Results 76 to 90 of 125
Thread: ΜΠΑΦΟΣ Κ ΨΥΧΙΚΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ....
-
30-09-2011, 00:29 #76
Κοιτα δεν ξερω να σου απαντησω με βεβαιοτητα καθως καθε οργανισμος κ καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη, αλλα αμα κανει πολυ συχνα (πανω απο 5 τσιγαρα τη μερα) κ συνδυαζει κ πρεζες η χαπια μαζι, παιζει να απορρυθμιστει γενικως περισσοτερο... πραγματικα να ναρκωτικα μπορουν να σε διαλυσουν.... βραχυπροθεσμα η μακροπροθεσμα... αλλα οσο ειναι ακομα νωρις επιστροφη υπαρχει... αρκει να το συνειδητοποιησει ο ιδιος ο χρηστης κ να καταβαλλει καθε δυνατη προσπαθεια για απεξαρτηση.. ευχομαι ειλικρινα ο,τι καλυτερο !! :)
" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
- 12-10-2011, 19:04 #77
Καλησπερα σας.
Ειμαι νεος στο forum μιας και μολις εκανα την εγγραφη μου.
Για μενα η γνωμη μου ειναι και οπως η ζωη μου.Θα προσπαθησω να σας εξηγησω μιας και εχω τοσα πολλα να σας πω.Καθε ναρκωτικη ουσια ειναι ενα σκαλοπατι για να ανεβεις ποιο ψιλα.Συνηθως ολλα αρχιζουν απο τσιγαρα και μετα μπαφους σε μικρη ηλικια.
Εγω τουλαχιστον ξεκινησα απο τσιγαρο και εφτασα μεχρι και ηρωϊνη.(αναθεμα την ωρα και την στιγμη που την δοκιμασα).
Παδια πιστεψτε με δεν αξιζει...Κατεστρεψα την ζωη μου και προσπαθω να την ξανα φτιαξω..
Γινεσε ξεφτιλα στον κοσμο...ζεις σε ενα ψεμμα..Το μονο που σε νοιαζει οταν ξυπνας ειναι που και πως θα βρεις λευτα για να γινεις,ποτε θα βρεις το ατομο για να γινεις..Γενικα το μονο που σε νοιαζει ειναι ηρω...(ηρωϊνη για οσους δεν καταλαβανε)..Εφτασα για μια ακομη φορα να απομακρυνθουνε καλοι μου φιλοι,συγγενεις,η κοπελα μου,(ευτυχως που δεν με αφησε) ακομη και η ιδια η μυτερα μου εφτασε παλι σε σημειο να θελει να με παρατησει μιας και βαρεθηκε να με βλεπει σε αυτην την κατασταση και να μην προσπαθω να κανω κατι για μενα...Εχω μια ευδομαδα παλι καθαρος με nalorex φυσικα και seroxat που περνω εδω και 5 χρονια..Κρατιεμε με νυχια και με δοντια και παθαινω στεριτηκες κρισεις..Θελω να κανω χρηση αλλα λογο του nalorex δεν μπορω..και να το κανω δεν θα την ακουσω και θα με χαλασει..Το κακκο με μενα ειναι οτι εχω εθισμους...Εχω δοκιμασει σχεδον οτι ναρκωτικο πεζει στην ζωη μου και με ολους τους τροπους...
Μια εβδομαδα καθαρος και μου φαινετε σαν να ειμαι 1 μηνα...Πηγα παλι εχθες στον γιατρο μου και μου συμπληρωσε vun-fax και lexotanil 3mg..Ευτυχως στο μονο πραγμα που δεν με επιρεασε ειναι στην δουλεια μου..Δουλευα και θα δουλευω ασχετως που αλλαζα συνεχεια δουλιες για τον λογο οτι ξεφευγα και εκανα μλκιες στην εργασια μου...
Lacrymosa πιστεψεμε δεν αξιζει....
Ενας πρωην τοξικομανης... (το ελπιζω να μεινω πρωην..)
13-10-2011, 00:18 #78
Φιλε μου εισαι "μαγκας" συνεχισε το!! εισαι δυστυχως απο τους πολυ λιγους που το κανουν !
Πιστεψεμαι ειναι δυσκολο ! ,προσωπικα πανω απο δεκα χρονια σε αυτη την καταρα της ηρωινης και ακομα παλευω ! τις τελευταιες μερες κατι εκανα και ειμαι καπως πιο καλα! ειναι δυσκολα να παλευεις με τον εαυτο σου!
13-10-2011, 17:03 #79
Δυσκολο δεν λες τπτ φιλαρακο...Καθε μερα μου τρυπαει και περισοτερο το μυαλο αλλα να ειναι καλα η ναλτρεξονη....ουτε αλκοολ δεν μπορω να πιω...Παλαιοτερα ημουν και πολυτοξικομανης..Εχω καποια ελξη τωρα αλλα προσπαθω να το καταπολεμισω με την εργσια μου και με τηνψυχολογια μου που βλεπω οτι καθε μερα ολο και φτιαχνει...Τις κολο κρισεις δεν μπορω να ξεπερασω...Φοβαμε μην κανω κμια απερισκεψια και παθω κανενα overdose....Αυτο ειναι το κακκο....
13-10-2011, 17:43 #80
εγω δεν εχω κανει αλλες ουσιες ποτε παρα μονο μπαφο και μαλιστα καπνιζω εδω και πολλα χρονια. γτ δεν κυλησα? μπορω να βρω οτιδηποτε αμα θελω αλλα δεν κυλησα. αλλωστε ξερω κ ατομα που ξεκινησαν αμεσως ηρωινη και δεν καπνιζαν καν
I m a Good Person With Bad Attitude
14-10-2011, 16:47 #81
ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!!
Μην ξενερωνεις ,αφου εισαι καλα μπραβω σου!! τωρα το οτι περναν απο το μυαλο σου διαφορα δεν τρεχει σε ολουσ υπαρχει αυτο! εχεις δουλεια! εχεις ανθρωπουσ διπλα σου που νοιαζοντε !γτ. για να μηλας για την ναλτραξονηκαποιος στην δυνει ? ετσι δεν ειναι ? αρα εισα τυχερος ! εχεις την κοπελια σου !!
Να ξερεις πως εισαι καλα και πως εισαι πολυ πιο καλα απο αλλους ,απο εμενα π.χ. που ολο ξεκολαω και ολο ξανα πεφτω! με το παραμικρο προβλημα που εχω πεφτω! να προχθες μου συνεβει κατι -με εναν ανθρωπο που πεθανε και πηγα να πιω! πριν 15 μερες που χτυπησα πηγα και να πιω για τους πονους και καλα !
Κανεις πολυ καλα που βγαζεις απομεσα σου αυτο που σε βασανιζει ,ετσι θελει και το φορουμ αυτο ειναι για αυτα! απλα εχε και το νουσου λιγο εδω ,γτ. δεν εχει μονο πολυ αξια παιδια που οντος θα σου σταθουν και θα σε βοηθησουν .ΔΥΣΤΥΧΩς εχει και καποια ατομα που θα σου την πουν , που σκοπο εχουν να σε ταπεινωσουν ,να σε στραβοσουν , μην παρασυρθεις οπως εγω και απαντησεις γτ. μονο κακο θα κανεις στον αγωνα σου !!
Συνεχισαι μαγκα μου μην μασας εισαι καθαρος πλεον!!
14-10-2011, 18:49 #82
panika εύχομαι όλα να πάνε καλά. Μπράβο.
14-10-2011, 21:07 #83
Δεν είμαι υπερ της απαγόρευσης του χασις, είμαι ενάντια στην κατάχρησή του. Είναι το μόνο ναρκωτικό που έχω δοκιμάσει, 4-5 φορές, και τις 2 φορές που με ''έπιασε'', ναι το συναίσθημα ήταν ευφορικό, χαρακτηριστικά το περιγράφω σαν τη γαλήνη που νιώθεις μετά απο οργασμό ( ντροπές!)
Πρόκειται για ουσία που προκαλεί εξάρτηση, πυροδοτεί ψυχολογικούς μηχανισμούς, και ποτέ δε γνωρίζεις πως θα εξελιχθεί. Το να δοκιμάσεις ένα τσιγάρο ή να κάνεις που και που είναι απλά μια εμπειρία που δε θα βλάψει. Η συστηματική χρήση είναι ολέθρια.
Όλη μου η παλιά παρέα έκανε καθημερινά χασίς, και κάποιοι κανονικά αντί για τσιγάρο. Έκαναν χρήση απο μικρή ηλικία, γύρω στα 13-15. Ένας πρώην μου επίσης. Το μυαλό τους ήταν καμμένο, δε το διαπραγματεύομαι αυτό. Όχι στην κατάχρηση, ναι στην εμπειρία.
Προσοχή εννοείται, αυτό που κυκλοφορεί συνήθως είναι πειραγμένο προιόν χημικής επεξεργασίας προς μείωση κόστους. Αυτό που δοκιμάζουμε απέχει πολύ από τη φυσική χημική σύσταση της μαριχουάνας-χασίς.
Αν έχεις ανάγκη να ξεφύγεις απο την παραγματικότητα ο μόνος μακροπρόθεσμος στόχος είναι η αλλαγή της πραγματικότητας, γτ αυτή η πραγματικότητα υπάρχει μόνο στο μυαλό σου. Εσύ βλέπεις έτσι άχαρη την ''πραγματικότητα'' και εκεί πρέπει να εστιάζεις. Γιατί όσο προσφεύγεις στο χασίς και λοιπά να σου φτιάξουν μια άλλη πραγματικότητα, αυτή η πραγματικότητα ολοένα και θα απομακρύνεται και θα την αναζητάς σε μεγαλύτερες δόσεις και άλλες ουσίες. Κι αν νομίζεις πως όλοι σου επιβάλουν πράγματα λάθος και που δεν τα θες και νιώθεις την επανάσταση το αίμα σου, μάθε πως με το να αρνείσαι την πειθαρχία του εαυτού σου στις καλές συνήθειες και με την ''φιλελεύθερη'' επιλογή και στροφή σου στα γαμάτα ναρκωτικούλια, αυτόματα υπακούς δουλικά στο πρέπει των ουσιών. Και δεν υπάρχει κανένα ναρκωτικό που θέλει το καλό σου. Ενώ οι άνθρωποι, οι θεραπευτές και οι τεχνικές και τα πρέπει μόνο αυτό θέλουν.
Αυτοκαταστροφικότητα και πλάνηΤο πιο επικίνδυνο άτομο είναι αυτό που έχεις αγαπήσει
15-10-2011, 16:53 #84
σας ευχαριστω παρα πολυ ολους.giorgos_panou αυτα ειναι τα ασχημα φιλαρακο...οτι σε καθε προβλημα τσουπ....και υποτροπιασαμε....σου ευχωμε και εσενα φιλε οτι καλυτερο...κατι πρεπει να γινει....
03-11-2011, 02:00 #85
Χαιρετω... Το θεμα των ψυχοτροπων ουσιων (και οχι "ναρκωτικα" οπως λανθασμενα τα αποκαλει η πλειοψηφια) επειδη ειναι ακομα ταμπου θεμα ειναι ενα θεμα στο οποιο κυριαρχει η αμαθεια και η ημιμαθεια
Το χορτο σε μακροχρονια καταχρηση μπορει να πυροδοτησει/δρασει καταλυτικα για πληθωρα ψυχικων ασθενειων, σε καποιο ποσοστο χρηστων. Επισης οπως πολλοι γνωριζουν και εμπειρικα δεν ειναι κ οτι καλυτερο για τη μνημη.Ετσι, θεωρω οτι ειναι πολυ λιγοτερο επικινδυνο απο οσο προπαγανδιζουν αυτοι που το χουν δαιμονοποιημενοι,αλλα πιο επικινδυνο απο οσο προπαγανδιζει η αντιπερα οχθη των χασικληδων.
Επισης ειναι λιγο περιεργο να μιλαμε για τις επιπτωσεις της κανναβης, τη στιγμη που γιατροι μπορουν να δινουν νομιμα lexotanil και υπνοστεντον (δηλαδη, ουσιες που ναρκωνουν και εθιστικες), η τη στιγμη που σε ορισμενες κλινικες σε μπουκωνουν με Haldol (Aloperidin) το οποιο μπορει να εχει φρικτες παρενεργειες (εξωπυραμιδικα,Tardive dyskinesia) ...
03-11-2011, 10:58 #86
αυτα ομως αναλογα το περιστατικο και τις δοσολογιες, ομως δεν χτυπανε κατευθειαν στον εγκεφαλο οπως το χασις. με το χασις εχεις αμεσα και γρηγορα αποτελεσματα σε χρονο ντε τε. με την ληψη του καπνου απ το στομα δλδ που περναει γρηγορα μεσω της αναπνευστικης οδου. τα κενα μνημης και οι διαλειψεις ερχονται αμεσως.
αντιθετα με τα χαπια που εχουν οριο ζωης και δεν δρουν αμεσαI m a Good Person With Bad Attitude
03-11-2011, 13:44 #87
Ναι αλλα το θεμα ειναι η επικυνδονητα και οι παρενεργεις του καθενος.
Για να εχεις προβληματα με την κανναβη συνηθως πρεπει να κανεις μακροχρονια καταχρηση.
03-11-2011, 14:18 #88
απ οτι λενε οι μελετες η μεγαλες ποσοτητες απλα δεν αφηνουν το μυαλο να ωριμασει. μενει εκει. στα 15
I m a Good Person With Bad Attitude
03-11-2011, 15:01 #89
Εγώ ξέρετε τα 'χω ξαναπεί τις απόψεις μου για τους διαόλους που λέγονται ναρκωτικά.... δε θα μιλήσω... θα πω μόνο μπράβο στον Πανίκα που προσπαθεί να ξεφύγει... Πανίκα αγόρι μου δείξε ψυχικό σθένος και απεξαρτήσου... η ζωή είναι αλλού πραγματικά... το πιστεύω βαθύτατα....
09-11-2011, 13:13 #90
Γεια...
Lacrymosa καπνιζω χορτο εδω και 4 χρονια συστηματικα και πιο πριν περιστασιακα. Ειμαι 23.
Κανω περιπου 2 τσιγαρα την ημερα. Προσωπικα δεν εχω δει πολλα αρνητικα.. Αλλα και αυτα ειναι "πενιχρα" οπως ας πουμε δυσκολευομαι να προσεγγισω ατομα για παρεα που δεν καπνιζουν γιατι εγω θελω μαζι με την παρεα μου να πιουμε και ενα τσιγαρακι αν θελουμε,δε μου αρεσει να κρυβομαι.
Εμενα προσωπικα με βοηθαει πολυ στην καταθλιψη,με ηρεμει οταν με πιανουν στιγμες που στεναχωριεμαι πολυ η που σκεφτομαι ασκοπα ολα τα ασχημα πραγματα που υπαρχουν στον κοσμο. Λογω του οτι δεν μπορω με τιποτα να ασχοληθω με τα χομπυ που ειχα πριν την καταθλιψη (λογω σκεψεων) οταν καπνιζω μπορω ευκολα να "κολλησω" σε καποιο χομπυ... Και φυσικα δεν εχω καταφυγει στα φαρμακα.
Θεμα εξαρτησης δεν υφισταται,αυτο το γνωριζουν ολοι οσοι καπνιζουν. Δυσκολευομαι να φανταστω πως καποιος μπορει να εξαρτηθει απο αυτο.
Φυσικα αυτο που περιεγραψα ειναι η δικη μου περιπτωση. Οσο ακινδυνο και αν ακουγεται ειναι μια ηπια ψυχοτροπος ουσια που σε περιπτωσεις αλλων διαταραχων μπορει να επιδηνωσει την κατασταση,αν γινεται συστηματικα. Περιστασιακα δεν βρισκω κανενα προβλημα για τον οποιονδηποτε.