ΜΠΑΦΟΣ Κ ΨΥΧΙΚΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ.... - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 9 FirstFirst ... 6789 LastLast
Results 106 to 120 of 125
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    κι ομως φιλε μου! αλλος ενας μυθος!!! δυστυχως αμεσα το χασις κανει πιο κακο απο την ηρωινη!! κι οχι μονο στο μυαλο, οχι μονο σου ερεθυζει καθε παρανοια που μπορει να κοιματε μεσα σου! αλλα σου δυμιουργει κι προβληματα στο στομαχι!! - μοναχα η καταχρηση ετσι, αμα δλδη κανεις 5 τσιγαρα καθε μερα-
    Απο την αλλη η ηρωινη δεν εχει υπαρξει καμια αποδηξει οτι φερνει προβληματα αμεσα ετσι, δλδη η ουσια αυτη στο μυαλο κι στο σωμα ! δεν κανει καμια βλαβη ανεπανορθωτη! αυτο που κανει κακο ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ! ειναι αμεσο , δλδη σου καταστρεφει το "αλαρμ" του οργανισμου σου! παραδηγμα, οταν διψας εσυ , σου ερχετε στο μυαλο η επιθυμια να πιες νερο! κι το κανεις! σε εναν χρηστη ηρωινης οταν του λυπει νερο δεν μπορει να το μεταφερει το σωμα στο μυαλο του κι μετα στην επιθυμια , αποτελεσμα ο χρηστης δεν βαζει νερο στο σωμα του, τα οργανα του με το καιρο παθαινουν αφυδατωση δλδη φλεγμονες! αρα ασθενειες! για αυτο κι πολυ χρηστες μολις γινουν καλα ,μολις κοψουν την πρεζα εμφανιζουν προβληματα υειας , προβληματα που τοσο καιρο "κοιμοταν" κι οταν αρχισε να ξανα δουλευει το "αλαρμ" ψαφνικα εμφανιστικαν. Οπως κι η σκληριση κατα πλακας, ειναι κατι που αμα πινεις ηρωινη δεν το καταλαβαινεις ουτε με εξετασεις λογο του οτι υπαρχουν στο ιδιο μερος του νοτιεου μυελου με την ηρωινη- τους οποιουχους αδενες-υποδοχεις-! κι οταν "κοβεις" την ηρωιν μενει η ασθενεια! Δεν κανω τον ξερολα, απλα εχω παθει αυτο το πραμα το ξερω γτ. αυτο εχω μαλον! κι θα σας αφησω πολυ γρηγορα ολουυυς σας!

...το έχω ακούσει και γω αυτό.
    Η πρέζα ούτε τα κόκκαλα σου σαπίζει, ούτε τα δόντια σου πέφτουν, ούτε χάνεται το ανοσοποιητικό σου σύστημα.
    Μάλιστα, μερικές φορές βοηθά και το δέρμα.
    Άσε που δουλεύουν φουλ όλα τα ζωτικά σου οργανα.
    Σε ανανεώνει.....

Senior Member
    Βρε Γιωργο, σκεψου το οικονομικο εστω.. Εχεις μια πολυ καλη επιχειρηση, δν ειναι κριμα οσα βγαζεις να τα δινεις στις πρεζες κ στις κοκες? Εγω κ τζαμπα ν μ τα διναν δν θα τα παιρνα.. Τα λεφτα δν τα σκεφτεσαι?
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Banned
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    Βρε Γιωργο, σκεψου το οικονομικο εστω.. Εχεις μια πολυ καλη επιχειρηση, δν ειναι κριμα οσα βγαζεις να τα δινεις στις πρεζες κ στις κοκες? Εγω κ τζαμπα ν μ τα διναν δν θα τα παιρνα.. Τα λεφτα δν τα σκεφτεσαι?
    εχεις απολυτο δικιο, κανει κακο κι στα λεφτα , κι στα αισθηματα κι παντου! απλα οχι αμεσα αλλα εμεσα, το θεμα ειναι οτι δεν ειναι ευκολο να απαλαγεις! αλλα ακομα κι οταν γινει αυτο-προσωπικα το χω κανει πολλες φορες, εχω μεινει κι χρονια μακρια απο αυτην την καταρα- το θεμα ειναι να μην ξανα πεσεις!!
    Προσωπικα λυπαμαι που εχω χασει πολλα απο την μεχρι τωρα ζωη μου εξετιας αυτου, φιλους, χαρες, κοπελες, κι πολλα αλλα! ομως , μπορω να ειμαι περυφανος για κατι , για κατι που δοκιμαστηκα λογο της πρεζας κι δν"επεσα" βλεπεις μπορει να το πινω αυτο το πραμα αλλα δεν εγινα καθολου "κακος" δεν εγινα τυπος που να ριξω στα σκατα τις αξιες μου! δεν εγινα απανθρωπος!! φανταζομαι αλλοι πουδεν ατυχησαν κι ευτυχως ειναι καλα στην υγεια τους αλλα εγιναν καθαρματα! εγιναν "πρεζακια" στην ψυχη κι ας μην εχουν δει πως ειναι!!
    Δεν ξερω αν θα πανε ολα καλα η οχι! δεν ξερω αν εκανε λαθος η κλινικη! αλλα αμα ερθουν τα πραματα ετσι, στραβα! τοτες εχω να μυρασω πολυ " αδρεναλινη" σε οσους κι οσες με πικραναν !

Senior Member
    Τι εννοεις δεν ξερεις αν εκανε λαθος η κλινικη? Πηγες σε καποιο προγραμμα κ απετυχε? Ειχα διαβασει οτι πηγες σε εναν ψυχιατρο κ σ δωσε κατι φαρμακα.. τα πηρες?
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Banned
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    Τι εννοεις δεν ξερεις αν εκανε λαθος η κλινικη? Πηγες σε καποιο προγραμμα κ απετυχε? Ειχα διαβασει οτι πηγες σε εναν ψυχιατρο κ σ δωσε κατι φαρμακα.. τα πηρες?
    ναι τα ειχα παρει, αλλα δυστυχως δεν ειχα κανει κι την θεραπεια στην ψυχη μου! οπου παιζει μεγαλο ρολο!! γτ. μετα; , οτι στραβει μου καθοταν εβρισκα φευγιο εκει! ειχα προβλημα με την δουλεια! νομιζα οτι αμα πιω θα ξεφυγω για λιγο, ειχα προβλημα με το σπιτι , το ιδιο! Ειχα μπλεξει με μια γκομενα, κι με εριξε πισω! δυστυχως επλασα πολλεςσ προσδοκιες κι την πατισα βλεπεις!! ποσο μαλον οταν εμαθα ποσο ψευτικη ηταν! οτι τον καιρο που μου πουλαγε ερωτες κι εγω την πιστευα αυτη κουναγε την ουρα της κι τ ελεγε με προην!! ενω εγω καθομουν δω κι περημενα τις μερες να παω νατην βρω!! τοσο κοροιδο!! αλλα νομιζα οτι αλλαζουν οι ανθρωποι! ομως οχι αυτες που εχουν το μυασλο τους μονο αναμεσα στα ποδια τους!! τι νΑ πω! μαζι μου εκανε πραματα που φανταζοταν, πρωτη φορα πηγε διακοπες , πρωτη φορα πηγε βολτες , πρωτη φορα δεν πληρωνε οταν εβγαινε! κι αλλα πολλα! κι μου φερθηκε ετσι! τι ναα πω? κι πανω που την ξεπερναγα μου στελνει παλυ μην. !! για να μου πει οτι τα βρηκε με τον προην της!! τοσο καλη καρδια!!! χεχεχε
    Το θεμα ειναι αλλο ομως! ειναι να κοιταξω την υγεια μου! το μονο καλο που μου κανε με το μην της ηταν οτι πλεον καταλαβα τη εγινε κι οτι μπορω να κοιταξω αλλες κοπελες- αμα πρωτα ειμαι καλα!!! - γτ. σαν βλ;ακας τοσο καιρο ελεγα οτι πρωτα αυτη θα την κανει με αλλον κι μετα εγω!! τοσο κοροιδο!! ειμουν!!

Senior Member
    Γιώργο επειδή σε έχω διαβασει αρκετά, άσχετα αν δεν έχω πάρει θέση ως τώρα σ' όσα μας έχεις πει, ένα θα σου πω, ξεκόλλα με την κοπελα, σου έχει γίνει έμμονη ιδέα. Είχες πολλές προσδοκίες από τη σχέση, κατά την γνώμη αδικαιολόγητα από ένα τόσο νέο κορίτσι. Φρόντισε την υγεία σου, σ' αυτήν δώσε προτεραιότητα.
    Δεν θα επεκταθώ, έπικέντρωσε την προσοχη σου στο πως θα γίνεις καλά και εύχομαι ολόψυχα να μην είναι κάτι σοβαρό.
    Να μετατρέψεις το "ετσι συνέβη" σε "ετσι το θέλησα" αυτό και μόνο ονομάζω λύτρωση ΝΙΤΣΕ

Banned
    Quote Originally Posted by Frini View Post
    Γιώργο επειδή σε έχω διαβασει αρκετά, άσχετα αν δεν έχω πάρει θέση ως τώρα σ' όσα μας έχεις πει, ένα θα σου πω, ξεκόλλα με την κοπελα, σου έχει γίνει έμμονη ιδέα. Είχες πολλές προσδοκίες από τη σχέση, κατά την γνώμη αδικαιολόγητα από ένα τόσο νέο κορίτσι. Φρόντισε την υγεία σου, σ' αυτήν δώσε προτεραιότητα.
    Δεν θα επεκταθώ, έπικέντρωσε την προσοχη σου στο πως θα γίνεις καλά και εύχομαι ολόψυχα να μην είναι κάτι σοβαρό.
    Ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου, μακαρι!!.
    Σχετικα με την "κοπελα" μαλον την "ανοιχτοποδαρουσα", θελω να γνωριζετε πως αυτη ασχοληθηκε μαζιμου!
    Ενω ειχαμε κοψει καθε επικοινωνια απο της 10/8 περιπου, μου στειλε μην. πριν 2 μερες για να με βρισει ! να μου βαλει χερι που γραφω για την σχεση μας στο φορουμ! πραγμα ξεκαρφοτο αφου ειχα γραψει πριν μια βδομαδα!! κι αυτο ειχε να κανει με ενα παραπονο ,το οτι δεν μου στειλε ευχες στην γιορτημου! - κι τελος μου ειπε οτι βρηκε γκομενο που τον αγαπα κι τον λατρευει πιο πολυ απο οτι ειχε με εμενα!!! Ετσι λοιπον βλεπετε οτι αυτη ασχοληθηκε μαζιμου!! αυτη μου εγραψε , κι το εκανε για να με φρικαρει!!!! κι τα καταφερε!! αφου απο προχθες εχω πεσει με τα μουτρα στις ουσιες!!!

Senior Member
    μπραβο παιχτουρι μου πινε εσυ κι αλλη θα περναει καλα κ εσυ θα σαι κομματια ωραιοσ
    τη διαφημιση ρουφα το μπαλονι απο τα τζαμπο την εχετε κατω

Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    μπραβο παιχτουρι μου πινε εσυ κι αλλη θα περναει καλα κ εσυ θα σαι κομματια ωραιοσ
    τη διαφημιση ρουφα το μπαλονι απο τα τζαμπο την εχετε κατω
    Εχεις δικιο "ελις" , εγω ειμαι-ειμουν το κοροιδακι! την αγαπησα πραγμαικα! την ερωτευτικα παραφορα! της εδωσα τα παντα! την σεβαστικα! κι την τιμησα! οπως καθε κοπελα που ειχα την χαρα να ειναι μαζιμου ετσι κι αυτη ενιωθε ασφαλεια μαζιμου!! -αυτα δεν ειναι λογιαμου, δεν ειναι ¨ψονιστικαμου" ειναι λογια της! κι μακαρι να ειχε την μπεσα να βγει να σας τα πει , οχι που καθετε τα διαβαζει κι μου την λεει! αλλα καλυτερα γτ. αμαγραψει θα γραψει ψεματα ! για να μου την σπασει παλυ!- ,ετσι λοιπον ειμουν οσο πιο σωστος μαζι της.
    Απο την αλλη , αυτη με προδοσε, απολαυανε την ζωη που εκανε μαζιμου, αφου πιτσιρικα κι 2 χρονια στην Αθηνα !δεν ειχε βρει αλλο κοροιδο που να την παει βολτες , να δει την παραλιακη! για αυτην ηταν μεγαλη υποθεση!! κι γενικα ολα τα ωραια που περασε μαζιμου!! αυτο εκανε, εκανε υπομονη μεχρι να ερθει το καλοκαιρι κι να παει στο νησι της!! εκει ειχε κανονησει τον γκομενο της! κι ολα πηγαν ρολοι!! παρα τρυχα την γλυτοσαν ομως , γτ. απο συμπτοση , οπου μου ετυχε κατι , κι δεν πηγα στα κρυφα στο νησι της!! επρεπε να παω τελικα! κι να τους πιασω στα πρασα!!! αλλα ,καθομουν εδω κι περιμενα να με καλεσει! τωρα , μετα απο ενα μηνα ! καταλαβα γτ. εκανε σαν τρελη να μην παω ! εκανε σαν να της παταγες τον καλο σε καθε κουβεντα γυρο απο το να παω να την δω! Αυτη εκανε τις διακοπες της με τον γκομενο , κι εγω στην Αθηνα ειμουν ολη μερα στην πικρα! να αναροτιεμαι τι εκανα λαθος κι ειναι ετσι, αυτη να μου λεει μια το ενα φταιει που τα σπασαμε, μετα να μου λεει να τα ξανα βρουμε, μετα αλλο ψεμα κι ολο παραμυθια!! για να μην παω κατω! για να μην μου πει την αληθεια! οτι δεν νιωθει τυποτα για μενα απο καιρο!!!
    Ξερω ειναι βαρετο ολο αυτο!! αλλα ευχομαι να μην συμβει σε κανενα σας!! ειναι μαγαλη πικρα να εκμεταλευετε καποια την αδυναμια μου, την καταστση που ειμουν, ειμουν ενας εξαρτημενος που ειχε μολις κοψει!! ειμουν σε μια πολυ ευαισθητη φαση! το παραμικρο με σταναχορουσε!! φανταζεσε τι λεω? κι αυτη !! με κοροιδευε!! δεν ειχε τα μουτρα να μου πει στα ισια οτι βαρεθηκε! οτι δεν με θελει!!
    Ετσι λοιπον , μαζι με αυτην, μαζι με αλλα πραματα που με βασανιζουν!! καταφερα να ξανα γινω "βλακας" να ξανα πεσω στην πρεζα- κι αυτην την φορα οχι μονο στην πρεζα!! εχω πεσει κι στα κολοχαπα! κι εχω χασει τελειως το μυαλομου!! κανω βλακειες!! κανω πραματα πολυ επυκινδυνα!!- ποσο ακομα θα ειμαι τυχερος δεν ξερω!!
    Αποψε παντος εκανα ενα μικρο βημα! ενα βημα προς το να γινω καλα, ευχομαι να βρω την δυναμη κι να κανω το σωστο! οχι μονο για μενα, αλλα για καποια ατομα- την μητεραμου! που εχει τοσο πολυ πικραθει απο το κολοπαιδο της!! της αξιζει μια φορα κατι καλο να ακυσει για τον γιο της!!

Banned
    Η αληθεια ειναι οτι παρα ασχολυθηκα με αυτην! την πατισα ,τελειωσε! ειμουν - κι ειμαι παλυ δλδη κι πιο χαλια!- σε φαση περιεργη ψυχικα! νομιζα οτι με αγαπησε πραγματικα, ειχα κι εγω αναγκη αποκαποια κοπελα να μου σταθει κι να ξερει την αληθεια! εε την ειδα κι ρομαντικα! ε κι την εφαγα !!
    Ο λογος που εχω πει τοσα πολλα ειναι οτι ειμαι νευριασμενος, γτ. εδωσα την καρδιαμου κι πηρα δυο αρ,,,,¨), δεν ειναι γτ. δεν με αγαπα πλεον αλλαγτ. μου την εφερε!
    Αποφασισα να παψω να ασχολουμε με αυτην κι να ασχολουμε με την καταντιαμου! κι πως θα παν τα πραματα με την υγειαμου! γτ. αυτο ειναι το πανω απο ολα1, αμα δεν εχω αυτο τι να τα κανω ολα τα αλλα?? δεν υπαρχουν απλα!!
    Θα μεινω στις καλες στιγμες που ειχαμε - λιγες κι ψαχνομαι πιες ητν πραγματικες- , θα θυμαμαι μονο αυτα κι τελος! ευχομαι να ειναι καλα στην υγεια της, ευχομαι να βρει αυτο που θλει επαγκελματικα! κι ευχομαι να ψαχνει με πιο σωστο τροπο για συντροφους, δεν ειναι μονο το σεξ! πρωτα μαθενεις τι ανθρωπο εχεις δυπλα σου, πρωτα ανοιγεις την καρδιασου κι να ανοιξει κι αυτος την καρδια του κι μετα ανοιγεις τα ποδια!!

Υ.Γ. οσο για την ορθογραφια συγνωμη που την εχω σφαξειτοσο πολυ!!¨) χχεχε, με αυτα που εχω πιει ειναι μια χαρα τα λαθη μου¨)

Senior Member
    φιλε θα σου πω κατι για να το ξερεισ σε περιπτωση που δεν στο χουν πει κανενασ δε γουσταρει κανεναν που κλαψουριζει κανε οτι θεσ χτυπησου πονεσε βαρα το καφαλι σου στον τοιχο αλλα μην κλαψουριζεισ αυτα δεν περπατανε
    στην αληθινη ζωη αυτο που περπαταει ειναι να φαινεσαι καλα κ αν γινεται να εισαι καλα κανεισ δεν προκειτε να σε καταλαβει κανε τι ειναι να κανεισ κ τελειωνε κ καντο επειδη γουσταρεισ

Junior Member
    Εδω ειναι ενα μερος της ιστοριας μου,που ειχα ποσταρει σε ενα ασχετο φορουμ πριν αρκετο καιρο...φανηκε πως δεν καταλαβαν τι ελεγα,εδω σιγουρα ταιριαζει καλυτερα.

Γειά σας,ξεκινάω αυτό το θεμα για να καταθεσω μια δικία μου εμπειρία,πανω σε ενα πολυ σοβαρο ζήτημα.
    Σκέφτομαι εδω και καιρο να ανοιξω αυτο το θέμα αλλα με φρενάριζε η σκεψη της λογοκρισίας.Πλέον δεν υπαρχει προσωπικό απόρρητο,και μιλαω ευθέως για το προβλημα μου,γιατι ισως αντιμετωπιζει και καποιος αλλος μια παρομοια κατασταση.
    Επισης ισως και καταφερω να αποτρεψω και καποιους απο μια ψυχαναγκαστικη κατασταση.
    Η ιστορια εχει ως εξης.

Ειμαι σχεδον 33 ετων τωρα.Ξεκινησα να φουμαρω συστηματικα απο 13 ετων,στα 15 θεωρησα σωστο να ανακαλυψω τον κοσμο του χασις.Ολα ξεκινανε απλα,και παντα απο τις παρεες.
    Εκανα παντα παρεα με μεγαλυτερα παιδια απο εμενα γιατι βιαζομουν να μεγαλωσω,τους θαυμαζα...... διοτι ειχαν αυτοκινητο,μηχανακι,βγαζαν ε γένια,ξυριζόντουσαν,και εχω ηθελα πολυ συντομα να μεγαλωσω να φαινομαι μεγαλυτερος,με εφτιαχνε αυτο!!!
    Την πρωτη φορα που φουμαρισα τριφυλο δεν καταλαβα τιποτα.(συμβαινει σε πολυ κοσμο)Την δευτερη φορα που εκανα,εφαγα το λεγομενο χεσιμο.Δεν ηξερα πως
    να αντιδρασω,την μια ξεσπουσα στα γελια,την αλλη ελεγα ωχ Παναγια μου τι εχω παθει και δεν μπορω να συνελθω.
    Τοτε βλεπεις την εποχη εκεινη ηταν και καλα τα τσιγαρα με πιστοποιηση ISO Ελληνικης προέλευσης,ενας επινε τρεις μαστουριαζανε.Αυτο το σκηνικο εγινε καθημερινη συνηθεια,με σκληρη χρηση,εως τα 22 μου χρονια.
    7 ολοκληρα χρονια φυσα,ρουφα ,πατατόνε με διαφορετικα σταδια στην καθε περιδο,αλλοτε εφτανε ενα τσιγαρο να ειμαι μανταρα ολη την ημερα,και αλλοτε δεν φταναν τα δεκα.
    Νευρα πολλα,ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ τα νευρα αν δεν ειχα.Ηθελα το πρωι πριν να παω για δουλεια,στη δουλεια ξανα,με λιγα λογια ηθελα συνεχεια.
    Σε αλλη περιοδο μου εφτανε και ενα την ημερα.
    Σε αλλη περιοδο ηρθε και η ανοσία,οσα και να εκανα δεν την ακουγα με τιποτα,επειτα ηρθαν και τα ΠΡΩΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ,φουμαριζα και μου προκαλουσε αγχος,πολυ αγχος,χωρις να εχω ιδιαιτερα προβληματα,επαγγελματικα,κ οινωνικα,οικογε� �ειακα.

Στα 22 μου λοιπον συνεβησαν καποια παρα πολυ δυσαρεστα πραγματα οικογενειακα με θανατους και τετοια,στα οποια δεν θα ηθελα να αναφερθω τωρα.Εκει εγινε μια παυση για 3 περιπου χρονια,και δεν ξανακαπνισα.
    Την ιδια περιδο, δυο φιλοι απο την παρεα σταματησαν και αυτοι,Άλλοι συνεχιζαν βεβαια.

Μεσα απο δυνατα σοκ που περασα ξεκινησα δειλα,δειλα, να ξαναφουμαρω το πόλυ γνωριμο χασισακι στα 25μου,με μια μικρη διαφορα...πλεον η μαστουρα με τρομαζε,ειχα φοβιες,οτι κατι κακο θα μου συμβει,οτι θα παθω εμφραγμα,οτι θα μου γυρισει η γλωσσα,σας φαινοντε γνωστα τα συμπτωματα σε καποιους απο εσας???????????????
    Ετσι λοιπον χωρις να μπορω να κατανοησω τους λογους ακομα και τωρα,εβαζα τον εαυτο μου,σε αυτη την διαδικασια επι 6 χρονια ακομα.
    Καπνιζα και με επιανε ο απολυτος φοβος,μιλαμε για μια ψυχαναγκαστικη κατασταση ενω ηξερα οτι θα με χαλασει και θα μου δημιουργησει προβλημα,εκει εγω, να επιμενω... και να ξαναφουμαρω.
    Οι δοσεις βεβαια ειχαν μειωθει στο ελαχιστο,με τρεις τζουρες ημουνα αεροπλανο,δεν μπορουσα να κανω περρισοτερο.
    Εγινε και η αδελφοποιηση βλεπεις με την Αλβανικη την φουντα,και χαλασε και η συνταγη.
    Ολα αυτα πολυ συνοπτικα λοιπον μεχρι το καλοκαιρι του 2010 που ηρθε για να μου ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

Η ιστορια συνεχιζει ως εξης.
    Το καλοκαιρι λοιπον δουλευαμε σε χωριο της Πελλοπονησου,γνωστο για τις καλλιεργειες χασις που εχει....τα Αγια χωματα που λεμε.
    Εκει λοιπον φτιαχναμε ενα σπιτι,και ειχα μια φαενη ιδεα...πηγα στο γερο καμια 70χρονων ο μπαρμαΝικολας και του λεω εγω ο ΜΑΛΑΚΑΣ, Ο ΚΟΥΤΣΑΒΑΚΗΣ,ρε μπαρμπα μηπως εχεις κανα τρίμα???
    Τι εγινε μου λεει πινεις?
    Εγω μωρε του λεω ,χρονια τωρα κροκοδειλος κανονικος.
    Ε κατσε να ¨γυρισω ενα μου λεε騨
    Το φουμαρουμε λοιπον τρεις λαλουν και δυο χορευουν εφυγε το κεφαλι απο τη θεση του,τι το θελα?το μετανοιωσα οικτρα την ιδια στιγμη με κατεβαλε ο γνωστος φοβος και η διαταραχη πανικου.
    Μετα απο κανα πενταρι ωρες και ενω δεν εχω συνελθει ακομα,στριβει αλλο ενα.Θα καπνισεις μου λεει?
    Αλλά ???τι θα κανω του λεω, βλεπεις ειμαι και πολυ μαγκας για να πω οχι.
    κανω λοιπον το μισο..................τι να σας πω.........εμπειριες χεσιματος ειχα πολλες,και τρομερες,αυτο ηταν αλλο πραγμα.
    Δεν με χωραγε ο πλανητης ολος,σταματησε να κυκλοφορει ο αερας γυρω μου,σταματησα να αναπνεω,ενοιωθα τον θανατο πιο κοντα απο ποτε αλλοτε,εζησα εξωσωματικη εμπειρια,ειδα την ψυχη μου να φευγει απο το σωμα μου,για δευτερολεπτα και να ξαναεπιστρεφει,αδειασμα και ξαναγεμισμα τουλαχιστον 5 φορες.
    Ο γερος καταλαβε αμεσως την κατασταση,και προσπαθουσε ο δολιος να με επαναφερει,μου εκανε αστεια,μου εφερε νερο,με καταβρεξε και πολλα αλλα.
    Ειχε παραλυσει το δεξι χερι μου δεν μπορουσα να το κουνησω καθολου,και οι λέξεις βγαινανε με δυσκολια,νομιζα οτι ειχα περασει περναγα καποιο μικρο εγκεφαλικο επεισοδιο.
    Καθοτι πολυ εμπειρος ο γερος,προσπαθουσε συνεχεια με αστεια να με ξεκολησει.βρε παιδακι μου μου ελεγε,εμεις κανουμε αμαν να γινουμε ετσι και εσυ να θελεις να ξεμαστουριασεις και αλλα τετοια.
    ΚΑΝΕΝΑΣ δεν καταλαβαινε βεβαια τι περναγα εκεινη την στιγμη,ελεγα με δυσκολια οτι ηθελα να παω στο νοσοκομειο,αλλα .......μουστουριτσα ειναι ελεγαν και θα περασει.
    Παραμειναμε εκει τελικα.
    Μετα απο καμια ωρα που αρχισα να νιωθω πολυ λιγο καλυτερα και καταλαβα οτι μαλλον ΔΕΝ θα πεθανω σημερα.
    Σηκωσα το κεφαλι μου προς τον ουρανο ευχαριστησα τον Θεο,και ορκιστηκα να μην ξαναπιω ΠΟΤΈ.
    ΠΟΤΈ?και αλλες φορες το ειχα ξαναπει,αυτη την φορα ομως το εννοουσα.
    Δεν εφυγε ποτε απο το μυαλο μου αυτη η εμπειρια,το σκεφτομουνα συνεχεια.
    Μετα απο εναμιση μηνα ηρθε η ωρα να αποδειξω στον εαυτο μου και σε εσας
    ποσο ΞΕΦΤΥΛΑΣ και μικρος μπορει να γινει ενας ανθρωπος.

Καλοκαιρι ακομα σε μια μαγικη ατμοσφαιρα,κατω απο τα δεντρα και με τις σκηνες του καμπινγκ απλωμενες,θα παιζαμε μουσικη με οργανα στον χωρο αυτο.
    Ε τωρα δεν παει ρε παιδια,καλοκαιρακι μπυρες,ροκιές και να μην καπνισουμε ενα τσιγαρακι!!!
    Ειπα θα κανω το τσιγαρακι λογο της περιστασης και μετα το ΠΟΤΈ.
    Πρωτα τσιγαρακι και μετα ΠΟΤΈ.
    Την συνεχεια της ιστοριας την αφηνω στους αναγνωστες που ειχαν την υπομονη να κατσουν να διαβασουν ολο αυτο.Μπορειτε να φανταστειτε το τι επακολουθησε.
    Last edited by diatanos; 23-09-2012 at 04:47.

Junior Member
    ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ ΤΩΡΑ.
    Εγω αρρωτησα απο την απειθαρχια μου,ισως δεν αντεξα και την συννειδησή μου να ορκιζετε στον θεο,αλλα ετσι κ αλλιως το ειχα ξανακανει,πολλες φορες,αλλα μαλλον το εννοουσα πραγματικα την προτελευταια φορα.
    Εκτοτε εχω διαταραχες πανικου,στα καλα καθουμενα εισερχομαι σε μια κατασταση πανικου λες και εχω πιει,ταχυκαρδιες,φοβοι,ανυ� �ηχιες,τιναγματα στον υπνο που θα ζηλευε και ο χρυσος ολυμπιονικης στην ενοργανη Δημοσθενης Ταμπακος.
    Επειδη απο τετοιες καταστασεις οταν νοσησει το μυαλο βγαινεις με τα ψυχοφαρμακα,εγω το παλευω παραλληλα και με ομοιοπαθητικη θεραπεια.
    Μετα απο ολους αυτους τους μηνες που περασανε αρχιζω και νοιωθω καλυτερα,αφηνω το ηρεμιστικο πισω και συνεχιζω με τα ομοιοπαθητικα που δεν διατρεχεις κανεναν κινδυνο.
    Για πολυ κοσμο τα ψυχοφαρμακα ειναι δρομος χωρις επιστροφη,εγω το παλευω,και θα συνεχισω να το παλευω γιατι ηδη σιγα σιγα,αρχιζω και νιωθω καλυτερα.
    Κλεινοντας θελω να πω οτι εχω εμπειρια και απο αλλες ουσιες,χωρις να γινω χρηστης.
    Ειχα δοκιμασει καποιες φορες και πρεζα,LSD,και μερικα ακομα.
    Την ωρα λοιπον που ξεσποριάζετε το χασισακι,βαλτε στο πισω μερος του μυαλου σας αυτην την ιστορια.Μην ζοριζετε τον εαυτο σας,μην θελησετε να δειτε που καταληγει.Εαν κανετε κ καποιοι καποιον συσχετισμο με την ιστορια μου
    ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΑΜΕΣΩΣ την χρηση,υπαρχει μακρυς και ανηφορικος δρομος.
    Εδω ειμαστε και οποιος θελει ας πει και τις δικες του εμπειριες.
    Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΥΑΛΟ.

και εδω η ιστορια κ ο γολγοθας συνεχιζει ο εξης....http://www.e-psychology.gr/forum/sho...BD%CE%BF%CF%82
    Last edited by diatanos; 26-09-2012 at 00:57.
    Ο μεγαλύτερος εχθρός του ανθρώπου,είναι το ίδιο του το μυαλό!

Member
    η κάνναβη σίγουρα είναι χουνέρι κάποιες φορές:
    -όταν δεν είσαι σε καλή ψυχολογία
    -όταν την πίνεις με άτομα που δεν γνωρίζεις καλά
    -όταν κάνεις κατάχρηση για μέρες
    -όταν κάνεις κακής ποιότητας ψεκασμένη με φυτοφάρμακα
    μάλλον και αυτά τα 4 σε συνδυασμό με οδήγησαν μια ώρα αρχύτερα στο να εμφανίσω ψυχοσικά συμπτώματα (το οποίο και δεν μετανιώνω, στην τελική καλό μου έκανε και αφού το ξεπέρασα)
    άλλα είναι λάθος να την δαιμονοποιούμε
    καλή ποιότητα, με μέτρο και συνείδηση δεν κάνει κακό
    ίσα-ίσα που δίνει και τροφή για τη σκέψη
    ...τα καλούπια δεν ταιριάζουν σε ψυχές

Banned
    Με βρισκεις συμφωνω "ριρι" ,ειδικα στο θεμα της ποιοτητας! αμα ειναι καθαρη, προσεγμενη- οχι μεταλλαγμενη δλδη σκανκ- ,αμα δλδ κανει τον σωστο χρονο της γυρο στο10 μηνο κι οχι με φαρμακα κι μηχανηματα που κανουν την νυχτα-μερα 4 φορες το 24αρο για να οριμασει γρηγορα!, οταν λοιπον ειναι καθαρρη κι καλη -οπου καλη δεν σημαινει οτι πρεπει να πεσεις κατω με ενα ντουμανι ,ειναι μυθος οτι οσο πιο δυνατο τοσο πιο καλο!-
    αμα λοιπον το κανεις με μετρο, μια 3-4 φοες το πολυ τον μηνα- δεν ειναι αναγκη καθε μηνα, κι 2 μηνεςνα μην εχεισ κανει δεν εχασες το τραινο!- αμα λοιπον το κανεις μονο για χαβαλε κι με καλη παρεα τοτες δεν υπαρχουν προβληματα! αμα ομως το κανεις καθε μερα, αμα χωρισ αυτο δεν ηρεμεις τοτες εχεις ποβλημα!
    ΑΛΛΟΣ ενασ μυθος ειναι οτι το χασις ειναι τελειως ακακο, οχι! φερνει πολλα μα παρα πολλα προβληματα! απλα δεν δινουμε σημασεια λογο του οτι υπαρχουν αλλα ναρκωτικα που σε ριμαζουν κι ετσι ολο το θεμα εχει πεσει σε αυτα!
    Παντος διαβαζω συνεχεια εμπειριες απο παιδια που την πινουν - χασισ- κι τους περνει απο κατω, ειτε φρικαρουν, ειτε εχουν στεναχοριες γενικα τους περνει απο κατω! τοτες γτ. το κανετε ρε παιδια αμαειναι να σας περνει απο κατω δεν υπαρχει λογος να τ κανετε? εκτος αν το ζητα η κοινωνικη αναγνοριση! που τοτες κι αν ειναι λαθος! ΜΑΚΑΡΙ να μην ειχα πιει τυποτα στην ζωη μου, κι ας με κοροδευν, ας με ελεγαν ξενερωτο, φλορο , φοβιτσιαρ, η οπως θελουν ΜΑΚΑΡΙ!!

Page 8 of 9 FirstFirst ... 6789 LastLast