιγμη που γεννιεσαι, σε εχουν επειτα χεσμενο τελειως, ολη η κατασταση περιστρεφεται γυρω απο αυτο, σε σημειο να μην εχεις ορεξη να κανεις τιποτα, εγω ειμαι λιγακι αλλη περιπτωση αλλα το συμπερασμα στο οποιο εχω καταληξει ειναι αυτο, οτι τελικα δεν αξιζει τιποτα σ αυτην την κωλοχωρα που ειναι χειροτερα κ απο μπουρδελο (στα μπουρδελα τουλαχιστον υπαρχει υπευθυνος, τσατσα κτλ.. εδω γινεται της *******ς) κ μe την κοινωνια να σε ταιζει με τα "πρεπει" κ την σταδιακη λοβοτομη, φτανεις σε σταδιο συνειδητοποιησης που σου ρχεται να ξερασεις κ τσαντιζομαι με τον εαυτο μου γιατι ημουν μαλακας τοσα χρονια κ οταν καταλαβα τι παιζει αγανακτησα τοσο που πλεον δεν θελω να ξερω τιποτα για την κωλοκατασταση αυτης της χωρας, ειλικρινα δεν μου κανει αισθηση..

συμφωνω κ με τους γονεις που παιζουν μεγαλο ρολο κ αν ειναι κ στενομυαλοι τοτε ακομα χειροτερα, εμενα με ειχαν απο μικρη με την πλυση εγκεφαλου καθημερινη ενεση κ τις μαλακιες τους κ τα πιστευα σαν βλαμμενη κ νομιζα οτι υπαρχει μελλον κ τι ωραια κ τι καλα κ θα προσφερω κ θα τα καταφερω ολα κ πουτσες μπλε.. καποια καταφερα αλλα ειλικρινα μετανιωνω την ωρα κ τη στιγμη για πολλα απο αυτα, θαρρεις κ θα ακουσω το ευχαριστω απο κανεναν.. τον πουλο θα παρω οπως κ πολλοι αλλοι κ πολυς μου ειναι για τα δικα τους δεδομενα...

απο μικρη να ξεσκιζομαι για τα παντα κ να θελω να τα πετυχαινω ολα, κ να υφισταμαι κ την πλυση εγκεφαλου σαν βλαμμενο, πηρα πτυχια, σκοτωνομουν στο διαβασμα, εβγαλα 18.800 πανελληνιες κ κινδυνεψα να κλαταρω, εφτασα ενα βημα πριν τα ορια, με στοχο τι?? ειλικρινα τα χω σιχαθει ολα, πλεον εχω παρατησει σχεδον τη σχολη μου, με τους γονεις μου συνεχως της *******ς, ουτε εξω αμα πηγαινα ξερω αμα θα εκανα κατι, αλλα πλεον δεν εχω διαθεση για τιποτα... ειναι να μη σε φερουν μια φορα στα ορια σου... ουτε να δουλεψω ουτε τιποτα, τα χω σιχαθει ολα, γονεις, κοινωνιες, μαλακιες, τα παντα........
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Banned
    Να κανετε κινημα, αφου αυξανεστε και πληθυνεστε ετσι..οι Απογοητευμενοι (του φορουμ), και να μαζευεστε καθε βραδυ στην πλατεια (του φορουμ) να τα λετε. Να κανετε και συνελευσεις για τη μετεπειτα δρασεις σας κλπ. Να οι αλλοι, και κυβερνησεις ριχνουν χωρις να ανοιξει μυτη, μονο κατι δακρυγονα πεσανε αναιτια.

Senior Member
    κανουμε ρε συ ααααα εσυ εχεις μεινει πολλυυυυυυ πισωωωω μαλλον δεν θα join ???????:p
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Page 3 of 8 FirstFirst 12345 ... LastLast