ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΩ ΑΝΟΡΕΞΙΚΗ !!! - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 46 to 60 of 76
    Senior Member
    ειχα τσακωθει με τα κεφαλια εκει μεσα επειδη μου λεγανε οτι δεν ειμαι αξια να κρινω επειδη πασχω απο ασθενειες! ελεος δλδ! αμα δεν κρινω εγω που χω την διατροφικη ποια θα κρινει αυτες που απλα πασχουν απο παχυσαρκια ? την ανορεξικη και την βουλιμικη εγω θα την κρινω φυσικα και θα της συμπαρασταθω

θυμαμαι μια αλλη που ελεγε πως ειναι βουλιμικη και πιο ευτυχισμενη απο ποτε, και της κλειδωσανε το θεμα
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    μηπως αυτην σου λεω κι εγω δεν θυμαμαι αν ηταν βουλιμικη η ανορεξικη αν κ νομιζω ανορεξικη ητανε που ελεγε οτι ειναι πιο ευτυχισμενη απο ποτε κ θελει να μεινει ετσι για παντα αν κ ποναει κτλ αλλα δεν θυμαμαι αμα της το καλειδωσανε το θεμα..

εντωμεταξυ εχω χασει μαλλον αλλα παιζει κ να μην εχω χασει δεν ξερω ακριβως πως ειμαι κ αν αυτο που με βλεπω ειναι το αληθινο κ ειλικρινα θελω να παρω τη ζυγαρια κ να τη σπασω να την κανω κομματια κ να παει στα τσακιδια δεν υπαρχει πιο εξοντωτικο πραγμα ο αριθμος που θα δειξει θαρρεις κ ειναι πχ ο βαθμος στις πανελληνιες ελεος πια αλλα απ την αλλη μου χει γινει εμμονη κ αρχισα κ το αλλο με το τζιν τωρα κ εχω φλιπαρει γιατι δεν ξερω τι σκατα μου γινεται κ πως ειμαι
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    ακριβως τα ιδια κ εγω δν ξερω πως ειμαι και τσαντιζομαι επειδη φοβαμαι να φορεσω ρουχα και προσπαθω να φανταστω τον εαυτο μ σαν παρατηρητης και μ την δινει επειδη δεν ξερω πως ειμαι. σαν να μην υπαρχω σαν να μαι ουδετερη και αχρωμη. αμα ειχα χρωμα θα λεγα ''μπλε'' και θα λυνοτανε το θεμα

ζυγαρια ξεχασε το δεν ξαναζυγιζομαι ΠΟΤΕ στην ζωη μου.ας με ζυγισουν πριν με θαψουν

μετα λεω ''οκ βλεπω αυτο που βλεπω στον καθρευτη, αλλα ειναι αυτο που βλεπω? λενε οχι. αλλα αμα οντως ειναι αυτο που βλεπω?'' παρηγορει να σκεφτεσαι πως ισως βλεπεις αλλιως, αλλα αμα δεν βλεπεις αλλιως τελικα και ισχυει αυτο που βλεπεις και δεν σαρεσει?τι κανεις?
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    αυτο ακριβως μακαρι να μπορουσα να ξερω πως πραγματικα ειμαι αν κ παλι δεν ξερω κατα ποσο δεν θα αμφεβαλλα γιατι ουτε τον εαυτο μου εμπιστευομαι επειδη αυτο που βλεπω μπορει να ειναι κατι τελειως ασχετο με την πραγματικοτητα αλλα ουτε κ τους αλλους γιατι παντα οταν τους ρωταω αμα παχυνα μου λενε οχι πως γινεται αυτο ρε πουστη μου ποτε δεν το χω καταλαβει ειτε το λενε επειδη τους τα πρηζω ωρες ωρες ειτε επειδη οντως παχυνα αλλα δεν το λενε για να μην στενοχωρηθω κ τσαντιστω... αλλα εγω δεν θελω αυτο, δεν θελω κατι ψευτικο που δεν ξες πως ειναι διαμορφωμενο, θελω την αληθεια να δω, την πραγματικη εικονα μου κ μακαρι να υπηρχε τροπος να το κανω

ζυγαρια πλεον μια φορα στους 2 μηνες κ αμα την εχω σιχαθει αυτη τη μαλακια να σε εξοντωνει ψυχολογικα καθε φορα που ανεβαινεις

Senior Member
    δεν ειδα μεχρι που προχωρησε η κουβεντα αλλα απαντω στο αρχικο κομματι.οι γονεις μ και εμενα οταν τους ειπα οτι εχω υπερφαγια μ εφερναν σοολατες και μαλακιες σπιτι για να φαω με ακριβως το ιδιο αποτελεσμα.το να γινεις ανορεξικη πραγματικα ειναι ασχημο, περα απο τον τροπο ζωης που το καταλαβαινω λογω υπερφαγιας εμφανισιακα η kate moss και ειδικα h twiggy στον εξω κοσμο ειναι αρρωστες εμφανισιακα που οδηγει στο να μην ειναι ομορφες.ΦΥΣΙΚΑ αυτο σε καμμοια μα καμμοια περιπτωση δεν δικαιολογει τις κολογριες π κρινουν ατομα χωρις να ξερουν.εχω βρε8ει στην 8εση σου μια φορα που μιλουσαν για μια ανορεξικη κοπελα και τα πηρα(οχι γριες).
    αμα εισαι ανω τν 18 προσπα8ησε να απομακρυν8εις απο το σπιτι σου, αυτο προκειται να κανω και εγω ως φοιτητρια μηπως και γινω καλα.αφου δεν αντιμετωπιστηκε σωστα παρτο απο την αρχη (αν μπορεις εξηγησε μ τι ενοεις με το σωστα) και προσπα8ησε ν βρεις την πηγη ολων αυτων.αφου ειμαστε δουλοι των συνη8ειων μας ας γινουμε δουλοι καλων συνη8ειων και αλλωστε μονο μια συνη8εια μπορει να σκοτωσει μια αλλη(πολυ 8εωρητικο αλλα και πλ σωστο) φιλακια γλυκια μου <3

Senior Member
    Change hey girl κ thankies που μου απαντας κ με κατανοεις απολυτα!!! :)
    Αυτο με τους γονεις ρε συ ειναι μεγαλη μπινια που κανουν κ μου τη σπαει αφανταστα ενω ξερουν οτι εχεις ηδη ενα προβλημα θαρρεις κ το κανουν επιτηδες να σε παχυνουν κ μαλιστα οταν τους λεω οτι παω να φαω λεσχη την οποια προτιμω χιλιες φορες απο το φαγητο στο σπιτι γιατι εκει τουλαχιστον κανουν υγιενα φαγητα κ βαζουν μικρη ποσοτητα στο δισκο κ δεν υπαρχει κινδυνος να παρεκτραπεις (αν κ εχει τυχει να δω κοπελα να ζητησει κ δευτερο δισκο λολ) αμφισβητουν οτι οντως παω κ φερνουν κ στο σπιτι επιτηδες κ λεω την μανα μου αμα δεν πιστευει να ρθει να με δει αι σιχτιρ πια με του καθενος την μαλακια κ την καχυποψια πλεον εχω ενα χαρτακι με 3-4 anorexia quotes μονιμως στο χερι μου κατω απο το βραχιολι κ οποτε βλπεπω φαγητο σφιγγω τα δοντια κ βγαζω το χαρτακι κ το κοιταω..

Κ εμενα με εκνευριζει αυτη η κριτικη κ ο ρατσισμος στις κοπελες με ανορεξια κ κυριως απο ατομα που δεν ξερουν ΚΑΝ τι ειναι η ανορεξια κ μονο να κρινουν ξερουν θαρρεις κ ειναι καποιοι γνωστες των παντων μη χεσω ισως κ να ζηλευουν τις αδυνατες ποιος ξερει κ με αφορμη ενα τετοιο περιστατικο ανοιξα αυτο το θρεντ γιατι οι περισσοτεροι νομιζουν οτι η ανορεξια ειναι επιλογη, τροπος ψωνισματος, ωραιοπαθεια, κομπλεξ κ χιλια δυο που το βγαζουν απο το κουρκουτιασμενο μυαλο τους, ενω ειναι ασθενεια κ δη σοβαρη.. εχω δεχτει κ εγω ρατσισμο αλλα οχι απο ξενους...

ειμαι πανω απο 18 αλλα δεν ζω καν φοιτητικη ζωη γιατι ανηκω στην κατηγορια των ατομων που εχουν την τυχη-ατυχια να παραμεινουν στην πολη τους κ μετα τις σπουδες αλλα προσπαθησε οσο γινεται να αποδεσμευτεις απο τους γονεις σου κ να ζησεις μια ανεξαρτητη κ ελευθερη ζωη ως φοιτητρια χωρις να εχεις τον καθενα απνω απ το κεφαλι σου να σου λεει τι να κανεις κ τι να μην κανεις, πραγματικα ωρες ωρες ζηλευω συμφοιτητριες μου που μενουν μονες τους κ απο κει που ηταν πιο γεματες να εχουν αδυνατισει κ να εχουν γινει γκομεναρες αφου δεν εχουν κανεναν πανω απ το κεφαλι τους να τους λεει για φαγητο η ακομα χειροτερα να το φερνει κ στο σπιτι...

οταν λεω δεν αντιμετωπιστηε σωστα, εννοω οτι με βαλαν με το ζορι σχεδον σε κλινικη που εμεινα 2 μηνες κ ηταν οι πιο εφιαλτικοι της ζωης μου κ εισεπραξα απαραδεκτη συμπεριφορα απο ατομα που βγαζαν τα απωθημενα τους πανω μου, κ ο τροπος δεν ηταν σωστος, δεν εκανα καν ψυχοθεραπεια ωστε να καταλαβω το γιατι πρεπει να βαλω καποια κιλα, αντιθετως το μονο που τους ενοιαζε ηταν να βαλεις τα κιλα κ τερμα αυτο δεν το βρισκω εγω σωστο τροπο αντιμετωπισης κ δεν ειναι !

"μονο μια συνηθεια μπορει να σκοτωσει μια αλλη" αχ μ αρεσε πολυ ρε συ αυτο το γραφω σ ενα post-it τωρα !!!!

KissezZzZ girl !!!! :)

Senior Member
    χεχε χαιρομαι.εχω ενα βιβλιο που λεει κατι πολυ ωραιες ατακες που ειναι βασικα για ακυρο 8εμα αλλα κολανε μια χαρα.εμενα μ κραταγε μια αλλη.δεν γενη8ηκα για να δυστυχησω & η 8λιψη κραταει μια στιγμη, η ευχαριστηση χιλιες (με την εννοια του κοπου για να το καταφερεις και το αποτελεσμα)
    & εγω το εκανα αυτο με το χαρτι και μαλιστα ακομα φωτογραφιζω quotes με τετοια λογακια η φωτο απο πλ αδυνατες κοπελες και της βαζω φοντο στο κινητο μου.χα!ουτε εμενα μ πιστευε μεχρι που εγινα ζωο απο το φαγητο και το πηρε χαμπαρι.σε καποια φαση η δικια μ με το που εβαλα τα κιλα μ ελεγε χοντρη απο το πρωι ως το βραδυ και να χασω κιλα και μην τρως και το ενα και το αλλο και μια μερα δεν αντεξα και πατησα τ κλαματα.
    σε καποια φαση ειχα φυγει και απο το σπιτι και πηγα στης γιαγιας μ αν σ βοη8αει κα8ολου με την εννοια να πας και εσυ σε καποιο αλλο και να τους εξηγησεις τους λογους οτι δεν αντεχεις αλλο πια εκει μεσα.το ιδιο σκεφτομουν κ εγω, να παω φοιτητρια και να μην τρωω.να αδυνατησω να παρω το κουκλι το σκυλακι μ και ολα να πανε επιτελους καλα(πιστευω οτι μονο αυτο 8α με σωσει) οοοομως νομιζω οτι ετσι 8α ειναι πλ χειροτερα.γτ σκεφτομαι οτι με το να μην τρωω τιποτα το δερμα μ 8α γινει σαν πατσαβουρα πριν τ 30 αφου βιταμινες γιοκ.βασικα εγω το σκεφτομαι να τρωω υγιεινα κ λιγο μ συχνα γευματα, ανεξαρτητη και ετσι αλλα σκατα 8α γινει.παλια μ ειχε τυχει μια κοπελα να με λεει συνεχεια οτι εχω πλ ωραιο σωμα(πλ παλια) και της λεω να σταματησει να μ λεει οτι ειμ αδυνατη γτ με κανει ν νιω8ω ασχημα κα8ως δεν ξερει πως απεκτησα αυτο το σωμα και μια φορα στην παρεα μ π λεγανε για μια τα πηρα και τους λεω δεν ξερετε τι εχει τραβηξει.εμενα μ την δινουν οι χοντρες π κρινουν υποτιμιτηκα τις αδυνατες.Εμ φυσικα αφου δεν μπορεις να την φτασεις-.-'' κ εμενα μ εχει τυχει να λεω ασχημα πραγματα για καποια αλλα αυτη ειναι τσουλαρα & αλλα διαφορα κοσμητικα επι8ετα@@@@@εσυ ειχες ποτε καμμοια αλλη εμμονη με το σωμα σου?

Senior Member
    χεχεχε χαιρομαι που μιλαμε κ εχουμε πολλα κοινα κ κοινο τροπο σκεψης σε αυτα τα θεματα!! :)

αυτο με τα anorexia quotes το χω κι εγω απο τα 17 κ συνεχως το εμπλουτιζω, εχω ξεχωριστη θεση στο ημερολογιο μου για αυτα κ συνεχως τα βλεπω καθημερινα οπως κ φωτο της κειτ μος κ της τουιγκι της εχω κρεμασμενες πανω απο το κρεβατι μου, ειδικα την κειτ μος ειναι το ειδωλο μου, το δε χαρτακι βρισκεται μονιμως κατω απο το βραχιολι στο χερι μου, κι αυτη τη στιγμη εδω ειναι!

εμμονη με το σωμα μου ειχα ανεκαθεν απο τα 17 μεχρι τωρα, δεν ξερω ωρες ωρες πως πραγματικα φαινομαι κ αν ειμαι χοντρη η αδυνατη, κ με πιανουν οι αναποδες μου κ τα νευρα μου επειδη δεν ξερω αμα αδυνατισα η παχυνα κ οι αλλοι δεν λενε την αληθεια, δεν πειθομαι ουτε απ τους αλλους ουτε εμπιστευομαι τον εαυτο μου...

εχω σκεφτει πολλες φορες να φυγω κ θα το κανω πιστευω συντομα, προς το παρον απλα κλεινω τα αυτια μου στις οποιες μαλακιες θα ακουσω αλλα πραγματικα δεν υπαρχει καλυτερο πραγμα απο το να ζεις μονη σου μια ελευθερη κ ανεξαρτητη ζωη ειτε εισαι φοιτητρια ειτε οχι, χωρις να εχεις τον καθε ενα πανω απ το κεφαλι σου να προσπαθει αμεσα κ εμμεσα να σου κανει πλυση εγκεφαλου..

στο ευχομαι ειλικρινα να αποδεσμευτεις πο τους γονεις σου κ να ζησεις μια ανεξαρτητη κ ελευθερη φοιτητικη ζωη!!

φυσικα δεν σημαινει οτι δεν θα τρως καθολου, αλλα εφοσον εισαι μονη σου κ δεν θα χεις γονεις πανω απ το κεφαλι σου να φερνουν πχ στα σπιτι πιτογυρα κ μπουγατσες οποως κανουν κ σε μενα, θα εχεις την πληρη ελευθερια να τρως ο,τι θες κ οταν θες κ οσο θες!!

αυτο το να σε λενε "εισαι πολυ αδυνατη", "πως αδυνατισες ετσι" κτλ κ εμενα μου τη σπαει πολυ, νιωθω σαν να με ειρωνευονται κ να με ζηλευουν εγω σε οσους μου το κανανε το ξελαθαρισα οτι δεν γουσταρω τετοια κ το τι ειμαι κ τι δεν ειμαι αφορα εμενα κ μονο κ ο καθενας να κοιταει τον εαυτο του κ το βουλωσαν οι κλωσσες.. πιστευω πρεπει να το ξεκαθαρισεις κι εσυ αν σου τη σπαει...

κι εμενα μου τη δινουν οι χοντρες που κρινουν υποτιμητικα τις αδυνατες αλλα ξες τι "οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια" κ τα παιρνω αγρια οταν βλεπω κατι τετοιο να γινεται, αμα ζηλευουν στην τελικη τις αδυνατες δεν φταινε αυτες που ειναι αδυνατες, ας κανουν οι αλλες διαιτα να τις φτασουν παρα μονο να κριτικαρουν κ να σχολιαζουν σαν κατινες!! ασε μια συμφοιτητρια μου φετος μπαζο κοντη 1.40 με τα χερια στην αναταση κ χοντρη αρκετα η οποια με ζηλευει κ για λογους εξωτερικης εμαφνισης κ για λογους μαθηματων κ με εχει αντιγραψει πολλες φορες το στυλ μου μου λεει οτι κ καλα "εισαι πολυ αδυνατη, να τρως, δε σου παει καθολου" κ φυσικα την ξεχεσα αγρια κ την σκυλοβρισα τι μας λες μωρε που δεν μπο παει αντε κοιτα τα χαλια σου ΖΗΛΙΑΡΑ ατομακι !!!!!

εγω το χω ζησει κ απ την αλλη πλευρα, οταν εδινα πανελληνιες ειχα βαλει καποια κιλα λογω αγχους κ ορισμενοι μου λεγανε "εβαλες κιλα??" κ μου την εσπαγε αυτο κ μαλιστα μου το λεγανε ο,τι να ναι ατομα, ειχα εγω το ζορι μου με τις πανελληνιες κ ολα οσα τραβηξα, ειχα να ακουω κ τις μαλακιες τους, αλλα απαντουσα, δεν μπορω να ακουω μαλακιες κ να μην απανταω...

γι αυτο δεν μ αρεσει να μου λενε ουτε "εισαι χοντρη" ουτε "εισαι αδυνατη" κ τους το ξεκοψα σε πολλους, δεν ειναι καθολου ευκολο για ατομα με διατροφικες διαταραχες που παλευουν καθημερινα τον εαυτο τους τον ιδιο...

α, πως λεγεται το βιβλιο αυτο?? θελω να το παρω !!!!! :)

Junior Member
    Αγαπητή μου...
    Στα 17 μου αποφάσισα και εγώ πως δεν μου άρεσε το είδωλό μου στον καθρέφτη και αποφάσισα να ξεκινήσω μόνη μου μια δίαιτα, όπως την αποκαλούσα, κατά την οποία είχα θέση στον εαυτό μου την ημερήσια πρόσληψη των 200 μόνο θερμίδων. Έφτασα ένα στάδιο πριν την νευρική ανορεξία, αλλά αφού το έχεις ζήσει αυτό και πλέον το έχεις ξεπεράσει δεν καταλαβαίνω γιατί σκέφτεσαι να το ξανά ζήσεις...εγώ ακόμα ταλαιπωρούμαι από τις παρενέργειες και ας έχουν περάσει χρόνια!!
    Σου άρεσε που σηκωνόσουν από το κρεβάτι και έψαχνες οτιδήποτε υπήρχε κοντά σου για να πιαστείς επειδή ζαλιζόσουν; Σου άρεσε το αίσθημα μόνιμης κούρασης και αδυναμίας; Η ψυχολογική φθορά του πρωινού ζυγίσματος για να δεις εάν έχασες κιλά; Την αίσθηση ότι τα κόκκαλά σου σε εμποδίζουν να ξαπλώσεις στο κρεβάτι γιατί σε ενοχλούν; Ή ότι από ένα σημείο και μετά είχε εξασθενήσει τόσο ο οργανισμός σου που δεν είχες έμμηνο ρύση; Γιατί δεν αναφέρεις τα προβλήματα που αντιμετώπισες;
    Γιατί δεν παραδέχεσαι τα αρνητικά αυτά βιώματα της περιόδου εκείνης;
    Κι εγώ που το ξεπέρασα μόνη μου με αρκετή προσπάθεια μην νομίζεις ότι το έχω ξεπεράσει...Μόλις επανήλθα στα κανονικά μου κιλά, είχα για καιρό κατάθλιψη! Έβλεπα τα ρούχα που φορούσα και δεν μου έκαναν πια και έλεγα στον εαυτό μου κάποτε θα τα ξανά φορέσω!!Δεν ήθελα να βγω από το σπίτι επειδή αισθανόμουν χοντρή, ούτε σχολείο ήθελα να πάω τότε, μόνο κλεινόμουν στο δωμάτιο μου και έκλαιγα...
    Τα ρούχα μου από τότε πέρυσι τα αποχωρίστηκα να φανταστείς και φυσικά έχω καταστρέψει το στομάχι μου...'Οταν τρώω κάτι παραπάνω από το συνηθισμένο με πονάει φρικτά και νοιώθω σχεδόν μόνιμα φουσκωμένη!!Ποτέ δεν ήμουν παχιά, απλώς λόγω σωματότυπου δεν έχω μέση μοντέλου...τι να κάνουμε; Από τότε απαγόρευσα σε όλους τους γνωστούς μου να μου λένε οτιδήποτε για τα κιλά μου...ούτε πάχυνες, ούτε αδυνάτισες! Ξέρω μόνη μου τι μου συμβαίνει... Εκείνη την περίοδο επίσης άρχισα το κάπνισμα γιατί είχα ακούσει ότι σου κόβει την όρεξη, συνήθεια που δεν μπορώ να αποχωριστώ εως σήμερα...
    Κι εννοείται πως οι γονείς με κυνηγάνε ακόμα για να φάω όλη την ώρα...Αυτό δεν συμβαίνει επειδή σε μισούν και θέλουν να σε παχύνουν, αλλά επειδή φοβούνται μην ξανά επιστρέψεις στη νόσο αυτή!! Κι εμένα μου φέρνουν μόνιμα γλυκά στο σπίτι, επειδή ξέρουν ότι με αυτά τρέφομαι κατά κύριο λόγο, όταν δεν μου αρέσει το φαγητό μου φτιάχνουν άλλο για να μην μείνω νηστική και δεν κατανοούν ότι ένα γεύμα την ημέρα μπορεί να με χορτάσει!! Αλλά δεν τους κατακρίνω και προσπαθώ να μπω στην θέση τους...κι εγώ αν είχα παιδιά με τέτοιο πρόβλημα το ίδιο πιστεύω πως θα έκανα όσο εκνευριστικό κι αν είναι!!

Senior Member
    Ο μεγαλυτερος πωλητης στον κοσμο.ειναι πολυ ακυρο και δεν ξερω αν ακολου8ει ετσι.σε ενα chapter παντως που εχει σου λεει να κανεις καποια πραγματα και σε εκεινη την περιοδο μ ειχαν κανει πλ καλο..
    εμενα παλια μ ελεγαν οτι 8α πε8ανω απο αφαγια και τωρα οτι ειμαι χοντρη, χασε κανα κιλο-.-
    μονο ο μπαμπας μ ειναι φυσιολογικος καπως..
    σ συνεχιζω οταν μπω γτ παω 8αλασσα & 8α τους στησω :P
    σμουτς

Senior Member
    thankiezZzZ θα το ψαξω το βιβλιο μ αρεσει να διαβαζω τετοια!!!

εγω μολις πριν γυρισα απο θαλασσα κ ηταν τελεια γαματα υπεροχα!!!

KissezZzZzZ !!!!!!!!! :)

favvel
    Guest
    lacrymosa διαβασα μονο το δικο σου αρχικο μηνυμα. ποσο σε καταλαβαινω θελω να ξερεις!!!!!!το ιδιο ακριβως συναισθημα εχω περασει κι εγω πιο παλια ομως.δεν ειχα ανορεξια.απλα ημουνα πολυ αδυνατη.μου ειχανε πει οτι εχω ανορεξια αλλα δεν ειχα φτασει στο σταδιο που εισαι εσυ.μετα περασα στο αλλο ακρο και πηρα πολυ αποτομα πολλα κιλα και ακομα δεν εχω καταφερει να τα χασω.και τοτε που ημουνα αδυνατη να εχω τη μαλακισμενη την αδερφη μου να με κοροϊδευει και να λεει "εε ναι ναι δεν τρωει,μην τυχον και παρει κανα γραμμαριο.."και προσεχε θα παχυνεις."συνεχεια τωρα μου τη θυμισες τη βλαμμενη.και μετα ειμαι εγω η κακια που μου λενε."εε την αδερφουλα σου??εε ντροπη." αντε μην πω τπτ.και ειχα προβλημα συνεχεια με το φαγητο.ολη τη μερα αυτο σκεφτομουνα.φφφ.

και μετα οταν πηρα τα κιλα,ποναγα μεσα μου παρα πολυ που το εκανα.ηταν σα να εκανα αυτο που ηθελε τοσον καιρο η οικογενεια μου και μετα για 3 χρονια ηθελα να πεθανω μονο και μονο επειδη δε μου αρεσε το σωμα μου.

δεν μπορεις να φανταστεις τι σπαστικα οντα ειναι.και δεν ξερουνε και ανοιγουνε το στομα και μιλανε.

Senior Member
    favvel ετσι ειναι οπως τα λες ρε συ συμφωνω μαζι σου ειναι πολυ εκνευριστικο να μιλανε κ να κριτικαρουν αντι να κοιτανε τα χαλια τους να ασχολουνται με το αμα παχυνες η αδυνατισες πιστευω σε ατομα που σε πρηζουν ετσι ειτε απο αγνοια κ "καλη διαθεση" ειτε εσκεμμενα πρεπει αρχικα να δειχνεις αδιαφορια κ να τους γραφεις κ αμα δεν καταλαβαινουν ετσι να τους τα χωσεις κ να τους το ξεκοψεις μια κ εξω γιατι ειναι κ ορισμενοι που αμα δεν τους τα πεις στα μουτρα δεν καταλαβαινουν αλλιως..

εγω το χω ξεκοψει να μου λενε ειτε "παχυνες" ειτε "αδυνατισες" παρα μονο αμα ρωτησω εγω κ παλι ξερω ποια ατομα θα ρωτησω , δεν θα ρωτησω τον καθε τυχαιο, το αμα παχυνα η αδυνατισα ειναι δικο μου θεμα κ δεν αφορα κανεναν αλλον..

μου τη εσπαγε που με σχολιαζανε αρνητικα ατομα του οικογενειακου περιβαλλοντος οταν ημουν ανορεξικη κ μαλιστα η αδεφη μου με ειχε πει οτι "εχεις καταντησει αηδια" βεβαια το χω βιωσει κ απ την αλλη πλευρα οταν εδινα πανελληνιες κ ειχα βαλει καποια κιλα, μια βλαμμενη γειτονισσα χωριατα τελειως με λεει "εβαλες κιλα μαλλον ε?" κ την λεω "κιλα ειναι, χανονται" κ εφυγα τωρα που το σκεφτομαι επρεπε να την εβριζα μαλλον αλλα ατομακι κ βλαχαρα ητανε οποτε δεν αξιζε να πεσω τοσο χαμηλο επιπεδο, ειχα εγω το ζορι μου με τις εξετασεις, ειχα να ακουω κ τη μαλακια του καθε κουτσομπολη κ κομπλεξικου, ελεος πια δλδ......

Senior Member
    κα8ως ξυπνησα πριν λιγο συνεχιζω:P

νομιζω οτι για να απαλλαχ8εις λιγο απο αυτον τν εφιαλτη και να νιωσεις καλυτερα με τον εαυτο σου πρεπει να ελευ8ερωσεις το βραχιολακι απο τ χαρτακια..και εγω τις εβγαλα τις φωτο γτ τελικα μονο κακο μ εκαναν :S
    μ αρεσε παααρα πολυ κατι π ειπε μια κοπελα εδω..ακου το σωμα σου.!
    εγω παλια για 3 χρονια νομιζω περιπου ειχα τραγικο κολημα με το χρωμα μου..η8ελα να ειμαι ασπρη στο προσωπο
    ξες μαυρο μαλλι, ασπρο προσωπο, κοκκινο κραγιον..ακομα και τωρα μ ακουγεται ΥΠΕΡΟΧΟ <3 (vintage κ ετσι)
    αλλα μετα επα8α κατι μ την μεση μ και εμεινα στο κρεβατι για μια εβδομαδα οποτε καταλαβα ποσα πολλα εχασα τοσο καιρο π δεν εβγαινα στον ηλιο που ολο το καλοκαιρι ημουν 8αλασσα..
    & εμενα οποιον και να ρωτησω απο φιλους μ λενε αντε καλε που εβαλες κιλα (εχω βαλει 20)
    το ξερω οτι λενε ψεματα αλλα με εκνευριζει γιατι νιω8ω οτι δεν τους νοιαζει στην ουσια..εγω λεω παντα την αλη8εια εκτος απο καποιους π δεν μ νοιαζει η ξερω οτι εχουν 8εμα με το σωμα τους αλλα και παλι δεν ειναι φιλοι μ..

χ8ες ενιωσα τοσο ομορφα που ενιω8α οτι ειμαι στον παραδεισο.ειχαμε δει 2 μαυρους στον δρομο και μας ειπαν να μας κανουν βραχιολακια και εγω ειπα οχι(ενας μαυρος με ειχε κλεψει παλια κ δν η8ελα κ ολλας αλλα μ ειχε μεινει) και τεσπα εκανε το αγορι μ και μας ειπε οτι ειχε γενε8λια ο ενας.μετα τους ειδαμε σε ενα internet cafe να κοιματε ο ενας και αυτος που ειχε γενε8λια ηταν στον υπολογιστη.πηγαμε του πηραμε φαγητο και νερο και τους τα πηγαμε.του ειπαμε και χρονια πλ και του τα δωσαμε.τελικα εκανα βραχιολακι.δεν εχω νιωσει πιο ομορφα στην ζωη μ..ενιω8α οτι εγινα σε κατι επιτελους χρησιμη και οτι εχω τον πιο ομορφο αν8ρωπο στον κοσμο διπλα μ..μηπως τελικα το νοημα της ζωης συνδεεται με το να μοιραζεσαι? (πλ φυλοσοφικο :P)

favvel
    Guest
    δεν πολυκαταλαβα αυτο με τα βραχιολακια..ηθελα να αναφερθω μονο σε αυτο με το χρωμα και να πω οτι εχω ακριβως το ιδιο κολημα!!!.μου αρεσει κι εμενα η λευκη επιδερμιδα και δυστυχως δεν εχω εγω.αυτο ακριβως:λευκο προσωπο και σωμα ομως,καλα τα μαλλια και τα χειλη δε με πολυπειραζουν γιατι αλλαζουν τα διορθωνουμε αλλα την επιδερμιδα??τη μισω την επιδερμιδα μου.
    μεχρι και πουδρα ειχα παρει για να βαζω στο πρόσωπό μου αλλά δε μενει,φευγει και απογοητευτηκα οταν ειδα οτι φευγει.
    και ειμαι χαλια γιατι εχω και στιγματα και απο σπυρακια.σκατα.τπτ δεν ειναι οπως το θελουμε.

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast