Results 46 to 49 of 49
Thread: συγκλονιστικο.......
-
22-06-2011, 15:48 #46
Τόσο ο σκοπός όσο και το αποτέλεσμα ήταν ένα "kill one, kill thousands, kill billions". Τα πειράματα των ναζί είχαν επιστημονικό-βιομηχανικό ενδιαφέρον, όχι όμως ανθρωπιστικό. Ο πειραματιστής-επιστήμονας οφείλει να διασφαλίζει την σωματική και πνευματική ακεραιότητα των συμμετεχόντων. Και δεν νομίζω ότι πρόκειται για απλά πειράματα. Απλά οι "άνθρωποι" ήθελαν να κάνουν ένα "population control & redistribution" με τον πιο αποδοτικό τρόπο.
""Ο μοναδικός σκοπός του e-psychology είναι να προσφέρει έναν χώρο όπου όλοι θα μπορούν να ανταλλάξουν [B]ιδέες[/B] και [B]εμπειρίες[/B] και να συζητήσουν θέματα της Ψυχικής Υγείας.""
- 22-06-2011, 15:59 #47
σου λεει θα πεθανουν που θα πεθανουν ας τους βγαλουμε τα μεσα εξω 1α
I m a Good Person With Bad Attitude
22-06-2011, 16:15 #48
εγω σκοπευω και στο "kill 'em all (οχι των Metallica)" αλλα δε μ'αφηνουν οι ανθρωποι να τους καταστρεψω. γιαυτο τους παω κοντρα και χαιρομαι οταν κατι επηρεαζει παγκοσμιως το πλανητη. κακιασμενοι σκατανθρωποι μου δημιουργησατε ψυχολογικο προβλημα. ή θα σωθει η ανθρωποτητα οπως προτεινει το Zeitgeist ή θα καταστραφει οπως προσταζει η φυση και η εξελιξη των παντων. δε συμβιβαζομαι με τπτ αλλο!
επισης διαφωνω στο οτι οι πειραματιστες-επιστημονες οφειλουν να διασφαλιζουν την σωματικη και πνευματικη ακεραιοτητα των συμμετεχοντων. αυτο ισχυει για τα ματια του κοσμου μονο. πολιτικαλ κορρεκτ να'χαμε να λεγαμε μου φαινεται, σαν τα ανθρωπινα δικαιωματα και την ισοτητα...
22-06-2011, 16:54 #49
κενό, δν ξερω τι βρίσκεις συγκλονιστικο εσυ.
εγω παντως βρηκα θλιβερο να βιάζεται ένα παιδάκι κ να αυτοκτονεί.http://www.mazi.org.gr/
Γειά σας.
24-06-2025, 22:44 in Ψυχώσεις & Σχιζοφρένεια