Results 16 to 30 of 49
Thread: συγκλονιστικο.......
-
21-06-2011, 16:17 #16
ναι αλλα αμα σκεφτεις πως κυριος σκοπος του ηταν η εξοντωση ολλων αδιστακτα και χωρις οικτο και γεματος ειρωνια πειθοντας τα μικρα πριν καθε πειραμα πως ειναι τοσο καλος μοιραζοντας γλυκα και φωναζοντας τον θειο, ειναι ενα μικρο μηδαμινο σημαδι ευαισθησιας μεσα του. ελεηνο αλλα σημαδι!
I m a Good Person With Bad Attitude
- 21-06-2011, 16:18 #17
Παντως στην ερωτηση που θα μου εκανε καποιος:"Εισαι ρατσιστρια?" Η απαντηση που θα επαιρνε θα ηταν:"Ναι,ειμαι ρατσιστρια απεναντι στους ρατσιστες!"
Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.
21-06-2011, 16:22 #18
Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.
21-06-2011, 16:25 #19
<script src='http://imageshack.us/shareable/?i=babyfuhrer.jpg&s=560' type='text/javascript'></script><noscript>http://img560.imageshack.us/img560/2634/babyfuhrer.jpg</noscript>
<script src='http://imageshack.us/shareable/?i=357142comwittrealschule.jpg&s=846' type='text/javascript'></script><noscript>http://img846.imageshack.us/img846/2...realschule.jpg</noscript>
ασχετο αλλα δεν κρατιομουνα! κοιταχτε τον χιτλερ μωρο!αχαχαχαχαχα εχω λιωσει!I m a Good Person With Bad Attitude
21-06-2011, 17:39 #20
μια διαταραχή τη βλεπεις στο προσωπο του, στα μάτια του.
κ πως ειναι δυστυχισμένος κυρίως.
στη φωτό όλα τα παιδάκια δειχνουν να έχουν κατι κ κυρίως πως δν ειναι καλα.
κανένα δν χαμογελάει.http://www.mazi.org.gr/
21-06-2011, 17:42 #21
το γεγονός παντως ρειν μου, πως το μεγαλυτερο τραστ παγκοσμίως ανηκει σε εβραϊκή οικογενεια κάτι λεει.
κ το σίγουρο ειναι πως οικονομικα έχει καταστρέψει πολλες χώρες.http://www.mazi.org.gr/
21-06-2011, 18:00 #22
OMG να το να το! τιποτα δεν ειναι τυχαιο εγω αυτο εχω να πω! μεχρι φετος ειχα στο μυαλο μου φταιχτες για ολα και ολους αλλα απο φετος αποφασισα να μην κατηγορω κανεναν αλλα να τους ψαχνω διεξοδικα ολοι εχουν μια δικαιολογια για τα τερατουργηματα τους!
ισως σε μια αλλη ζωη γενηθω σαν ενας καινουργιοσ mao zedongI m a Good Person With Bad Attitude
21-06-2011, 18:21 #23
να πω ομως άσχετα απο τα παραπάνω πως δν ειμαι ρατσιστρια σε καμία περιπτωση.
σε καμια όμως.
για να μν ακούσω τιποτα μπινελικια απο τη ρειν.
αν κ το γνωριζει αυτο.http://www.mazi.org.gr/
21-06-2011, 18:26 #24
αρκτε τα ιδια με μενα ειπες κ εγω ελεγα για εβραιους και μετα ειπα ''δεν ειμαι ρατσιστρια ομως το ξεκαθαριζω'' δες πανω! χαχ
αποφασισα πως ειμαι πανεξυπνη
ελεγα πως ειμαι εξυπνη αλλα σημερα αποφασισα πως ειμαι πανεξυπνη.
τελεια
και
παυλαI m a Good Person With Bad Attitude
21-06-2011, 19:02 #25
Mε πρόλαβες. λολ
Όχι, δε θα σε μπινελικιάσω. Όμως μου κάνει πραγματικά ΠΑΝΤΑ όμως εντύπωση, πως μπορεί άτομα που ανήκουν σε ομάδες που έχουν πληγεί και πλήττονται από ρατσιστικές νοοτροπίες, να μένουν απαθή μπροστά σε αναζωπυρώσεις μίσους. Γιατί ο αντισημιτισμός έχει αναζωπυρωθεί, και αν θέλεις τη φωτιά να την προλάβεις, όσο είναι στο στάδιο της προπαγάνδας τότε ενημερώνεσαι, δε μένεις δεμένος στο άρμα όσων κάνουν προπαγάνδα, και αντιδράς ΜΟΝΟ για τη δική σου ομάδα- είσαι ευαίσθητη?.Πού? Όταν πει κάποιος για τις βουλιμικές??? Χαιρετίσματα. Έτσι ξέρω και γω να είμαι ευαισθητοποιημένη, για την καμπούρα μου και οι άλλοι να πάνε να... Και μάλιστα τι προπαγάνδα, έλεος, την διαβάσατε? Για κοιτάχτε τη σελίδα πιο προσεχτικά. Ε, ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ...22, 11, 9η Σεπτεμβρίου, τα σεραφείμ τα χερουβείμ τα ζεουςνεφελίμ,νουμερόλοτζι τριφασιόλοτζι, νιουσαιεντόλοτζι, αισιχτριρόλοτζι με τον κάθε καμμένο.
Είναι τόσο βλαμμένα όλ΄αυτά που απορώ πως έξυπνοι άνθρωποι λένε πως είναι λογικά...Πού την είδες τη λογική? Για λέγε, εβραιοσιωνιστής ξέρεις σαν τι είναι να λέμε? Αφού άλλο εβραισμός άλλο σιωνισμός. Σιωνισμός (zionism) είναι ό,τι δεν ξέρουν οι περισσότερες/οι πως ΔΕΝ είναι το ίδιο με εβραική καταγωγή. Είναι σα να σου πουν πως ο πατέρας σου είναι ξερωγώ κρητοιμπεριαλιστής. Εμ, δεν είναι άλλο το ένα άλλο τ' άλλο? Όταν λοιπόν ΔΥΟ όροι για κάποιους ξαφνικά γίνονται ΕΝΑΣ, δεν είναι χρήσιμο να ψάξουμε γιατί? Σε τι τον βολεύει τον κυριούλη ιδεολόγο να μπλέκει τις λέξεις? Κάπου αποσκοπεί. Όταν χρησιμοποιεί βιντεάκι με τίτλο ΒΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ δώθε κείθε κοριτσάκιααα, τρέξτε, θα μας βιάσουνε οι αφγανοί, οι νιγηριανοί, οι πακιστανοί, και σου γράφει κιόλας την είδηση την "Από Μέσα ρε τζιόρεμ'" ΤΙ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. έλα ντε, να σου πω, μας κρύβουν ότι τέτοιους εγκληματίες σαν τον αντιτζιούς δικηγόρο ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ποτέ να βρεις στους μετανάστες, δεν πα να χτυπιέσαι.
Αυτό σου κρύβουν. Και συ λες, μα δεν είμαι λογική? Όχι. Δεν είσαι, αλλά δεν μου κάνει εντύπωση. Γιατί τα στερεότυπα έχουν την ικανότητα γενικά μετά από πιπίλισμα να σου φαίνονται φυσικά και αυτόχθονα ρε παιδάκι μου, υπήρχαν από πάντα σα να λέμε. Όταν γεννήθηκες και πήγες στο προνήπιο όταν ένα παιζάκι σου έπαιρνε το τόπι σίγουρα θα ήταν εβραίος. Ναι ρε (α, γι αυτό ήταν ντυμένο στα μετάξια, ο πατέρας του ήταν στο τραστ!!!) και το κοριτσάκι που σου έβαλε τη μπιγκμπάμπολ στο τσουλούφι ήταν μετανάστρια μουσουλμάνα και πράκτορας της μοσάντ. άντεεε.
Μια δικαιολογία για τα τερατουργήματά του καθένα, δε θα μου φέρει και δάκρυ στο μάτι πάντως όταν αυτός ο καθένας έχει κάνει τερατουργήματα. Και όταν δε δείχνεις την ίδια ευαισθησία αντί να ποστάρεις την τεθλιμμένη ιστορία με το ΕΝΑ ΑΝΑΠΗΡΟ ΑΤΟΜΟ που του γλίτωσε! γιατί το ήθελε να κάνει κολπάκια να διασκεδάζει τους αξιωματούχους παρόμοια τέρατα, έβαζες και την άλλη πλευρά που είναι ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕ ΓΛΙΤΩΣΑΝ. Το μήνυμα? Όταν έχεις ταλέντο μπορεί και να σωθείς να πέσεις σε κατά βάθος χαίρε βάθος αμέτρητο- στο πολύ μέσα του ακόμη τρυφερό σαν καρδιά μαρουλιού φασίστα εγκληματία κατά της ανθρωπότητας, ενώ τα αδέρφια σου τ' ατάλαντα θα πεθάνουν? Έτσι φαίνεται.
Άστο τώρα, θα γράψω αργότερα πώς θολώνουν κύκλοι ρατσιστών τα όρια ανάμεσα σε ισλαμικό φονταμενταλισμό και σιωνισμό, γιατί συμφέρει να θολώνουν στη σκέψη των ανθρώπων, που χάβουν φούμαρα.
Πάρε ένα ανέκδοτο προσώρας. Γιατί ένας φασίστας πνίγηκε τρώγοντας το γιαούρτι του? Γιατί ανακάλυψε μέσα στο κεσεδάκι ίχνη ξένων πολιτισμών.
Αυτή τη στιγμή ο άνθιμος κάνει δέηση για την κρίση. Όπου δέηση, δε δίνω φράγκο, αλλά η προσευχή είναι και τσάμπα και συγκινησιακά φορτισμένη. Αχ, ο μένγκελε ο πλευρώτους κι ο άνθιμος γαζής. όλοι μαζί, με μια φωνή, έξω το μεσοπρόθεσμο, όξω 666 δε νάμπερ οβ δε μπιστ, ελλάδα φασολάδα , οι εβραίοι παντού, η γειτόνισσά μου μάλιστα βρήκε έναν που εκτός από την επιβολή της παγκοσμιοποίησης είχε και βάλει στόχο και τα μάρμαρα της ακρόπολης, να κλέψει τις καρυάτιδες να τις πουλήσει στον ομπάμα, ΕΛΕΟΣ... ΑΜΗΝ...ΤΡΙΣΑΛΙ....ΩΙΜΕ.....γιατ ί τα μελλούμενα φυγείν αποβλεπτόντως ου dynasty.η γνωστή με την καμπ alexis. My icon of wiccan rosocrucian neorepublican pagan tangan woman...
πάντε δέτε αν έρχομαι.
Είσαι είσαι πανέξυπνη, αλλά και πλευρη-τωμένη. Αντιβίωση? Πώς λέμε κάνε ένα κιτ κατ, αυτό.
Ασε.γιατί τώρα που γράφω, ξαναθυμήθηκα την όμορφη καρδιά του αγνού μένγκελε και έχουν τα μάτια μου καεί, έχει το είναι μου ψηθεί, έχει το τσίνορο αποσοβαντωθεί, γιατί η μάσκαρα δεν ήταν και αδιάβροχη...σου λέω πως θα κλαίω ως μετά, που θα ξαναδώ τον αντονις, άδονις να πουλάει εγκυκλοπαίδειες έλα εδώ ο καλός ηρακλής, έλα 15 μόνο ευρώ ο πόνος της μάνας του αχιλλέααα"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
21-06-2011, 23:46 #26
rain σε εκτιμαω αλλα αυτα που λες 1ον δεν στεκουνε επειδη ειπες τοσα μαζεμενα και με λογια που κανεις δεν θα διαβασει επειδη ειναι υπερβολικα και 2ον επειδη να ποσταρω κατι που ξερουν ολοι γιατι να το κανω? για να μαι ποιος? ενας απο ολους που λενε τα ιδια και τα ιδια?
και εξηγησα πολλες φορες πως ΔΕΝ παιρνω το μερος του καθενος απλα εξεταζω και τις 2 πλευρες! το ποιος ειναι απολυτα κολιμενος σε 1 πραγμα φαινεται νομιζω. εγω απλα λεω ολες τις αποψεις.I m a Good Person With Bad Attitude
22-06-2011, 00:23 #27
γιατί τις εξετάζεις τις "πλευρές"? Να δεις αν είναι ισοσκελείς? Δεν πρόκειται. Και η φράση "καλά να πάθουν" δε δείχνει καθόλου ουδετερότητα, δείχνει αυτό που ξέρεις και ξέρω. Τώρα, αν το αρνείσαι και θες να το πιστεύεις κιόλας, τι να σου κάνω, επιλογή σου. Το μεγάλο, δε σημαίνει πως κανείς δε θα το διαβάσει, αλλά όχι όλες/οι. Και εξάλλου ποιος σου είπε πως με ενδιαφέρουν όλες/οι? Ποτέ δεν το έκαναν, δε θ'αρχίσω τώρα. Το κάτι που ξέρουν όλοι, ποιο είναι? Αμφιβάλλω αν και συ γνώριζες, ή η άρκτος τη διαφορά εβραίος-σιωνιστής. Μάλλον δεν πρόκειται και να το ψάξεις, γιατί δεν κολλάει με την πλευρίτιδα. Δε λες όλες τις απόψεις, λες τις χειρότερες, προσωπική μου άποψη. Δε σε είδα να πεις καμία άποψη υπέρ δικαιωμάτων ανθρωπίνων, αλλά είδα και μάλιστα καλά, ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ (εκεί δε σε ενοχλούσε το μέγεθος βλέπω) ποστ για την ψυχούλα του μένγκελε. Εντ οβ στόρι.
Το επόμενο είναι να συγκινηθώ για την χορτοφαγική δίαιτα του χίτλερ?"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
22-06-2011, 00:42 #28
φού άλλο εβραισμός άλλο σιωνισμός. Σιωνισμός (zionism) είναι ό,τι δεν ξέρουν οι περισσότερες/οι πως ΔΕΝ είναι το ίδιο με εβραική καταγωγή.
Αν πεις έναν έλληνα εβραίο "ισραηλινό"/"ισραηλίτη" (πολλοι το κάνουν), θα σε κοιτάξει λοξά!!!
Υπάρχει μια σύγχυση για κάποιες έννοιες.
Υ.Γ. Σορι για το οφ τοπικ, αλλά βρήκα ευκαιρία να ρωτήσωLast edited by Σουέλ; 22-06-2011 at 02:04.
[SIZE="2"]"In a real dark night of the soul, it is always three o'clock in the morning, day after day"
[/SIZE]
[I]F. Scott Fitzgerald[/I]
22-06-2011, 00:44 #29
22-06-2011, 00:45 #30
το καΝΑ κοπι πειστ το κειμενο και ειχε απλες λεξουλες μεσα! και δεν προκαλεσα να με ειρωνευτεις σε οτι ειπα που στο κατω κατω ειναι η κωλογνωμη μου και δεν ειναι σωστο να την πικαριζεις και να την μειωνεις με υπονοουμενα του στυλ ''εκεί δε σε ενοχλούσε το μέγεθος βλέπω''
I m a Good Person With Bad Attitude
Άγχος και συμπτώματα
24-07-2025, 13:14 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή