Αδυνατώ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 89

Thread: Αδυνατώ

Senior Member
    ναι μου λειπει να βγαινω για φαγητο χωρις να χω αγχος....θελω να κανω ο,τι κ ο υπολοιπος κοσμος και να μην σκεφτομαι πως πρεπει ολο να μαι σε διαιτες. δεν κανω ακριβως διαιτες πια, επειδη μπουχτισα τοσα χρονια, ομως το χω στο μυαλο μονιμως. κ εχω παψει να ζυγιζομαι. δεν εχω απελευθερωθει νιωθω ανασφαλεια
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    Έφοσον σκέφτεσαι συνεχώς την τροφή όπως λες, μπορείς να κάνεις όχι δίαιτα που στο κάτω κάτω όταν την σταματάς ξαναπαίρνεις τα κιλά αλλά συγκεκριμένη διατροφή. Μια καλή λύση είναι η αθλητική διατροφή με την οποία δεν στερείσαι τίποτα, τρως υγιεινά και δεν έγχεις άγχος για το τι θα γίνει αν την κόψεις όπως με την δίαιτα. Πιστεύω είναι καλή λύση.
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    ναι αλλα και παλι ειναι ενα λουκι! ενας περιορισμος και ενα βασανο! αυτο δεν ξερω αν μπορω να κανω

δλδ προσπαθω να μην στερουμαι αλλα να τρωω λιγο και πολυ λιγοτερα γλυκα, αλλα παρ ολα αυτα δεν νιωθω ασφαλης οτι μενω ιδια η χανω! φοβαμαι μονιμως πως παιρνω κ ας μ λενε οχι!

Senior Member
    Δεν είναι περιορισμός γιατί απ' ότι ξέρω περιλαμβάνει τα πάντα. Ένας συμφοιτητής μου ήταν αθλητής και ξέρω. Ακόμα και 'γω που δεν έχω πρόβλημα με το βάρος μου, θέλω να την ακολουθήσω γιατί όσο να πεις ένα άγχος με την κυτταρίτιδα το έχουμε όλες. Και έπειδή τώρα τελευταία τρώω πάααααρα πολλά σουβλάκια έχω παρατηρήσει ότι το έξω φαγητό γίνεται εξάρτηση αν το συνηθίζεις και κάνεις και κακό στην τσέπη σου. Τώρα όσον αφορά την ζάχαρη αν αφιερώνεις χρόνο σε πνευματικές δραστηριότητες (όπως διάβασμα) τότε χρειάζεσαι ακόμα περισσότερη γιατί ο εγκέφαλος με ζάχαρη λειτουργεί και έτσι μεταβολίζεται πιο εύκολα.

Senior Member
    προσπαθω να τρωω λαχανικα και κρεας και κοτοπουλο. γλυκο 1-2 φορες την βδομ. αλλα με αγχωνει το βραδυνο. μετραω συνολο θερμιδων περιπου την βδομαδα 7 με 8.000 αλλα αμα φαω 3 βραδυα με πιανει πανικος πως παχυνα

Senior Member
    Έχει δίκιο η gypsy! Εμένα δεν με νοιάζει πλέον τι θα φάω...τρώω τα πάντα και δεν στερω τπτ από τον οργανισμό μου..Τρώω όταν πεινάσω σχεδόν! Κάποτε ήμουν 69 κιλά γτ δεν ήξερα πως να τρώω και το έψαξα μόνη μου το θέμα.Ήμουν που λες 69 με ύψος 1,64 και χωρίς πλέον να κάνω προσπάθεια έχω φτάσει να είμαι 56 κιλά. Θές να σου πω μερικες συμβουλες?

Banned
    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ
    ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΑ μιν πτοησε ! εχουμε αγωνες! επαναστση ! πρεπει να τρως καλα ! να εχεισ δυναμεις και αντοχες! αυριο μεθαυριο μπορει να βρεθουμε στο βουνο , αρα πρεπει να εχεις δυνατο οργανισμο¨)
    Μηπως σου ρθε ναυτια και τετοια λογο τις λαθους διαιτας που κανεις? μηπως λογο αβιταμινοσης ? λογο του οτι δεν τρως σωστα? μπορει να ειναι αυτο που σε εκανα να νιωσεις τοσο αδυναμη.
    Οσο για το αν εισαι ομορφη ,με σωστες αναλογιες δεν το ξερω , δεν σε εχω δει ¨) θελοντας να ειμαι ειλικρινης μαζι σου θα πω οτι ναι! παιζει ρολο να εισαι φιτνες, να εχεισ τις καταληλες αναλογιες σωματος τωρα που ειναι καλοκαιρι , ναι στην παραλια θα σε κοιταν κοριτσια για να συγκριθουν μαζι σου και τα αγορια για να δουν αν εχεις αυτο που αρεσει σε ολους τους ανδρες! ετσι ειναι , αλλα αυτο δεν ειναι λογος να σε ξενερωνει! ειναι λογος ,αφορμη να σε κανει να νιωθεις ευχαριστα και υπερηφανη αν εχεις τις απαιτουμενες για να σε χαρουμε εμεις οι ανδρες και να σε ζηλεψουν οι κοπελες! απο την αλλη εαν δεν εισαι ετσι και μπορεις να κανεισ κατι να το αλλαξεις ειναι ρνα καλο κινητρο να προσπαθησεις να γινεις! οσο για την περιπτωση που δεν τις εχεις και ουτε μπορεις να τις αποκτησεις δεν λεει ουτε κατα διανια να σε παιρνει απο κατω!! ποτεε! δλδη ο κοσμος μας ειναι μονο για τους ομορφους? τι ειμαστε? ναζι? υμαρτον! δλδη οι ασχημες δεν πρεπει να κανουν μπανιο? δεν πρεπει να βγενουν εξω? να διασκεδαζουν? τι λογικη ειναι αυτη? μονο φασιστας τα σκεφτεται αυτα! η ζωη και η κοινωνια προσφαιρει την δυνατοτητα να γνωρισουμε και να διαδοσουμε ολες τις αρετες μας! ολα τα χαρισματα και τις ομορφιες μας ο καθε ενας και η καθε μια ¨)

Senior Member
    ναι θα θελα συμβουλες. το χω δουλεψει πολυ αλλα αμα εχεις προιστορια δεν ξεπερνιεται πληρως. απλα νιωθω ανασφαλης και δεν ξερω αν κανω καλα η οχι, ενω ισως να κανω καλα, αλλα δεν το αναγνωριζω. κτλβαινεις τι εννοω?

γιωργο θενκς :p

Senior Member
    Quote Originally Posted by Broken_DoLL View Post
    προσπαθω να τρωω λαχανικα και κρεας και κοτοπουλο. γλυκο 1-2 φορες την βδομ. αλλα με αγχωνει το βραδυνο. μετραω συνολο θερμιδων περιπου την βδομαδα 7 με 8.000 αλλα αμα φαω 3 βραδυα με πιανει πανικος πως παχυνα
    Το βραδυνό φάγητο έχει σχέση νομίζω και με τον κάθε άνθρωπο, άλλοι μπορούν να το περιορίσουν με επιτυχία και άλλη με καμία Παναγία όπως εγώ που άμα δεν φάω δεν μπορώ να κοιμηθώ. Αν ανήκεις σ' αυτούς καλύτερα να μην το κόψεις. Και επειδή ως άνθρωπος με διατροφικές διαταραχές απ' ότι βλέπω, δεν πείθεσαι εύκολα, μπορείς να κάνεις το εξής:Να πας σ' ένα κέντρο αδυνατίσματος να κάνεις έλεγχο για τον μεταβολισμό, να δεις ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Μπορείς επίσης να τους ζητήσεις να εκτυπώσουν την σελίδα για να την βλέπεις κάθε φορά που σε πιάνει ανησυχία. Ενημέρωσε τους όμως ότι αντιμετωπίζεις διατροφικές διαταραχές για να μην σε πρήξουν με άλλα. (αν γίνεται αυτό σε γιατρό, τότε ακόμα καλύτερα)

Senior Member
    θα με καταπριξουνε ειχα παει καποτε............ο διαιτολογος τοτε μ βαζε 1200 την μερα για διαιτα. πανω απο 2000 την μερα και καλα, καπου εκει, παχαινω. ασχετα με το πως θα τις φαω? το χαρτι πως θα το δειξει

δν εχω μαλλον πια διατροφικο επειδη τρωω και δεν κανω εμετο πλεον και αμα φαω ενα σοκολατακι πχ δεν θα με παρασυρει σε βουλιμικο οπως παλια

Senior Member
    Λοιπόν άκου: πρώτα απ'όλα.. 1. θα σταματήσεις να ζυγίζεσαι 2. θα σταματήσεις να μετράς θερμίδες Διότι αγχώνεις εσύ τον ίδιο σου τον εαυτο..και συνεχίζουμε με το επόμενο μνμ

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ
    ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΑ μιν πτοησε ! εχουμε αγωνες! επαναστση ! πρεπει να τρως καλα ! να εχεισ δυναμεις και αντοχες! αυριο μεθαυριο μπορει να βρεθουμε στο βουνο , αρα πρεπει να εχεις δυνατο οργανισμο¨)
    Μηπως σου ρθε ναυτια και τετοια λογο τις λαθους διαιτας που κανεις? μηπως λογο αβιταμινοσης ? λογο του οτι δεν τρως σωστα? μπορει να ειναι αυτο που σε εκανα να νιωσεις τοσο αδυναμη.
    Οσο για το αν εισαι ομορφη ,με σωστες αναλογιες δεν το ξερω , δεν σε εχω δει ¨) θελοντας να ειμαι ειλικρινης μαζι σου θα πω οτι ναι! παιζει ρολο να εισαι φιτνες, να εχεισ τις καταληλες αναλογιες σωματος τωρα που ειναι καλοκαιρι , ναι στην παραλια θα σε κοιταν κοριτσια για να συγκριθουν μαζι σου και τα αγορια για να δουν αν εχεις αυτο που αρεσει σε ολους τους ανδρες! ετσι ειναι , αλλα αυτο δεν ειναι λογος να σε ξενερωνει! ειναι λογος ,αφορμη να σε κανει να νιωθεις ευχαριστα και υπερηφανη αν εχεις τις απαιτουμενες για να σε χαρουμε εμεις οι ανδρες και να σε ζηλεψουν οι κοπελες! απο την αλλη εαν δεν εισαι ετσι και μπορεις να κανεισ κατι να το αλλαξεις ειναι ρνα καλο κινητρο να προσπαθησεις να γινεις! οσο για την περιπτωση που δεν τις εχεις και ουτε μπορεις να τις αποκτησεις δεν λεει ουτε κατα διανια να σε παιρνει απο κατω!! ποτεε! δλδη ο κοσμος μας ειναι μονο για τους ομορφους? τι ειμαστε? ναζι? υμαρτον! δλδη οι ασχημες δεν πρεπει να κανουν μπανιο? δεν πρεπει να βγενουν εξω? να διασκεδαζουν? τι λογικη ειναι αυτη? μονο φασιστας τα σκεφτεται αυτα! η ζωη και η κοινωνια προσφαιρει την δυνατοτητα να γνωρισουμε και να διαδοσουμε ολες τις αρετες μας! ολα τα χαρισματα και τις ομορφιες μας ο καθε ενας και η καθε μια ¨)
    Πιστευω ακραδαντα οτι η ομορφια δεν οριζεται γιατι απλουστατα καθενας την εχει στο νου του με διαφορετικο τροπο! Βρισκω,λοιπον,τον συλλογισμο σου υπεραπλουστευτικο!!!
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Broken_DoLL View Post
    θα με καταπριξουνε ειχα παει καποτε............ο διαιτολογος τοτε μ βαζε 1200 την μερα για διαιτα. πανω απο 2000 την μερα και καλα, καπου εκει, παχαινω. ασχετα με το πως θα τις φαω? το χαρτι πως θα το δειξει

δν εχω μαλλον πια διατροφικο επειδη τρωω και δεν κανω εμετο πλεον και αμα φαω ενα σοκολατακι πχ δεν θα με παρασυρει σε βουλιμικο οπως παλια
    Έχεις όμως έντονη ανησυχία γι' αυτό θεώρησα ότι δεν έχεις απεμπολίσει τελείως το πρόβλημα. Θα ζητήσεις το χαρτί και θα φύγεις. (μπορούν να στο δώσουν). Κόλλα το στο ψυγείο και όταν νιώθεις άγχος να το βλέπεις και να θυμάσαι. Τι κιλά έχεις με τι ύψος;

Senior Member
    δεν ζυγιζομαι πια. και προσπαθω να μην μετραω. αν μετραω το κανω γενικευμενα δεν μετραω και την καραμελα πχ.

ειμαι 1.68 και δν ξερω κιλα, ισως 57

Senior Member
    Μερικά τιπς : 1. Να πίνεις σχεδόν 2 λίτρα νερό την ημέρα 2. Να τρως 4-5 φορές την ημέρα(θα σου εξηγήσω μετά τον τρόπο) 3. Να μην αφήνεις το σώμα σου να πεινάει διότι στερείς μια ανάγκη σου και αυτό θα σε παχύνει αντί να σε αδυνατήσει γτ ο οργανισμος σου θα αναγκαστεί να αποθηκεύσει λίπος για να μην εξαντληθεις

...συνεχίζω στο επόμενο μνμ

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast