Results 61 to 75 of 76
Thread: ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΩ ΑΝΟΡΕΞΙΚΗ !!!
-
24-06-2011, 22:54 #61
πολυ θετικο κ αισιοδοξο μηνυμα αυτο change!!
αναμφισβητητα δεν υπαρχει μεγαλυτερη χαρα απο το να μοιραζεσαι κ να προσφερεις!! ειναι ασυγκριτα μεγαλυτερη χαρα το να προσφερεις απο το να σου προσφερουνε!! οσες φορες εχει τυχει να προσφερω κι εγω κατι σε αλλους (ειτε επροκειτο για υλικη, ειτε για ηθικη/συναισθηματικη στηριξη) δεν φανταζεσαι ποσο γεματη κ πληρης ενιωσα!! αυτο ειναι το βασικο κ σημαντικο, να μπορεις να προσφερεις χωρις να περιμενεις παντοτε ανταποδοση!! γιατι αμα υφισταται κατι τετοιο χανεται το νοημα της προσφορας κ μπαινει στη μεση η ιδιοτελεια κ το συμφερον!! (παλι κ εγω στο φιλοσοφικο το εριξα λολ!!)
χαιρομαι πολυ γι αυτο που εκανες κ που χαρηκες κι εσυ μ αυτο!
οσο για το αλλο με το βραχιολακι κ τα χαρτακια, ειναι κατι σαν συνηθεια κ εθισμος πλεον, κ ειναι δυσκολο να τα αποχωριστω γιατι τοτε ειναι που θα με κυριευσει ο φοβος μην παρεκτραπω.. οποτε βλεπω παχυνατικο φαγητο το βγαζω παιρνω αγριο υφος πεισμωνω σφιγγω δοντια κ λεω οτι θα παω κοντρα σε αυτο.... δεν θα με ελεγξει, αλλα εγω θα το ελεγξω... βασικα ειναι φαυλος κυκλος, οπως κ με τη ζυγαρια την οποια πλεον δεν χρησιμοποιω κ τοσο συχνα γιατι ειναι πολυ ψυχοφθορα κ εξοντωτικη διαδικασια......" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
- 24-06-2011, 22:58 #62
αυτο με τα βραχιολακια ειναι ρε συ που βαζεις το χαρτακι κατω απ το βραχιολι σου κ το κοιτας για να σου κανεις πλυση εγκεφαλου οποτε βλεπεις φαγητο.. αν εννοεις το αλλο με το βραχιολακι της change δεν εχει τυχει να δεις ρε συ πλανοδιους μικροπωλητες μαυρους η κ αλλων εθνικοτητων που σου φτιαχνουν βραχιολακια η κρεμαστα κ αλλα τετοια μικροαξεσουαρ??
ρε συ οσο για την επιδερμιδα εγω ειμαι το ακριβως αντιθετο, ειμαι εκ φυσεως ασπρη κ θελω παρα πολυ να μαυριζω, κανω τα παντα, καθομαι επιτηδες πολλες ωρες στον ηλιο χωρις αντιηλιακο (δεν ειναι καλο το ξερω) αλλα τελικα ο,τι εχεις μαλλον θες το αντιθετο, οπως συμβαινει κατι αναλογο κ με τα σγουρα μαλλια κ τα ισια!!" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
24-06-2011, 23:09 #63
Tι λενε αυτά τα χαρτάκια μπας και τα βάλω κι εγώ;
[SIZE="2"]"In a real dark night of the soul, it is always three o'clock in the morning, day after day"
[/SIZE]
[I]F. Scott Fitzgerald[/I]
24-06-2011, 23:22 #64
Ειναι κατι anorexia quotes που κυκλοφορουν σε διαφορα site στο ιντερνετ τα οποια σου λενε πχ καποιες ατακες ωστε να μην τρως, καλυτερα παντως να μην τα βαλεις γιατι μπαινεις σε τριπακια διατροφικων διαταραχων, συνηθως τετοια τρικς κανουν οι ανορεξικες κ οι βουλιμικες....
Ενδεικτικα θα σου βαλω καποια για να δεις περιπου περι τινος προκειται...
"Pour tons of something gross on your food like salt or pepper, so you can 't eat it and mash it up so it looks disgusting.."
"If you are hungry and you want to eat, just look at the mirror at your thighs to see where the food is.."
"Stay away from food and the kitchen (unless your parents are around. Then pretend like you just finished getting a snack.."
"Thins is in.. whether it 's right or not.. Starve on.."
Κατι τετοια ειναι ελπιζω να καταλαβαινεις περι τινος προκειται, μιλαμε για κανονικη πλυση εγκεφαλου, κ να φανταστεις υπαρχουν κ πολυ χεοροτερα απο αυτα τα 4 που ποσταρα......:P" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
24-06-2011, 23:34 #65
Τα ξέρω αυτά, κατάλαβα...Αχ μικρή μου, γιατί...
[SIZE="2"]"In a real dark night of the soul, it is always three o'clock in the morning, day after day"
[/SIZE]
[I]F. Scott Fitzgerald[/I]
25-06-2011, 10:28 #66favvelGuestαα μαλιστα τωρα καταλαβα την ιστορια με τα χαρτακια.ομολογω δεν ηξερα οτι υπαρχει τετοιο πραγμα.παντως θεωρω οτι δε βοηθαει.ειχα κι εγω προβλημα με το φαγητο,βουλιμιες και τετοια και φοβομουνα οτι δε θα σταματησω να παιρνω ποτε κιλα και ανρωτιομουνα πού θα φτασω?σε τι αριθμο?και τελικα σταματησα να παιρνω κιλα αφ'ότου πηγα σε ενα γιατρο που μου εδωσε την καταλληλη θεραπεια με φαρμακα.και το ladose βοηθαει πολυ.αλλα δεν κανει να το παιρνεις πολυ καιρο γιατι προκαλει εθισμο οπότε μετα απο 6 μηνες περιπου μου το σταματησε.
οποτε οσο για τα παχυνάτικα φαγητα..χιχχιχιι ούτα αυτα τα ηξερα!!από σένα τα εμαθα!!καλα κανεις και δεν τα τρως και ελεγχεσαι.
αυτον τον ελεγχο τον ασκουσα εγω στον εαυτο μου 7 χρονια.απο Α γυμνασιου μεχρι 1ο ετος Πανεπιστημίου.μετά ομως ολη αυτη πιεση του ελεγχου γυρισε μπούμερανγκ και αρχισα να τα παιρνω τα κιλα απανωτα 3 τη βδομαδα.Προσεχε μην πιεζεις πολυ τον εαυτο σου.αυτο θελω να σου πω.
γιατι η ανορεξια και η υπερφαγια ξερεις οτι ειναι το ιδιο πραγμα,οψεις του ιδιου νομισματος ειναι,οπως λενε κι αλλοι.
ειναι απλα εκφραση του αγχους που εχουμε γυρω απο το φαγητο.
τη μία το εκφραζουμε με το να μην τρωμε ,την αλλη με το να τρωμε πολυ.
εε μαλλον αν μπορεις αυτο που σου λεω να κανεις,κατσε μια μερα και δουλεψέ το μες στο μυαλο σου.
κατσε και σκεψου αν γινεται,πώς θα καταφερεις να μην πιεζεις τον εαυτό σου.
25-06-2011, 17:16 #67
favvel εχεις πολυ μεγαλο δικιο σ αυτα που γραφεις.
το χω διαβασει κι εγω οτι η ανορεξια κ η βουλιμια ειναι οι δυο οψεις του ιδιου νομισματος κ πιστευω ως ενα βαθμο ετσι ειναι, ισχυει δλδ αυτο, αλλα οχι παντοτε, εξαρταται κ το ατομο κ την ιδιοσυγκρασια κ τις συνθηκες στις οποιες θα βρεθει.
το βασικο θεμα κ η μαγικη λεξη στις διαταραχες προσληψης τροφης ειναι -τι αλλο?- ο ΕΛΕΓΧΟΣ ο οποιος βγαινει με διαφορες μορφες κ ενεδεχεται να τον χασεις με διαφορους τροπους κ να καταφευγεις σε αντιρροπιστικες συμπεριφορες (βουλιμια, συναισθηματικη υπερφαγια) προκειμενου να εξισωσεις το πριν με το μετα..
επισης ναι, αμα πιεστεις πολυ προς τη μια κατευθυνση ενδεχεται μετα να σου γυρισει μπουμερανγκ απο την αλλη.. οπως ακριβως ενα ελατηριο αμα το πιεσεις πολυ απ τη μια μερια κ το χεις καιρο πατημενο κατω, οταν το αφησεις θα εκτιναχθει αποτομα προς την αντιθετη κατευθυνση..
αυτο ειναι που φοβαμαι κι εγω περισσοτερο, μην βαλω κιλα κ εχει γινει καθημερινη εμμονη μου απο τα 17. με αλλον τροπο κ μορφη τοτε, με αλλον τροπο κ μορφη τωρα.. ο μεγαλυτερος φοβος μου ειναι η απωλεια της επιτευξης του ελεγχου... κ αμα αρχισει κατι στραβα μετα συνηθως μου παει 2-3 μερες που θα τρωω πολυ λογω στερησης..
αλλα ειναι φαυλος κυκλος κ πεισμωνω κ σκεφτομαι "μα καλα τι ειναι το φαγητο να με ελεγξει αυτο?? ειναι πιο δυνατο απο μενα κ θα με κανει κουμαντο ενα κωλοσοκολατακι?? Fuck food" κ τετοια..
τα χαρτακια με βοηθανε απ τη μια αλλα απ την αλλη ειναι ψυχοφθορο, οπως κ με τη ζυγαρια κ με τα τζιν.. ολα αυτα βασικα ειναι διαφορετικες εκφανσεις του ιδιου προβληματος, απλα ο καθενας επιλεγει να χρησιμοποιησει κ κατι απ ολα αυτα η κ ολα μαζι προκειμενου να εξασφαλισει τη διατηρηση του ελεγχου..." I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
25-06-2011, 17:46 #68
ειμαι σιγουρη οτι μπορεις να τα καταφερεις και χωρις αυτα..μην ξεχνας μια συνη8εια καταστρεφεται με μια αλλη..
let's go girl.I am sure you can make it..
αν μπορεις να αντιστεκεσαι στα φαγητα σκεψου ποσο δυνατη εισαι..
αρα μπορεις με λιγη συνη8εια να τα ξεχασεις ολα αυτα..
αμα ασχολη8εις με κατι οπως α8λημα δουλεια ζωακι..μπορει να ξεχαστεις..
25-06-2011, 18:24 #69
change ετσι ειναι girl !! :)
ευτυχως τωρα ειμαι διακοπες κ ξεχνιεμαι απο το φαγητο, ειτε θα ειμαι στη θαλασσα κ με το κολυμπι ξες στεγνωνεις αρκετα κ καις πολλες θερμιδες κ εχω ακουσει οτι ειναι απο τις καλυτερες μορφες ασκησης καθως γυμναζεις πολλους μυες του σωματος ταυτυχρονα, ειτε θα ειμαι στο λαπτοπ κ ετσι ξεχναω το φαγητο!! εχω κ τα γατονια μου κ 2 κλουβια με παπαγαλακια κ καναρινια!!
"μια συνηθεια καταστρεφεται με μια αλλη" !! Ποσο αληθινο κ τελειο ειναι αυτο!! Οπως κ ενα αλλο παρομοιο που λεει "Αμα δεν μπορεις να βρεις λυση, βρες αλλο προβλημα!!"
:)" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
26-06-2011, 04:30 #70
χμμ..καλο και αυτο..
8αλασσα 8αλασσα 8αλασσααααα..μεγαλη αδυναμια..
ελπιζω να εχεις εξοχικο κοντα στ 8αλασσα..
εγω οταν μεγαλωσω (:P) 8ελω να αγορασω σπιτι μπροστα στη 8αλασσα
ολη μερα εκει 8α ειμαι :D
26-06-2011, 21:58 #71
change ναι θαλασσα ειναι τελεια ρε συ αν κ σημερα φυσουσε!!
ναι , το εξοχικο μου ειναι ακριβως διπλα !!!
μακαρι να εμενα εδω για παντα, αυτο θα κανω μαλλον, ολο το χρονο θελω να τη βγαζω εδω, σιγα μη φυγω!!!
θαλασσα, clubbing and internet οι αγαπες μου!!! :)
Κ δεν με ξενερωνει κανεις κ τιποτα πλεον οταν ειμαι εγω μια χαρα κ νιωθω ωραια!!!
Makia girl !!! :)" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
27-06-2011, 03:26 #72
ετσι μπραβο το κοριτσι μου..ειναι ωραια..
και η ησυχια και η ξεφρενη μουσικη και ο χορος (παν μετρον αριστον)
χαιρομαι που εισαι καλααα <3
27-06-2011, 15:24 #73
Χαχαχα καθε αλλο παρα ησυχια εχει !!
Ειναι κ ενα club ακριβως διπλα στο σπιτι μου κ μεχρι τις 5 το πρωι παιζει μουσικη στο τερμα, οποτε κ να θες να κοιμηθεις δεν μπορεις!!
Οποτε προτιμω να πηγαινω απο κοντα, υστερα δλδ αμα βγαινω κ κανω βλακειες εγω φταιω λολ?? Οχι πες μου !! :)
Ειμαι καλυτερα ειναι η αληθεια (να δουμε για ποσο , γιατι πλεον το χω μαθει το σεναριο απ εξω..)
KissezZzZ !!!! :)" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
08-07-2011, 04:46 #74
haha nomizw oti h hsyxia ths 8alassas 8a sou kanei kalo..exeis skeftei na vreis skepastro ekei?na pas kai na hremiseis gia oso 8es kai na milhseis me ton eauto sou dynata?
08-07-2011, 15:18 #75
Λολ οχι δεν το χω κανει αυτο !! Συνηθως δεν λεω δυνατα τις σκεψεις μου, εκτος απο τις φορες που ειμαι τσαντισμενη κ μπορει επι 5 λεπτα να βριζω μονη μου λολ, αλλα αυτο καλη ιδεα, I 'm gonna try it !! :)
" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."