ΜΠΑΦΟΣ Κ ΨΥΧΙΚΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ.... - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 9 FirstFirst ... 56789 LastLast
Results 91 to 105 of 125
    Senior Member
    Quote Originally Posted by panikas View Post
    σας ευχαριστω παρα πολυ ολους.giorgos_panou αυτα ειναι τα ασχημα φιλαρακο...οτι σε καθε προβλημα τσουπ....και υποτροπιασαμε....σου ευχωμε και εσενα φιλε οτι καλυτερο...κατι πρεπει να γινει....
    προφανως δεν σουταρες την ηρωινη για να μπορεις να δουλευεις οπως λες,ετσι δεν ειναι?

Εγώ πάντως αποφεύγω και το αλκοόλ και τον μπάφο, για έναν πολύ απλό λόγο.
    Δεν ζω μόνος μου. Αν έμενα μόνος μου, μακριά από οικογένεια κ.τ.λ, θα μπορούσα να κάνω ότι θέλω. Όμως, μένω με τους δικούς μου, και μου είναι αδύνατον να κάνω οτιδήποτε τέτοιο (όσο κι αν το θέλω) χωρίς να γίνει αντιληπτό.
    Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΜΑΣ

Senior Member
    Ρε παιδια please μην ξεθαβετε παλια θεματα μου ειδικα αυτο........:(
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Κλασικες ατακες ολων των μπαφιαριδων οτι ο μπαφος ειναι καλυτερος απο το κανονικο τσιγαρο,οτι ειναι φυσικο μπλα μπλα μπλα...Καντε μπαφο με αξιοπρεπεια τουλαχιστον,δεν εχετε δυναμη να αντιμετωπισετε την αληθεια και καταφευγετε στις ουσιες.Η θεοποιηση του μπαφου απο ολους ειναι κατι ενοχλητικο οσον αφορα και την μοδα που εχει κανει πλεον αυτη η συνηθεια.
    After the apocalypse they took your mind Abusing science deaf dumb and blind

δεν διαβασα τιποτα απο τα παραπανω γιατι δεν μπορω, αλλα μπαφος και ψυχικες ασθενειες απαγορευεται, μπορει να σε στειλει, επιδεινωνει την κατασταση τρελα, μακρυα μακρυα, εχω προσωπικη εμπειρια, αλλα γνωριζω και απο αλλους
    [FONT="Comic Sans MS"][/FONT][SIZE="5"][/SIZE]Trying to be ruthless, in the face of beauty...

Junior Member
    Υπήρξα για χρόνια συστηματικός χρήστης χασίς και μπορώ με σιγουριά να πω ότι δεν το καλύτερο πράγμα που μπορεί να κάνει κάποιος στη ζωή του. Ισχυριζόμουν και εγώ ότι είναι
    κάτι αμιγώς φυσικό και ότι είναι πολύ ήπιο για να προκαλέσει επιπλοκές στον ανθρώπινο νου αλλά τώρα που έχω ξεφύγει από αυτό, έχω καταλάβει πόσο λάθος στάση κράτησα όλα
    αυτά τα χρόνια. Σίγουρα δεν προκαλεί την ίδια εξάρτιση με αυτή των λεγόμενων σκληρότερων ναρκωτικών αλλά δεν παύει να αποτελεί και αυτό μια ψυχική πατερίτσα η οποία δεν
    σε οδηγεί πουθενά. Είναι φαινομενικά όμορφη η ψυχολογική ευφορία που προκαλεί αλλά αν κοιτάξεις το πρόσωπό σου στον καθρέπτη όσο βρίσκεσαι υπό την επήρεια της ουσίας,
    είναι πολύ πιθανό να σε κάνει να το ξανασκεφτείς πριν ανάψεις το επόμενο τσιγαριλίκι.

Από αυτά που έχω ακούσει εκεί έξω.....
    Μια παγίδα του χο: Κι εκεί που ένας γνώριζε το σπορ και το ξαναθυμηθεί.. σκέφτεται τι ωραία που είναι τώρα και μήπως ξαναρχίσω..Μπα λέει μια φορά το μήνα έτσι για το καλό και ξαφνικά ασχολείται κάθε μέρα... (το ότι το κόβει χωρίς πρόβλημα όοοοταν το αποφασίσει είναι άλλο θέμα)
    Μια ακόμα:. Καλά ειπώθηκε πως επηρεάζει στη διάθεση ως μεγεθυντής. Είσαι χαρούμενος θα είσαι πιο πολύ, είσαι αγχωμένος μπορει να φας φρίκες κλπ
    Ειδικά άμα κανείς το διάστημα που πίνει περνάει ψυχολογικά, πχ καμιά κατάθλιψη κανά παρανοικό, κανά "φόβο με τα μικρόβια" είναι πολύ απρόβλεπτο το πως θα του τα επιδράσει. Οκ. σε χαλαρώνει σωματικά. Αλλά νομίζεις πως αυτό σε κάνει να πετυχαίνεις ενώ ΕΣΥ από μόνος σου κάνεις ότι κάνεις
    Καλά για μένα ο λόγος που δεν ασχολούμε καν είναι ότι μπορεί αυτό το χορταράκι, αν πέσεις στη κακή στιγμή με τα λάθος άτομα, μέχρι και φυλακή να σε κλείσει.
    Αλλά ο καθένας όπως το ελέγχει

Junior Member
    διάβασα πολλά από αυτά που έχετε γράψει όλοι, από την αρχή του θέματος και κανονικά δεν θα με ενδιέφερε ένα θέμα που θα περιέχει στον τίτλο του τη λέξη ΜΠΑΦΟΣ αλλά δυστυχώς, όλα γίνονται εκεί που δεν το περιμένεις. Είμαι με κάποιον εδώ και λίγο καιρό ο οποίος κάνει καθημερινά χρήση, και πάνω σε κουβέντες που έχουμε κάνει, έχει αναφέρει και το LSD. Είναι 23 χρονών, εγώ 21. Εγώ δεν έχω δοκιμάσει ποτέ κανενός είδους ναρκωτικό. Έχω αρκετά ψυχολογικά, δεν ψήνομαι γενικά να φτάσω τον εαυτό μου στα άκρα γιατί έχω ακούσει ιστορίες και ιστορίες και φοβάμαι υπερβολικά μέχρι και μια τζούρα να κάνω. Το θέμα είναι ότι ο φίλος μου έχει την τάση να περιγράφει τη φάση του χασισιού με έναν ιδιαίτερο τρόπο που σε κάνει να πιστεύεις ότι η ζωή γίνεται και πολύ γαμώ, ότι περνάει τέλεια, ότι χαλαρώνει, ότι πάει αλλού, ταξιδεύει και δεν ξέρω γω τι άλλο. Πολλές φορές ζηλεύω. Μου βάζει να ακούω ψυχεδελικά τραγούδια, μου λεει ότι με τέτοια μουσική τη βρίσκει κι εγώ κάθομαι σαν μαλάκας (με το μπαρδόν κιόλας) και τον κοιτάω με το στόμα ανοιχτό γιατί πολύ απλά ζηλεύω. Έχω δει όμως και την άλλη πλευρά του νομίσματος. όταν με παίρνει τηλέφωνο και έχει "πιει" είναι διαφορετικός, μιλάει παράξενα, είναι κομμάτια εν ολίγοις. Μια φορά έτυχε από το πολύ μπαφίδι να ξεχάσει ότι έχουμε πει ότι θα βρεθούμε κι εγώ να περιμένω σαν ηλίθια να με πάρει τηλέφωνο. Άλλες πάλι φορές, έχει κάνει 4-5 τσιγάρα, με παίρνει τηλέφωνα στις 4 τα ξημερώματα για να βρεθούμε και γενικά είναι πολύ της νύχτας και πολύ παράξενη η όλη φάση. Βρισκόμαστε και βρωμοκοπάει μαύρο, και μου έχει πει ότι ΣΤΑΝΤΑΡ θα μου δώσει να κάνω όταν θα είμαστε κάπου οι δυο μας. Επίσης κάτι τελευταίο, όταν είμαστε έξω κοιτάζει συνέχεια γύρω του σαν να φοβάται ότι κάποιος τον παρακολουθεί. Χθες ήμασταν έξω, περνάει ένα περιπολικό από δίπλα μας και το κοιτούσε με γυρλωμένα μάτια και μετά με πήρε και φύγαμε. ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ ΑΥΤΗ?????

Senior Member
    δεσποινα μαλλον εχεισ φαει προλογο αλλα εσυ ξερεισ καλυτερα το οτι εχεισ ψυχολογικα μην σε κανει να ανεχεσαι τον αλλον που εχει περισσοτερα υπαρχουν κι αλλου πορτοκαλιεσ με ψυχολογικα ολη η ελλαδα εχει μην κολλασ

Banned
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    Sometimes dreams are better than reality...

That' s why we close our eyes when we sleep, cry and dream...

Θα θελα αρχικα να ρωτησω κατα ποσο κανει κακο ο μπαφος αν εχεις ηδη μια ψυχικη ασθενεια?? Αν κ πανω κατω ξερω την απαντηση, οπως κ το οτι μπορει να πυροδοτησει οτιδηποτε κτλ κτλ οποτε δεν θα επικεντρωθω εκει...

Εχω βαρεθει να ζω σε μια γυαλα.. Σε μια πραγματικοτητα δυσαρεστη, ζοφερη που μονο πονο σου προκαλει κ σε πληγωνει.. Ορισμενες φορες δεν παλευεται κ αλλες φορες λειτουργεις τελειως μηχανικα σαν ρομποτ... εχω βαρεθει να μου επιβαλλουν πραγματα κ να ειμαι αναγκασμενη να ακολουθω τα "πρεπει" κ τα "μη" της κωλοκοινωνιας κ οσων το παιζουν ειδημονες ντεμεκ "για το καλο σου".. κ στην τελικη που ξερουμε ποιο ειναι το καλο του καθενος?? δεν παιζουν κ υποκειμενικοι παραγοντες στη μεση?? κ με ποιο δικαιωμα να παμε να κανουμε κατι καποιον με το ζορι?? η ζωη ειναι του καθενος κ την κανει ο,τι θελει... αμα θες την κανεις τελεια, αμα θες την καταστρεφεις.. it 's up to you...

Θα θελα να ζω ωρες ωρες σε μια ψευδαισθηση, σε μια ψευτικη πραγματικοτητα που δεν ποναει.. σε κατι αλλιωτικο.. κ το ζω ζησει αυτο ως ενα σημειο.. αλλα παραπερα δεν εχω προχωρησει ακομη... οταν εχεις παρει μονο πονο κ απογοητευση αναγκαστικα θες εστω κατι ψευτικο αλλα κ τοσο αληθινο ταυτοχρονα, αλλιως δεν παλευεσαι κ κινδυνευεις να φουνταρεις...

Εκανα 3 χρονια μπαφο κ buble κ ημουν μια χαρα... πετυχαινα τα παντα, ημουν μεσα σε ολα... η τελειομανια κ η επιδιωξη της εξασφαλισης του ελεγχου δεν ελειπαν... χτες ξαναζησα την εμπειρια κ δεν συγκρινεται με τιποτα.. εχω βαρεθει να ζω σε μια γυαλα.. ισως ειναι κραυγη διαμαρτυριας κ απογνωσης, ισως ειναι κ το ιδανιτκοτερο, δεν ξερω, ισως ειναι κ τροπος αντιληψης κ ζωης.... ας μην κατακρινουμε τα παντα... προσωπικα αν κ εχω κανει με ουσιες κ ειμαι εξαρτημενη 5 χρονια κ απο αγχολυτικα κ γουσταρω δεν με θεωρω τζανκι, δεν εχω παει στα σκληρα, αν κ θα θελα εστω να δοκιμασω... αλλα ειναι αυτα τα "κωλοπρεπει" που σου βαζουν υποσυνειδητα κολαρο στο λαιμο κ σε κατευθυνουν εκει που θελουν αυτοι.... κ δεν μπορω την επιβολη καθολου.....
    Λογικό είναι να αντιλαμβάνεσαι την αρνητική πλευρά της πραγματικότητας. Δεν νομίζω να σε βοηθάει ο πλασιμπομπάφος. Κόψε.

Junior Member
    ο μπαφος κανει καλο φιλε η πρεζα γ...ει

Quote Originally Posted by DenMagapas View Post

ειδικά στο μυαλό κάνει πολύ καλό.
    Σε κάνει πανέξυπνο...

Senior Member
    Η κοκα να δεις ποσο πανεξυπνο σε κανει.. αινσταιν επιπεδο κ ανω...
    (που το ξεθαψατε αυτο το θεμα καλε?)

Banned
    Quote Originally Posted by DenMagapas View Post
    κι ομως φιλε μου! αλλος ενας μυθος!!! δυστυχως αμεσα το χασις κανει πιο κακο απο την ηρωινη!! κι οχι μονο στο μυαλο, οχι μονο σου ερεθυζει καθε παρανοια που μπορει να κοιματε μεσα σου! αλλα σου δυμιουργει κι προβληματα στο στομαχι!! - μοναχα η καταχρηση ετσι, αμα δλδη κανεις 5 τσιγαρα καθε μερα-
    Απο την αλλη η ηρωινη δεν εχει υπαρξει καμια αποδηξει οτι φερνει προβληματα αμεσα ετσι, δλδη η ουσια αυτη στο μυαλο κι στο σωμα ! δεν κανει καμια βλαβη ανεπανορθωτη! αυτο που κανει κακο ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ! ειναι αμεσο , δλδη σου καταστρεφει το "αλαρμ" του οργανισμου σου! παραδηγμα, οταν διψας εσυ , σου ερχετε στο μυαλο η επιθυμια να πιες νερο! κι το κανεις! σε εναν χρηστη ηρωινης οταν του λυπει νερο δεν μπορει να το μεταφερει το σωμα στο μυαλο του κι μετα στην επιθυμια , αποτελεσμα ο χρηστης δεν βαζει νερο στο σωμα του, τα οργανα του με το καιρο παθαινουν αφυδατωση δλδη φλεγμονες! αρα ασθενειες! για αυτο κι πολυ χρηστες μολις γινουν καλα ,μολις κοψουν την πρεζα εμφανιζουν προβληματα υειας , προβληματα που τοσο καιρο "κοιμοταν" κι οταν αρχισε να ξανα δουλευει το "αλαρμ" ψαφνικα εμφανιστικαν. Οπως κι η σκληριση κατα πλακας, ειναι κατι που αμα πινεις ηρωινη δεν το καταλαβαινεις ουτε με εξετασεις λογο του οτι υπαρχουν στο ιδιο μερος του νοτιεου μυελου με την ηρωινη- τους οποιουχους αδενες-υποδοχεις-! κι οταν "κοβεις" την ηρωιν μενει η ασθενεια! Δεν κανω τον ξερολα, απλα εχω παθει αυτο το πραμα το ξερω γτ. αυτο εχω μαλον! κι θα σας αφησω πολυ γρηγορα ολουυυς σας!

Senior Member
    Γιωργο εχεις περασει πολλα ρε συ, αλλα μηπως καιρος να παρεις την αποφαση να κανεις κατι? Πηγες σε κανα κεντρο?
    Παντως ειναι θεμα οργανσιμου, εγω εκανα στο λυκειο οταν ξεκινησα τοτε τη μεγαλη επανασταση με ολα τα παρελκομενα, κ δν μ βγαλε τπτ, ισα ισα κ φιλους ειχα, κ σχεση, κ βαθμο εβγαλα, κ πανεπιστημιο περασα.. πλεον δν κανω, λογω οικονομικου κυριως, δν συμφερει να δινω 5 ευρω στο τσιγαρακι κ εχω σοβαρευτει πλεον the revolution is over.. :)

Page 7 of 9 FirstFirst ... 56789 LastLast