ΜΠΑΦΟΣ Κ ΨΥΧΙΚΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ.... - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 9 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 125
    Member
    παντως καλη μου το πιστευεις οτι τα περισσοτερα δεν τα θυμαται?? Δεν θυμαται τι μου εκανε... Και φυσικα για ολα εφταιγα εγω... Δεν θυμαται τιποτα............

Senior Member
    Φυσικα και ΔΕΝ εφταιγες εσυ !! Μην μπαινεις στο λουκι της αυτομομφης !! Ο,τι εκανε ηταν λογω του πως τον ειχανε κανει τα ναρκωτικα κ τον ειχαν καταντησει "καμμενο", λογικο μετα να μην τα θυμαται, εσυ δεν εφταιγες σε τιποτα να εισαι αποδεκτης αυτης της συμπεριφορας....
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Member
    Ναι ξερω τα εχω ξεπερασει αυτα.... Ωραια η συζητηση μας :))

Senior Member
    Χαιρομαι :)

Junior Member
    [QUOTE=Lacrymosa;258581]Sometimes dreams are better than reality...

(That' s why we close our eyes when we sleep, cry and dream...

η ζωη ειναι του καθενος κ την κανει ο,τι θελει... αμα θες την κανεις τελεια, αμα θες την καταστρεφεις.. it 's up to you...)

Η ζωή είναι ένα ανεκτίμητο δώρο που σου δόθηκε με αγάπη. Αγάπα την.

Banned
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    Sometimes dreams are better than reality...

That' s why we close our eyes when we sleep, cry and dream...

Θα θελα αρχικα να ρωτησω κατα ποσο κανει κακο ο μπαφος αν εχεις ηδη μια ψυχικη ασθενεια?? Αν κ πανω κατω ξερω την απαντηση, οπως κ το οτι μπορει να πυροδοτησει οτιδηποτε κτλ κτλ οποτε δεν θα επικεντρωθω εκει...

Εχω βαρεθει να ζω σε μια γυαλα.. Σε μια πραγματικοτητα δυσαρεστη, ζοφερη που μονο πονο σου προκαλει κ σε πληγωνει.. Ορισμενες φορες δεν παλευεται κ αλλες φορες λειτουργεις τελειως μηχανικα σαν ρομποτ... εχω βαρεθει να μου επιβαλλουν πραγματα κ να ειμαι αναγκασμενη να ακολουθω τα "πρεπει" κ τα "μη" της κωλοκοινωνιας κ οσων το παιζουν ειδημονες ντεμεκ "για το καλο σου".. κ στην τελικη που ξερουμε ποιο ειναι το καλο του καθενος?? δεν παιζουν κ υποκειμενικοι παραγοντες στη μεση?? κ με ποιο δικαιωμα να παμε να κανουμε κατι καποιον με το ζορι?? η ζωη ειναι του καθενος κ την κανει ο,τι θελει... αμα θες την κανεις τελεια, αμα θες την καταστρεφεις.. it 's up to you...

Θα θελα να ζω ωρες ωρες σε μια ψευδαισθηση, σε μια ψευτικη πραγματικοτητα που δεν ποναει.. σε κατι αλλιωτικο.. κ το ζω ζησει αυτο ως ενα σημειο.. αλλα παραπερα δεν εχω προχωρησει ακομη... οταν εχεις παρει μονο πονο κ απογοητευση αναγκαστικα θες εστω κατι ψευτικο αλλα κ τοσο αληθινο ταυτοχρονα, αλλιως δεν παλευεσαι κ κινδυνευεις να φουνταρεις...

Εκανα 3 χρονια μπαφο κ buble κ ημουν μια χαρα... πετυχαινα τα παντα, ημουν μεσα σε ολα... η τελειομανια κ η επιδιωξη της εξασφαλισης του ελεγχου δεν ελειπαν... χτες ξαναζησα την εμπειρια κ δεν συγκρινεται με τιποτα.. εχω βαρεθει να ζω σε μια γυαλα.. ισως ειναι κραυγη διαμαρτυριας κ απογνωσης, ισως ειναι κ το ιδανιτκοτερο, δεν ξερω, ισως ειναι κ τροπος αντιληψης κ ζωης.... ας μην κατακρινουμε τα παντα... προσωπικα αν κ εχω κανει με ουσιες κ ειμαι εξαρτημενη 5 χρονια κ απο αγχολυτικα κ γουσταρω δεν με θεωρω τζανκι, δεν εχω παει στα σκληρα, αν κ θα θελα εστω να δοκιμασω... αλλα ειναι αυτα τα "κωλοπρεπει" που σου βαζουν υποσυνειδητα κολαρο στο λαιμο κ σε κατευθυνουν εκει που θελουν αυτοι.... κ δεν μπορω την επιβολη καθολου.....
    Για το χασις ,ειδικα το τσιγαρο! υπαρχουν πολλες ενδειξεις οτι κανει κακο σε οσους εχουν ειδη καποια ψυχολογικα προβληματα , σε οσους εχουν παρανεια -ψυχωσεις τους αυξανει τα επεισοδια (αυα τα διαβασα σε ερευνες γιατροων δεν ειναι δικες μου ιστοριες)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Virginia View Post

Η ζωή είναι ένα ανεκτίμητο δώρο που σου δόθηκε με αγάπη. Αγάπα την.
    Ωραιο αυτο, αλλα δυσκολο στην εφαρμογη, το παλευω παντως....

Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    Για το χασις ,ειδικα το τσιγαρο! υπαρχουν πολλες ενδειξεις οτι κανει κακο σε οσους εχουν ειδη καποια ψυχολογικα προβληματα , σε οσους εχουν παρανεια -ψυχωσεις τους αυξανει τα επεισοδια (αυα τα διαβασα σε ερευνες γιατροων δεν ειναι δικες μου ιστοριες)
    Δεν εχω ψυχωση, παντως ναι το ξερω οτι το μαυρο μπορει να πυροδοτησει επεισοδιο.. ξερω κοπελα που απο ενα μονο τσιγαρο επαθε ψυχωση.. ειναι κ θεμα οργανισμου...

Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    λολ...έχεις τοσο δίκιο...
    Έχω δει φίλο μου που μεγαλωσαμε μαζι να μου διαφημιζει το μαυρο πως ειναι ακόμη και πιο υγειινό και από το απλό τσιγάρο και μετά από μια δεκαετία να τρέχει καμμένος στους γιατρούς να το σώσει......
    ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Eleni Morfid View Post
    ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ!!!
    όλα θέλουν το μέτρο τους. Και πολλά φρούτα να φας πάλι σε γιατρούς θα τρέχεις
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Banned

Thumbs up

Quote Originally Posted by Άγνωστος View Post
    Mια μαλακία και μισή είναι και το μαύρο και όλα τα ναρκωτικά, βαριά και ελαφριά.
    Μπορεί να πάθεις ανεπανόρθωτη ζημιά και να σου δημιουργήσει ψυχοπαθολογικά προβλήματα, ακόμα κι αν δεν είχες παρόμοιο ιστορικό στο παρελθόν.
    Κι όταν λέμε πως σου καίει το μυαλό, το κάνει πιο γρήγορα από όσο νομίζουν οι περισσότεροι.

Και σου μιλάω εκ πείρας κι όχι επειδή άκουσα κάπου να το λένε..
    Ετσι ακριβώς είναι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by BloodyKate View Post
    όλα θέλουν το μέτρο τους. Και πολλά φρούτα να φας πάλι σε γιατρούς θα τρέχεις

πλακα εχεις!

για τα φρουτα θα ήθελα ενα λινκ!
    επειδη ειχα μια κουβεντα για τις πολλες βιταμίνες.
    http://www.mazi.org.gr/

Senior Member
    Quote Originally Posted by Dimitriou View Post
    Ετσι ακριβώς είναι.
    αφησες τα θεματα του κενο, κ αρχισες τωρα να ξεθαβεις τα δικα μου?? αντε μην σε παρει ο διαολος, δεν εχουμε ολοι την ορεξη σου....

Member
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    αφησες τα θεματα του κενο, κ αρχισες τωρα να ξεθαβεις τα δικα μου?? αντε μην σε παρει ο διαολος, δεν εχουμε ολοι την ορεξη σου....
    Lacrymosa εσυ που ξερεις και το γολγοθα που τραβηξα... πιστευεις θελει πολυ καιρο για να ερθει στα ισια του ο δικος μου συμφωνα με την εμπειρια του? Γιατι τον πρωτο καιρο ηταν τρελαμενος... τωρα κανει ταλαντευσεις....τον βλεπω καλυτερα απο τοτε παλι διχαζεται...
    το κοβω καμια διετια να το νιωσει. Στην αρχη με εβριζε που ενημερωσα τους δικους του για βοηθεια... τωρα σαν να αρχιζει να καταλαβαινει γιατι το κανα... μετα απο ενα χρονο... Τον διελυσαν τον καημενο τα ναρκωτικα... ξεχασε ποιος ειναι... αλλα βλεπω παλευει...

Senior Member
    το ατιμο το μαυρακι ειναι πολυ γλυκο εχει, ενα καρο παρενεργειες ομως μου χει τυχει να μου πυροδοτησει ψυχοκατασταση πολυ hardcore, ιδιετερα η καταχρηση σε κανενα δε κανει καλο ουτε καν στους υγιεις κατα ποσο μαλλον σε μας που τρωμε μιση χουφτα χαπια για να στανιαρουμε, τεσπα εγω πλεον δε πινω μιας κ δεν ειμαι καπνιστης ουτε του απλου τσιγαρου απο το 2007..η αληθεια ειναι πως μου αρεσει παντως..παντα μου αρεσε αλλα το απεφευγα για μη φαω καμμια φρικη ..ατιμη αρρωστια να μην μπορεις να χαρεις τπτ :(

Senior Member
    επειδη κ εγω ειμαι τακτικη χρηστρια, δν εχω παθει κατι παρα μονο σκεφτομαι αυτο π λενε πως ο εγκεφαλος δεν ωριμαζει απο την χρηση. και επισης επιβαρυνει τους πνευμονες περισσοτερο απ τα τσιγαρα κατα 1 πακετο το τσιγαρο κατι τετοιο. παρ ολα αυτα απλα το καις και καλα ειναι εκεινη την ωρα που γελας και ειναι ωραια αλλα εχεις κενα μνημης..........που γενικα πλυθαινουν. σαν να βλεπεις ονειρο δλδ. αμα παιρνεις χαπια εχεις περισσοτερες αντοχες στον μπαφο εμ αποτελεσμα να μην σε πιανει οπως τους αλλους και να καπνιζεις περισσοτερο

επισης το αλλο ειναι οτι πεινας πολυ...............
    I m a Good Person With Bad Attitude

Page 5 of 9 FirstFirst ... 34567 ... LastLast