View Poll Results: ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΑΝΑΤΡΟΦΟΔΟΤΗΣΗΣ?
- Voters
- 25. You may not vote on this poll
-
ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ, ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ
18 72.00% -
ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ , ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ
2 8.00% -
ΑΔΙΑΦΟΡΩ/ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ.
5 20.00%
Results 1 to 15 of 49
Thread: ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ
-
14-06-2011, 13:38 #1
ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ
σχετικα με την περιβοητη θετικη ανατροφοδοτηση.
δεν εχω τοποθετηθει εκτεταμενα και δυστυχως βαριεμαι και τωρα να το κανω...
να πω επιγραμματικα, οτι ειμαι εντελως εναντιον, για πολλους και διαφορους λογους, που αν χρειαστει μπορω να αναφερω.
προτεινω μια ψηφοφορια, με επωνυμα (νικωνυμα) ποστς για να δουμε και την ανταποκριση της διαχειρισης στην επιθυμια των μελων.
προσωπικα, ψηφιζω καταργηση.
- 14-06-2011, 13:44 #2
Καλημέρες
Μου άρεσε η ιδέα του δημοψηφίσματος.
Ψηφίζω κι εγώ κατάργηση.
14-06-2011, 13:45 #3
καλημερα διαμαντακι
14-06-2011, 13:46 #4
Κι εγω μαζι σας!!! Ψηφιζω να καταργηθει!!!
Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.
14-06-2011, 13:50 #5
Κι εγώ ψηφίζω να καταργηθεί. Δεν έχω δει να προσφέρει τίποτα, μάλλον το αντίθετο.
14-06-2011, 13:54 #6
αδιαφορος ο ΚΕΝΟ, αρνειται να απαντησει, κανει τον δυσκολο. απαθεστατο τομαρι οπως παντα!
14-06-2011, 14:26 #7
συμφωνώ και επαυξάνω...:ρ
έχω παρατηρήσει πως από τότε που μπήκαν οι θετ.αν υπάρχουν πάρα πολλά μέλη, (καινούργια) που μπαίνουν ανεξαιρέτως σε όλα τα θέματα και γράφουν από το πρωί μέχρι το βράδυ προκειμένου να μάζεύουν θετικές.
Πιστεύω πως είναι ένα επίπλαστο μέσο αξίας και εκτός του ότι μπερδεύει το φόρουμ και όσους μπαίνουν για να ζητήσουν βοήθεια, κάνει κακό και σε άτομα που έχουν πραγματικό πρόβλημα.
14-06-2011, 14:38 #8
προτείνω κατάργηση...
Με κάλυψαν οι προηγούμενοι...
14-06-2011, 14:43 #9
Κατάργηση επίσης. Δημιουργεί αίσθηση ανταγωνιστική ανάμεσά μας, και είναι περιττή, καθώς όταν με κάτι συγκινηθείς, σε βοηθήσει, γελάσεις, σκεφτείς βαθύτερα, η έφεσή σου δεν είναι να το κρύψεις αλλά να το ανοίξεις, που με την θετική το δηλώνεις μεν αλλά ιδιωτικά, κάτι τέτοιο. Επίσης παρατήρησα πως με ενοχλούσε και δεν ήξερα γιατί, λολ. Και όσα άτομα ας πούμε δεν έχουν ευχέρεια στο γραπτό λόγο, ή δεν συμμετέχουν τόσο πολύ ώστε και να έχουν περισσότερες θετικές, ή οτιδήποτε, δεν είναι άδικο να καπελώνονται έτσι? ή να τους περνιέται ένα μήνυμα πως υστερούν, γιατί μπορεί και να το προσλαμβάνουν με τέτοιο τρόπο κάποιες/οι. Μπορούμε να ζήσουμε καλύτερα δίχως μεταξύ μας ιεραρχήσεις. Πιο αυθεντικά, πιο δίκαια. Άντε, το έκανα πάλι το κοινωνικό σχόλιο, ΛΟΛ
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
14-06-2011, 14:46 #10
14-06-2011, 16:19 #11
Εγώ θα πρότεινα να παραμείνει αλλά να φαίνεται που δίνουμε και εμείς και για ποιο λόγο γιατί βλέπω πως υπάρχουν παιδιά με υψηλό κριτήριο που μπορούν και βοηθούν τους υπόλοιπους. Αλλά επειδή όντως υπάρχουν μέλη με αδυναμία στον γραπτό λόγο και τους κάνει κακό καλύτερα θα ήταν να καταργηθεί. Βασικά είναι δίκοπο μαχαίρι. Καλύτερα θα ήταν να σκεφτεί η διαχείρηση ένα πιο έξυπνο σύστημα.
έτσι γιατί περίεργα την είδα...
14-06-2011, 16:27 #12
και γω, καταργηση ψηφιζω Αν και με εχει κανει πολλες φορες να γελασω ,οταν σε καποιους τελειωνουν τα επειχηρηματα ,και την χρησιμοποιουν σαν πανοπλια .
Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ
14-06-2011, 16:37 #13
αν και μου είναι κάπως αδιάφορο το θέμα, έχω μια τάση προς την κατάργηση, γιατί έχουν δημιουργηθεί προβλήματα στο παρελθόν εξαιτίας των ανατροφοδοτήσεων.
14-06-2011, 17:26 #14
Προσωπικά αδιαφορώ. Μπορούμε να κάνουμε και άλλα γκάλοπς; Πιστεύω είμαστε ενδιαφέρον στατιστικό δείγμα! :-D
""Ο μοναδικός σκοπός του e-psychology είναι να προσφέρει έναν χώρο όπου όλοι θα μπορούν να ανταλλάξουν [B]ιδέες[/B] και [B]εμπειρίες[/B] και να συζητήσουν θέματα της Ψυχικής Υγείας.""
14-06-2011, 17:47 #15
Ε δεν το πιστευω ρε πουστη μου αυτο που συμβαινει χαχαχαχα εχω λιωσει ρε ενα θεμα ανοιξα χτες σχετικα με τη θ.α. μεσα στον παρορμητισμο μου κ ενω ξεκαθαρισα τι εγινε κ το εληξα ανοιχτηκε καπακι παρομοιο ωστε να διαιωνιζονται καταστασεις εδω μεσα ελεος πια μου θυμιζει κυρατσες σε χωρια να κανουν πηγαδακι χαχαχα!!!!
Λοιπον προσωπικα ψηφισα να καταργηθει η θετικη ανατροφοδοτηση δεν εξυπηρετει σε κατι κ υπαρχουν σοβαροτερα προβληματα εδω μεσα να ασχοληθουμε (φυσικα οσοι γνωριζουν γιατι υπαρχουν κ πολλοι που κανουν τον ντεμεκ ψυχολογο) απο τετοιες μαλακιες..
Εγω αυτο που εχω προσεξει εδω μεσα ειναι οτι γραφουν κ πολλοι που δεν εχουν κανενα προβλημα κ συνεχως συμβουλευεουν αλλους κ εχουν καταντησει γραφικοι κ γελαω πλεον κ οκ ας μπαινουν στα κουτσομπολιστικα που ειναι του τομεα τους αλλα μου τη σπαει αφανταστα να μπαινουν κ να δινουν συμβουλες κ σε θρεντς σοβαρα οπως η ψυχωση κ η διπολικη... ελεος να μπαινει πχ καποιος με διπολικη κ ευαισθητος εδω κ να κανει ο καθε ασχετος τον εξυπνο.. εγω προσωπικα σε θεμα που δεν εχω νοσησει δεν πολυαπανταω κ αν ημουν καμια κυρατσα χωρις κανενα προβλημα που μονο να το παιζω ντεμεκ εξυπνη δεν θα ημουν καν εδω!! Ειναι πχ σαν να μπαινει καποιος σε φορουμ καρκινοπαθων χωρις καρκινο!! Τι μπαινεις ανθρωπα να κανεις οεο?? να παιζεις με τον πονο ανθρωπων που υποφερουν??
Οπως εγραφα κ χτες στο αλλο μου το θρεντ, χεστηκα για τις θ.α. δεν μπαινω εδω γι αυτο το λογο οπως αλλοι, αν ηταν να μην εχω κανενα προβλημα κ να μπαινω για να περναω την ωρα μου δεν θα εκανα καν register !!
Go ahead guyzZzZzZ!!!!!!!" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
Γειά σας.
24-06-2025, 22:44 in Ψυχώσεις & Σχιζοφρένεια